شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اولا که اگر اشتباه نکنم یه زمان بندی ای واسه ی مسابقات وجود داره ، یعنی اون "هیچ کدوم از تیم ها" یی که شما گفتی ، مسابقشون روزهای آتی هست و تیمی که پست نزد ، همون تیم ِ فانوس بود که مقابل ِ شما بازی میکرد . بعد هم ، تمرین ِ شما و شرکت کردنتون تو مسابقه تقدیری نداره ! یعنی مثلا توی ورزش ِ ماگلی ِ فوتبال ، نگاه میکنن که تیم آبی و قرمز چقدر تمرین کردن از قبل که بخوان مثلا گل ِ بیشتری حساب کنن !؟ ولی خب ، به نظرم ویکتور میتونه یک مقدار امتیاز برای تیمی که تیم ِ مقابلش در زمین حاضر نشده در نظر بگیره ... باید صبر کرد تا خودش بیاد ، من فقط داوری قرار شد بکنم .
شما چند سال آتی وقت برا دو تیم بزار. ولی خوب اون به من مربوط نمیشه. در مورد تیمی که در زمین حاظر نشده هین ورزش ماگلی فوتبال، اگه حتی دیر وارد زمین بشند کلی جریمه و محرمیت در انتظارشونه. والله..! در مورد کم کردن امتیاز ناظر باهوش و خفن و گولاخ ما خودشون تو این پست همه چیرو شرح دادند. پاچه خواری مارا به ایشون ابلاغ بفرمایید
نقل قول:
و اینکه ، واقعا این پست ها اون پستهایی نبود که من برای یک بازی ِ کوییدیچ انتظار داشتم ، قبلا هر کدوم از اعضایِ تیم ِ کوییدیچ دویست خط یهو پست میزدن برای مسابقه و تو هر پست یهو بیست تا سوژه ی فرعی ِ جالب ارائه میکردن ، ولی خب ...
اول اینکه داستان ماله وقتیه که هری پاتر تموم نشده بود. نه اعضا همون اعضان. نه سبکها همون سبکها. داستانی که میگید مثلا روزی پنجاتا عضو جدید میومد و بیشتر از صدتا عضو آنلاین داشتید بیشتر شبیه یه افسانه برای تازه واردایی مثل منه. که فعلا اکثر کسایی که تو سایتند همین تازه واردان.دیگه اون کوییدیچ این که نمیشه. باید باهاش کنار بیاید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
من می خوام از سوژه دفاع کنم چون خودم سوژه رو دادم. باید بگم هنگامی که سوژه رو دادم کل داستان مشخص بود و هر کی یه تیکه شو برداشت تا اونو بنویسه. کله پاچه سوژه اصلی نبود. یه چیزی بود که فقط برای جذاب تر شدن پست بهش اضافه شد. سوژه اصلی همین رمز تاز بود.
نه پس ! شما بیا کله پاچه رو بذار سوژه ی اصلی پس ! من همه اشاره ای نکردم که سوژه ی اصلی هست ، به هر حال اون هم جزو سوژه و ایده های مسابقه بود و باید بررسی میشد . سوژه ی اصلی رو هم همینطور که بهش اشاره کردم پرورش داده نشده بود و اصلا جالب نبود ، توی تاپیکِ امتیازات کامل توضیح دادم.
نقل قول:
در مورد هرمیون من مسئول نیستم. من به همه گفتم پستشونو تو یه جایی مثل ورد ذخیره کنند. دلیل اینکه من داستانو تموم نکردم این بود که هرمیون دیر پستو زد. من هشت روز قبلو تو سفر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم. یه سری اطلاعات هم هست که افشاش نمی کنم. وگرنه تیم به فنا می رفت
به این مسئله کاری ندارم ، فقط اشاره کردم چون باید امتیاز کسر میشد و اینکه بدونید برای چی کسر شده ... به هر حال ، این مسئله مربوط به خودِ تیم میشه و ارتباطی به داوری نداره .
نقل قول:
در ضمن من از شما انتظار داشتم که از تیمی که قبل مسابقه تمرین می کرد و بعدش هم حد اقل تو مسابقه شرکت کرد بیشتر تقدیر کنید. هیچ کدوم از تیم ها یه پستم نزدن.
اولا که اگر اشتباه نکنم یه زمان بندی ای واسه ی مسابقات وجود داره ، یعنی اون "هیچ کدوم از تیم ها" یی که شما گفتی ، مسابقشون روزهای آتی هست و تیمی که پست نزد ، همون تیم ِ فانوس بود که مقابل ِ شما بازی میکرد . بعد هم ، تمرین ِ شما و شرکت کردنتون تو مسابقه تقدیری نداره ! یعنی مثلا توی ورزش ِ ماگلی ِ فوتبال ، نگاه میکنن که تیم آبی و قرمز چقدر تمرین کردن از قبل که بخوان مثلا گل ِ بیشتری حساب کنن !؟
ولی خب ، به نظرم ویکتور میتونه یک مقدار امتیاز برای تیمی که تیم ِ مقابلش در زمین حاضر نشده در نظر بگیره ... باید صبر کرد تا خودش بیاد ، من فقط داوری قرار شد بکنم .
و اینکه ، واقعا این پست ها اون پستهایی نبود که من برای یک بازی ِ کوییدیچ انتظار داشتم ، قبلا هر کدوم از اعضایِ تیم ِ کوییدیچ دویست خط یهو پست میزدن برای مسابقه و تو هر پست یهو بیست تا سوژه ی فرعی ِ جالب ارائه میکردن ، ولی خب ...
تو رو خدا ببین. منو دهن روزه گفتن از بیخ گور سیاه برم تایپیک پیدا کنم پستمو اونجا بزنم. داوره داریم
من می خوام از سوژه دفاع کنم چون خودم سوژه رو دادم. باید بگم هنگامی که سوژه رو دادم کل داستان مشخص بود و هر کی یه تیکه شو برداشت تا اونو بنویسه. کله پاچه سوژه اصلی نبود. یه چیزی بود که فقط برای جذاب تر شدن پست بهش اضافه شد. سوژه اصلی همین رمز تاز بود. من به کیفیت پست اعضا کار ندارم. در مورد هرمیون من مسئول نیستم. من به همه گفتم پستشونو تو یه جایی مثل ورد ذخیره کنند. دلیل اینکه من داستانو تموم نکردم این بود که هرمیون دیر پستو زد. من هشت روز قبلو تو سفر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم. یه سری اطلاعات هم هست که افشاش نمی کنم. وگرنه تیم به فنا می رفت
در ضمن من از شما انتظار داشتم که از تیمی که قبل مسابقه تمرین می کرد و بعدش هم حد اقل تو مسابقه شرکت کرد بیشتر تقدیر کنید. هیچ کدوم از تیم ها یه پستم نزدن.
به هر حال طی رقابت سختی که بین تیم ها بود ما خودمون رو به سختی جلو انداختیم و بردیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
من نميدونم كجاي دنيا وقتي نيم فصله جام حذفي برگذار ميشه كه شما اين كارو كرديد ، شايد ما ميخواستيم يكي از بازيكناي جديدمون در جام حذفيب شركت كنه.
زمانی که جام حذفی آغاز شده بود،مدت نقل و انتقالات گذشته بود و دیگه هیچ تیمی حق نقل و انتقال نداشت.
شما به این دلیل فکر میکنی هنوز مهلت نقل و انتقالات بود که برنامه لیگ عوض شد ولی در اصل تو 3 یا 4 روزی که لیگ عقب افتاد زمان نیم فصل عقب نیفتاد.
------------------ به لیلی:
من با روبیوس صحبت کرده بودم.ایشون یه مقدار درجه امتیازات رو بالا داده بود که با امتیازات من درست شد قضیه.یعنی من به جای اینکه امتیاز هگرید رو ویرایش کنم،امتیازات رو دست پایین گرفتم تا تعادل درست بشه.
در واقع منظورم اینه که هاگرید دست بالا امتیاز داد و من دست پایین،بنابراین اختلاف امتیازات ما زیاد شد و این با خاطر این بود که امتیاز عادلانه داده بشه.
مي دونم که الان مدت زيادي از اعلام نتايج مسابقات هفته ي اول گذشته ولي براساس اطلاع رساني شماره ي 10 کوييديچ اگه اختلاف نتايج مسابقات کوييديچ بيش از ده امتياز بود بايد توسط داور سوم بازبيني بشه.
در هفته ي اول تيم ما در مقابل تيم منتخب اسلايترين مسابقه داشته.
روبیوس هاگرید به تيم منتخب امتياز 91 رو داده و آلبوس دامبلدور به اين تيم امتياز 82 رو داده. روبیوس هاگرید به تيم ما امتياز 89 رو داده و آلبوس دامبلدور به ما اتياز 71 رو داده.
اختلاف دو داور در تيم منتخب تنها 9 تا بوده ولي اختلاف دو داور در تيم ما نزديک به بيست امتياز ( 18 ) تا بوده. این خيلي عجيبه که اختلاف ما در اين حد زياده.
کسی جرات داره وارد اینجا بشه تا مورد حمله سه جادوگر خفنز داور کوییدیچ قرار بگیره.
از این به بعد اعتراض به نتیجه بازیهای لیگ برتر و جام حذفی در این تاپیک صورت میگیره و در صورتی که در تاپیک دیگه صورت بگیره پست شپلخ خواهد شد و عواقب اون با خودتان خواهد بود.پس ریسک نکنید.
منظور کلی من از پستم رو درک نکردی و فکر کردی که من دارم از تو ایراد میگیرم!...نه!...من اصن خیلی وقته حوصله ی جر و بحث و جار و جنجال تو این سایتو ندارم! چون قبلنا اگر جر و بحثی بود باعث پیشرفت تو سایت میشد ولی الان متاسفانه مدیریت انجمن های غلطه و کاری از دست ما برنمیاد!...اگر بتونی پستمو دوباره بخونی بدون دیدگاهی که قبلاً ًداشتی خیلی بهتر میشه چون منظور منو متوجه نشدی...
من درک میکنم عزیز من ، برای منم از این مشکلات زیاد پیش اومده ، ولی نمیدونم دیگه چه کاری میشه کرد ؛ الان فونت نکته ها رو هم بولد کردم !
بارها گفتم که مهمترین جای ارتباطی ناظر با بازیکنان اطلاع رسانی هست ، چک کردن مرتب اونجا به نفع همه هست ، چون ممکنه یه اتفاقی بیفته و من نیازی نباشه پست بزنم و پست های قبل رو ویرایش کنم .
در مورد جر و بحثی که گفتی درسته ؛ قبلا وقتی ایرادی از ناظر گرفته میشد ، خیلی دوستانه برخورد و رسیدگی میکرد ؛ الان متاسفانه یه جوی هست که خودت بهتر میدونی ، ناظر فکر میکنه اگه به حرفه دیگران گوش بده ، به نوعی مسخره شده و حرفش بی ارزش شده و این مسائل ... هر چند من سعی میکنم اینطوری نباشه ، مشکلی توی پستت نبود و من متوجه شدم منظورت رو ، تنها مشکلی که بود این بود که کار دیگه ای از دست من بر نمیاد به جز اینکه من بگم پست اول تاپیک مسابقات دقیق هست و ساعت و تاریخ دقیق توش هست .
نقل قول:
من در اسرع وقت که بلیز رو دیدم بهش میگم که پست آخری رو که نوشته بود رو توی دفتر نظارت بزنه...لطفاً شما هم منتظر بمونین که ما پستمون رو بزنیم بعد داوری برای تیم ما(تیم حریف رو نمیدونم) بکنین...ممنون!
من پست آخر رو میخونم ، ولی نمیتونم توی نتایج تاثیری بدم ، چون سوژه رو شما تموم نکردید در پستهاتون ... دو لیگ قبل تیمی که سوژه رو کم نمیکرد 60 امتیاز ازش کم میشد ؛ برای اینکه حق تیم هایی که زحمت کشیدن ضایع نشه و ارزش کارشون کم ، احتمالا یک چهارم یا کمتر از این امتیاز کم میشه از تیمی که سوژه رو تموم نکرده ؛ دقت کنید که احتمالا ، مشخص نیست !
من هیچ بحث منطقی ای نمیتونم بکنم چون از لحاظ منطقی مشکل از ما بوده و حرفایی که من زدم، تو هیچ کدومش اشاره ای به اینکه از لحاظ قانونی و منطقی شما اشتباه کردید نبوده...کلاً از هیچ لحاظی اشکالی از طرف شما نبوده!
متاسفانه اشکال از من و بقیه ی بازیکن هام بوده که از اول لیگ تا الان دیگه نگاهی به تاپیک "اطلاع رسانی" ننداختیم و کلاً دقت نکردیم به این موضوع...
منظور من بیشتر این بود که "اطلاع رسانی در مورد اون نکته ها" ضعیف بوده!...یعنی به اون نکته های توجه نشده...باور کن همین الانم هنوز بیشتر بازیکن های دیگه ی لیگ هنوز اون نکته ها رو ندیدن!
به قول یکی دیگه از بازیکن های تیمم: شیش هزارتا تاپیک اونجاست!...سرعت اینترنت پایینه!...حجم سایت بالاست!...تو تاپیک بازیم به زور میرم!
و از این قبیل مشکلات که امیدوارم درک بکنی!
منظور کلی من از پستم رو درک نکردی و فکر کردی که من دارم از تو ایراد میگیرم!...نه!...من اصن خیلی وقته حوصله ی جر و بحث و جار و جنجال تو این سایتو ندارم! چون قبلنا اگر جر و بحثی بود باعث پیشرفت تو سایت میشد ولی الان متاسفانه مدیریت انجمن های غلطه و کاری از دست ما برنمیاد!...اگر بتونی پستمو دوباره بخونی بدون دیدگاهی که قبلاً ًداشتی خیلی بهتر میشه چون منظور منو متوجه نشدی...
من در اسرع وقت که بلیز رو دیدم بهش میگم که پست آخری رو که نوشته بود رو توی دفتر نظارت بزنه...لطفاً شما هم منتظر بمونین که ما پستمون رو بزنیم بعد داوری برای تیم ما(تیم حریف رو نمیدونم) بکنین...ممنون!
با توجه به برنامه ریزی کوییدیچ و فشرده بودن برنامه ها ، من فرصت پرداخت به عقب رو ندارم ! یعنی نمیتونم که یه بار توی کمیته داوران ، یه بار توی مسنجر به بازیکنان معترض و یه بار اینجا به پست ها بپردازم و توضیح بدم ! به استثنا نمونه ای از فضاسازی هایی که توی ریش سفیدان هست رو میزارم اینجا :
نقل قول:
پس از چند دقیقه اعضای تیم به جیمز که هنوز مشغول مالیدن گردنش بود رسیدند. نور افکنهای ورزشگاه که بصورت جادویی درآسمان معلق نگاه داشته شده بودند، بسیار نزدیک به نظر می رسیدند. کم کم سکوت دورشان را فرا گرفت. اندکی بعد صدای یکدیگر را نیز نمیشنیدند.آنها هم اکنون در محیطی بودند که توسط جادویی تبدیل به یک شبه آب شده بود تا مشنگهایی را که توسط کشتی به آنجا می امدند از آنجا دور کند.اما این مانع قطعا" برای مشنگهایی که همیشه دلایلی سر هم می کردند و واقعیتها را نمی دیدند،مانع خوبی نبود و این را دیوار روبرویشان ثابت میکرد. ریموس چوبش را در آورد. به دیوار ضربه ای زد و بعد کنار رفت. اعضای تیم یکی یکی وارد شدند و در راهرویی طویل به سمت اتاقی که روی آن رختکن ریش سفیدان نوشته شده بود رفتند.
نقل قول:
قدم به زمین گذاشتند و با دهان باز به منظره شگفت انگیز روبرویشان چشم دوختند. زمین ورزشگاه به جای چمن، مثل استخری بود که با آب جادویی پر شده بود و درکمال تعجب مردم زیر آب نیز حضور داشتند. بجای تیرهای دروازه دهان نهنگ و به جای صندلی نیز لاک های متعلق به لاک پشت ها قرار داده شده بود که باعث دلخوری مایکل شد
نقل قول:
درست در آخرین لحظات ، قبل از آنکه استخوانهای جیمز در اثر برخورد با سنگ هاي آب نمای جادویی پودر شود، صدای وحشتناکی در ورزشگاه طنین انداخت. تونلی که محل ورود بازیکنان قرار داشت دیگر دیده نمیشد! گراوپ روی زمین شیرجه رفته و در اثر لیز بودن آب نما نتوانسته بود خودش را کنترل کند.
اینها نمونه ای از فضاسازی این تیم هست که فقط مربوط به زمین کوییدیچ هست ! سایر فضاسازی ها رو نقل قول نمیکنم ... هر چند همونطور که نوشته شده ، سه امتیاز بابت اینکه فضاسازی کاملتری در مورد زمین به کار نبردند کم شده !!!
اینجا فضاسازی در مورد زمین خیلی مهم هست ، مثل این میمونه که میخوای از بازدید از یه موزه گزارش بنویسی و توش در مورد موزه فضاسازی نکنی و توضیحی ندی و به جاش بیای به شوخیایی که با دوستات توی موزه کردی بپردازی !!!
من با این دلایل و با توجه به اینکه داور مسابقات هستم امتیاز دادم ، اگر قرار باشه برای هر نظری که دارم بخوام به همه گزارش بدم غیر از کمیته داوران که هیچی دیگه !