نام:مادام فیگ سن:خیلی پیر هستم علاقه مندی:به گربه ها خیلی علاقه دارم گروه:ریونکلاو شغل:محافظت از هری در هنگامیکه در پرایوت درایو است جنسیت:مونث من یک پیرزن پیر هستم که دورسلی ها وقتی هری را نمیخوانستند با خود بیرون ببرند او را به من میسپردند هم به او کیکی که بوی کهنگی میداد میدادم واو را با تماشای عکس گربه هایم سرگرم میکردم چون اگر به هری خوش میگذشت دورسلی ها نمیگذاشتند هری پیش من بیاید
تائید شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/6/19 23:58:22
خورشید هم غروب کرد احساس میکنم نور هم به من خیانت کرد
با اجازتون من یه مدت پیش عضو ایفای نقش بودم ولی متاسفانه علاوه بر اینکه الان عضوش نیستم تمام پستام تو ایفای نقش هم پاک شدن. من مدتی به سایت سر نزدم شاید دلیلش این باشه ولی من قانونی مبنی بر این پیدا نکردم. بهرحال دوباره خودمو معرفی می کنم. نام: کورن نام خانوادگی: اسمیت سن:21 جنسیت: مذکر علاقه مندی ها:کوییدیچ و.... گروه:ریونکلاو معرفی کلی: من کاپیتان تیم کوییدیچ آلمان هستم و متولد کلن. عضو یه خانواده ی اصیل آلمانی به نام اسمیت هستم
تائید شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/6/19 23:57:32
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
نام : نوربرت نام خانوادگی : نوربرتیان نام پدر : نور ممد ! نام مادر : ترابرت ! نام پدر + نام مادر : نوربرت ! سن : 17 تحصیلات : دکترای ارزشی نویسی از دانشگاه جادوگران گروه : ریونکلا علاقه مندی ها : نفس آتشینم را به خاطر بسپار و بر حذر باش این موجود حقیر ! ... فکر کنم منظورمو فهمیده باشید ! وضعیت ظاهری : اژدهایی آبی رنگ ... رنگ چشم جیگری ... دست ها و پاهای کوچولو موچولو و خیلی ناز ! ... یه دم خوشگل که روش فلس های بنفش رنگ هست ... دارای دهنی گشاد برای بیرون دادن نفسهایی بس آتشین ! وضعیت باطنی : مهربون و خشن ! ... آرام و طوفانی ! ... زیبا و کریه ! ... سفید و سیاه ! ... تضاد در تضاد ! وضعیت ظاهر در باطن : عمرا اگه بتونی سر در بیاری از من !
در راستیا این که افراد مرتب شناسه هاشون رو عوض میکنن و می یان ریون شما متاسفانه تائید نمیشین
نام:مادام فیگ سن:خیلی پیر هستم علاقه مندی:به گربه ها خیلی علاقه دارم گروه:ریونکلاو شغل:محافظت از هری در هنگامیکه در پرایوت درایو است جنسیت:مونث من یک پیرزن پیر هستم که دورسلی ها وقتی هری را نمیخوانستند با خود بیرون ببرند او را به من میسپردند هم به او کیکی که بوی کهنگی میداد میدادم واو را با تماشای عکس گربه هایم سرگرم میکردم چون اگر به هری خوش میگذشت دورسلی ها نمیگذاشتند هری پیش من بیاید
گروهت رو بنویس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/19 13:14:46 ویرایش شده توسط nhk در 1385/6/19 18:11:53
خورشید هم غروب کرد احساس میکنم نور هم به من خیانت کرد
نام: اسنيپ سن:46 جنسيت: مرد گروه: اسلي شغل: معلم درس معجون سازي علاقهها: تدريس درس معجون سازي و درس دفاع در برابر جادوي سياهو اذيت كردن هري توضيحات: من از بچهگي همينجوري بودم. همش تو خودم بودم. اصلا چشم ديدن جيمز رو نداشتم. الانم اصلا از هري و كارهاش بدم مياد. ازش متنفرم. ميخوام سر به تنش نباشه.( الان عله منو از سايت ميندازه بيرون) براي گرفتن درس دفاع در برابر جادوي سياه هر كاري كردم. ولي دامبلدور بهم نداد اين درس رو. يه چيز ديگه. من قبلا مرگخوار بيدم. ولي الان طرف سفيدام. در نقش يه جاسوس. الانم ميخوام برم تو اسلي تا بتونم با همدستي اسليها دخل اين گريف رو بياريم.
______________________________________ من همون نيك بي سرم. من ناظر انجمن جادو و جادوگريم من ناظر انجمن سينماي جادوييم
تایید شد!...نظارتت رو هم درست کردم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/6/19 3:51:20
[b][size=large][color=000099][font=Arial]كسي ميدونه شناسه قبلي من چي بود؟ 1=[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?uid=12601]اينه؟[/
نام : مادام نام خانوادگی : پینس سن : 32 سال قد : 176 سانتی متر گروه : گریفندور شغل : مسئول کتابخانه هاگوارتز علاقمندی ها : خواندن کتاب , شرکت در بحث های مهم چوبدستی : 32 سانتی متر - پر ققنوس - شاخ تک شاخ - انعطاف پذیر جارو : نیمبوس 2007 توضیحات : توضیحی ندارم جز اینکه اگه فقط ببینم یکودومتون بی اجازه رفتین تو قسمت کتاب های ممنوعه اون وقت من می دونم و شما .....!
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/18 20:14:59
نام : دیدالوس نام خانوادگی : دیگل سن : 24 ساله قد : 178 سانتی متر شغل : یکی از اعضای محفل ققنوس چوبدستی : 30 سانتی متر - دارای پر ققنوس - شاخ تک شاخ گروه : گریفندور علاقمندی ها : هری پاتر و کوییدیچ جارو : نیمبوس 2008
این شخصیت گرفته شده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط dan & emma در 1385/6/18 18:52:35 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/18 19:11:27