نقل قول:
اولا که اگر اشتباه نکنم یه زمان بندی ای واسه ی مسابقات وجود داره ، یعنی اون "هیچ کدوم از تیم ها" یی که شما گفتی ، مسابقشون روزهای آتی هست و تیمی که پست نزد ، همون تیم ِ فانوس بود که مقابل ِ شما بازی میکرد . بعد هم ، تمرین ِ شما و شرکت کردنتون تو مسابقه تقدیری نداره ! یعنی مثلا توی ورزش ِ ماگلی ِ فوتبال ، نگاه میکنن که تیم آبی و قرمز چقدر تمرین کردن از قبل که بخوان مثلا گل ِ بیشتری حساب کنن !؟ ولی خب ، به نظرم ویکتور میتونه یک مقدار امتیاز برای تیمی که تیم ِ مقابلش در زمین حاضر نشده در نظر بگیره ... باید صبر کرد تا خودش بیاد ، من فقط داوری قرار شد بکنم .
شما چند سال آتی وقت برا دو تیم بزار. ولی خوب اون به من مربوط نمیشه. در مورد تیمی که در زمین حاظر نشده هین ورزش ماگلی فوتبال، اگه حتی دیر وارد زمین بشند کلی جریمه و محرمیت در انتظارشونه. والله..! در مورد کم کردن امتیاز ناظر باهوش و خفن و گولاخ ما خودشون تو این پست همه چیرو شرح دادند. پاچه خواری مارا به ایشون ابلاغ بفرمایید

نقل قول:
و اینکه ، واقعا این پست ها اون پستهایی نبود که من برای یک بازی ِ کوییدیچ انتظار داشتم ، قبلا هر کدوم از اعضایِ تیم ِ کوییدیچ دویست خط یهو پست میزدن برای مسابقه و تو هر پست یهو بیست تا سوژه ی فرعی ِ جالب ارائه میکردن ، ولی خب ...
اول اینکه داستان ماله وقتیه که هری پاتر تموم نشده بود. نه اعضا همون اعضان. نه سبکها همون سبکها. داستانی که میگید مثلا روزی پنجاتا عضو جدید میومد و بیشتر از صدتا عضو آنلاین داشتید بیشتر شبیه یه افسانه برای تازه واردایی مثل منه. که فعلا اکثر کسایی که تو سایتند همین تازه واردان.دیگه اون کوییدیچ این که نمیشه. باید باهاش کنار بیاید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

( یکم از خشکی در بیاد )