جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضاي سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: دوشنبه 1 آبان 1385 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل:آرزو مسعودی
شهر محل تولد : تهران
محل زندگی : تهران
شغل : دانش آموز
تحصیلات : اول دبیرستان (فعلآ)
ظاهر :یه قد 160تایی دارم باموهای بلند مشکی یه لبای خوشگل و چشمایی مشکی مژه هایی بسیار بلند هیکل از نوع مانکن
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه :مامانم وقتی کلاس پنجم بودم بازی فکری سنگ جادوشو برام گرفت دوسال بعد رفتیم شهر کتاب بابام برام کتاب 5رو گرفت (ما معمولاّ از آخر میریم اول)ولی چون خوردیم به امتحانای خرداد مامانم نمیذاشت بخونم به خاطر همین یواشکی گذاشتم زیر بالشم و.....
دو ماه بعد بابامو مجبور کردم بقیه کتابارو برام بخره
حالام حال میکنم باهری پاتر
نحوه آشنایی با سایت جادوگران : وقتی یاد گرفتم برم تو اینترنت با سرچ توگوگل
کتاب های مورد علاقه من :هری پاتر ، شعرای مریم حیدر زاده ، سرزمین اشباه ، در جستجوی دلتورا و....
علاقه مندی ها : اینترنت ، هری پاتر ، ........، اما و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من که بلد نیستم امضا کنم
واسه همین انگشت میزنم!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 1 آبان 1385 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به صفحه های اول این تاپیکو دیدم و به نظرم معرفی به اون صورت بهتره تا اینکه بخوام یکی یکی به این سوالا جواب بدم ... البته یادم نمیاد تو این تاپیک قبلا پست زدم یا نه ، ولی اگه زدم این می شه دومیش !

من سینا 17 ساله از ابهر هستم .
تا 14 سالگی ساکن تهران بودیم و اگه خدا بخواد و دانشگاه تهران قبول شم بازم می شیم !
پیش دانشگاهیم و وضع پیش هم همچینا خوب نیست دیگه ... اونایی که رد کردن می دونن چی می گم .
به بازی خیلی علاقه دارم ... زبان انگلیسیم در حدیه که خیلیا می گن نسبت به سنم خیلی بالائه حدم ... از معلم زبانا خیلی ایراد تلفظی می گیرم ! ... حالا بحث زبانو واسه این مطرح کردم که بگم هر چی توی زبان دارم از بازی دارم ... از شش سالگی با آتاری بازی کردن رو شروع کردم و انقدر با کنسول های مختلف ور رفتم و متن انگلیسی خوندم که انگلیسیم خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرد .
با کنسولای آتاری و میکرو و سگا و نینتندو و پلی استیشن یک و دو ، تجربه بازی های زیادی رو داشتم و الانم با کامپیوتر مشغولم .
کتابهایی که مطالعه کردم زیاد نیستن ... زیاد اهل کتاب نیستم ... از شاخص ترین کتابایی که اخیرا خوندم راز داوینچی بود .

تقریبا همیشه آدم شوخیم و خندونم ... مگر اینکه واقعا مشکل حادی برام پیش اومده باشه ... خنده از لبام محو نمی شه .

با هری پاتر هم اصلا اتفاقی آشنا نشدم ... اولش تلویزیون فیلم یک رو داد و من وقتی فیلمو دیدم کلی رفتم تو کف اینکه چقدر قشنگ بود و کاش تکرارش کنه و اینا ... تا اینکه تابستون هشتاد و چهار یکی از دوستام که سری کامل هری پاتر رو داشت ، بهم گفت بیا بهت بدم کتاباشو بخون .
منم مشتاق شدم و کتابا رو گرفتم و فکر کنم کل کتابا رو توی یه هفته خوندم ... همه غیر کتاب یک ترجمه ویدا اسلامیه بودن و کلا هشت جلد بودن ... خلاصه کلی جو گیر شدم و همون موقع اومدم جادوگران عضو شدم .
ولی بعد یه مدت تب هری پاترم خوابید و در حالی که شخصیت فاکس(کفی) رو توی رول پلیینگ گرفته بودم ، دیگه اینجا نیومدم تا اردیبهشت که اول اومدم همه فن فیکشن های سایت رو خوندم و بعدش عضو رول شدم و الان هم در خدمتتونم .
ببخشید اگه پر حرفی کردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 آبان 1385 10:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل):عليرضا
جنسیت ( در صورت تمایل ): تمايل ندارم اعلام كنم!
سن( درصورت تمایل) : 19 سال و خورده
شهر محل تولد ( در صورت تمایل): شفيلد
محل زندگی ( در صورت تمایل): تهران
شغل ( در صورت تمایل ): دانشجو
فعالیت های جنبی ( در صورت داشتن و تمایل): خوندن.نوشتن. تايپ تخصصي. ترجمه
علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل): كتاب.سامپه .اسنيكت. گابريل.بيگانه.و باز كتاب هام
کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید): جك ميگي؟ يا بايد همه رو بگم يا هيچ كدوم.يك كلام بگم: نيكولا كوچولو.ترواندبست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 آبان 1385 07:15
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل):مسعو رستميان
جنسیت ( در صورت تمایل ): مرد
سن( درصورت تمایل) : 21
شهر محل تولد ( در صورت تمایل): ساري
محل زندگی ( در صورت تمایل): مشهد
شغل ( در صورت تمایل ): تيونينگ اتومبيل
تحصیلات ( در صورت تمایل): ديپلم
فعالیت های جنبی ( در صورت داشتن و تمایل): موبايل ، پلير ، موسيقي
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری): تو نمايشگاه كتاب مشهد با آشنايي قبلي كه از اسم اين مجموعه داشتم كتاب آزكابانو براي خواهر كوچيكم خريدم كه از اونجايي كه هيچ كتابي تو خونه از دست من قسر در نميره اونو خوندمو علاقه مند شدم.
علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل): كامپيوترم ، كلكسيونهام از تمبرو عكسو كارتو دي وي دي گرفته تا هر آشغال ديگه اي كه فكر كني ،موسقي ، ماشين ، تماشاي MTV ، خيلي چيزاي سري ديگه
کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید):تيستوي سبز انگشتي ، سمك و عيار ، داستان راستان ، و خيليه ديگه كه جاش نيس كه بگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو گروه اسليترين سايت هري پاتر:
Null Fascist,Wand is Phoenix Feather, Redwood, 8 3/4 inches
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مهر 1385 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل: وحید محمد علی
شهر محل تولد : تهران
محل زندگی : تهران
شغل : پشت کنکوری
تحصیلات : مدرک اتمام پیش دانشگاهی
ظاهر : 170 قد مو های مشکی و چشم مشکی
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه : توسط سرچ e-book تم گوگل
علاقه های شخصی خودتون : جادوگران ، سينما ، فوتبال - counter strike & battle field
کتاب هایی که مطالعه کردید : هری پاتر - راز داوینچی - کتابهای جلال آل احمد - چند کتاب از آیزاک و ...........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مهر 1385 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل): شهروز بیدآبادی مقدم

جنسیت ( در صورت تمایل ): مرد

سن( درصورت تمایل) : 17 سال

شهر محل تولد ( در صورت تمایل): تهران

محل زندگی ( در صورت تمایل): تهران

شغل ( در صورت تمایل ): محصل

تحصیلات ( در صورت تمایل): دیپلم

فعالیت های جنبی ( در صورت داشتن و تمایل): داستان نویسی - عضویت در سازمان شهریاران جوان - تئاتر

نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری): زمانی که تازه هری پاتر وارد ایران شده بود در یک مجله تعریفش را خواندم ( فکر کنم هفته نامه دو چرخه بود ) و رفتم که بخرم اما نشد برای همین خودم را کشتم و از معلمان قرض گرفتم و خواندم ...
من کتاب خیلی می خونم اما وقتی این کتاب را خواندم تا مدتی نمی توانستم خواندن کتاب دیگری را شروع کنم بس که از این کتاب لذت برده بودم ... من واقاً رولینگ را تحسین می کنم ...

علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل): مطالعه - نویسندگی- بازی های رایانه ای - وبگردی .

کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید): قصه های سر زمین اشباح - نبرد با شیاطین - کوری- هری پاتر - آرتمیس فاول - تالار وحشت و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط زندگی وجود دارد و کسانی که از درک آن عاجزند...
فقط خدا وجود دارد و کس?
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مهر 1385 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم: پارسا نیکی ملکی
شهر محل تولد: تهران
شهر محل زندگی: تهران
شغل: برنامه نویس
تحصیلات: لیسانس کامپوتر نرم افزار
فعالیتهای جنبی: ورزش و تفریحات سالم و ناسالم
تو اینترنت مقاله ای در بارش خوندم و رفتم سراغش .. اون موقع هنوز این کتاب اینقدر طرفدار
نداشت
من خیلی کتاب خوندم ... یکی از سرگرمی هام خوندن کتابه ... اگر کتاب قشنگی غیر ازکتاب کامپیوتر پیدا کنم حتما می خونم و فیلم هم خیلی نگاه میکنم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فرمانده نیروی ویژه لرد سیاه
تی را هابی سن سا کنت لرد سابی سورامی سان سیس
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مهر 1385 06:44
نمایش جزئیات
آفلاین
همونجوری که از ایدیم معلومه اسمم وحیده سنمم دوروبر 19.راستش من بیشتر با کتابهاش حال کردم.

اینجا شما بهتره کمی از علایقتون بگید و اگه یخورده پستهای قبلیو مقایسه کنین میبینین فرمی وجود داره که میتونین طبق اون خودتونو معرفی کنین!

اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل):
جنسیت ( در صورت تمایل ):
سن( درصورت تمایل) :
شهر محل تولد ( در صورت تمایل):
محل زندگی ( در صورت تمایل):
شغل ( در صورت تمایل ):
تحصیلات ( در صورت تمایل):
فعالیت های جنبی ( در صورت داشتن و تمایل):
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری):
علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل):
کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید):

حالا در مورد علایق میتونین بگین مثلا از چه کتابایی غیر از هری پاتر خوشتون میاد یا چه فیلمهایی یا ا این قبیل چیزها!

*این پست به زودی پاک خواهد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/7/25 7:59:10
آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مهر 1385 06:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من فرزانه هستم 15 سالمه و دوم دبيرستانم . حدود 5 يا 6 سال با هري پاتر آشنا شدم . اولش به نظرم الكي اومد ولي وقتي خوب نگاه كردم ديدم بد نيست . با اين سايت هم كاملا اتفاقي آشنا شدم . علاقه ام بيشتر به كتاباي درسيمه تا داستان . چون به نظرم جالبترن . البته تا پارسال اين نظرو نداشتم . ولي از امسال كه انتخاب رشته كردم علاقمندي ام به كتاباي درسيم بيشتر شده و فقط اونا رو ميخونم . خوب . . .
فكر نكنم ديگه لازم باشه تموم زندگيمو رو كنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آنقدر شكست خوردم تا شكست دادن را ياد گرفتم .
ناپلئون بناپارت
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مهر 1385 02:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من استاد ارد هستم
يعني مازيار پاكدامن
امسال پيش دانشگاهي رياضي مي خونم تو تيز هوشان ساري
اسم استاد ارد هم يكي از شخصيت هاي داستانمه كه تا حالا يه جلدش رو نوشتم و مي خوام تا 7-8 جلد ادامش بدم و وقتي رفتم دانشگاه چاپش كنم و بتركونم و بيام رو دست رولينگ و تالكين و خلاصه يه روزي بشه كه طرف دارام يه سايت واسم راه بندازن و خلاصه ...
بعدا ً بيشتر در مورد خودم يا داستانم صحبت مي كنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بسیاری از زندگان، سزاوار مرگ هستند، همان‌گونه که بسیاری از درگذشتگان، سزاوار زندگی؛ آیا میتوان زندگی را به آنان برگرداند؟ پس برای گرفتن جان دیگران، شتاب نکنیم!

گاندالف خاکستری