گمون نمیکنم. به نظر میرسه که رنگ خودش سبز باشه. و ضمناً خاطرات کدوم روز؟ روزی که پاترهارو میکشه؟ بعد خاطراتش چجوری اومده تو قدح، با فرض اینکه اون قدح مال ولدمورته؟ ولدمورت که بعد از حمله به پاترها ناپدید شد.
هری که اونجا بوده؟ خاطرات هری رو ریختن تو کاسه.
نقل قول:
من هنوز روی این نظر هستم که حتی اگر کسی با ولدمورت بوده و لرد سیاه هم بعد از نکشتن هری روحش اون جا بوده باشه اون شخصی که باهاش بوده اونقدر وحشت زده شده که فرارو بر قرار ترجیح داده
نقل قول:
اما شارلت دوئر واتسن نوشته:
نميدونم اين مبحثي كه ميخوام بازش كنم مهم هست يا نه ولي بالا خره ميگم ببينيم چي ميشه ؟
دامبلدور در جواب مك گونگال كه پرسيده بود نميتوني براش كاري بكني)در كتاب اول گفت نه ولي اين ذخم ميتونه خيلي مفيد باشه منم يكي مثل اينو پايين زانوم دارم كه نقشه ي متروي لندنه
از اونجا كه اگه دامبلدور بخواد جايي بره
1- غيب و ظاهر شدن
2- رمز تاز
3- پودر پرواز
4- جارو
5- در شرايط مشكل وسايل ماگلي مثل : اوتومبيل ، مترو و ...
اگر هم در حالت پنجم باشه نمياد شروارشو بزنه بالا تا بخواد نقشه مترو لندن رو ببينه و در ضمن تو كتاب ها چند بار به پيچ و تاب مترو لندن اشاده كرده كه شايد به طور اتفاقي يا امدي اي پيچ و تاب با نقشه يا طرحي كه روي زانوي دامبلدور هست مطابقت داره
و نكته اين هم كه بايد به اون توجه كرد اينه كه اون واقعا به هقشه مترو لندن احتياج داره كسي كه ولدمورت فقط از اون ميترسه بعني دامبلدور كه بزرگترين جادوگر روي زمينه اينقدر فراموشكاره كه بخواد نقشه مترو رو روي زانوش حك كنه
آخه ایشون به خل بازی معروفند. خوشامدگویی های اول سال، وقتی هری پرسید تو آینه نفاق(؟!) چی می بینه و چندین نمونه دیگه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

( شوخی کردم )