شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1- نام : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها : 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره)
و هر چیز دیگه ای که به ذهنتون می رسه ذکر کنید.
(شخصیت های ارباب حلقه ای لطفا به تاپیک عضویت در ایفای نقش ارباب حلقه ها مراجعه کنند.)
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ================================== خطاب به جرج ويزلي:فكر نكنم در سايت به يك شخصيت قصه گو احتياج داشته باشيم
نام : سیریوس نام خانوادگی : بلک نام پدر : نمی دونم سن : تو اون دنیا دو ساله هستم تاریخ تولد :نمی دونم جنس : مرد تحصیلات :فارغ التحصیل از هاگوارتز رنگ چشم : مشکی گروه : ریونکلا مو : مشکی ظاهر : خوش قیافه و خوش تیپ (البته قبل از آزکابان ) نام مستعار : پانمدی کوییدیچ : دوست ندارم جوب جادو : بعد از مرگم یادم رفته دسته جارو : از موتور پرنده استفاده می کردم علاقه ها : فرار توانمندی ها : فرار و ... معرفی کوتاه : پدر خونده ی هری ، فراری
1- نام :سير بلاك پانيشر 2- سن:هيچ كس نميدونه 3- تاریخ تولد:به تور دقيق معلوم نيست 4- جنس:مرد 5- تحصیلات :مدرك سمج و پيش چند جادوگر سياه مدتي درس خواندم 6- رنگ چشم:قرمز 7- گروه : اسلايترين 8- مو :مشكي و بلند 9- ظاهر کلی :شنل به تن و صورت باند پيچي شده كه كلا به سر دارد 10- نام مستعار:پانيشر(شكنجه گر) 11- کوییدیچ :دوست ندارم 12- چوب جادو :چوب افرا وموي پريزاد 13- دسته جارو :ندارم 14- علاقه ها:شكنجه ي مشنگ ها و جادوگران سفيد 15 - توانمندیها :اجراي طلسم شكنجه گر 16- معرفي كوتاه: من در دوران تاريكي در خدمت سرورم به عنوان مرگ خوار خدمت ميكردم!
سلام نام : سپیده (جاسمین {جاسمین برگرفته شده از کتاب در جستجوی دلتورا}) تاریخ تولد : 152000 جنس : زن محل زندگی : لندن -خیابان 4 پروت درایو - اتاق زیر شیروانی علاقه مندی ها : هری پاتر و نقاشی و ... رنگ چشم:سبز شفاف و عینکی اندام:لاغر و دارای زخمی مثل صاعقه روی پیشانی رنگ و حات مو: بلند و سیاه و بهم ریخته گروه :گرفیندور توانمندی: بازی کوییدیچ - دفاع در برابر جادوی سیاه (به خصوص در برابر لرد سیاه و بلاتریکس که سیرییوس عزیزم را کشت)
دوست عزيز..اول در سايت ثبت نام كنيد..سپس معرفي شخصيت نماييد((كرام))
سلام به نظر من اين کار اهتيآج به کسي داره که مثل قصه گو داستان و يا اتفآقي که ميفته توضيح بده اگه لازمه من ميتونم اون شخصيت باشم??????? در ضمن پروفسر از کمک شما به خاطر فارسي نوشتن واقعاً ممنونم
- نام : الکس دل پیرو 2- سن: 33 3- تاریخ تولد: 1900 اندی 4- جنس: مذکر 5- تحصیلات : فارغ تحصیل از اکادمی جادوگر ایران 6- رنگ چشم: سیاه 7- گروه : اسلایترین 8- مو : بلند سیاه 9- ظاهر کلی : بسیار زيبا 10- نام مستعار: الکسی 11- کوییدیچ : این ورزشا در پیته 12- چوب جادو : ندارم ! 13- دسته جارو : ندارم 14- علاقه ها: دل الپی شهر تورین در ضمن پروفسور خوشحال میشم با این مخالفت نشه چون دیگه چیز درست و حسابی به ذهنم نمیرسه!
آموس جان!!...پيدا كردن به شخصيت تخيلي ولي جادويي خيلي سخته؟ تو انتظار داري شخصيت مشنگي رو كه از جادو و كوييديچ خوشش نمياد عضو ايفاي نقش جادوگرا كنم؟قربانت كرام