شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خیلی مصاحبه خوبی بود ! وقتی مهمان بی پرده جواب بده به سوالا ، واقعا آدم انرژی میگیره ! شدیدا از طفره رفتن برای سوال بدم میاد !
نقل قول:
اگر روزی برسه که سیستم راجر نترکیده باشه ... جلوی در خونه استر اینا رو نکنده باشن که تلفنشون قطع شه ... آنیتا امتحان نداشته باشه ... کوییرل مسافرت نباشه و بالاخره عله در شبکه موجود باشه ... اون روز خیلی روز خوبیه و پیشنهاد میکنم همراه خانواده بزنید به دل طبیعت
اعتراف میکنم کسی بهتر از این نمیتونست به این سوال جواب بده
نقل قول:
پرسی ویزلی: بیرون سایت پسر خوبیه
آها ! بیرون سایت !؟ یکی طلبت !
نقل قول:
برنامه خوبیه ... انتقادم اینه که یک سری از سوالات یکم اضافی به نظر میرسه ... مثلا همین اینکه بهترین بخش فیلم یا کتاب از نظرت کجاها بود و اینا .... هم سوالای سختیه .. همم دونستن و ندونستنش زیاد فرقی به حال خوانندگان نداره . از طرفی آدمم یکم خسته میکنه و آدم نمیتونه با حوصله قبلی به سوال های بعدی پاسخ بده
هووم ، اینجا همونطوری که گفتم با هر کسی یه بار مصاحبه میشه ! شاید برای من که هیچ شناختی با بلیز ندارم ، فهمیدن اینکه مهرداده و نوزده سالشه کافی باشه ، ولی وقتی کسی میاد که میشناستش و نظرات و عقایدش رو میدونه ، دیگه اون ریزه کاری ها اهمیت داره ، دقیقا همون سوالاتی که به نظره تو یا من ، بی ارزش باشه برای ملت !
مجددا تشکر مندم از جوابایی که دادی ، من همینجا تعهد میکنم بر خلاف سایرین ، بلیز زابینی هر زمانی که احساس شد حرف ِ تازه ای برای گفتن توی قلم پر داره ، مجددا دعوت میشه !
درمورد آخر کتاب هفت، کاملا باهات موافقم. خیلی سر هم بندی شده بود. می شد دو سه تا کتاب دیگه از توش درآورد
نقل قول:
و البته برخی مسائل علمی علاقه دارم
درسته! گیرش بیفتیم خفن مخ آدمو سر کار میذاره
==========
ممنون پرسی (آقا... ) بابت مصاحبه جالبت و ممنون بلیز بابت جوابای صادقانه. و اینکه ببخش هیچ سوالی ازت نپرسیدم (نجات پیدا کردی) چون اگه درموردت کنجکاوی ای داشته باشم از خودت می پرسم و نیازی به سوال در جمع نیست
موفق باشید (هردوتون)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/10/4 23:30:47
قیقاً موافقم . از لحاظ روانشناسی وجود چنین تفریحاتی کاملاً سالم و مورد تایید هست ...
و از نظر خودم ضروری !
نقل قول:
اولا این موضوع مربوط به بلیز یکی دو سال پیش بوده نه بلیز فعلی ... الان نظارتم به زور بهم میدن
خوبه خودتم قبول داری جدیداض خیلی بوق شدی ... البته کم فعالیت یعنی
در مورد ایده های وزارت
نقل قول:
الان بگم مزه اش میره
یعنی اینو صد بار گفتی اما تا الانش عالی بود
نقل قول:
- آخه متاسفانه هر دفعه با این شعار پوچ و تو خالی که میگن "ایندفعه با دفعه های قبل فرق داره" گولم میزنن!
خالی نبود ، شونصد روز قبلش ما بهت گفتیم ناز میکردی تازه کوییدیچ خیلیم خوب بید :دی
نقل قول:
پرسی ویزلی: بیرون سایت پسر خوبیه
داخل سایتم ایفای نقش عالی ای داره
نقل قول:
راجر دیویس: یک مدیر پارازیت
بسی خودش رو تیو تولد ثابت کرد ، کسی شک داره بگم نگین بیاد
نقل قول:
از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟
اگر نمیوشتی هم همه ملت فهمیدن !
نقل قول:
ولی باقی کتابا همگی یه جور قشنگ و با مفهوم تموم میشدن ... هممم؟ چیه؟ فمینیسما بیان جلو
البته فانتزی ر توی ذهن ندارم ، اما فکر کنم کتابای اول خود رولینگ رو یادت رفته ... از 5 به بعدشو باهات موافقم ... فکر کنم کم کم مبور به تغییر کتاب شد !
اما گاتا کریستی هم بخون ، زن بود فکر کنم :دی
نقل قول:
انجمن خصوصیه مرگخواران: مقر طرح نقشه های کثیف
انجمن هافل رو ندیدی پس ! اینم توش هیچی نیست !
نقل قول:
به امضام مراجعه کنید.این جمله مربوط به بازی متال گیره
گفتم بلیز از این حرفا بلد نیستا .. اینم یه جا شنیده بودم
نقل قول:
برنامه خوبیه ... انتقادم اینه که یک سری از سوالات یکم اضافی به نظر میرسه ... مثلا همین اینکه بهترین بخش فیلم یا کتاب از نظرت کجاها بود و اینا .... هم سوالای سختیه .. همم دونستن و ندونستنش زیاد فرقی به حال خوانندگان نداره . از طرفی آدمم یکم خسته میکنه و آدم نمیتونه با حوصله قبلی به سوال های بعدی پاسخ بده
از نظر من خیلی لازمه ، با عقاید کسایی که شرکت میکنن بیشتر اشنا میشیم همه اش که نباید گپ و گفت باشه ...
چون قرار بود این مصاحبه با امتحانا تداخل پیدا نکنه ، وقتش کمتر شد و برای اینکه سوالات خیلی تکراری نباشه با چند نفر در مورده بلیز زابینی توی مسنجر بحث شد و یه سری سوال اضافه شد !
مهم نیست که چند نفر سوال بپرسن ، متاسفانه اکثرا سوالایی که همیشه من میدم رو کپی پیست میکنن و فرقی نمیکنه !
چون قرار بود این مصاحبه با امتحانا تداخل پیدا نکنه ، وقتش کمتر شد و برای اینکه سوالات خیلی تکراری نباشه با چند نفر در مورده بلیز زابینی توی مسنجر بحث شد و یه سری سوال اضافه شد !
مهم نیست که چند نفر سوال بپرسن ، متاسفانه اکثرا سوالایی که همیشه من میدم رو کپی پیست میکنن و فرقی نمیکنه !
1. بلیز زابینی کیه ؟ شخصیتی که توی سایت ساختی رو می تونی تعریف کنی ؟
2. دلیل اصلی پیشرفتت در رول چی بود ؟ کسی کمکت می کرد یا اینکه خودت راهو پیدا کردی و جلو رفتی ؟ الگوت کی بوده ؟
3. تقریبا خیلی ها می دونن که تا به حال قرار بوده دو سه بار مدیر بشی ، مدیر انجمن و گالری و ... اما چرا قبول نکردی ؟
4. نظرت راجع به این افراد چیه ؟ لرد ولدمورت ، بارتی کراوچ ، پرسی ویزلی ، آنیتا دامبلدور و مونتگومری . اگه می خوای نظرت راجع به یکی دو نفر دیگه رو هم بگو
5. شناسه ی دیگه ای نداشتی ؟ از اول با همین بلیز زابینی فعالیت کردی ؟ اصلا چرا بلیز زابینی شدی ؟