شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : حامد سن : 17 نام مدرسه : xxx تاريخ تولد : 23/4/1370 علاقه مندي ها : برنامه نويسي وب تاريخ ورود به سايت : كدوم رو بگم ؟ قديما : حدود سال 83 جديدا 86 چگونگي آشنايي با هري پاتر: خوندن مخفيانه كتاب 3
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/12/9 10:28:33
فرق ما با ديوانه ها تو اينه كه ديوونه ها در اقليت اند.
علاقه مندی ها: بازی کردن با کامپیوتر رو دوست دارم. بازی های دسته جمعی مثل گرگم به هوا و قایم موشک و وسطی و ... رو دوست دارم. از خوندن و دیدن فیلم های هری پاترم لذت می برم.(البته به جز فیلم پنجم)
از چیز هایی که بدم می آید : از دانیل رادکلیف خیلی خیلی بدم می یاد. زیادی مغرور و پر رو هستش. فکر می کنه کی هستش. با این قیافش. البته تو فیلم ها یکم قشنگ می شه.
تاریخ ورود به سایت : خرداد بود. درست نمی دونم چه موقع.
چگونگی اشنایی با کتاب هری پاتر: از خواهرم شنیدمو خودم رفتم خوندم. چون با حال بود.
چگونگی اشنایی با سایت : از خواهرم و خواهرم به وسیله ی گوگل. تاریخ تولد: 27/8/1373
ماه تولد: آبان ماه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/12/9 10:20:49 ویرایش شده توسط نوربرتا در 1386/12/9 10:54:51
اسم:باهر (چون همه معنیشو می پرسن می گم یعنی درخشان) فامیلی:بیانی سن:17 قد:180 رنگ مو:خرمایی فرفری رنگ چشم:قهوه ای رنگ پوست:سفید شماره پا :49 هیکل:متوسط تحصیلات:دیپلم(ادبیات) محل زندگی: xxxx از هری پاتر (کتاب):زندانی آزکابان وشاهزاذه دورگه فیلم مورد علاقه:پدرخوانده و کازابلانکا عاشق ادبیات و شعر و رمانهای ... هر رمانی که خوب باشه از موسیقی :رپ فعلا eminem جیزی از قلم نیفتاده؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/12/9 10:28:47
بکوش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری (آندرژی)
من از اعضای قدیمی سایت هستم ولی یه مدت سه چهار ماهه اصلا سر به سایت هم زدم ، شناسه ی قبلیم هم رون ویزلی بود ( هم چنین ایفای نقشم ولی به خاطر عدم فعالیت ازم گرفتن ) . الان دوباره به سایت اومدم تا دوباره فعالیتم را شروع کنم ، اعضای قدیمی شاید منو بشناسن ولی باز م خودمو معرفی می کنم تا اعضای جدید منو بشناسن .
نام : امیر سن : 15 سال تحصیل : دوم دبیرستان استان : گیلان نام مدرسه : xxx رشته : تجربی ( شاگرد اولم شدم !!) علایق : کتاب های هری پاتر موسیقی مورد علاقه : رپ ( بیش تر رپ فان ) اوقات فراقت : کتاب می خونم ، گیم نت میرم و تو سایت جادوگران پلاس هستم تاریخ ورود به سایت برای اولین بار : دقیقا یادم نمی یاد ولی سال 83 بود چگونگی آشنایی با کتاب های هری پاتر : توسط دوستم چگونگی آشنایی با سایت جادوگران : توسط دوستم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/12/9 10:29:50
[size=medium][color=CC0000]اگر گروه های هاگوارتز به جز گریفیندور رو نشانه ی موس فرض کنیم و گریفیندور رو شکلک یاهو نتیجه می
اسم: پویا جنسیت: مذکر سن: 18 سال (متولد 1989) شهر محل تولد : تهران محل زندگی: تهران شغل: دانشجو تحصیلات: فعلا دیپلم نحوه ی آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه: راهنمایی بودم که رفته بودم تولد یکی از دوستام. یکی برای اون دوستم که تولدش بود کتابای هری پاترو خریده بود. (اگه اشتباه نکنم، اون موقع تا کتاب چهار بود.) یه چند وقت بعدش، مامانم برای اینکه منو کتابخون کنه، یکی از کتابای هری پاترو (فکر کنم سنگ جادو بود.) برام خرید و به زور به من گفت: باید بخونیش. منم که البته گوش نکردم. تا اینکه چند وقت بعد همین جوری از سر بیکاری برش داشتم و همین جور از وسط بازش کردم و یه ذره خوندمش و ازش خوشم اومد و .... البته من بازم کتابخون نشدم و تنها کتابی که حال خوندنشو دارم، هری پاتره. خیلی کم پیش میاد که حال کنم کتاب دیگه ای رو بخونم. علاقه ام هم به هری پاتر زیاده (ولی نه اینکه 6-5 بار کتاباشو خونده باشم، همون یکی دو بار کافیه.)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=006600]فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذره ای از خاک ایران را ت
با سلام بر تمام دوستــــــــــــــــــــان...... منم مجبورم که مثل همه خودمو معرفی کنم دیگه...!! من رویین دباغی ( توجه: رویین اسم پسره ها !! همون رویین تن !! ) 17 ساله (1990) از تبریز هستم.... عاشق ماشین و ماشین سواری که بعضی وقت ها ماشین بابا رو کش میرم و همچنین عاشق دوچرخه سواری و آهنگ های رپ و از همه مهم تر عاشق Emma Watson هستم . اگه زمانی دنبال راننده مانوری بودین خدمتیم...! منم مثل شما ها اتفاقی با این معجزه ی HaRrY pOtTeR آشنا شدم به همین راحتی !! امسال هم که دیپلم میگیرم. همین دیگه !! دیگه چیزی به مغزم نمیرسه که بگم...........by
نام:نیلوفر فامیلی:حاجیان جنسیت:مونث تاریخ تولد:13.6.1372 4سپتامر1993 محل تولد:اراک محل زندگی:اراک تحصیلات:سال اول دبیرستان نحوه ی آشنایی با هری پاتر:مجله بچه ها گل آقا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/12/9 10:29:41
دو چشم سبزش مثل خیاره موهاش سیاه مثل تخته سیاهه کاش مال من بود این پسر خوب فاتح جنگ با لرد سیاهه
سن: 19 شغل : دانشجوي خلباني محل تولد: اهواز محل زندگي : بوشهر
نحوه آشنائي باهري پاتر: بعد از آشنائي با افسانه ارباب حلقه ها زبان الف هارو كه زبان اصلي جادوگري هستش تقريبا ياد گرفتم بعدشم كم كم يه چيزائي درمورد هري شنيدم و خواستم كه زبان لاتين ترينسلوانيا كه زبان جادوگري هري و هاگوارتز و... هست رو ياد بگيرم و اين شد كه آشنا شدم ..هر كس خواست زبان الف هارو يادش ميدم يه ورد هائي داره كه اگه ايمانتون قوي باشه جواب ميده من خودم يه بار لامپ شكوندم ولي بعد از اون ديگه نتونستم اگه خواستين ميگم بهتون شايد شماها موفق بشين نميدونم لا اينارو اينجا ميگم درسته يا نه ولي من كه نتونستم دوباره اون كارو بكنم پ دونستنش فكر ننم عيبي داشته باشه