سلام
اولا من چون معلم هستم و معلم میتواند هر جا امتیاز کم کند من همینجا از هاف پلاف 5 امتیاز به خاطر اینکه جرج دیویس معلم نیست و در این تاپیک پست زده کم میکنم
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید و 5 امتیاز هم از گریفیندور
البته من نمیدونم دانش اموزان میتونن اینجا پست بزنن یا نه ولی تا اونجا که میدونستم نمیتونن
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر اساتید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 24 فروردین 1385 23:01
از: جایی که جادوی سیاه مقلوب عشق شده است
پستها:
42

جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
جزئیات کاربر

لي جان!
اين موضوعي كه شما ميگي يه كم سليقه ايه و به نظر من نبايد در كار معلم ها حد و مرز قائل بگيم!
ولي در كل سقف امتياز دهي در قوانين سايت نوشته شده كه پيشنهاد ميدم بخونيد.
مقالات جدا هستند.
يعني بالاترين امتياز 15 است.
ولي براي مقالات نه!ميتواند هر چند تا بخواهد باشد.البته پيشنهاد ميشه كه از 15 بيشتر نشه چون زياده رويه.
در كل تا 5 امتياز هم ميتونين كم كنين!
با تشكر
مدير مدرسه....آلبوس دامبلدور
اين موضوعي كه شما ميگي يه كم سليقه ايه و به نظر من نبايد در كار معلم ها حد و مرز قائل بگيم!
ولي در كل سقف امتياز دهي در قوانين سايت نوشته شده كه پيشنهاد ميدم بخونيد.
مقالات جدا هستند.
يعني بالاترين امتياز 15 است.
ولي براي مقالات نه!ميتواند هر چند تا بخواهد باشد.البته پيشنهاد ميشه كه از 15 بيشتر نشه چون زياده رويه.
در كل تا 5 امتياز هم ميتونين كم كنين!
با تشكر
مدير مدرسه....آلبوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پستها:
704

همانا لی جردن نوشته بود که برای امتیاز دادن به دانش آموزان از خودشون سرچ در اینترنت در وکنن اولا ای ماگل جادوگر نما آخر دنیای جادوگری که فلتون نمیشناسد اینترنتش کجا بود دوما مگر تغییر شکل نجوم است؟که بشود با سرچ مقاله یا جواب یافت تو به نحوه امتیاز دهی معلمهای دیگه دخالت نکن من اگه شاگردم کار درستی کرد بهش امتیاز میدم اگه خلافی هم کرد ازش امتیاز کم میکنم اگه نمایشنامه خوبی نوشت بهش امتیاز میدم اگه بد نوشت ازش کم میکنم اگه هم ننوشت بازم کم میکنم
و اگر هم مقاله ارائه داد که بهش امتیاز میدم در صورتی که خوب باشه شاید من دلم خواست به یه نمایشنامه 20 امتیاز بدم تو چقدر سختگیری که به یه بدبختی که رفته n ساعت تحقیق نموده و یه مقاله توپ داده در مورد ستاره شناسی فقط 15 امتیاز بدی هان؟
و اگر هم مقاله ارائه داد که بهش امتیاز میدم در صورتی که خوب باشه شاید من دلم خواست به یه نمایشنامه 20 امتیاز بدم تو چقدر سختگیری که به یه بدبختی که رفته n ساعت تحقیق نموده و یه مقاله توپ داده در مورد ستاره شناسی فقط 15 امتیاز بدی هان؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
جزئیات کاربر

پروفسور دامبلدور عرض كنم كه بهتره امتيازها يه سقفي داشته باشه تا توي همه كلاسا يكسان داده بشه.خوب من يه سقف براشون تهيه كردم كه مي نويسم(مثال ها براي كلاس نجوم و اختر فيزيكه)!
الف ) سوال هاي تابلو كه بشه جوابشونو با يه سرچ كوچولو تو نت پيدا كرد؟(2 تا 4 امتياز)(مثال: - حجم زحل چند برابر و جرم آن چند برابر زمين است؟)
ب ) سوال هاي دشوار تر كه طرف اگه تونست از تو نت هم پيدا كنه مجبور باشه اونو تغيير بده يا يكم روش كار كنه؟(5 امتياز)(مثال – رصدهاي مهر ماه در نيمكره شمالي)
ج) سوالات طولاني – سخت و غير قابل جواب!!!! كه طرف رو مشغول كنه و جوابش هم از نت به سختي گير بياد؟(10 امتياز)(مثال- چرا نام سياره مشتري ،مشتري است)
د ) مقالات :مقاله بلند و بالا درباره موضوع مورد نظر (با توجه به محتوا 5 تا 15 امتياز)
اين كار باعث ميشه بطور مثال اين اتفاق نيفته كه سرژ براي آشنايي با دو تا خواننده 40 امتياز بده و كالين براي تبديل گراوپي 2 امتياز!!!!!!!
بنظر من اين تقسيم بندي رو به همه معلمها اطلاع بديد!!
ممنون
لي جردن يكي از اساتيد.....
الف ) سوال هاي تابلو كه بشه جوابشونو با يه سرچ كوچولو تو نت پيدا كرد؟(2 تا 4 امتياز)(مثال: - حجم زحل چند برابر و جرم آن چند برابر زمين است؟)
ب ) سوال هاي دشوار تر كه طرف اگه تونست از تو نت هم پيدا كنه مجبور باشه اونو تغيير بده يا يكم روش كار كنه؟(5 امتياز)(مثال – رصدهاي مهر ماه در نيمكره شمالي)
ج) سوالات طولاني – سخت و غير قابل جواب!!!! كه طرف رو مشغول كنه و جوابش هم از نت به سختي گير بياد؟(10 امتياز)(مثال- چرا نام سياره مشتري ،مشتري است)
د ) مقالات :مقاله بلند و بالا درباره موضوع مورد نظر (با توجه به محتوا 5 تا 15 امتياز)
اين كار باعث ميشه بطور مثال اين اتفاق نيفته كه سرژ براي آشنايي با دو تا خواننده 40 امتياز بده و كالين براي تبديل گراوپي 2 امتياز!!!!!!!
بنظر من اين تقسيم بندي رو به همه معلمها اطلاع بديد!!
ممنون
لي جردن يكي از اساتيد.....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :
ابتدا به لين
ابتدا به لين
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج