اولا درست نقل قول کن
حرف من فقط درمورد اون تیکه بود. نیازی نبود کل این چیزی رو که نقل قول کردی بیارم!
بعدشم اگه فقط دلیل پاک شدن پستم "شوخی با چیزی که برامون ارزشمنده!!" بود من اصلا این پست (دو تا قبلی!) رو نمیفرستادم!
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

سلام
پست شما در تاپیک حذب به دلیل غیر هری پاتری بودن نمایشنامتون و همچنین شوخی با چیزی که برای همه ما ارزشمنده، پاک شد.
در صورت تکرار شناسه شما بسته خواهد شد.
با تشکر
مدیریت سایت جادوگران

پست شما در تاپیک حذب به دلیل غیر هری پاتری بودن نمایشنامتون(و چیزهای دیگر...) پاک شد.

یعنی دلیل بیناموسی نوشتن یه تازه وارد،دیدن شوخی یک قدیمیه؟و اون با دیدن یه شوخی ،میاد و بیناموسی مینویسه؟
من اصلا نمیگم شما اقدام نمیکنید بارها شده پویان به همین دلایل افرادی را بلاک کرده.
)من باز هم شک دارم که یه مدیر بیاد و یوزر و پسووردش رو در اختیار دیگران قرار بده.خودمون که کاربر عادی هستیم،گاها این عمل رو انجام میدیم ولی یه مدیر هیچ وقت مقام خودش رو در نزد عموم پایین نمیاره.

ایگور نوشته:
مدیر یک سایت احترام و مقام زیادی دارد.الان من میدونم که فلانی داره با برای مثال کریچر شوخی میکنه ولی فرد تازه وارد چی؟آیا اون هم چنین رابطه ی دوستانه بین این دو نفر را میداند.
خب اون میبینه که فلانی این شوخی کرده فردا میاد یک پست خفن بی ناموسی میزنه بلاک میشه.آیا غیر از این هست
ایگور نوشته:
من اصلا نمیگم شما اقدام نمیکنید بارها شده پویان به همین دلایل افرادی را بلاک کرده.
همانطور که همه میدونید من همیشه سپاسگذار زحمات شما مدیران عزیز هستم واقعا میدونم شما خیلی زحمت میکشید و از من و بقیه بیشتر دلتون برای سایت میسوزه و من اصلا حرفم این نیست که شما لیاقت مدیریت ندارید.اتفاقا شما از همه بیشتر این لیاقت رو دارید.این فقط صحبت دوستانه ای بود با شما مدیران!
الستور نوشته:
آیا اگر من به عنوان یک عضو ایفای نقش پستی که چندی پیش توسط ققنوس زده شد را میزدم ، بلاک نمی شدم ؟
- آیا اگر کسی از اعضای ایفای نقش بجز حذبی ها پست هایی پر از جملات غیر اخلاقی و توهین آمیز را به
مدیران نسبت میداد بلاک نمیشد
الستور نوشته:
ما فقط بر علیه مدیرانی هستیم که به مانع فعالیت های غیر قانونی ما در سایت می شوند و حامی مدیرانی هستیم که ما را در رسیدن به اهدافمان یاری می کنند .
همه میدانند مدیرانی بی لیاقت در سایت قانون را زیر پا میگذارند و این مطالب را به نحوه های مختلف در اختیار این گروهک میگذارند .
جادوگران برای همه به یک اندازه .
حرفم رو با موضوع بحث هایی که بین حذبی ها و مدیرا بود شروع میکنم و اون داشتن دسترسی به انجمن مدیران بود.حتی روز تولد سه سالگی سایت هری داشت با تعجب به اطلاعات حذبیا از دسترسی به انجمن مدیران گوش میکرد

بالای سرش وایستاده.
. فقط اومدم بهش یک چراغ بدم...