سوالات شخصی و هری پاتری
1) اسم، سن، مقطع تحصیلی، شهر، زن، زندگی، احیانا، شوهر، بچه و هر چی که دوست داری رو از خودت بگو. هیچ اجباری نیست. میتونی تو دو کلمه بگی، میتونی چند تا پاراگراف توضیح بدی و کامل خودتو معرفی کنی.روژان با الغاب بسيار بسيار زياد

!! پشت كنكوري

!! طهرون

!! يكي داشتم كچلم كرد طلاقش دادم الان دارم مخ چهارتا ديگه رو به طور همزمان ميزنم بلاخره يكيش...

!! خدارو شكر هيچ پسري بد بخت نشده اونقد

ر!! به اتفاق آبراهام(بارتي) قرار بود جاياه رو تو نوقلم به فرزندي بپذيريم ديدم تيك عصبي داره بي خيال شدم! ام... توضيحات بيشتر رو تو معرفي شخصيت اصليم گفتم!
2) چی شد که با هری پاتر و رولینگ و کتاب ها آشنا شدی؟ چند سالت بود؟ الان از این آشنایی راضی ای یا فکر میکنی وقتت تلف شده؟والا اينكه اين بلاي آسماني چگونه به سر ما نازل شد هنوز جز سوالاتي با مضمون اول مرغ بوده يا تخم مرغ محسوب ميشه ولي من يادمه با فيلم يك كه تو هشت يا نه سالگي ديدم عاشق هري پاتر شدم. اولين كتاب رو سوم راهنمايي گرفتم دستم حالم بد شد ادامه ندادم! تا همين پارسال نمايشگاه كتاب كه رفتم جلد شيش رو خريدم و بسي حال كردم و تو يه ماه 7 جلد رو به اتمام رسوندم. بعدش هم هر چند وقت يه بار يه سر بهشون ميزدم ولي نه اونجوري كشته مرده ي هري پاتري نيستم الان! نه تنها تلف نشده بلكه درساي زيادي هم ازش گرفتم!!
3) با توجه به اخلاق، رفتار، منش و خصوصیاتت اگه قرار بود تو هاگوارتز گروهبندی بشی تو چه گروهی میفتادی؟به احتمال نود درصد بين اسلي و گريف معلق بودم چون خودمم نميفهمم واقعا شخصيت منفي ام يا سلحشور!!
4) اگه کلاه گروهبندی بودی، منو تو چه گروهی مینداختی؟من چه مدلي تصور كنم كلاه گروهبندي ام

؟! حقيقتا شناخت زيادي ازتون ندارم ولي اگه خودتون تشخيص دادين هافل حتما يه چيزي بوده ديگه!!
5) میخوام ببینم چقدر به کتاب ها مسلطی. هاگرید در اینجا داره درباره چه کسانی یا موجوداتی صحبت میکنه؟: " این لامصبا هر چیزی که از ماه به زمین نزدیکتر باشه رو نمیبینن"ام... فلور دلاكور و رفقا

؟! من چه ميدونم! مگه قراره برم امتحان بدم كتابا رو؟! من واسه كنكورم هم نميخونم

!!
6) فکر میکنی تاریخ مصرف هری پاتر به اتمام رسیده یا نه؟ فکر میکنی نسل های آینده و در واقع بچه های ما هم به این سری کتاب علاقه نشون بده یا زیر بار حجم عظیم بازی ها و فیلم ها و کتاب های دیگه گم میشه؟نه به نظر من هري پاتر جز آثار جاودانه ي ادبيات ميمونه. شخصا اگه خر شدم... ازدواج كردم... باز خرتر شدم... بچه دار شدم با كتك ميدم بخونه كتابا رو... به نيروي جادويي عشق پي ميبره

!!(

)
7) کتاب مورد علاقت از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)جلد شيش... شاهزاده ي دورگه
8) کاراکتر مورد علاقت توی هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام ريدل

!
9) اگه یه روز مثل هری پاتر یه جغد از هاگوارتز برات بیاد و به اونجا دعوتت کنه، چه جوابی بش میدی؟حالا كه بحث به اينجا كشيد محض اطلاع جمع من شب تولد 11 سالگيم تا صبح منتظر نامه بيدار موندم

! خودتون تا تهش رو بخونيد.
10) آخر کتاب هفتم خوب بود یا لوث شده بود؟من تا حالا فكر ميكردم لوس رو اين مدلي مينويسن

!! به نظر من جلد هفت واقعا شاهكار بود ولي پايانش خيلي غير منطقي و يه جورايي حالت سمبل كردن بود... نميدونم!
زنگ تفریح:سوالات چهار گزینه ای:
11) اگر قرار بود یکی از حیوانات کتاب های هری پاتر را بعنوان حیوان خانگی انتخاب کنید، کدام یک از گزینه های زیر را انتخاب میکردید؟
الف) اژدهای شاخدم مجارستانی**ب) باسیلیسک
ج) تسترال
د) هر سه گزینه
12) تصور کنید یک ساحره اید، در حال حاضر چهارده ساله تان است(حداکثر سن خانم ها) و در حال ترشیدن هستید. برای جلوگیری از این امر، کدام یک از کاراکترهای زیر را بعنوان همسر قبول میکردید؟ (توجه کنید تام ریدل در بین گزینه ها نیست)بعله كور نيستم و ميبينم تامي جونم جز گزينه ها نيست

... گزينه هايي هم كه انتخاب كرديد واقعا شاهكار هنري هستن و منظور دار بودن اين سوال رو نمايش ميدن. همه عالمو آدم ميدونن من ميخوام جوري بترشم كه دنيا بشه اتاق گاز و اينم همه ميدونن كه سنمو هميشه سه سال بيشتر ميگم! نه بگو انگيزت از اين سوال چي بود آنتوني!! ديكتاتوريم رو قبلا ثابت كردم پس همون گزينه اي كه زدم!
الف) هاگرید
ب) فنریر گری بک
ج) آرتور ویزلی
د) گراوپ
ح) ترجيح ميدهيد آنتوني را كچل نماييد اونم با موچين**سوال تشریحی
13) قهوه تلخو دیدی؟تا سري چهارمش ديدم. انتظارم از مديري خيلي بيشتر از اين چيزا بود. گند زده رفته!! فقط از شخصيت فخرالتاج خوشم اومد.
ادامه سوالات:
سوالات مربوط به سایت:
14) کلا جادوگران رو چطور توصیف میکنی؟ (نیوت اسکمندر)والا من هنوز جا نيوفتادم چون كنكوري ام و مثل گذشته وقت فعاليت ندارم. يادمه تو نوقلم روزي 7تا رول ميزدم. اصلا هيچ كس نفهميد چه مدلي اومدم تو سايت و بين اعضا جا پيدا كردم ولي متاسفانه فعلا نتونستم با جادوگران ارتباط زيادي برقرار كنم. بدك ني

15) جادوگرانو با نوقلم مقایسه کن.
گفتم من جادوگران رو نميشناسم ولي دوستان نوقلمم و جو صميمي كه تو دي و اسفند درش حاكم بود واقعا... يعني واقعا از به ياد اوردن اون روزا يه جوري ميشم. عين يه خانواده. البته اون اعضا هنوز با هم همون خانواده رو داريم منتها سايت به بوق رفت(اعتراف ميكنم خودم هم كم گندي نزدم

!!) ام... شنيدم جادوگران هم از اين دوره ها داشته پس يه جورايي مثل همديگه ان.
16) کادر مدیریت سایت چطوریه؟ (راحت و بی رو درواسی بگو. من بهت مصونیت قضایی میدم)اصولا به خود شما تضميني ني چه برسه به اينكه بخواي يه چيز ديگه رو تضمين كني

! البته اين كه شوخي بود. آقايي

والا ما كه از اين كادر مديريت هيچي نديديم تو اين چند وقت. همين ديروز پريروز بود كه من تازه فهميدم عله گرداننده ي سايته!! بد ني خوبه... شماره بدن ميذاريم تو آرشيو

.
17) چرا میخوای وارد مرگخواران بشی؟مرض دارم

!
آخه اين سواله ميپرسي؟ باو من عاشق اين تامو ولدي كتاب بودم... كلا از قدرتمند بودن هم خوشم مياد. شناسمم كه فاميلي ريدل داشته. يعني هر موجود تك سلوليي ميفهمه كه كلا از چيزاي سياه خوشم مياد(مثلا خودكار سياه... سيوشرت سياه). كلا هيچ وقت تو جبهه ي سفيد نبودم و بهم هم نمياد.
18) انجمن های جادوگران چطوریه؟ از کدوم بیشتر خوشت اومد و از کدوم خوشت نیومده؟هوم؟! خوابگاه خودمون رو ترجيح ميدم. انجمن هاشم تقريبا كاملا و همه چيز رو پوشش ميدن.
19) در حال حاضر سایت نوقلم بدلیل مشکلی که براش پیش اومده بود هنوز نتونسته سازمان و نظام قبلیشو احیا کنه. برعکس جادوگران بعد از چندین ماه، دوباره زنده شده و داره جون میگیره. اگه نوقلم دوباره درست شه همینجا میمونی یا برمیگردی اونجا؟ یا تو هر دو میمونی؟اينجا كه ميمونم ولي بازم 90% فعاليتم انتقال پيدا ميكنه اونجا مگه اينكه جادوگران بتونه برام خاطراتي بهتر از نوقلم رو رقم بزنه

!!
20) اگه بهت پیشنهاد مدیریت بشه، چی میگی؟ميگم اهووم! بذاريد فكرامو بكنم( سه نفر رو تو اين دو ماه اين مدلي گذاشتم سر كار!!)
21) با چه اعضایی تو سایت دوستی و دوست داری با چه کسانی آشنا بشی؟من از اعضا خود شما، دامبلدور عزيز، رون جوني(!)، دابي ملوسه، بارتي خودم(!) بادراد بي ناموس و روفوس جان رو خيلي خوب ميشناسم ولي بقيه رو در حد اسم يا وبلاگاشون!! كلا با جمعيت زيادي از اعضاي اينجا آشنام ولي اين آشنايي زياد كش دار ني. خيلي دوست دارم با اين عله آشنا بشم!! همينطور بهار( لرد عزيز) و آگوستوس...
22) چرا شخصیت ملیندا؟در صورتی که وقتی تو عضو شدی هلگا هافل پاف خالی بود؟ (نیوت اسکمندر)هوم؟! خوب به من چه كه هافل خالي بود

. شما مگه درصد ميزان خالي يا پر بودن خوابگاه ها رو گذاشتين كه من بدونم كدوم خاليه كدوم پر؟! البته خبر رسيده هافل بسي بچه هاي جيگر و جو صميمي داره منتها من اسلي رو ترجيح ميدادم. تو ليست كه داشتم نگاه ميكردم شخصيت اين مليندائه از اسامي باقي مونده قابل تحمل تر بود!!
سوالات خارج سایت:
22) کتاب مورد علاقت، غیر از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)من زياد اهل فانتزي نيستم! كاراي آگاتا كريستي و دويل رو ترجيح ميدم. كاراي آقاي سيدني و خانوم مايرز رو هم خيلي دوست دارم.
23) آشپزی هم میکنی؟اتفاقا اين چند روزي كه خونه تنها بودم پي بردم استعداد ذاتي آشپزي دارم:brush:.
24) چه ورزشی میکنی؟والا من از چهار سالگي با ژيمناستيك شروع كردم اومدم بالا. تو شنا به مسابقات كشوري هم رسيدم. كلا ميشه گفت به همه ي ورزش ها ناخونك زدم ولي الان به دليل كمبود وقتم فقط روزي دو ساعت اونم به صورت فردي يوگا و ايروبيك كار ميكنم وگرنه بدن درد ميگيرم افتضاح

!!
25) فیلم مورد علاقت؟چه روياهايي كه مي آيند، اگه ميتوني منو بگير، ورژن آخر شرلوك هلمز
26) موارد زیر رو کوتاه و حداکثر در یک جمله توصیف کن:جادوگران: آخ كه چقدر دلم ميخواست يه جادوگر واقعي باشم

!!
مدرسه: اسهال استفراغ

!
موبایل: سرطان مياره ولي ما كه مشكلي باهاش نداريم

؟!
یاهو مسنجر: ديگه دوسش ندارم... بازشم نميكنم مگه واسه يه نفر

!
دنیل رادکلیف: تو بعضي عكسا خوش تيپه تو بعضيا عين ميمون جهش يافته! موجود جو گيري هم هست. نظر خاصي نميتونم راجبش داشته باشم

!
مادر شوهر: آنتن نميده صداتون نمياد... لطفا سوالات بعدي رو بفرماييد

!
خاتمه: صلوات

!
27) هر مطلب ناگفته ای که تو سوالات نیومد و دوست داری بگی. انتقادی، فحشی، پیشنهادی یا خدایی نکرده تقدیری داری بگو.خو اين سوالات رو ازم داشتي چرا نميومدي خودت بپرسي عزيزم

! البته ميدونم هنوز اون سوال اصليه مونده اينجا هم روت نميشه بگي پخ ش كن منم مراحل مربوطه از قبيل: وااااااااااااااي... بذار فكرامو بكنم... بذار به بابام بگم... بذار... رو انجام داده و بعد جواب مثبت رو خدمتتون تقديم ميكنم

!
28) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟گندترينش كه اگه كلاه گروه بندي باشي بود! بقيه هم تو يه سطح بودن... سوال اصليه رو هم تو پخ ميگي مهم ني

!
29) در کل مصاحبه چطور بود؟ژوووووووووووووف! علاف كردي منو!! باو گفتي دوسه تا سوال اينا چيه

؟!
30) پیشنهادت برای مهمان بعدی؟نفس عميق بكشه جواب بده كه يه وقت خونت گردنش نيوفته

!
ممنون از دعوتتون... تشكر فراوان از آنتوني عزيز بابت تهيه ي سوالات مخلفات پشت صحنه