من اصلا کلا خیال راحت و اینا تو کارم نیست!

هنوز نشناختیم پس!
مصاحبه شماره سی و چهار قلم پر تندنویس
مصاحبه کننده : ریگولوس بلک
مصاحبه شونده : رز ویزلی
رز ویزلی عزیز ! بسیار بسیار بسیار بسیار اندک خوش آمدی به برنامه قلم پر تند نویس !
جادوگران عزیز. نجیب زادگان اصیل. دورگه های کثیف عزیز. خون لجنی های گرامی، خون آشام های بی رگ، اعلام می دارم که در خدمت خردسال ترین جادوگر سیاه تاریخ هستیم.یکی از یاران لرد سیاه ! معرفی میکنم. این شما و این هم رز ویزلی !!!
1- سلام ! خوبی ؟! :دی بد نیستم!
2- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و سکونت؟ مقطع و رشته تحصيلي ؟ چند تا برادر و خواهر ؟ چه تا نوه و نتیجه داری ؟ چه میلیارد دوست داری ؟! 
سارا،13 ، 5 فروردین سال 1377 ، اصفهان اصفهان. دوم راهنمایی. کو رشته؟

یه خواهر بزرگتر از خودم دارم کنکوریه! دوست هم قربونش برم زیاد دارم!

شاخه سایت جادوگران
3- قبل از شرح شیوه ورود به سایت جادوگران، لطفا برای ما توضیح بده که اولین بار چه زمانی با عالم هری پاتر (کلا کتاب ها و فیلم ها و ... ) آشنا شدی؟ چقدر مجذوبش شدی ؟ اصلا جذب شدی؟ نکنه یه وقت بعد از خوندن کتاباش به فکر کل کل با رولینگ افتادی ؟ نکنه به فکر خلق علی پاتر افتادی؟ نکنه تو رولینگ دوم هستی ؟ :دینه رولینگ دوم نیستم. اما خیلی کتابای تخیلی دوست دارم. کلا خیلی کتاب دوست دارم! خواهرم کتاب دوست نداره. تا کتاب چهار هری پاتر رو خوند و گذاشت کنار. منم اول دبستان بودم برداشتم شروع کردم. اما من کنار نذاشتم و تا آخرش خوندم و اینا خلاصه!
4- اولین بار چه زمانی بود که با سایت جادوگران آشنا شدی و دیدیش و دقیقا کی به عضویت سایت جادوگران در اومدی ؟ یه خاطره یا توصیف کلی بگو از ورودت به این عالم مجازی جادوگرها ! در این مورد ویکتور هم می پرسن که: خودت با سایت آشنا شدی یا کسی تورو با سایت آشنا کرد ؟ خیلی وقته که جادوگران رو میشناسم. تقریبا از 2 سال پیش. تا حالا ساین آپ نکرده بودم. 13 آبان ثبت نام کردم. اول به لرد پیام دادم . خواستم بهم بگه چیکار کنم. شناسه ام دراکو مالفوی بود. لرد دیر جواب داد قبلش منم اسکورپیوس رو دیدم توی اعضای تازه وارد زیر خودم بود اسمش.

ازش پرسیدم و ایفا رو فهمیدم. نه جادوگران رو خودم شناختم.
5- اولین بخش یا بخش های سایت جادوگران (خبر،گالری،انجمن،مقاله و...) که در ابتدای ورود و عضویتت بهشون سر میزدی و پیگیرشون بودی کدوم ها بودن؟ و همینطور متناسب با شیوه ی فعالیتت، باید بپرسم که اولین تاپیک هایی که توشون میرفتی (ایفای نقش و غیر ایفای نقش) کدام تاپیک ها بودند ؟ اولین بخش فروم بود. اول هم توی تالار هافل فعالیت میکردم چند روز تا اینکه پام به ایفا باز شد.
6- بگو چه کسی یا چه افرادی کمکت کردن تا هم در مشارکت رول و ایفای نقش موفق باشی و کلا در همه نوع تفریح و فعالیتی در سایت ؟ به بیان بهتر، کیا کمک کردن تا لذت تفریح از این محیط رو دوچندان حسی کنی ؟ در این راستا ویکتور می پرسه که: اولین راهنمات توی سایت چه کسی بود؟ آیا اصلا کسی یود کمکت کنه ؟لرد و اسکورپیوس و کینگزلی بودن. چقدر سوالات درازن!
7- چرا شخصیت رز ویزلی رو انتخاب کردی ؟ آیا این انتخاب نشانگر علاقه شما به دوران بعد از هری پاتر و در حقیقت دوران فرزندان پاتر و دوستان اونه ؟ مثلا آگوستوس می پرسه که: اگه گرایش به تاریکی و این مسائل داشتین،چرا شخصیت های اهریمنی و سیاه تر نگرفتین و رفتین سراغ رز ویزلی، فرزند رون و هرماینی ؟یکی از دلایلشو درست گفتی. دوران بعد از هری پاتر . اما دلیل دیگه اش این بود که از رز توی کتاب چیزی گفته نشده بود و من آزاد بودم که توی هر گروهی میخوام برم و خودم شخصیتشو بسازم.
8- برسیم به همان بحث آش ایفای نقش ! :دی. یه ایفای نقش که قر و قاطیه و شخصیت های مختلف از دوران های مختلف توش هستن. از سالازر اسلیترین که مرگخوار و البته جد لرد سیاهه و در رول ها وجود داره گرفته، تا شخصیت های مثل تو (رز ویزلی و اسکورپیوس مالفوی و اینا) که متعلق به دوران بعد هری و ولدمورت هستین. کلا همه زمان ها و شخصیت ها قاطی شدن و زنده اند. :دی . این از یه جهت هم با مزه هست برای ماها که تجربه کردیم. اما خب اعضای تازه وارد جادوگران چون ممکنه خیلی با این قصه رول سایت ما آشنا نباشن و فکرشون در همه نگاه ها برگرده به کتاب های هری پاتر، براشون تعجب آور باشه. سوال من اینه که شما هم تازه وارد بودی و چطور تونستی در اوایل عضویت و ورود به ایفای نقش ارتباط برقرار کنی با این شیوه ی قاطی پاتی فاطی کماندوی رول نویسی ؟ :دی . برات مبهم نبود؟ در اولین نگاه گیج کننده بود یا با مزه و جذاب ؟اصلا تا حالا به این فکر نکرده بودم!

نه. میدونستم که با همچین فضایی رو به رو میشم و گیج نشدم. با مزه بود. توی رول ها هم زمان از من و سالازار یا گودریک استفاده میشد!
9- اون دوست عزیزمون، گودریک گریفیندور می پرسه که: چرا جبهه ی سیاهی رو به سفیدی ترجیح دادی نا سلامتی تو دختر هرمی و رون هستی؟!نمیدونم. من از کلیشه ی سفیدی و آدم مثبت بودن بدم میاد. از دیوار خونه و مدرسه بالا میرم و دوست ندارم بچه مثبت باشم. کتک هم خوب می زنم. نمیدونم تو دنیای واقعی اگه این طوری بشه کدوم طرفی میشم. اما در مورد اینجا مرگخواران رو ترجیح میدم.
10- پرسیwall می پرسن که : آیا فکر میکنی مرگخوار شدنت اشتباه بوده؟نه فکر نمیکنم.
11- خب ضمن اینکه نظارت شما رو تبریک میگیم دسته جمعی، میخوایم از وزارت سحر و جادو بپرسیم ! سوال اینه که با نزدیکی به تابستان فکر میکنی چرا اصلا مدیران شما رو ناظر وزارت کردن؟ یعنی نظارت شما به مفهوم لغو هرگونه انتخابات وزارت و اینا و ثبات شما هستش یا صرفا حضور شما به عنوان ناظره فقط ؟ کمی از این انجمن هم بگو و برنامه هات. به نظر میاد مسابقه یا رقابت هایی داری گویا ! خودم هم از اینکه وزارت رو بهم دادن تعجب کردن. فکر میکردم جایی مث آزکابان، شهر لندن، دیاگون یا جای دیگه ای رو بخوان بدن. اما ایوان گفت که فعلا به عنوان سرپرست وزارت هستم و جانشین وزیر. و برای این که قرار نیست تا مدتی انتخابات برگزار بشه، تصمیم گرفتن منو بذارن. برنامه هام هم سکرته نمیتونم بگم!
12- ویکتور می پرسن که: اگه یه روز خداهی نکرده بلاک بشی چیکار میکنی ؟ دوباره شناسه میسازی یا میگی غلط کردم و همون شناستو پس میگیری از مدیران ؟ 
بابا من بین مدیرا پارتی دارم!
13- غیر از بخش ایفای نقش سایت، کدوم بخش ها رو دنبال میکنی و مورد علاقه تو هستن؟ و اینکه چقدر توی سایر بخش های سایت که الان مثلا آرشیو شدن و قدیمی، پرسه میزنی و وبگردی میکنی ؟ آیا توی تاپیک های قدیمی هم تا حالا پرسه زدی ببینی قدیما – شیش هفت سال پیش - فعالیت اعضا و دیدگاه هاشون و علاقه هاشون کلا چگونه بوده به سایت و هری پاتر ؟ توی گالری و مقاله ها خیلی میرم. تاپیک های قدیمی هم خیلی میرم توشون. وقتی می بینین من آنلاینم اما پست نمیزنم توی همون تاپیک هام!
14- آگوستوس می پرسه: رز ویزلی گاهی میشه که می بینم بلافاصله بعد از زدن یک پست از طرف یکی از بچه ها بلافاصله پست میزنی.آیا وقت خوندن اون پست و یا پست های مرتبط با اونو پیدا می کنی؟ تا چه اندازه با نوشته هات ارتباط برقرار می کنی؟من میتونم تند بخونم همه چیزو. خیلی تند. و در حین این خوندنم متنی که خوندم رو توی ذهنم میسازم تا بتونم ادامه بدم. اینه.
15- در رول نویسی کدوم یکی از این سبک ها رو ترجیح میدی : الف) طنز ب) جدی ج) بی ناموسی د) انتقادی – مفهومی ؟ به چه دلیل ؟ الف و ب و دال. بیناموسی به نظرم تا یه حدی خوبه. اگه از یه حدی بیشتر بشه آدمو بی شخصیت میکنه. طنز رو دوست دارم چون عاشق خنده ام. جدی رو نمیدونم چرا. انتقادی مفهومی رو هم نمیدونم چرا. فقط دوسش دارم!:دی
16- تا حالا چه تاپیک هایی زدی خودت در سایت جادوگران و از نظرت خودت بهترینش که کارش هم گرفت کدوم بوده ؟ تاپیک زیاد نزدم. فکر کنم فقط یکی. توی تالار هافل. مطبخ هافلپاف.
17- ویکتور: اگه یه روزی توی تابستون امسال بگن به خاطر کارایی که کردی میخوایم مدیریت کنیم،چیکار میکنی ؟کاری نمیکنم.
18- بهترین و بدترین اتفاقی که در جادوگران تجربه کردی چی بود ؟ به بیان بهتر، بدترین و بهترین لحظاتت در رابطه با تفریح و بودن در سایت جادوگران ! بهترین اتفاق برام وقتی بود که وقتی ثبت نام کردم ازم استقبال شد. گفتم حالا همه ملت همو میشناسن من سختم میشه. بدترین هم نداشتم تا حالا!
19- تا حالا شده پشت مانیتور، از دست سایت جادوگران جوش بیاری ؟ اگه آره، بگو به چه دلیلی ؟ آیا رفتارهای اعضا یا برخورد ها و واکنش های مسئولین (ناظران و مدیران ) ؟نه ربطی به اعضا نداره. یه بار کلی چیز تایپ کردم. خیلی زیاد تر از یه رول و اینا.تقریبا 10 برابر هر رولم. تا اومدم ثبت بزنم نوشت دسترسی ندارین!نیم ساعت شده بود!! دلم میخواست صندلی رو پرت کنم تو مانیتور!
20- پرسیوال میگه: برای چی رفتی هافل؟باتوجه به بودن تمام خانواده ت در گریف؟ خانوادم؟ خانوادم که الا دارن وسایل ناهارو میارن!

رفتم هافل چون همون طور که گفتم از کلیشه گرایی خوشم نمیاد. بهترین گروه هاگوارتز... گروه هری پاتر.. گروه دامبلدور. خوشم نمیومد.
21- گودریک گریفیندور می پرسن که : به نظرت چرا مرگخوارا اعضای بیشتری از محفل دارن؟احتمالا دو تا دلیل داره. شایدم سه تا. یکی به دلیل اینکه از کلیشه گرایی متنفرن. یکی به دلیل اینکه از اینکه همه مرگخوارن جو گیر میشن. یکی هم واسه اینکه از قدرت لرد و محبوبیتش توی سایت خوششون میاد.
22- بهترین و شایسته ترین اعضای تاریخ سایت (البته قدیمی نیستی اما آزادی از زمان و دوره ی خودت بگی) رو در موارد زیر انتخاب کن از نظر خودت :
بهترين نويسنده طنز : خودت. ریگولوس بلک.
بهترين نويسنده جدي : نمیدونم. آگوستوس یا لینی.
بهترين نويسنده هر دو سبک : لردسیاه
بهترین نویسنده بحث های هری پاتر : ریگولوس بلک
بهترين ناظر انجمن : لرد سیاه
ب
هترين تاپیک : تاپیک ثبت اسناد توی هافل
بهترین انجمن : خانه ریدل
بهترين گروه (محفل – الف.دال – مرگخواران – هافلپاف – اوباش – ضربت و ... ) : مرگخواران
بهترین مدیر :لینی و آنتونین
بهترین عضو (از نظر همه نوع فعالیت) : ریگولوس بلک
23- هرگونه انتقاد، پیشنهاد، نظر، تشکر و درخواستی از تیم مدیریت سایت جادوگران داری، میتونی بدون تعارف بگی !ندارم هنوز. بلیز کمک!
24- در مدتی که عضو شدی توی سایت تا حالا در رول نویسی، اصلی ترین رقیبت برای کل کل و کلا رقابت سالم و تفریح چه فرد یا افرادی بودن ؟ اسم ببر ! اصلا به رقابت اعتقاد داشتی ؟ داری ؟ دارم و داشتم. اما تا حالا رقیب جدی نداشتم که برای رسیدن بهش تلاش کنم.
25- پرسیوال میگه: آیا به قیمت گرفتن پست مدیریت،حاضری از گروه مرگخوار ها بیرون بیایی؟هرگز.
26- تاريخ تولد يکي از اعضاي سايت ( با ذکر نام عضو ) ؟ دوست داري به چه کساني آشنا بشي در سایت که باهاش آشنا نيستي ؟20 آذر. اسکورپیوس. دوست دارم با تو، جسیکا و مارکوس آشنا بشم.
27- آیا با آزادی مطلق در ساخت و اعمال ویژگی های رفتاری و روحی برای شخصیت ها در بخش ایفای نقش موافق هستی یا نه ؟ منظورم اینه که مثلا دامبلدور رفتارهای شیطنت آمیز بروز بده، ولدمورت عجیب غریب و نرم رفتار کنه خیلی ! فلان شخصیت حسابی مست و هوس باز بروز بده و ... ! آیا با آزادی کامل در این موارد موافقی یا نه و اینکه معتقدی باید دقیق مثل کتاب باشن یا حداقل به طور نسبی ترکیبی از کتاب و خلاقیت منطقی از جانب ما ؟ (چون برخی شخصیت های کتاب ها طوری هستن که فقط ما در حد یک خط ازشون اطلاعات داریم... )
به نظرم باید یه سری از خصوصیاتی که هر شخصیت توی سایت داره باید شبیه خصوصیات خودش باید تا بتونه نقششو درک کنه. باید یه سری خصوصیاتو خودمون بسازیم به نظر من. برای همین من رز رو برداشتم. که همه ی شخصیتش مال خودم باشه و هر بلایی بتونم سرش بیارم!
28- آگوستوس: اگه یه روز بیای و ببینی شخصیت دامبلدور و پاتر احیا شدن و کلا بخش محفل و سفیدا راه افتاده آیا به سمت روشنایی می ری؟عمرا.
29- ویکتور می پرسه که: اگه بگن تنها یک کار میتونی توی سایت انجام بدی چیکار میکنی ؟توی چت باکس یه پیام خدافظی میدم و از همه تشکر میکنم.
30- نظرت در مورد این افراد چیه ؟
اینا رو بولد نمیکنم زیادن!

آنتونین دالاهوف: رول های طنزش قشنگن و از بههترین مدیراس.
لینی وارنر: بهترین دوست فعلی من توی سایت که رول هاشو با علاقه میخونم.
هری جیمز پاتر:

لرد ولدمورت: یکی از بهترین اعضا
اسکورپیوس مالفوی: دوست قدیمی
هوگو ویزلی: داداشی!

یاکسلی(پرسیوال فعلی): خوب نمیشناسمش.
ویکتور کرام: یکی از بهترین دوستام توی سایت.
استرجس پادمور: یکی از بهترین مدیرا.
آگوستوس پای: رول هاشو دوست دارم. چه طنز چه جدی.
گودریک گریفیندور: دزد مراقبت از موجودات جادویی!
ایوان روزیه: یه کم رسمی و در عین حال یه کم غیر رسمی.
31
- قالب های سایت جادوگران، قالب های خیلی قشنگی بودن و هنوز هم هستن. همشون از طریق لینک ویرایش ویژگی های فردی قابل انتخاب و تعویض هستن. اما خب مدت زیادی میگذره از طراحی آخرین قالب که هم اکنون به شکل پیش فرض در سایت قرار گرفته. میخوام برامون بگی اگه یک گرافیست و طراح وب باشی، قالب جدید برای سایت جادوگران را با چه ترکیبات رنگ، چه آیکن ها، چه نماد ها، چه لوگوها و چه تصاویر یا افکت های کم حجمgif از موارد هری پاتری و جادویی میسازی ؟ کلا برامون توصیف کن قالب ایده آل هری پاتری که در ذهنت ممکنه داشته باشی ؟ دوست دارم توش از یه تصویر گرافیکی از کلاه کروهبندی و نجینی باشه. باید رنگ هایی که توش به کار میره زیاد جلف نباشه. مثلا آبی!

یه تصویر از لرد سیاه توش باشه. که باعث بشه شخص واقعا فکر کنه توی دنیای هری پاتره. نه یه پوستر از دور. یه تصویر از رو به رو. وقتی روی لینک ها میری به جای اینکه رنگش عوض شه یا بولد شه که قدیمی شده یه افکت جادو مانند داشته باشه. مثلا یه هاله ای صفحه رو بگیره یا یه اخگر شلیک بشه. اگه روی تصویر لرد سیاه کلیک کنیم وحشیانه بخنده و بگه آواداکداورا. خیلی چیزای دیگه هم الان توی ذهنم ساختم اما نمیگم چون 70 تا سوال دیگه مونده!
32- آگوستوس: احساست نسبت به جادوگران چیه و چی شد که علاقمند به این مکان شدی؟جای خوبیه. یکی از بهترین سرگرمی هامه و در عین حال زنده به نظر می رسه. چون اعضاشو دوست دارم.
33- از نظر تحصیلی یا غیر تحصیلی، سایت جادوگران تا به حال بهت آسیب زده ؟ تا چه اندازه ؟ نه. من قبل از ترم اول فعالیت زیاد داشتم اما معدلم بهتر از پارسال شد!

پارسال 19.97 شدم و امسال 20. از نظر غیر درسی هم نه. بابام میگه انقدر بپای کامپیوتری کور میشی پس فردا. چون بقیه ی وقتمو هم کتاب میخونم. اما نه. چشمام ضعیف نشده و کلا آسیبی ندیدم.
34- لطفا یک تکه از بهترین رولی که تا حالا در جادوگران نوشتی رو برای ما نقل کن. یعنی بهترین و قشنگ ترین( از نظر خودت یا بقیه). فرقی نداره چه سبکی بوده. فقط خودت نوشته باشی ! یا اصلا میتونی همین الان یه کوچولو با هر سبک و موضوعی یه کم برامون رول بنویسی. هان؟ :دی حالشو ندارم بنویسم. بهتری رولم رو هم نمیدونم. فکر کنم یه رول بود که توی سوژه های قبلی زده بودم.
اینه. البته شاید بهترم باشه اما یادم نیس. تازه سلیقه ها با هم فرق داره.
35- ویکتور می پرسه که : بزرگترین آرزوت برای سایت چیه ؟
قبلا دوست داشتم فعال تر بشه. اما انگار توی تابستون قرار منفجر بشه. چون الا 9 نفر آنلاینن. آرزو دارم خوب به کارش ادامه بده و بعد فیلم هفت نترکه.
36- به نظرت سایت جادوگران بهتره یا دمنتور ؟ هر چند که دو سایت همکار هستن این دو از چندین سال پیش و مقایسه شاید خیلی جالب نباشه اما از دیدگاه خودت از همه نظر دو سایت رو مقایسه کن و نقاط ضعف و قوت دو سایت رو بیان کن ! از نظر خبری که جادوگران اصلا خوب نیست. اما دمنتور خوبه. اما چیزی که به نظر من جادوگرانو بهتر از دمنتور میکنه، جو صمیمی که بین اعضا ئه. دمنتور فقط برای فهمیدن این خوبه که چه خبره توی دنیای هری پاتر. نه برای سرگرمی یا اشنا شدن با اعضای جدید.
37- مارکوس میگه: نظر خود را در مورد کلمات زیر بیان کنید: :چکش:
کچل:بی دندان:
دندون مصنوعی
رفرشیوس:
هوم؟
ردای جادوگری شب نما:
بنفشش قشنگه.
غزال:
روفوس!
38- مدتی پیش و قبل از اون هم سوالات و پیشنهادات و انتقادی توی تاپیک گفتگو با مدیران از طرف عده ای از اعضا در مورد موارد مختلف مطرح شد اما مدیران جوابی ندادن هنوز در اون تاپیک. به نظرت این کار آسیبی میزنه به رابطه متقابل مدیران و اعضا در جهت پیشرفت کلی و ارتقای سایت یا نه و صرفا مساله ی چندان خاص و مهمی نیست و مدیران بهتر میدونن خودشون چیکار کنند در همه موارد؟ نمیدونم. مدیرا خیلی وقتا سهل انگاری میکنن. واقعا بعشی وقتا کوچه حسین چپن!
39- شما از جمله عوامل موثر هستید که باعث شدن لرد امید جوانه زدن تار مویی را از دست بدهند و کاملا ایشان را کچل کردید با درخواست های نقد ! چرا اینقدر نقد میخوای؟ چرا آخه ؟ چرا ؟ :دی من؟

خو میخوام بهتر بنویسم دیه!
40- در یک کلمه کل نظر و احساستو نسبت به سایت جادوگران بگو ! مــــــــــــــاع!:hammer;
شاخه هری پاتر
41- خنده دار ترین و گریه دار ترین قسمت های کتاب های هری پاتر از نظرت کدام قسمت ها بودند؟ خنده دار ترین قسمت، پیروزی الکی جبهه ی سفید و پایان جواد کتاب هایی بود که خیلی دوست داشتم!:دی
گریه دار ترین قسمت هم یادم نیس!
42- شده تا حالا از اون زمانی که هری پاتر رو شناختی تا حالا، حس کنی که خیلی تنهایی و تنها دوستت صفحات کتاب های هری پاتره ؟ اگه شده، چیکار کردی ؟ من هر کدوم از کتاب ها رو دقیقا 47 بار خوندم. این احساسو داشتم و خوندم کتاب ها رو دوباره.
43- شده تا حالا یکی یا چند تا از کتاب های هری پاتر رو چندین بار بخونی یا حداقل فصل هایی از اون رو چند بار متوالی بخونی ؟
گفتم که مجموعه رو 47 بار خوندم!
44- اگه قرار باشه یه مسافرت چهار- پنج ساعته داشته باشی، با کدوم مسافرت میکنی ؟
الف ) تسترال
ب ) جارو
ج ) هیپوگریف
د ) اژدهااژدها. دوست دارم همه چیو امتحان کنم. توی کتاب بقیه ش توصیف شده و منم خودمو تصور کردم. اما توصیفی در مورد اژدها نبوده درست. پس دوست دارم امتحان کنم.
45- پرسیوال می پرسه: ولدمورت در داستان چند سالشه و هم سن کدوم شخصیته؟من چه میدونم!!فکر کنم مک گونگال.
46- آیا فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ: بخش اول" رو دیدی ؟ اگه دیدی با چه کیفیتی بودی؟ و اینکه قشنگ ترین و بهترین صحنه ساخته شده در این فیلم، کدوم قسمتش بود ؟ یه نقد کوتاهی روش داشته باشی بد نیست ! ندیدم. منتظرم دوستم رفته آمریکا بخره برام دو تاشو با هم. ایشالله مهر!
47- پرسیوال: سپرمدافع پدرت (رون ویزلی) چیه؟
پرسیوال؟ آخه این چه سوالاییه؟
48- در این مجموعه از فیلم های هری پاتر که اکران شده تا حالا (این هفت فیلم) اگه قرار باشه یکیشون جایزه اسکار بگیره ( حالا توی هر شاخه ای مثلا جلوه های ویژه یا کاگردانی هنری و ...) ، از نظر تو، کدوم یکیشون از بقیه شایسته تره ؟ چرا ؟پنج یا چهار. قشنگ ترین فیلم ها بودن.
49- دوست داشتی کدوم یکی از بازیگران فیلمهای هری پاتر رو از نزدیک ببینی؟ اصلا علاقه ای بهشون داری ؟آره. آقا خجالت نمیکشم!! تام فلتونو خیلی دوست دارم! بازیگر نقش دراکو!
50- در کل مجموعه فیلم های هری پاتر موارد زیر رو از نظر خودت انتخاب کن:اینا رو هم بولد نمیکنم!!

بهترین بازیگر مرد : تام فلتون!

بهترین بازیگر زن : کتی لیونگ
بهترین کارگردان : دیوید یتس
ترسناک ترین صحنه : صحنه ی برگشت لرد توی فیلم چهار!

هیجان انگیز ترین صحنه :صحنه ی مبارزه ی آخر کتاب 5
خنده دار ترین صحنه :بالا آوردن حلوزن ها
غمگین ترین صحنه : اون تیکه توی کتاب پنج که بدن هری پاتر تسخیر شده و چیزای مختلف توی ذهنش میبینه.
51- چقدر شباهت می بینی بین متن کتاب های هری پاتر با فیلمش و چقدر تفاوت ؟ اگر تفاوتی می بینی به نظرت مناسب و خوب بوده یا خوب از آب در نیومده ؟ 1 خیلی تفاوت نداشتند. اما خب فکر میکردم دادلی خیلی توی فیلم خنده دار باشه و یه کم خورد تو ذوقم!
2 خیلی فرق داشت. کلا آخرش با آخر کتاب فرق داشت! ولی بد نبود.
3 تفاوت نداشتن فکر کنم زیاد.
4 نمیدونم!

5فکر نکنم فرق چندانی باشه. اما توی اینم من همیشه جلسات الف دالو خیلی متفاوت تصور میکردم و دوباره خورد توی ذوقم!
6 خیلی فرق داشت. خیلی. ولی بد نبود.
52- شخصا دوست داشتی آخر داستان چه می شد؟ یعنی مایل بودی رولینگ چگونه داستان رو تموم کنه؟ همین شکلی خوب بود یا نه ؟ نه خوب نبود. خیلی جواد و زشت تموم شد. دوست ندارم همه چی انقدر ضایع خوب تموم شه. آخرای کتابای دارن شان رو ترجیح میدم. همیشه یه مشکلی هست. دوست داشتم هری پاتر می مرد و یه نفر دیگه که کم تر نشون داده می شد، مث لونا یا جرج کار لردو تموم میکرد.
53- بریم سراغ نظر شخصی ! اگه جای رولینگ بودی، کدام یکی از قسمت های اساسی کتاب رو به فرم دیگه ای تغییر میدادی؟ طوری که هم جالب باشه و هم کلا مطابق نظرت؟ کمی از اون نظرت بگو !قسمت آخر کتابو. شاید کاری میکردم که هری پاتر بمیره و یکی دیگه لردو بکشه. یا شاید کاری میکردم که سرکاری باشه! اون موقع که نوزده سال بعد رو تموم میکنه،مثلا این جوری:
....
نوزده سال بود که جای زخمش آزارش نداده بود.
صدای گریه ی نوزادی در فضا پیچیده بود. لی لی پاتر از خواب برخاست تا پسرش را آرام کند.
هنوز به خوابش در مورد همین پسری که اکنون در آغوشش آرام گرفته بود می اندیشید.
یا شاید این طوری میکردم که وقتی از خواب پا میشه، ولدمورت بیاد تو و تمام خوابه اتفاق بیفته.
54- دوست داری اگه رولینگ کتاب بعدی بنویسه، در رابطه با چه موضوعی باشه؟ چه ژانری؟ چیزی تو مایه های هری پاتر یا اصلا چیزی متفاوت از این عالم جادویی ؟من فقط کتابای تخیلی را غمناک و رمانتیک دوست دارم. اما به نظرم رولینگ نباید بنویسه. همه ی چیز ها وقتی شماره 2 ازشون میاد به خوبی اولی نیس.
55- تصور کن در جامعه ی حقیقی که زندگی میکنی، تو شخصی باشی که یک چوبدستی جادویی داره و میتونه همه کار بکنه. بیشترین کارایی که ذوست داشتی در این حالت انجام بدی چیا بودن ؟ اول میزدم آگوامنتی کلا بارون بیاد! :دی
بعد میرفتم کلی ملتو سرکار میذاشتم می خندیدم.
بعد واسه خودم بال درست میکردم یه کم پرواز کنم.
بعد همه ی سوسک های توی خونمون رو به دکمه تبدیل میکردم!

کلا از این کارا!
56- تا حالا خواب هری پاتری یا مرتبط با هری پاتر دیدی ؟ ناشی از درگیری زیاد با عالم خیالی نبوده؟ :دیچرا بوده. پارسال خواب میدیدم داشتم روی سقف ماشینمون توی حیاتمون دارم با هری پاتر و بر و بکس هاگوارتزی گرگی بالایی بازی میکنم! جدی میگم!
57- به نظرت از نظر سینمایی جدی ترین رقیب هری پاتر کدوم فیلمه ؟ از نظر ادبی کدوم کتاب رقیب هری به حساب میاد از دیدگاه خودت ؟از نظر سینمایی گرگ و میش.
از نظر ادبی کتابای دارن شان.
58- خودت فکر می کنم شخصا از نظر فکری و رفتاری کلا شبیه کدوم یکی از شخصیت های داستان هری پاتر هستی؟ به چه دلیل ؟تانکس، رز ویزلی.
59- با کتاب های هری پاتر خودت چیکار میکنی؟ میدی به نسل بعدیت یا می سوزونی یا اهدا میکنی به نون خشکی ؟! :دیفکر کنم نگرشون دارم.
60- در یک کلمه نظرتو نسبت به کل عالم جادویی هری پاتر و خود هری بگو ! یک کلمه !!! اووف...

بهتر بلد نبودم!
شاخه خارج از سايت
61- یادی از سوال همیشگی آنتونین هم بکینم: :دی
قهو تلخ رو دیدی ؟ نظرت در موردش چیه؟ :چکش: دیدم. قشنگه. اما به بامزگی سریال های دیگه ی مهران مدیری نیست.
62- توی چه سایت های دیگه ای فعالیت داری ؟
تازه توی نوقلم ثبت نام کردم که حالا سرور عوض میکنه نمیتونم برم توش!

بعدا بپرس دوباره جواب بدم. : دی
63- به غیر از هری پاتر، چه کتاب هایی در ژانرهای تخیلی خوندی ؟
کلا کتاب زیاد میخونم.:دی
نبرد با شیاطین دارن شان
سرزمین اشباح دارن شان
نیروی اهریمنی اش
دلتورا ها
آرتمیس فاول
کتابای جی. آر. آر تالکین
کتابای ار ال استاین
الانم دارم دریای زمین میخونم!
64- بهترین کتاب (داستانی و غیر داستانی کلا) که تا به حال خوندی چیه ؟هری پاتر و دو تا مجموعه ی دارن شان.
55- بهترین فصل ؟ بهترین غذا ؟ بهترین عطر ؟ بهترین خوراکی ؟ بهترین گل ؟ بهترین رنگ ؟ خوشمزه ترین دارو ؟فصلو نمیدونم. بهار چون تولدمه! تابسون چون مدرسه نیس. پاییز چون قشنگه.
غذا فست فود پیتزا، خونگی قورمه سبزی
66- فعالیت های جانبی و یا تفریحی که کنار درس خواندن داری، چی یا چیا هستن ؟ (هنری – فرهنگی – اجتماعی – تحقیقاتی – ورزشی و ... )ورزشی و فرهنگی اجتماعی . مسابقات مشاعره شرکت میکنم شعرم خیلی میخونم.کلا کامپیوتر بخش اعظم زندگی مو تشکیل میده.
67- اهل ورزش هستی ؟ چه ورزشی ؟
آره دوست دارم. عاشق فوتبالم. نگو دخترم خوب باشم! والیبال و شنا.
68- تیم های باشگاهی و ملی مورد علاقه ات در ورزش مورد علاقه ات چیا هستن ؟ ورزشکاران مورد علاقه ات کیا هستن ؟ بارسلونا، سپاهان رو توی فوتبال باشگاهی دوست دارم. تیم ملی هم اسپانیا. نگو چون قهرمان شده اینو میگی! چون از چهارم طرفدارشم. بازیکن هم داوید ویا و ژاوی.
از کریس رونالدو متنفرم. مسی هم اگه خوشگل تر بود بهتر میشد. خیلی زشته.
69- زیبا ترین و تاثیرگذارترین جمله یا شعری که تا به حال شنیدی و خیلی بهش اعتقاد داری چیه ؟زندگی یعنی یک سار پرید
از چه دلتنگ شدی؟
دل خوشی ها کم نیست.
مثلا این خورشید، کودک پس فردا، کفتر آن هفته
70- آشپزی بلدی ؟ شرح بده چیا بلدی ؟ :دی

. نیمرو بلدم! ماکارونی هم بلدم. تخم مرغ آب پزم یه بار درست کردم. نون هم بلدم گرم کنم!
71- سوال مورد علاقه منه. از منیره هم پرسیدم اما خب هنوز جواب نداده به مصاحبه. پس شما بگو:
تصور کن اولین روز از یک ماه شروع میشه و تو وقتی از خواب بیدار میشی حس میکنی سر جات نیستی. توی یه خونه دیگه. توی یه رختخواب دیگه با خانواده ای دیگه هستی. با چهره دیگه. اما ذهن سابق خودتو داری. و کسی هم حرفاتو باور نمی کنه که حقیقتا کی باید باشی و هستی. به همین ترتیب هر روز که پایان پیدا میکنه و فرداش میاد، تو باز هم با قیافه های مختلف و اسامی مختلف و امورات مختلف داری توی هر روز. یه شب شاهزاده. یه شب گدا. یه شب رئیس جمهور. یه شب جنایتکاری در زندان و ... . واکنش بلاخره پس اینکه هر روز یه فرد دیگه میشی چیه ؟ الف) یه روز خوب میاد ! می جنگم تا بلاخره ثابت بشم
ب) خودکشی می کنم
ج) سعی می کنم توجیه فیزیکی و علمی پیدا کنم و یه راه حل
د) بی تفاوت. سرنوشته دبگه. هیچ کدوم.فکر کنم اولش بترسم. اما بعدش عادت کنم و تازه کنجکاو هم بشم که فردا قراره کی بشم!
72- در حد یکی دو جمله بساز با کلمات زیر:
ارباب ، ایران ، روفوس ، چوبدستی ، غزال ، لینی ، تسترال ، پرواز ، دماغ لینی از ایران تا لندن با تسترال پرواز کرد تا یه دماغ جدید که از غزال، عشق روفوس دزدیده بود رو با چوبدستی باه صورت ارباب بچسبونه.
اوف! مردم!
73- بهترين و بدترين خصوصيت اخلاقيت در زندگي واقعی ؟
بدترین اینه که خیلی زود جوش میارم.
بهترین هم اینه که خیلی می خندم و خیلی پایه ام.
آگوستوس تمام رفتارم رو درست شرح داد. تعجب کردم وقتی خوندمشون.
74- همدم داری یا نه شیطون ؟ :دی . شرح دهید ! :چکش:
منظور؟

اگه منظورت اونی که من فکر میکنم، . ندارم. خوشم هم نمیاد.
75- بیشترین ظلم رو تا به حال در حق چه کسی انجام دادی ؟ آیا پشیمونی ؟ آیا میخوای اعتراف کنی ؟ صد تومن بده، بیا توی اتاقک، اعتراف کن، من گناهاتنو میخرم ! : دی 76- موسیقی مورد علاقه ات چیه ؟ چه سبک یا سبک هایی رو دوست داری ؟راک و رپ و کلاسیک.
موسیقی مورد علاقه هم زیاد دارم.
77- بهت لینک دانلود یه قطعه موسیقی بی کلام میدم. دانلود کن. زیاد حجم نداره. میخوام بگی همینجا که این قطعه دقیقا چه حس یا احساساتی رو بهت منتقل میکنه ؟ اصلا مفت می ارزه ؟ :دی
لینک:
http://s1.picofile.com/file/6786197182/Still_Got_The_Blues.mp3.html78- پرسیوال میگه : از سوسک میترسی ؟
سوسک های کوچیک نه اما از سوسک های بزرگ و سیاه میترسم. تنها حشره ای که میترسم ازشون همینه.
79- علاقه یا علاقه هایت در زمینه های مختلف رو بگو...
اینم بولد نمیکنم!

خواننده: justin bieber,careless whisper,,celine dion
بازیگر: tomfelton,jefry deen morgan
فیلم: avatar
کارتون: تام و جری و گوریل انگوری!

آهنگ : زیاد دوست دارم.
شاعر : سهراب سپهری
نویسنده : نوجوان: جی کی رولینگ. دارن شان، لمونی اسنیکت
درست حسابی: پائولو کوئیلو
کتاب : دارن شان ها
ماشین : کوپه
کشور : آمریکا، استرالیا، اسپانیا
اسم دختر و پسر : آرتین و پارسا روی دختر هنوز فکر نکردم.
مارک و برند : گوچی، پوما
ورزش : فوتبال
بازی رایانه ای : کلا دوست می داریم!
گوشی موبایل : اپل رو ترجیح میدم.
80- بیشتر ترجیح میدی توی کدوم یکی از این محیط ها وبگردی کنی و وقتتو بذاری براش ؟
الف) گوگل ب) سایت های دیگه ج) جادوگران د) یاهو و یاهو مسنجر جادوگران و سایت های دیگه مث بازی آنلاین و بلاگفا
81- به نظر تو خدا چیه ؟ اصلا حسش میکنی ؟ چقدر ازش راضی هستی و چقدر ازش دلگیر ؟ فک میکنی اون چقدر راضی باشه و چقدر دلگیر ؟نمیدونم. میدونم هست و حسش میکنم و اما خب چیزی راجع بهش نمیدونم.
82- سیریوس می پرسه: نظرت در مورد بیت زیر چیه ؟
تقلب توانگر کند مرد را / تو خر کن دبیر خردمند راخیلی توپه. کلا موافقم. اصلا همه ی هیجان امتحان به تقلبشه.
83- ویکتور میگه : بهترین سریالی که دیدی تا به حال چی بوده ؟
سریال زیاد نمیبینم. اما سریال کره ای دوست دارم!:دی
از این بکش بکش ها نه. آدم وار ها رو.
84- مسافرت کردن رو دوست داری؟ در سال چند بار مسافرت میکنی به طور میانگین و بیشتر از همه به کجا ؟ و اینکه دوست داری به کجا مسافرت کنی بیشتر از همه جا ؟خیلی دوست دارم. امسال که واسه کنکور خواهرم نرفتیم جایی اما به طور میانگین به خاطر مدرسه و اینا اگه چادگون(همون چادگان) رو به حساب بیاریم 5 بار یا 6 بار. دوست دارم این تابستون برم شمال. 8 ساله نرفتم!

یا شاید کیش یا دبی. چون عاشق خریدم.
بیشتر میریم شیراز چون بابام شیرازیه.
85- ویکتور می پرسه که: میخوای توی دبیرستان چه رشته ای رو انتخاب کنی ؟ چرا ؟
خیلی شک دارم. چون دوست دارم مهاجرت کنم دوست دارم برم ریاضی. اما از یه طرف دیگه هم عاشق جراحی قلب و جراحی مغز و اعصابم. میتونین کمک کنین بکینین!
86- اگه سر راهت با چهار نوع نیازمند مواجه بشی، به کدوم یکی کمک میکنی؟
الف) پیر زنی لرزان ب) کودکی با تن کبود و ...
ج) مادر شیرده و نوزادش د) نابینایی که فلوت میزنهیا ج یا ب
شایدم همشون.
87- ویکتور: امتحاناتت رو چطوری دادی ؟ فکر میکنی کل معدلت چند بشه ؟خوب دادم تا حالا. یا 19.97 یا 20.
نگین بچه خر خونی!
88- خوشبختی چیست و خوشبخت کیست از نظر شما ؟
خوشبخت کسیه که دوستای زیادی داشته باشه، بتونه بخنده و خانواده اش دوسش داشته باشن.
89- بیشتر دوست داری چه هدیه ای دریافت کنی ؟ (تولد یا هر مناسبت دیگه ای)اول پول دوست دارم. چون میتونم هر چی خواستم باهاش بخرم و خودم کتاب انتخاب کنم. دوم کتاب دوست دارم. کتابای تخیلی نوجوان.
90- دوست داری کدوم یکی از اعضای سایت جادوگران رو یک روز از نزدیک ببینی و تفاوت شخصیت حقیقی اش و شخصیت خیالی اش در جادوگران رو پیش خودت بسنجی ؟ :دی خودت، لرد سیاه،لینی وارنر، بلیز زابینی، آنتونین دالاهوف و ویکتور کرام.
91- تا به حال چند بار حسابی در حد تیم ملی کتک خوردی از والدین یا دوستان و آشنایان یا دشمنان کلا ؟! :دی . اگه تمایل داری شرح بده اندکی از این خاطرات شیرین را تا همانا درس عبرتی شود برای برخی جادوگران جاهل ! :چکش: من معمولا کتک نمیخورم و کتک میزنم!

تو مدرسه کسی بیشتر از همه شبیه پسراس منم.
93- حیوون خونگی داری ؟ جن خونگی رو نمیگم ها ! حیوون خونگی ! :دی . اگه داری معرفی کن ! اگه نداری هم بگو دوست داری چه موجودی رو داشته باشی ؟! قبلا گربه داشتم ام الان نه. ار گربه ها و عقاب ها خوشم میاد. گربه چون ملوسه و عقب چون میتونه پرواز کنه. خیلی پرواز دوست دارم.
94- بگو:
حجاب ! جبر است یا مصونیت ؟!
صداقت ! ضرر است یا سود ؟!صداقت، یه وقتایی لازمه. اما بعضی وقتا سر سرکار گذاشتن کسی، خیلی باحال نیست.
حجاب، چیز بدی نیس اما نباید اجباری باشه.
95- اگه فردی بودی که می تونستی در کل تاریخ باستان و معاصر ایران، یک قسمت رو به اراده و میل خودت به سادگی تغییر بدی، کدوم قسمت از تاریخ ایران رو تغییر میدادی ؟! حمله ی اسکندر به ایران. هخامنشیان خیلی بهتر از همه بودن.
96- شخصا خودت بگو زندگی شهری رو دوست داری یا زندگی روستایی رو؟ چرا ؟ نمیدونم خیلی دوست دارم همه رو امتحان کنم. یعنی مثلا یه ماه چینی باشم، یه ماه روستایی باشم گاوا رو ببرم چرا!:دی یه ماه استرالیایی باشم، یه ماه کره ای و...
اما خب فکر نکنم بتونم واسه خیلی از کامپیوتر و اینترنت دور باشم.
97- چه سوالي دوست داشتي ازت بپرسم که نپرسيدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش !سوالی نبود .
98- پیشنهادت برای مهمان بعدی چه کسی هست ؟
لینی وارنر
99- هر پیشنهاد و انتقاد و نظری اگه در مورد برنامه قلم پر تندنویس داری، بگو ! خیلی خوبه. خیلی دوست دارم.
100- پایان ! هر چه میخواهد دل تنگت بگو ! :چکش:
تو فکر یک سقفم!
مرسی از حضور شما در برنامه قلم پرتندنویس ! همواره موفق و شاد باشی ! مرسی. خیلی خوشحال شدم شرکت کردم . 100 تا سوال! خدافس!