تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
نیروی خاص هری پاتر
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

rita جان با حرفت موافقم چیزایی که ما میگیم نظرهای شخصی هستش و نظر هر کسی محترمه...مسئاله ای ( مسأله یا مسئله ) که هست و میشه گفت تقریبا قانون طبیعت و فلسفه هستش اینه که خیر و خوبی همیشه دیر یا زود بر شر پیروز میشه درست مثل گفته های حکیم چینی کنفوسیوس که در تمام گفته هاش بر پیروزی خیر بر شر تاکید داره...پس یه جورایی نمیتونیم انتظار داشته باشیم ولدمورت بر هری پیروز بشه گرچه خیلی دور از واقع نیست..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرپوی كثيف در 1384/10/17 17:55:20
براي شناخت زندگي، زتدگي را بايد شناخت...براي مرگ، مرگ را.. و براي خدا خود را بشناس... پس خود را بشناس تا خدا شوي....
یارا حودد از خاندان میترا
یارا حودد از خاندان میترا
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 30 شهریور 1385 18:58
از: يه قوطي!!مگه يه سوسك چه قد جا لازم داره؟؟
پستها:
35

جزئیات کاربر
پستها:
35

ببین ما که با هم دعوا نداریم!داریم ؟ پس خواهش می کنم یه کم ملایم باش!اول اینو بگم که نظر شما (و البنه نظر من) یه نظره(!).هر کسی حق داره بگه که راجع به این موضوع چی فکر میکنه.
مساله ی من سر اینه که مردم تا کی می تونن به داستانایی گوش بدن که توش آدم خوبه زنده می مونه و آدم بده می میره.رولینگ با موقعیت مخاطبش آشناست.داستان رولینگ یه داستان جدیده.یه کاریه که نوآوری داره.تا قبل از زمان هری پاتر همه ی داستان ها یی که درباره ی جادوگرا بودن از اونا بد می گفتن.چه میدونم این که جادوگرا موهای بلند و ناخونای تیز دارن و از این جور چیزا!اما رولینگ یه کار تازه رو شروع کرد.توی کتاباش جاروی دسته دار و معجون و چوب دستی رو طوری با خواننده آشنا کرد که آدم واقعا یه موقع هایی باورش می شد.رولینگ یه آدم نو آوره و یه ذهن خلاق داره.مسلمه که تصور کنیم پایان این داستان از پایان بقیه ی داستان ها جداس."نظر" من چیزی بود که اعلام کردم.با این حال نمی گم که زنده موندن هری غیر ممکن یا ناراحت کننده ست.به نظر من حتی اگر هری زنده بمونه رولینگ این قدر داستان رو می پیچونه که ما یه مرگ غیر منتظره برای ولدمورت یا یه واقعه ی تکان دهنده ی دیگه در آخر کتاب داشته باشیم.
مساله ی من سر اینه که مردم تا کی می تونن به داستانایی گوش بدن که توش آدم خوبه زنده می مونه و آدم بده می میره.رولینگ با موقعیت مخاطبش آشناست.داستان رولینگ یه داستان جدیده.یه کاریه که نوآوری داره.تا قبل از زمان هری پاتر همه ی داستان ها یی که درباره ی جادوگرا بودن از اونا بد می گفتن.چه میدونم این که جادوگرا موهای بلند و ناخونای تیز دارن و از این جور چیزا!اما رولینگ یه کار تازه رو شروع کرد.توی کتاباش جاروی دسته دار و معجون و چوب دستی رو طوری با خواننده آشنا کرد که آدم واقعا یه موقع هایی باورش می شد.رولینگ یه آدم نو آوره و یه ذهن خلاق داره.مسلمه که تصور کنیم پایان این داستان از پایان بقیه ی داستان ها جداس."نظر" من چیزی بود که اعلام کردم.با این حال نمی گم که زنده موندن هری غیر ممکن یا ناراحت کننده ست.به نظر من حتی اگر هری زنده بمونه رولینگ این قدر داستان رو می پیچونه که ما یه مرگ غیر منتظره برای ولدمورت یا یه واقعه ی تکان دهنده ی دیگه در آخر کتاب داشته باشیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

یک چیزی که من تقریبا مطمئنم اینه که صد در صد ولدمورت در کتاب هفتم میمیره چون اگر قرار باشه ولدمورت زنده بمونه داستان واقعا بی معنی میشه . و نا تمام میمونه
اولا اینکه رولینگ گفته داستان رو طوری تموم میکنه که کسی نتونه آن را ادامه بده
ثانیا اصلا به نظر من چنین چیزی محال ! مگه میشه نویسنده ای پیدا شه که هفتا کتاب پی در پی بنویسه این همه طرفدارم بخودش جذب کنه تازه آخرسرم قهرمان اصلی داستان رو از بین ببره و شخصیت منفی کتاب زنده بمونه ! پس نکته آموزنده داستان کجا میره
دیگه فوقش هردوتاشون با هم میمیرن دیگه تازه اونم باز فکر میکنم فقط هری بمیره
اولا اینکه رولینگ گفته داستان رو طوری تموم میکنه که کسی نتونه آن را ادامه بده
ثانیا اصلا به نظر من چنین چیزی محال ! مگه میشه نویسنده ای پیدا شه که هفتا کتاب پی در پی بنویسه این همه طرفدارم بخودش جذب کنه تازه آخرسرم قهرمان اصلی داستان رو از بین ببره و شخصیت منفی کتاب زنده بمونه ! پس نکته آموزنده داستان کجا میره
دیگه فوقش هردوتاشون با هم میمیرن دیگه تازه اونم باز فکر میکنم فقط هری بمیره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

يعني واقعا اين فكرو ميكنين كه اگه هري پيروز بشه لوسه ؟ ولي متاسفم كه بايد اينو بگم قاعده ي تمام جنگهاي خير و شر چه واقعي چه داستان اينه كه خوبي پيروز بشه / چون هميشه نيروي خوب برتره . ./ واين كه ميگين لوس ديگه نهايت جالبه خيلي بامزه هستش كه فرد يا افرادي پيروزي خوبي بر شر رو لوس ميدونن / واقعا شايان تقديره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
جزئیات کاربر
پستها:
35

جزئیات کاربر
پستها:
35

خیلی خوشحال شدم که بالاخره یکی حرف منو فهمید.در ضمن من هم با پیروزی ولدمورت موافقم(حالا کی نظر منو گوش میده؟رولینگ هر کاری بخواد می کنه!!!) باور کنین اگه هری پیروز بشه داستان خیلی لوس می شه!!! عین این داستان هایی میشه که می گن اتفاقای خوب برای آدمای خوب می افته!!!! شاید ولدمورت اون آدم پلیدی نباشه که نشون میده.... (خدایی من بعد از خوندن این 2 تا کتاب آخر دگر گون شدم(D:))
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج