نتایج فینال مسابقات جام آتش
مسابقات جام آتش بالاخره به پایان رسید. تو این سری مسابقات سعی شد که با سوژه های جدید و شرط های مخصوص هیجان تازه ای به مسابقات جادوگران داده بشه. اینکه در این امر موفق بودم، شرکت کننده ها و داور ها باید نظر بدن.
از شرکت کننده ها که پست های زیبایی زدن و رقابت جذابی به وجود آوردن تشکر میکنم و به همشون تبریک میگم. از داورها هم باید خیلی تشکر کنم که نتایج منطقی و بدون پارتی بازی نسبت به هم گروهی هاشون دادن. علاوه بر اون نتایج رو به به موقع ارسال کردن که همین باعث شد نظم مسابقات از بین نره.
و اما نتایج :
داور اول:
دورا ویلیامز:27
سر کادوگان:28.5
لایتینا فاست:29
داور دوم:
دورا ویلیامز:28
سر کادوگان:29
لایتینا فاست:29.5
داور سوم:
دورا ویلیامز:26
سر کادوگان:29
لایتینا فاست:27
داور چهارم:
دورا ویلیامز:28.5
سر کادوگان:29.5
لایتینا فاست:30
نتایج کلی:
دورا ویلیامز:109.5
سر کادوگان:116
لایتینا فاست:115.5
قهرمان این دوره از جام آتش سر کادوگان هستن. بهشون تبریک میگم و خسته نباشید برای پست های با کیفیت بالایی که ارسال کردن.
لایتینا عزیز هم که با اختلاف نیم نمره فقط به مقام دومی رسیدن، نشون دهنده اینه که ایشون هم با کیفیت خیلی خوبی نوشتن و بهشون خسته نباشید میگم. به مقام نایب قهرمانی رسیدن.
دورا عزیز هم نفر سوم شدن. همین که به فینال رسیدن نشون دهنده این هست که توانایی نوشتن بالایی دارن که تونستن به اینجا برسن. به ایشون هم تبریک و خسته نباشید میگم.
تا دوره ای دیگه از مسابقات هاگوارتز که احتمالا ترم جدید در تابستان خواهد بود در امتحانات ماگلی موفق باشید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج