جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

141 کاربر(ها) آنلاین هستند (125 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
141
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نقش لوپين در كتاب 7
ارسال شده در: یکشنبه 11 تیر 1385 08:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاي چمبرز اتفاقا هري از اول داستان قبلي ميخواست توي محفل باشه و توي اين داستان هم احتمالا براي اينكه بهتر بتونه با ولدمورت بجنگه از محفل كمك ميگيره و بخاطر اينكه اعضاي محفل رو خوب نميشناسه رو مياره به سمت لوپين و ويزلي ها . شايدم همونطور كه پيش بيني ميشه لوپين توي يك فصل بدست پتيگرو با دست نقره ايش كشته بشه كه اين مستلزم پررنگ بودن نقش لوپينه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اون جغد سياه سفيده بچه ي ققي و سرژه ! اون رنگيه هدويگ خودمونه !‌

ارسال شده در: یکشنبه 11 تیر 1385 06:11
نمایش جزئیات
آفلاین
شاید این طور باشه ولی لوپین در دفاع از جادوی سیاه خیلی ماهره و احتمال کمک کردن به هری از طرف او میرود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من رفتم يه كم تحقيق كردم اومدم :hdmmer:

چند دليل دارم كه لوپين تو كتاب هفت نقش زيادي نداره

1.اينكه هري در اين كتا بامكان داره از همه و از همه كس دور باشه

2.با مرگ دامبلدور وضعيت محفل هم اشفته شده و ديگه هري با اونجا هم زياد كاري ندارع

3.ازدواج لوپين با تانكس ممكنه لوپينو از اين وقايع دور كنه مسلا به بهانه رفتن لوپين به مه عسل اصلا اون رو از داستان حذف كنه

به نظرم دلايلم قانع كننده باشه در ضمن اضافه كنم كه لوپين استعداد خاصي در كم رنگ كردن شخصيت داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
در جواب این دوستمون من یه نظری دارم.
چون من معتقدم که دامبلدور اصلا نمرده و اینها همش بازی بوده و تظاهر بوده و به خاطر این بوده که همه فکر کنن او مرده و ولدمورت هم این فکرو بکنه و خیالش از وجود دامبلدور راحت بشه و دست به کارهای خطرناکی بزنه و با این ذهنیت اشتباهاتی به نفع دامبلدور بکنه.

پس وقتی دامبلدور در نظر همه مرده ولدمورت به خودش این اجازه رو میده که راحتتر به هری نزدیک بشه ولی غافلگیر میشه.

نکته همین جاست که چرا غافلگیر میشه.
برای اینکه دامبلدور در قالب یک شخصیت دیگه همیشه همراه محفل و هری خواهد بود.

و ربطش با این موضوع اینه که دیگه لازم نیست لوپین کارای دامبلدورو بکنه چون اعضای محفل همشون از ماجرا خبر دارن و میدونن که دامبلدور خودش کارهای خودشو میکنه.

البته این تظاهر دامبلدور به مرگ یه سود دیگه هم داره.

چون ولدمورت خواهد فهمید که هورکروکسها نابود شدن پس می فهمه که دامبلدور این کارها رو کرده.( پس از کشتن RAB چه کسی به جز دامبلدور میتونه این کارو بکنه)

و وقتی میبینه که دامبلدور هم مرده دیگه حواسش جمع هورکروکسهاش نمی شه و راحتتر میتونه کارشو بکنه و اونا رو از بین ببره وگرنه انتظار بی جاییه که ما فکر کنیم هری با اون سن وسالش بتونه این کارها رو بکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من فقط به جاي دامبلدور هري رو براي كشتن ولدمورت كمك مي كنه.همين و نه چيز بيشتري

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به وبلاگم سر بزنيد.نظر يادتون نره!
هري پاتر و قبرستان جادوگران
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
لوپین نمیتونه زیاد تو صحنه بیاد.
اگه بیاد هم هیچکس بهش توجهی نمیکنه و اگه طرف دامبلدور و اینا رو بگیره مردم به اونها بدبین میشن.
دوما اینکه همونطور که تو کتاب اشاره شده بود کار لوپین اینه که توی گروه گرگینه های پلید نفوذ کنه و از نقشه های ولدمورت سر در بیاره یا اینکه با گری بک دوست بشه و دلشو نرم کنه که بچه های کمتری رو گاز بگیره.
بله اینطوریه،
اگه هم زیاد به لوپین علاقه مندید باید بگم که لوپین هم مثل سیریوس کارایی چندانی نداره و فکر کنم اسم لوپین بیش از دو سه بار توی کتاب هفت نیاد
( با توجه به اینکه من فکر میکنم که کتاب توی دره ی گودریک و جایی مثل اینها شروع بشه و در این صورت اصلا هری به محافل محفل ققنوس راه پیدا نمی کنه و تنها راهی که ما می تونیم لوپینو ببینیم اینه که هری بره بارو و جایی هم برای محفل نباشه و از اینرو جلساتشون توی بارو برگزار بشه و لوپین هم پیش گری بک جونش نباشه و توی جلسات شرکت کنه.)
البته امکان دیگه ای که هست اینه که چون من فکر می کنم کتاب خیلی پر حجم باشه رولینگ میتونه به جاهای زیادتری سر بزنه.
شاید توی یه فصل هم بره پیش سازمان زیرزمینی گرگینه های پست و اونجا ما بیشتر با گری بک و دوستانش و البته با لوپین که پیش اونها خواهد بود ملاقات کنیم.
دیدم بعضی ها نظرهای عجیبی دادن.
مثلا این که لوپین بیل رو درمان کنه.
خب لوپین اگه میتونست بیل رو درمان کنه که مشکل بزرگ جامعه ی جادوگری رو کنار زده بود.
بعدش هم میتونست خودشو درمان کنه و ... همه ی حرفهایی که من بالا گفتم باد هوا میشد.
حالا اگه فرض شما هم درست باشه که بیلو درمان کنه خب چه ربطی به کتاب هفت و حضور لوپین توی این کتاب داره.
یعنی منظورتون اینه که رولینگ مراحل درمان بیل رو به تفضیل شرح خواهد داد که این خودش چند فصل میگیره و در نتیجه نقش لوپین تو کتاب پررنگتر میشه.
واقعا منظورتون اینه؟
یه چیزی هم گفتین که با تانکس ازدواج میکنه، این یکی یه کم منطقیه و اینکه رولینگ دوست داره که چیزهای جدیدی توی کتاباش بیاره.
ولی فکر نکنم این ازدواج چیز بدرد بخوری باشه که رولینگ زیاد روش ویراژ بده.
چون من نظر شخصیم اینه که کتاب هفت مثل کتاب سه با ظهور دوباره ولدمورت و روشن شدن این موضوع برای جامعه ی جادوگری و این که دیگه همه اینو باور کردن(البته کتاب شش هم همینجور بود ولی الان فرق شش و هفتو با هم میگم) و اینکه ولدمورت در کتاب شش نمی خواست زیاد چشمهارو متوجه خودش کنه ولی با از دست دادن گوی و هورکروکسها دیگه دست به کار خواهد شد و همونطور که گفتم این کتاب مثل کتاب سه کتاب تاریکی خواهد بود.
در نتیجه توش از عروسی و اینا خبری نیست .
دلتونو خوش نکنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلدرد دامبلدور در 1385/4/9 15:51:03
ویرایش شده توسط آلدرد دامبلدور در 1385/4/9 15:58:55
ویرایش شده توسط آلدرد دامبلدور در 1385/4/9 16:09:42
ویرایش شده توسط آلدرد دامبلدور در 1385/4/9 16:11:35
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 09:30
نمایش جزئیات
آفلاین
رولينگ يه عادتي داره شخصيتهاي كيليدي كتاب را كم رنگ ميكنه
اين مسئله گريبان گير لوپين هم شده البته شايد در كتاب هفتم همه چي عوض بشه اما خوب كي چي ميدونه؟
اما خوب يكي بايد مواظب بيل باشه در ضمن ازدواجش با خانم تانكسم باعث ميشه شخصيتش پر رنگ شه
احتمال داره بزنه رولينگ لوپينو حذف كنه يا بكشه
اخه اين رولينگ ما يه كم بيرحمه!!!
بله!!
شايد با گري بكم دعوايي داشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ايوان چمبرز در 1385/4/9 9:34:05
[img]http://
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 03:43
نمایش جزئیات
آفلاین
در شناساییه لوپین بلواقع باید نکاتی رو به یاد داشته باشیم که یکی از اونا اینه که با مرگ دامبلدور وسیریوس ...تنها لوژین از اعضای قدیم محفل که با هری رابطه صمیمی داره مونذه . چون مالی و ارتور که خب در محفل قبلی نبودن. مودی هم که باهری صمیمی نیست چون اصولا خشنه . و با توجه به اینکه هری حالا خودش فقط باید به دنبال هوراکسس ها بره و به کسی چیزی نگه . نتیجه میشه که لوپین در کتاب هفتم تمام و کمال از هری محافظت میکند اما در راه کشف هوراکسس نه بل در راه حفاظت برابره ولدمورت و مرگ خواران یادمون باشه که لوپین اخرین نفر از محفلی هایه دوستدار و صمیمیه هریه (البته منظور اوناییه که در محفل قبلی بودن) .
اما در مورد مرگش ...من مطمئنم که لوپین در کتاب بعدی میمیره . و نقش اون مثه خیلی هاییه که در برابر ولدمورت میمیرن منتها فرقش اینه که اون برای حفاظت هری میمیره . یعنی در حینه حفاظته هری میمیره.
با تانکس هم که مسلمه ازدواج میکنه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 03:08
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم نقش اصلیش کمک به هری و محفل باشه ازدواج با تانکس باشه کمک به بیل باشه و شایدم مرگ چون جی کی گشته دو شخصیت که قرار نبود قبلا بکشم الان می خوام بکشم از کجا معلوم لوپین نباشه به نظرم خوب می تونه لوپین باشه و شایدم با تانکس که ازدواج مکینه این دو باشند نقش لوپین فکر میکنم محافظ هرچه بیشتر از هری هستش همین جور کمک به محفل و جاسوسی برای اون و دیگر عرض کنم که امکان هم داره که در کشتن لرد سیاه به هری کمک کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
www.baziworld.com
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 02:50
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمالا به بیل کمک می کنه (یا حتی اونو کنترل می کنه!!!)
شاید گری بک (یکی از اسلحه های ولدمورت) رو بکشه؟
100% با تانکس ازدواج میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...