جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 9 آبان 1389 01:02
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد مصاحبه

ملیندا جان خیلی ممنون که وقت گذاشتی و به سوالات جواب دادی. میدونم که سرت شلوغه و خیلی کم نت میای. مصاحبه روراستی و خیلی راحتی بود.

در مورد سوال 5) هاگرید در اواخر کتاب اول در جنگل ممنوعه اون عبارتو خطاب به هری در توصیف "سانتور" ها میگه.

سوال 6) با کتک؟

سوال 11) میخرم برات.

سوال 12) منظوری نداشتم. ... با موچین؟!

سوال 16 و 21) آقایی از خودتونه خانم. بعدم به حرف این مری گوش نکن، هری محلش نذاشته ناراحته اتفاقا هری پاتر تو مصاحبه ای که تو قلم پر داشت گفت هر کی خواست ایمیل بزنه جوابشو میدم.

سوال 20) پس پیشنهاد نمیشه.

سوال 24)

سوال 25) اون دوتای دیگه رو ندیدم ولی آخرین شرلوک هلمز رو دیدم. قبول دارم، واقعا فیلم باحالی بود. بخصوص اکشن هاش.

سوال 26) آنتن نمیده؟ مشکل از گیرنده س

سوال 27) سه جواب متفاوت داره:
الف) شایعه درست نکن.
ب) وای قرار نبود این چیزارو تو جمع بگیا.
ج) اصولا خدا شمارو نصیب گرگ بیابون نکنه. :slap:

28) نه سوال اصلیه رو با پدر میایم خدمتتون میگیم.

29) عجبا! من کی گفتم دو سه تا سوال؟ ولی قبلا تشکر کردم که به همه سوالا جواب دادی.

------------

به مری:

شما مگه میذاری چیزی رو دلت هم بمونه؟!

در مورد مهمان برنامه و تیکه هایی که مرحمت فرموده، انداختید:

مگه خود شما نگفتی اعضای تازه واردو دعوت کن؟ حالا میای میگی من ایشونو از تو رومای مسنجر پیدا کردم؟! غیر از ملیندا عضو تازه وارد دیگه ای اصلا هست که من دعوتش نکردم؟ اگه هست معرفی کن لطفا.

دلایل دعوت ایشونو تو اول مصاحبه گفتم اگه خواستی بخون. ما تو نوقلم دوتامون همکار بودیم. از اونجا میشناسمش نه رومای مسنجر! من اصلا 3 ساله دیگه رومای مسنجر نرفتم، دوستام در حد همین اد لیستامن.

ممنون که قلم پرو دنبال میکنی.

----------

به نیوت و لودو:

ممنون از سوالاتون.

----------

مهمان بعدی بزودی معرفی میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1389/8/9 1:26:27
ارسال شده در: شنبه 8 آبان 1389 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اول من اینو بگم که روی دلم نمونه البته چیز جدیدی نیست و چندین بار تکرار کردیم .

منتهی این بار دیگه حس کردم یه دختر رو توی یکی ازروم های مسنجر پیدا کردم که از قضا فهمیدم به هری پاتر علاقه هم داره بعد باهاش یه نیم ساعت برای وقت گذرونی حرف زدم!

اینجا سایت هری پاتره و جادوگرانه!

پ.ن :
- این در مورد مصاحبه بود و سوالاتش، مهمان عزیز برداشت بد نکنن.
- قهوه تلخ ( در عین اینکه خیلی برای جناب مدیری ارزش قائل هستم ) بخوره تو سرتون بد نبود بقیه برنامه های تلویزیون و سینما رو هم سوال میکردین!
-----------------------------------------------------

ملیندا ،

کم وبیش میشناسمت ف الان که شناسه منو میبینی احتمالاً یه چیزی هم یادت میاد .

اول اینکه بوقی! ( اینو یا بلدی یا یاد میگیری ) هم لوس دارم و هم لوث ، جای پیدا کردن اینکه عله یعنی چی برو اینو یاد بگیر بیشتر بدرد میخوره عله کلاً بدرد خودشم نمیخوره

مصاحبه خوبی بود، بنظرم اگر سوالای بهتری بود و اگر بازم بعد یه چند وقت مدید بازم اینجا ببینیمت از مصاحبت و جوابات لذت میبریم.

انتظار توی 11 سالگی هم خیلی خوبه، یک سال یادمه ملت توی خیابونا همین کار رو کردن، حالا یا واقعاً منتظر بودن یا حرکت نمادین بود کسی نفهمید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری فریز باود در 1389/8/8 22:48:31
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: شنبه 8 آبان 1389 21:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سوالات شخصی و هری پاتری

1) اسم، سن، مقطع تحصیلی، شهر، زن، زندگی، احیانا، شوهر، بچه و هر چی که دوست داری رو از خودت بگو. هیچ اجباری نیست. میتونی تو دو کلمه بگی، میتونی چند تا پاراگراف توضیح بدی و کامل خودتو معرفی کنی.

روژان با الغاب بسيار بسيار زياد!! پشت كنكوري!! طهرون!! يكي داشتم كچلم كرد طلاقش دادم الان دارم مخ چهارتا ديگه رو به طور همزمان ميزنم بلاخره يكيش...!! خدارو شكر هيچ پسري بد بخت نشده اونقدر!! به اتفاق آبراهام(بارتي) قرار بود جاياه رو تو نوقلم به فرزندي بپذيريم ديدم تيك عصبي داره بي خيال شدم! ام... توضيحات بيشتر رو تو معرفي شخصيت اصليم گفتم!

2) چی شد که با هری پاتر و رولینگ و کتاب ها آشنا شدی؟ چند سالت بود؟ الان از این آشنایی راضی ای یا فکر میکنی وقتت تلف شده؟

والا اينكه اين بلاي آسماني چگونه به سر ما نازل شد هنوز جز سوالاتي با مضمون اول مرغ بوده يا تخم مرغ محسوب ميشه ولي من يادمه با فيلم يك كه تو هشت يا نه سالگي ديدم عاشق هري پاتر شدم. اولين كتاب رو سوم راهنمايي گرفتم دستم حالم بد شد ادامه ندادم! تا همين پارسال نمايشگاه كتاب كه رفتم جلد شيش رو خريدم و بسي حال كردم و تو يه ماه 7 جلد رو به اتمام رسوندم. بعدش هم هر چند وقت يه بار يه سر بهشون ميزدم ولي نه اونجوري كشته مرده ي هري پاتري نيستم الان! نه تنها تلف نشده بلكه درساي زيادي هم ازش گرفتم!!

3) با توجه به اخلاق، رفتار، منش و خصوصیاتت اگه قرار بود تو هاگوارتز گروهبندی بشی تو چه گروهی میفتادی؟

به احتمال نود درصد بين اسلي و گريف معلق بودم چون خودمم نميفهمم واقعا شخصيت منفي ام يا سلحشور!!

4) اگه کلاه گروهبندی بودی، منو تو چه گروهی مینداختی؟

من چه مدلي تصور كنم كلاه گروهبندي ام؟! حقيقتا شناخت زيادي ازتون ندارم ولي اگه خودتون تشخيص دادين هافل حتما يه چيزي بوده ديگه!!

5) میخوام ببینم چقدر به کتاب ها مسلطی. هاگرید در اینجا داره درباره چه کسانی یا موجوداتی صحبت میکنه؟: " این لامصبا هر چیزی که از ماه به زمین نزدیکتر باشه رو نمیبینن"

ام... فلور دلاكور و رفقا؟! من چه ميدونم! مگه قراره برم امتحان بدم كتابا رو؟! من واسه كنكورم هم نميخونم!!

6) فکر میکنی تاریخ مصرف هری پاتر به اتمام رسیده یا نه؟ فکر میکنی نسل های آینده و در واقع بچه های ما هم به این سری کتاب علاقه نشون بده یا زیر بار حجم عظیم بازی ها و فیلم ها و کتاب های دیگه گم میشه؟

نه به نظر من هري پاتر جز آثار جاودانه ي ادبيات ميمونه. شخصا اگه خر شدم... ازدواج كردم... باز خرتر شدم... بچه دار شدم با كتك ميدم بخونه كتابا رو... به نيروي جادويي عشق پي ميبره!!()

7) کتاب مورد علاقت از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)
جلد شيش... شاهزاده ي دورگه

8) کاراکتر مورد علاقت توی هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام ريدل!

9) اگه یه روز مثل هری پاتر یه جغد از هاگوارتز برات بیاد و به اونجا دعوتت کنه، چه جوابی بش میدی؟
حالا كه بحث به اينجا كشيد محض اطلاع جمع من شب تولد 11 سالگيم تا صبح منتظر نامه بيدار موندم! خودتون تا تهش رو بخونيد.

10) آخر کتاب هفتم خوب بود یا لوث شده بود؟
من تا حالا فكر ميكردم لوس رو اين مدلي مينويسن!! به نظر من جلد هفت واقعا شاهكار بود ولي پايانش خيلي غير منطقي و يه جورايي حالت سمبل كردن بود... نميدونم!

زنگ تفریح:

سوالات چهار گزینه ای:
11) اگر قرار بود یکی از حیوانات کتاب های هری پاتر را بعنوان حیوان خانگی انتخاب کنید، کدام یک از گزینه های زیر را انتخاب میکردید؟

الف) اژدهای شاخدم مجارستانی**

ب) باسیلیسک
ج) تسترال
د) هر سه گزینه

12) تصور کنید یک ساحره اید، در حال حاضر چهارده ساله تان است(حداکثر سن خانم ها) و در حال ترشیدن هستید. برای جلوگیری از این امر، کدام یک از کاراکترهای زیر را بعنوان همسر قبول میکردید؟ (توجه کنید تام ریدل در بین گزینه ها نیست)
بعله كور نيستم و ميبينم تامي جونم جز گزينه ها نيست... گزينه هايي هم كه انتخاب كرديد واقعا شاهكار هنري هستن و منظور دار بودن اين سوال رو نمايش ميدن. همه عالمو آدم ميدونن من ميخوام جوري بترشم كه دنيا بشه اتاق گاز و اينم همه ميدونن كه سنمو هميشه سه سال بيشتر ميگم! نه بگو انگيزت از اين سوال چي بود آنتوني!! ديكتاتوريم رو قبلا ثابت كردم پس همون گزينه اي كه زدم!

الف) هاگرید
ب) فنریر گری بک
ج) آرتور ویزلی
د) گراوپ
ح) ترجيح ميدهيد آنتوني را كچل نماييد اونم با موچين**

سوال تشریحی
13) قهوه تلخو دیدی؟
تا سري چهارمش ديدم. انتظارم از مديري خيلي بيشتر از اين چيزا بود. گند زده رفته!! فقط از شخصيت فخرالتاج خوشم اومد.

ادامه سوالات:
سوالات مربوط به سایت:

14) کلا جادوگران رو چطور توصیف میکنی؟ (نیوت اسکمندر)

والا من هنوز جا نيوفتادم چون كنكوري ام و مثل گذشته وقت فعاليت ندارم. يادمه تو نوقلم روزي 7تا رول ميزدم. اصلا هيچ كس نفهميد چه مدلي اومدم تو سايت و بين اعضا جا پيدا كردم ولي متاسفانه فعلا نتونستم با جادوگران ارتباط زيادي برقرار كنم. بدك ني

15) جادوگرانو با نوقلم مقایسه کن.
گفتم من جادوگران رو نميشناسم ولي دوستان نوقلمم و جو صميمي كه تو دي و اسفند درش حاكم بود واقعا... يعني واقعا از به ياد اوردن اون روزا يه جوري ميشم. عين يه خانواده. البته اون اعضا هنوز با هم همون خانواده رو داريم منتها سايت به بوق رفت(اعتراف ميكنم خودم هم كم گندي نزدم!!) ام... شنيدم جادوگران هم از اين دوره ها داشته پس يه جورايي مثل همديگه ان.

16) کادر مدیریت سایت چطوریه؟ (راحت و بی رو درواسی بگو. من بهت مصونیت قضایی میدم)

اصولا به خود شما تضميني ني چه برسه به اينكه بخواي يه چيز ديگه رو تضمين كني! البته اين كه شوخي بود. آقايي والا ما كه از اين كادر مديريت هيچي نديديم تو اين چند وقت. همين ديروز پريروز بود كه من تازه فهميدم عله گرداننده ي سايته!! بد ني خوبه... شماره بدن ميذاريم تو آرشيو.

17) چرا میخوای وارد مرگخواران بشی؟

مرض دارم!
آخه اين سواله ميپرسي؟ باو من عاشق اين تامو ولدي كتاب بودم... كلا از قدرتمند بودن هم خوشم مياد. شناسمم كه فاميلي ريدل داشته. يعني هر موجود تك سلوليي ميفهمه كه كلا از چيزاي سياه خوشم مياد(مثلا خودكار سياه... سيوشرت سياه). كلا هيچ وقت تو جبهه ي سفيد نبودم و بهم هم نمياد.

18) انجمن های جادوگران چطوریه؟ از کدوم بیشتر خوشت اومد و از کدوم خوشت نیومده؟

هوم؟! خوابگاه خودمون رو ترجيح ميدم. انجمن هاشم تقريبا كاملا و همه چيز رو پوشش ميدن.

19) در حال حاضر سایت نوقلم بدلیل مشکلی که براش پیش اومده بود هنوز نتونسته سازمان و نظام قبلیشو احیا کنه. برعکس جادوگران بعد از چندین ماه، دوباره زنده شده و داره جون میگیره. اگه نوقلم دوباره درست شه همینجا میمونی یا برمیگردی اونجا؟ یا تو هر دو میمونی؟
اينجا كه ميمونم ولي بازم 90% فعاليتم انتقال پيدا ميكنه اونجا مگه اينكه جادوگران بتونه برام خاطراتي بهتر از نوقلم رو رقم بزنه!!

20) اگه بهت پیشنهاد مدیریت بشه، چی میگی؟

ميگم اهووم! بذاريد فكرامو بكنم( سه نفر رو تو اين دو ماه اين مدلي گذاشتم سر كار!!)

21) با چه اعضایی تو سایت دوستی و دوست داری با چه کسانی آشنا بشی؟

من از اعضا خود شما، دامبلدور عزيز، رون جوني(!)، دابي ملوسه، بارتي خودم(!) بادراد بي ناموس و روفوس جان رو خيلي خوب ميشناسم ولي بقيه رو در حد اسم يا وبلاگاشون!! كلا با جمعيت زيادي از اعضاي اينجا آشنام ولي اين آشنايي زياد كش دار ني. خيلي دوست دارم با اين عله آشنا بشم!! همينطور بهار( لرد عزيز) و آگوستوس...

22) چرا شخصیت ملیندا؟در صورتی که وقتی تو عضو شدی هلگا هافل پاف خالی بود؟ (نیوت اسکمندر)
هوم؟! خوب به من چه كه هافل خالي بود. شما مگه درصد ميزان خالي يا پر بودن خوابگاه ها رو گذاشتين كه من بدونم كدوم خاليه كدوم پر؟! البته خبر رسيده هافل بسي بچه هاي جيگر و جو صميمي داره منتها من اسلي رو ترجيح ميدادم. تو ليست كه داشتم نگاه ميكردم شخصيت اين مليندائه از اسامي باقي مونده قابل تحمل تر بود!!

سوالات خارج سایت:

22) کتاب مورد علاقت، غیر از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)

من زياد اهل فانتزي نيستم! كاراي آگاتا كريستي و دويل رو ترجيح ميدم. كاراي آقاي سيدني و خانوم مايرز رو هم خيلي دوست دارم.

23) آشپزی هم میکنی؟
اتفاقا اين چند روزي كه خونه تنها بودم پي بردم استعداد ذاتي آشپزي دارم:brush:.

24) چه ورزشی میکنی؟

والا من از چهار سالگي با ژيمناستيك شروع كردم اومدم بالا. تو شنا به مسابقات كشوري هم رسيدم. كلا ميشه گفت به همه ي ورزش ها ناخونك زدم ولي الان به دليل كمبود وقتم فقط روزي دو ساعت اونم به صورت فردي يوگا و ايروبيك كار ميكنم وگرنه بدن درد ميگيرم افتضاح!!

25) فیلم مورد علاقت؟
چه روياهايي كه مي آيند، اگه ميتوني منو بگير، ورژن آخر شرلوك هلمز

26) موارد زیر رو کوتاه و حداکثر در یک جمله توصیف کن:

جادوگران: آخ كه چقدر دلم ميخواست يه جادوگر واقعي باشم!!
مدرسه: اسهال استفراغ!
موبایل: سرطان مياره ولي ما كه مشكلي باهاش نداريم؟!
یاهو مسنجر: ديگه دوسش ندارم... بازشم نميكنم مگه واسه يه نفر!
دنیل رادکلیف: تو بعضي عكسا خوش تيپه تو بعضيا عين ميمون جهش يافته! موجود جو گيري هم هست. نظر خاصي نميتونم راجبش داشته باشم!
مادر شوهر: آنتن نميده صداتون نمياد... لطفا سوالات بعدي رو بفرماييد!

خاتمه: صلوات!

27) هر مطلب ناگفته ای که تو سوالات نیومد و دوست داری بگی. انتقادی، فحشی، پیشنهادی یا خدایی نکرده تقدیری داری بگو.

خو اين سوالات رو ازم داشتي چرا نميومدي خودت بپرسي عزيزم! البته ميدونم هنوز اون سوال اصليه مونده اينجا هم روت نميشه بگي پخ ش كن منم مراحل مربوطه از قبيل: وااااااااااااااي... بذار فكرامو بكنم... بذار به بابام بگم... بذار... رو انجام داده و بعد جواب مثبت رو خدمتتون تقديم ميكنم!

28) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟

گندترينش كه اگه كلاه گروه بندي باشي بود! بقيه هم تو يه سطح بودن... سوال اصليه رو هم تو پخ ميگي مهم ني!

29) در کل مصاحبه چطور بود؟
ژوووووووووووووف! علاف كردي منو!! باو گفتي دوسه تا سوال اينا چيه؟!

30) پیشنهادت برای مهمان بعدی؟
نفس عميق بكشه جواب بده كه يه وقت خونت گردنش نيوفته!

ممنون از دعوتتون... تشكر فراوان از آنتوني عزيز بابت تهيه ي سوالات مخلفات پشت صحنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تفاوت را احساس کنید:
این ----» :-| مثالی مناسب از همه ی انسان هاست.
این -----» : | لرد سیاه است.

ارسال شده در: جمعه 7 آبان 1389 16:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ملیکم ملیندا. خوش آمدید به برنامه ما.
کلا میدونم این سوسول بازیا و تعارفات و خوش آمدگویی با روحیه ت سازگار نیست :slap: ، پس ازشون فاکتور میگیرم و زودتر میپردازیم به اصل مطلب.

یه معرفی از ملیندای عزیز: ایشون یکی از بهترین اعضای سایت نوقلم هستند و مدت زیادی در ایفای نقش و سایر بخش های اونجا فعالیت داشتند. آدم معمولا شوخ و با جنبه ایه. بقیه شو دیگه خودش تو مصاحبه تعریف میکنه.

من بشخصه خوشحالم که تو سایت ما عضو شدی و امیدوارم اینجا بهت خوش بگذره و همینطور از اون پستهای رول پلینگ قشنگت اینجام ببینیم.

دلیل اینکه از ایشون دعوت کردم این بود که مری فریز باود گفت اعضای جدید دعوت بشن بهتره، بعلاوه اینکه ملیندا قبل از بسته شدن سایت هم اینجا عضو بود و از همه مهمتر اینکه آدم پر از سوژه و جالبیه.

نکته آخر: سوالات نیوت هم مابین سوالات مصاحبه ست. سوال لودو بگمن عزیز رو نیاوردم چون صورت سوال مشکل داشت. در سوال 19 میتونید بفهمید چرا.

-----------

سوالات شخصی و هری پاتری

1) اسم، سن، مقطع تحصیلی، شهر، زن، زندگی، احیانا، شوهر، بچه و هر چی که دوست داری رو از خودت بگو. هیچ اجباری نیست. میتونی تو دو کلمه بگی، میتونی چند تا پاراگراف توضیح بدی و کامل خودتو معرفی کنی.

2) چی شد که با هری پاتر و رولینگ و کتاب ها آشنا شدی؟ چند سالت بود؟ الان از این آشنایی راضی ای یا فکر میکنی وقتت تلف شده؟

3) با توجه به اخلاق، رفتار، منش و خصوصیاتت اگه قرار بود تو هاگوارتز گروهبندی بشی تو چه گروهی میفتادی؟

4) اگه کلاه گروهبندی بودی، منو تو چه گروهی مینداختی؟

5) میخوام ببینم چقدر به کتاب ها مسلطی. هاگرید در اینجا داره درباره چه کسانی یا موجوداتی صحبت میکنه؟: " این لامصبا هر چیزی که از ماه به زمین نزدیکتر باشه رو نمیبینن"

6) فکر میکنی تاریخ مصرف هری پاتر به اتمام رسیده یا نه؟ فکر میکنی نسل های آینده و در واقع بچه های ما هم به این سری کتاب علاقه نشون بده یا زیر بار حجم عظیم بازی ها و فیلم ها و کتاب های دیگه گم میشه؟

7) کتاب مورد علاقت از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)

8) کاراکتر مورد علاقت توی هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)

9) اگه یه روز مثل هری پاتر یه جغد از هاگوارتز برات بیاد و به اونجا دعوتت کنه، چه جوابی بش میدی؟

10) آخر کتاب هفتم خوب بود یا لوث شده بود؟

زنگ تفریح:

سوالات چهار گزینه ای:
11) اگر قرار بود یکی از حیوانات کتاب های هری پاتر را بعنوان حیوان خانگی انتخاب کنید، کدام یک از گزینه های زیر را انتخاب میکردید؟

الف) اژدهای شاخدم مجارستانی
ب) باسیلیسک
ج) تسترال
د) هر سه گزینه

12) تصور کنید یک ساحره اید، در حال حاضر چهارده ساله تان است(حداکثر سن خانم ها) و در حال ترشیدن هستید. برای جلوگیری از این امر، کدام یک از کاراکترهای زیر را بعنوان همسر قبول میکردید؟ (توجه کنید تام ریدل در بین گزینه ها نیست)

الف) هاگرید
ب) فنریر گری بک
ج) آرتور ویزلی
د) گراوپ

سوال تشریحی
13) قهوه تلخو دیدی؟

ادامه سوالات:
سوالات مربوط به سایت:

14) کلا جادوگران رو چطور توصیف میکنی؟ (نیوت اسکمندر)

15) جادوگرانو با نوقلم مقایسه کن.

16) کادر مدیریت سایت چطوریه؟ (راحت و بی رو درواسی بگو. من بهت مصونیت قضایی میدم. (

17) چرا میخوای وارد مرگخواران بشی؟

18) انجمن های جادوگران چطوریه؟ از کدوم بیشتر خوشت اومد و از کدوم خوشت نیومده؟

19) در حال حاضر سایت نوقلم بدلیل مشکلی که براش پیش اومده بود هنوز نتونسته سازمان و نظام قبلیشو احیا کنه. برعکس جادوگران بعد از چندین ماه، دوباره زنده شده و داره جون میگیره. اگه نوقلم دوباره درست شه همینجا میمونی یا برمیگردی اونجا؟ یا تو هر دو میمونی؟

20) اگه بهت پیشنهاد مدیریت بشه، چی میگی؟

21) با چه اعضایی تو سایت دوستی و دوست داری با چه کسانی آشنا بشی؟

22) چرا شخصیت ملیندا؟در صورتی که وقتی تو عضو شدی هلگا هافل پاف خالی بود؟ (نیوت اسکمندر)

سوالات خارج سایت:

22) کتاب مورد علاقت، غیر از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر)

23) آشپزی هم میکنی؟

24) چه ورزشی میکنی؟

25) فیلم مورد علاقت؟

26) موارد زیر رو کوتاه و حداکثر در یک جمله توصیف کن:

جادوگران:
مدرسه:
موبایل:
یاهو مسنجر:
دنیل رادکلیف:
مادر شوهر:

خاتمه:

27) هر مطلب ناگفته ای که تو سوالات نیومد و دوست داری بگی. انتقادی، فحشی، پیشنهادی یا خدایی نکرده تقدیری داری بگو.

28) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟

29) در کل مصاحبه چطور بود؟

30) پیشنهادت برای مهمان بعدی؟

خیلی ممنون که قبول کردی در مصاحبه شرکت کنی و وقت گذاشتی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 آبان 1389 13:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ملیندا.
چرا شخصیت ملیندا؟در صورتی که وقتی تو عضو شدی هلگا هافل پاف خالی بود....
کلا جادوگران رو چطور توصیف میکنی؟
ناظر مورد علاقت؟
کتاب مورد علاقت؟(از هری)
کتاب مورد علاقت؟(از غیر هری)
نویسنده مورد علاقت؟
کاراکتر مورد علاقت؟(توی هری)
کارتون مورد علاقت؟
سبک/خواننده مورد علاقت؟
همین دیگه...علایقتو بشناسم خودتم شناختم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.jadoogaran.org/ima
ارسال شده در: یکشنبه 2 آبان 1389 23:07
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام و خسته نباشيد.

چي شد كه اون سايته (!!!) رو ول كردي و به جادوگران رو آوردي؟ اونم در زماني كه به شدت بر بوق رفته ست؟

با عرض خداحافظ و خسته نباشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: یکشنبه 2 آبان 1389 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
مهمان بعدی قلم پر: ملیندا بوبین

علیرغم اینکه ایشون تقریبا توی جادوگران تازه وارد هستند فعالیت خوبی دارن و فک میکنم بدتون نیاد بیشتر باهاش آشنا بشید. مطمئنا بزودی توی اینجا جا میفته چون من از قبلا میشناسمش، آدم با استعداد و اکتیو و دوست داشتنی ایه.

شما تا پنجشنبه فرصت دارید سوالاتتونو از ملیندا بپرسید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 آبان 1389 11:08
نمایش جزئیات
آفلاین
بادراد تو یه مصاحبه کرده بودی قبلاً؟ پس چرا من حدود 5 تا مصاحبه ازت یادمه

من همیشه فیلماتو دوست داشتم فقط میتونم اینو بگم ولی مصاحبهات هم بد نیست....

منتهی حقیقت این مصاحبه های جدید داره یه سبکی رو دنبل میکنه که جدیداً جدیداست و اینا

این قسمت سایت رو دوست دارم و همیشه دنبال میکردم چه ان موقع که توی اخبار (از داخل سایت چه خبر؟!!!! فکر کنم اسمش همین بود ) انجام میشد چه آن موقع که پرسی توی گریف و بیرون راه انداختش ، یه زمانی آرشیو من از خود پرسی هم بیشتر بود

نظر من مصاحبه با افراد جدید سایته ، این آنها رو بیشتر میکشونه توی سایت...

پ.ن ترورس مرد و ارگ کثیف ادامه میده راهشو... مگر اینکه حافظه من از همه بوقتر شده باشه تیو این سه ماه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 2 آبان 1389 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اول: تشکر از مینروا بخاطر انجام مصاحبه. حتما خودش هم میاد پست میزنه و مطالب مورد نظرشو میگه. مصاحبه بعدی رو من انجام میدم و احتمالا از این به بعد یکی در میون من و مینروا مصاحبه هارو انجام میدیم. من فعلا یه سوژه دم دست دارم.

دوم: مرسی بادراد، مصاحبه خوبی و رو راستی بود. مثل همیشه رک بودی.

سوم: لینی یه بار قبلا به قلم پر دعوت شده.

چهارم: والا من که زیاد درس خون نیستم. احتمالا منظورت از اون شکلک یا اینه که مقرراتیم که اینم زیاد نیستم یا خلاصه یه چیزیه که خوب نیست. من تو رو میشناسم یه تیکه ای چیزی با اون شکلک اومدی

پنجم: گفتی مدیرا بیناموسی نویسی میبینن ترش میکنن! بابا با انصاف! همینجوری اینهمه گیر دادیم و بقول شما بگیر و ببند کردیم بازم اینهمه وقت سایت دچار مشکل بود، وای به حال اینکه گیرم نمیدادیم! همیشه باید اولویت بندی وجود داشته باشه.
از نظر شما اولویت اول اینه که سایت مثلا آزاد باشه و هر کی هر چه میخواد بنویسه یا اینه که اصلا سایت باز باشه! که کسی بتونه چیزی بنویسه.

ششم: تو قبلا یه بار مصاحبه کرده بودی؟ من نمیخواستم با کسانی که یه بار مصاحبه کردن دوباره مصاحبه بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 آبان 1389 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟

آرین. متولد 21 دی ماه. شهر تولد مشهد، محل زندگی فعلا مشهد! سوم دبیرستان رشته تجربی.

2- کی و کجا و چه طور با هری پاتر آشنا شدی ؟

دوم دبستان کتاب هری پاتر و سنگ جادو رو خریدم. اولش چیزی متوجه نبودم خب! من باید روزی صد تا " بابا نان داد، بابا آب داد " مینوشتم، از کوئیریل و ولدمورت که چیزی حالیم نبود! ولی سال سوم دوباره شروع کردم به خوندن و خوشم اومد و پا به پای کتاب هم اومدم.

آیا قبلش هم کتاب می خوندی ؟

آره کمیک های تن تن رو میخوندم. الان کلکسیونش رو دارم از سه دوره چاپش... قدیمی ترینش مال 47 سال پیشه که خب تقریبا عتیقه هستش!!

بعد از کتاب هری پاتر به کتاب دیگه ای جذب شدی ؟

آره... خیلی کتاب های دیگه بود که خوشم اومد بعد از هری پاتر. آرتمیس فاول، مجموعه بچه های بدشانس، دلتورا، نیروی اهریمنی اش و نیکولا کوچولو خیلی برام جذاب بودن. حتی هنوزم نیکولا کوچولو رو میخونم. آرامش میده!

3- اولین بار چه طور با جادوگران آشنا شدی ؟

همینجوری تازه دست و پام داشت به نت عادت می کرد که اومدم و اسم هری پاتر رو تو سایت سرچ کردم و به جادوگران خوردم!

اولین کسی که باهاش در سایت آشنا شدی کی بود ؟

لرد ولدمورت فعلی که اون زمان(سال 85) بلاتریکس لسترنج بود و ناظر تالار اسلایترین.

4- تو این مدت که عضو سایت بودی به نظرت بهترین نویسنده ی سایت کی بوده ؟ چرا ؟

گراوپ قبلی خوب بود. اسکاور هم دست به قلمش خیلی خوب بود. البته باید گفت که لرد واقعا نویسنده خوبیه ولی خب من سبک طنز کلاسیک رو دوست ندارم. باید به محاوره نزدیک باشه رول و خب بی ناموسی هرگز نشه فراموش!

5- تو معروفی به اینکه زیاد بلاک می شی دلیلش چی بوده ؟

مهمان بعدی ایوان رو بزارید، قشنگ جوابتون رو میده!! :دی

آیا شده موقعی که بلاک شدی فکر کنی که دیگه به سایت بر نگردی ؟!

بیشتر مواقعی که باز هستم تو فکر این بودم که از سایت برم.

6- مولتی ! این کلمه جدیدآ باب شده . آیا تو شناسه ی مولتی داری ؟

پدرسوخته، آمدی وسط قلم پر، به شخص شریف مهمان توهین میکنی، سوال شخصی میپرسی؟! سوال شخصی میپرسی؟! پدرپدرسوخته؟!

7- بهترین و بد ترین اتفاق جادوگرانی ؟

بهترینش زمانی بود که من تو ارتش وزارت زمان وزیر بودن آسپ حضور داشتم با شناسه گراوپ. بدترینش هم همین انتخاب شدن این دامبل نه دامبل قبلی بود!

8- خیلی ها معتقدند که کار جادوگران به پایان رسیده . آیا تو موافق این حرفی ؟
راه حلی براش سراغ داری ؟

آره موافقم. راه حل بود، ولی بعضی از دوستان پل های پشت سرشون رو خراب کردن. بعدشم باید با این موضوع کنار اومد که بالاخره هر کله، یک اندازه میتونه فکر کنه و سوژه تبدیل کنه. بعدش خسته میشه و حوصلش سر میره و میزاره میره.

9- شخصیت مورد علاقه ی تو برای ایفای نقش چی بود ؟

عاشق همین بادراد ریشو هستم! در کل عاشق اون شخصیت هایی هستم که تو کتاب توضیحی در موردش داده نشده و میشه خودت هر جور که میخوای بسازیش.

10- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟

خیلی خیلی کلیشه ای تموم شد! همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد. الان دیگه تو این جور رمان ها، این پایان ها منسوخ شده. باید هری با یک حرکت قهرمانانه میمرد... یا حداقل یکی از سه شخصیت اصلی باید می مردن...

11- نظر کلیت در مورد فیلم ها و بازی های هری پاتر چیه ؟

فیلماش بد نیست، ولی در کل بازی هاش افتضاح و خیلی آسونه!

12- بی ناموسی ! چه کلمه ی آشنایی . نظرت راجع به طنز های بی ناموسی چیه ؟

آخه مومن، این سوال پرسیدن داره؟! اونم از من؟ بی خیال باو... بی ناموسی رو اگه از رول فاکتور بگیری، میشه جادوگران فعلی! اگه خوبه که خوبه اگرنه که...!

13- چرا راونکلا ؟ حالا واقعا کدوم گروه به خصوصیت های اخلاقیت نزدیک تره ؟

راونکلاو یک زمانی شاخ ترین گروه بود و البته الان هم هست. یادمه سال 85 هرکسی رو به این گروه راه نمی دادن... کلی دنگ و فنگ داشت ورود به ریونکلاو و همین مورد گواه این هست که چه گروهی هست. ضمن اینکه تو این گروه کسی زیر آب کس دیگه ای رو نمیزنه و همه چیز عالیه.

14- یه سوال از مصاحبه ی قبلی , به نظرت جادو وجود داره ؟ اگه یه روز هاگرید بیاد دنبالت چه واکنشی نشون میدی ؟

واقعا نمیدونم و نمیتونم در این باره نظری بدم!

15- اگه یه روز منو بیفته دستت دوست داری کی رو بلاک کنی ؟

خیلی زیادن... حوصله دعوا ندارم. خودشون میدونن کیا هستن!! :دی

یکم راجع به خودت بپرسیم

16-با کلمات زیر یه جمله بساز :

وو ووزلا / آفساید/ عله/ جابولانی /اختاپوس / آرین روبن

عله تو آفساید داره با وو ووزلا به اختاپوس میگه آرین روبن رو بلاک کن!

17- ورزش مورد علاقه ات چیه ؟ بسکتبال
تیم مورد علاقه ؟ LA Lakers

18- از تفریحات خودت بگو در وقت های ازادت بیشترین کارایی که میکنی چیه ؟!

بسکتبال بازی می کنم، گیتار میزنم، کتاب میخونم و البته زبان ژاپنی رو هم دو ماهی هست که شروع کردم!

19- x box یا PS 3 ؟ wii

سوالات اعضا :

20-انگیزه ات برای وزارت چه بود ؟ ( نیوت اسکمندر و ارگ کثیف)

تموم شد رفت که! فعلا که معلوم نیست چی به چیه!!

21- نظرت راجع به محفل و دامبلدور کنونیش چیه!؟ روندش رو چطوری می بینی!؟ اصلا روندی هم میبینی!؟ ( ارگ کثیف )

حقیقتش اصلا روندی نمی بینم! آبی که راکده، میگنده!

22-تا حالا سابقه داشته شناست رو خودت عوضی کنی ، بلاکت نکن!؟! (ارگ کثیف)

توبیاس اسنیپ و پیترپتی گرو و آلبوس دامبلدور که بودم، بلاک نشدم!! :دی

23- جلوی اسامی این اعضا فقط یه شکلک بگذار :

آنتونین دالاهوف :

لینی وارنر :

ترورس : :bat:

لرد ولدمورت :

مینروا مک گونگال : :yclown:

(الکساندر پردفوت)

24-این اصغر آقا کیه؟ کجاست؟ و چجوری باهاش آشنا شدی؟
اصغر آقا شیرموزهاش رو بهت لیوانی چند میده؟

(سالازار اسلایترین)

من یک دخترعمه دارم 3 سالشه! یک روز خونشون بودیم، اومد طرفم گفت بریم شیرموز فروشی اصغرآقا! این در حالی بود که به زور مامان بابا میگفت! من خیلی خوشم اومد الان تبدیل شده به یک نوستالژی برای من!

25-چطور شد که این سبک رول نویسی رو انتخاب کردی؟! (تقریبا بی ناموسی ، چون گاهی اوقات تقریبا رعایت می کنی.)

( سالازار اسلایترین )

حقیقتا دوست ندارم رعایت کنم، ولی خب مدیرا ترش میکنن اگه بی ناموسی بنویسم همیشه!

26-چه سبک اهنگی گوش میکنی؟پاپ؟راک؟جاز؟رپ؟یا... ( نیوت اسکمندر )

جاز و پاپ...

27- -نظرت نسبت به مدیران سایت مخصوصا عله!!! ( نیوت اسکمندر)

نظرم رو عله خنثی هستش! پشت پرده هست و ما هم که جلوی پرده!

سوالات پایان

28- این اولین مصاحبه ی من بود نمی دونم چطور بود سعی کردم زیاد روند مصاحبه ها رو تغییر ندم . اگه چیزی نپرسیدم که دوست داشتی بگی
لطفا بگو .

نه خوب بود... با توجه به اینکه این دفعه دومی بود که من مهمون قلم پر شدم، سوالا در همین حد بسه!

29 . دوست داری مهمون بعدی پر قلم کی باشه .

لینی وارنر خوبه... ترورس هم اگر لینی نشد که عالیه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!