فلیت ویک !
نقل قول:
1- فكر مي كني افشا نكردن يه نوع بازيه يا يه حيله ي خيلي ماهرانه؟ اينجوري يا همه رو داري و يا هيچكس! به نظرت بايد به بخش دوم توضيحاتي كه قرار بود بفرستي توجه كنيم؟!
در رابطه با این موضوع فکر میکنم صبور بودن بهترین راهه !
نقل قول:
2- واقعا قراره هر دوتا كانديد محفل به نوعي به وزير قبلي مربوط بشن؟ هدفتون از اين كار چيه؟!
فکر میکنم اینکه ما از ایده های دیگران استفاده کنیم بد نیست ، اما ایده های خوب اونا ... ولی من و پیوز چیزی نگفتیم که مثل رییس قبلی وزارت باشه !
نقل قول:
3- نكنه مي خواي وزارتي مثل كتاب شش داشته باشي كه بين سفيدها و سياه ها گير كرده.. من در يكي از پستهات ديدم كه به هاگوارتز گير داده بودي آيا ما شاهد حضور آمبريج در هاگوارتز خواهيم بود؟ آيا حكم هاي آموزشي بيشمار از طرف وزير براي هاگوارتز صادر خواهد شد؟
با وزارت مثل کتاب موافقم ، اما داریم سایت رو پیش میبریم ، دوست دارم دنیای جادوگری ما چیزی باشه که خودمون داریم و نه در حد 7 تا کتاب رولینگ !
نقل قول:
4- نظرت در مورد اينكه مجلس جادوگران فعال بشه و كابينه ي احتمالي تو و شخص تو رو مورد بازخواست قرار بده چيه؟ ( در كل منظور وزير بعديه) .. نظرت در مورد اينكه براي لندن شهردار انتخاب بشه چيه!!!؟
من برای همه نقاط جادوگری برنامه دارم و به یک جا مثلا خانه ریدل و وزارت و گریمولد محدود نمیشه !
برای جوابدادن به این سوال در سومین روز یکم تردید دارم ... کمی بگذره بهتره !
نقل قول:
آيا قرار بود ما اينجا بروليم؟!
کسانی که حس رول زنی ندارن (1) ...
من برای این افراد برنامه دارم !
سدریک دیگوری !
نقل قول:
منظورت رو دقیقتر توضیح بده ؟ یعنی اینکه ایفای نقش به شکل جدیدی دنبال بشه ؟ یا مثلا تبدیل به نوعی بازی واقعی بشه ؟ یا اینکه اعضا بتونن با ورد آواداکداورا باعث بسته شدن شناسه کسی بشن ؟
چرا فکر میکنی نمیشه توی دنیای جادوگری کسی رو کشت ؟ یا اوانو تبعید کرد و زندانی کرد ؟
منتهی راجع به این ایده بیشتر بعداً توضیح میدم ، اما اینکار احتیاج به رده بندی داره ، مثلاً نمیشه که سدریک لرد رو بکشه !
کمی صبر کنی در پستای بعدی بیشتر توضیح میدم !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)