سلام .
من نظرات اول این تاپیک رو خوندم . ظاهرا پروفسور کوییرل با زدن تاپیک غیر کوییدیچی در اینجا مخالفه . به نظر من هم تا حدی حق با ایشونه . اینجا تنها باید در زمینه کوییدیچ باشه . ولی شاید ایجاد تاپیکهای حاشیه ای کوییدیچ بتونه به پیشرفت این تاپیک کمک کنه . من از پروفسور کوییرل می خوام که اجازه زدن تاپیکهای کوییدیچ حاشیه ای رو در اینجا بده . من خودم هم یه طرح برای تاپیک جدید دارم .
اسم این تاپیک
نود است .
تاپیک نود یه جمع بندی از تاپیکهای پیشنهادی بلیز و هدویگ است . در اون اخبار کوییدیچ پخش میشه ، مسائل حاشیه ای کوییدیچ و درگیری ها درش برسی میشه ، به نقل و انتقالات بازیکنان رسیدگی میشه ، مصاحبه هایی با کاپیتانها و بازیکنان تیمها در اون نوشته میشه ، به مسایل دوپینگ رسیدگی میشه ، در مورد ستارگان مسابقات نوشته میشه . در کل این تاپیک کاملا شبیه به برنامه نود خودمونه . من مطمئنم تاثیری که این تاپیک در پیشرفت انجمن کوییدیچ خواهد داشت خیلی زیاده .
در مورد نظراتی که بلیز عزیز بهش اشاره کرد باید بگم ( بلیزجان افتخار دادی اینجا نظر دادی ، تو الان یه آنتی کوییدیچ هستی .

): واقعا ایده های خوبیه و جای کار داره ، ولی در بعضی از موارد که به دور شدن از موضوع کوییدیچ منجر میشه نباید اقدامی کرد . ما در سایت کلی تاپیک رول های غیر کوییدیچی داریم که تقریبا موضوع فعالیتشون شبیه به همه ، ولی کوییدیچ باید متفاوت باشه تا به جایگاه خودش برسه . من خیلی دوست دارم این تاپیک تمام رول پلینگ نباشه و شبیه به یک برنامه ورزشی و کاملا فعال بشه . البته وجود
یک تاپیک برای رول پلیینگ نیمه کوییدیچی به نظر من لازمه .
من برای یه تاپیک نیمه کوییدیچی یه پیشنهاد دارم . تاپیک
کوییدیچیست ها ( برگرفته شده از فوتبالیستها

) همون طور که گفتم این تاپیک نیمه کوییدچیه ، یعنی یه چیزی تو مایع های فوتبالیستهاست

. سوژه های زیادی در این تاپیک می تونه شکل بگیره و طرفداران انجمن کوییدیچ رو زیاد کنه . از ستارگان مسابقات ، شخصیت های داستانی درست بشه ، از ماجراهای قبل و بعد از بازی ها نمایشنامه تهیه بشه . اینجوری انگیزه برای خوب نوشتن و شرکت در مسابقات بالا میره . البته این تاپیک کاملا باید در خدمت کوییدیچ باشه . و خاله بازی درش بوجود نیاد . موضوع این تاپیک هم به نظر من هم میتونه طنز باشه هم جدی .
با تشکر ، بلرویچ .