شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام اولا من چون معلم هستم و معلم میتواند هر جا امتیاز کم کند من همینجا از هاف پلاف 5 امتیاز به خاطر اینکه جرج دیویس معلم نیست و در این تاپیک پست زده کم میکنم امیدوارم از من ناراحت نشده باشید و 5 امتیاز هم از گریفیندور البته من نمیدونم دانش اموزان میتونن اینجا پست بزنن یا نه ولی تا اونجا که میدونستم نمیتونن
پروفسور هالف عزیز اولا که بنده فکر کردم کلاس شما بصورت شوخی یا همون طنزه ولی بعد از اینکه تو چت بهم گفتین رفتم پستم رو ویرایش کردم بنده قصد مسخره کردن کلاس شمارو نداشتم در هر صورت از شما عذر میخوام
آقا جريان چيه؟ بعد 50 سال هنوز كالين نميدونه كه راجر ديويس توي راونكلاو(تازه ناظر هم هست)...!توي تابلوي امتيازات نوشته به خاطر ايده ي خوب راجرديويس 3 امتياز به هافلپاف!!!...آخه يعني چي؟...(من جرج هستم نه راجر) پرفسور هالف زاخي نه دامبلدور!
من هم با نظر زاخی موافقم نباید معلم ها رو محدود کرد یه مقاله ای ارزش 20 امتیاز رو هم ممکنه داشته باشه ولی یه نمایشنامه ارزش 2 امتیازم ممکنه نداشته باشه
سلام من به شدت با حرف لی مخالفم البته ببخشیدا اخه با این کار معلم رو محدود میکنیید معلم حالش به همینه که امتیاز یه موقع زیاد بده یه موقع کم بده لطفا این کارو نکنیید همانا که پروفوسور و کالین عزیز بر طبق قوانین اسلامی این نظر را رد کردند
لي جان! اين موضوعي كه شما ميگي يه كم سليقه ايه و به نظر من نبايد در كار معلم ها حد و مرز قائل بگيم! ولي در كل سقف امتياز دهي در قوانين سايت نوشته شده كه پيشنهاد ميدم بخونيد. مقالات جدا هستند. يعني بالاترين امتياز 15 است. ولي براي مقالات نه!ميتواند هر چند تا بخواهد باشد.البته پيشنهاد ميشه كه از 15 بيشتر نشه چون زياده رويه. در كل تا 5 امتياز هم ميتونين كم كنين!
همانا لی جردن نوشته بود که برای امتیاز دادن به دانش آموزان از خودشون سرچ در اینترنت در وکنن اولا ای ماگل جادوگر نما آخر دنیای جادوگری که فلتون نمیشناسد اینترنتش کجا بود دوما مگر تغییر شکل نجوم است؟که بشود با سرچ مقاله یا جواب یافت تو به نحوه امتیاز دهی معلمهای دیگه دخالت نکن من اگه شاگردم کار درستی کرد بهش امتیاز میدم اگه خلافی هم کرد ازش امتیاز کم میکنم اگه نمایشنامه خوبی نوشت بهش امتیاز میدم اگه بد نوشت ازش کم میکنم اگه هم ننوشت بازم کم میکنم و اگر هم مقاله ارائه داد که بهش امتیاز میدم در صورتی که خوب باشه شاید من دلم خواست به یه نمایشنامه 20 امتیاز بدم تو چقدر سختگیری که به یه بدبختی که رفته n ساعت تحقیق نموده و یه مقاله توپ داده در مورد ستاره شناسی فقط 15 امتیاز بدی هان؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته! [b][color=996600] بينز نامه بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم بيا تا ريش ها ب
پروفسور دامبلدور عرض كنم كه بهتره امتيازها يه سقفي داشته باشه تا توي همه كلاسا يكسان داده بشه.خوب من يه سقف براشون تهيه كردم كه مي نويسم(مثال ها براي كلاس نجوم و اختر فيزيكه)!
الف ) سوال هاي تابلو كه بشه جوابشونو با يه سرچ كوچولو تو نت پيدا كرد؟(2 تا 4 امتياز)(مثال: - حجم زحل چند برابر و جرم آن چند برابر زمين است؟)
ب ) سوال هاي دشوار تر كه طرف اگه تونست از تو نت هم پيدا كنه مجبور باشه اونو تغيير بده يا يكم روش كار كنه؟(5 امتياز)(مثال – رصدهاي مهر ماه در نيمكره شمالي)
ج) سوالات طولاني – سخت و غير قابل جواب!!!! كه طرف رو مشغول كنه و جوابش هم از نت به سختي گير بياد؟(10 امتياز)(مثال- چرا نام سياره مشتري ،مشتري است)
د ) مقالات :مقاله بلند و بالا درباره موضوع مورد نظر (با توجه به محتوا 5 تا 15 امتياز)
اين كار باعث ميشه بطور مثال اين اتفاق نيفته كه سرژ براي آشنايي با دو تا خواننده 40 امتياز بده و كالين براي تبديل گراوپي 2 امتياز!!!!!!!
بنظر من اين تقسيم بندي رو به همه معلمها اطلاع بديد!!
ممنون لي جردن يكي از اساتيد.....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :