جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

ستاد انتخاباتی سیریوس بلک

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ستاد انتخاباتی سیریوس بلک
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون درمورد بضاعت سایت شکایتی ندارم به هر حال که بایید به وعده هات عمل کنی چه سوخت و سوز داشته باشه چه نداشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (8.30 KB)
35667_5447f4344d51d.jpg 251X201 px
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 21:38
نمایش جزئیات
آفلاین
در واپسین ساعات تبلیغات ناگهان پنجره ستاد ما باز شد و ققنوس زیبای دامبلدور، فوکس، با وقار همیشگی اش در وسط ستاد فرود آمد. (بضاعت سایت در همین حده. شما فرض کن ققنوسه)

بسیار ممنونم از حمایت شما.

وعده های ما دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
وای صبر کنید بابا من تازه وارد شدم اومدم بگم جناب بلک اگه وزیر شد اگه به وعده هات عمل نکردی اگه همه مارو از سایت بیرون کردی خودم از تخت سلطنت می کشمت پایین گفته باشم جان ملت جادوگری در خطر است بشتابید و به یه بلک به یه بلک دیگه رای بدهید شخصا نظرم بلک است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 10:54
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسیوال:

واقعا متن تاثیر گذاری بود. ممنون و متشکر.
و البته به قول یکی که یادم نیست کی بود، می گفت من این همه نیستم

آنتونین:

تقریبا تنها حامی واقعی دانگ تو بودی. و رای تو برای من بسیار ارزشمند خواهد بود.

در مورد این رو اون رو صحبت کردی... در اصل همه یه روئه ولی اون روی سگ من، خودش یه روی سگ داره که اون دیگه برای موارد خیلی جدی و مشکلات اساسی روی کار میاد. البته اگر تشخیص بدم که چیزی داره به ناحق عنوان میشه از اون استفاده خواهم کرد.

--------------------------

و اما صحبتی با تمامی دوستان و رای دهندگان:

من امسال کنکور دارم این به این معنی نیست که نتونم بیام و به کارام رسیدگی کنم. اما در روند کاری ما تاثیر خواهد گذاشت در این حد که برنامه هامون با سرعت کمتری پیش خواهد رفت. البته من معاونانی که انتخاب خواهم کرد همگی کوشا خواهند بود و اگر روزی فرصت نکنم به سایت سر بزنم، مستقیما با من در ارتباط بوده و پاسخگوی مسائل خواهند بود.

در کل جای نگرانی نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 03:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس، بین تو و سوروس اگه بخوام انتخاب کنم، به تو رای میدم. فقط امیدوارم اگه وزیر شدی، طبق وعده هات عمل کنی و جو گیر نشی و همین روحیه و انگیزه تو حفظ کنی.

یه سوال:
در مورد اون روی سگت یا سیاهت یه کم بیشتر توضیح بده.

خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
چشم اگر این است و ابرو این و ناز و عشوه این ، الوداع ای صبر و تقوا الوداع ای عقل و دین

همه ی ما در تمام طول زندگی مان چندین بار سعی کرده ایم اول هر سال سررسیدی نو با برگه های جادار بیابیم تا خوب و بد زندگی مان را از دفتر ذهن بر روی چند صد کاغذ صحافی شده ی زیبا منتقل کنیم
گرچه بسیاری از این دفعات ، انگیزه اولی ما با تنبلی مفرط رو برو شد و این اتفاق بیش از چند روز طول نکشید
اما
تورق همان چند صفحه ، ماه ها و یا شاید سال ها بعد خود به تنهایی منشأ خلق یک احساس خاص خواهد بود که ممکن است آتش گرفتن جسم و جان و یا استراحت در حوضچه ی شیر و عسل دو سوی آن احساس باشد

سیریوس بلک کنونی عزیز ما از جمله افرادی بوده و هست که واژه ی تنبلی مفرط در موردش صدق نکرده و قطعا نخواهد کرد و خود به شخصه کنترل عواطف و احساسات و تفکر خود را در دنیای مجازی جادوگران طوری به دست گرفت که در نود و نه درصد موارد ، خاطره ای که از رفتار هایش بر جای مانده سراسر خوش و شیرین است
در پیش رویمان برهه ای داریم که سیریوس بلک ما قرار است نقشی را بازی کند که بزرگترین مزیت اش که در دنیای واقعی نیز نمود دارد جسارت در قلم به دست گرفتن و تقویت هنر نوشتن است.

حال که با این مسأله روبرو شده ام و شده ایم قطعا دل این پیر دلخسته میخواهد مسئولیت خاطره سازی لحظات زندگی مجازی اش را دست کسی بسپارد که در تنظیم و کنترل لحظات زندگی که به خاطره تبدیل می شود استاد است

سیریوس بلک
امیدوارم موفق بشوی
و امیدوار ترم که تمام همتت را بگذاری تا به هدف مان که نمودش در دنیای واقعی ارزشمند تر است زیر سایه ی تو دست پیدا کنیم

پرسیوال والفریک برایان دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مهر 1393 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سیریوس عزیز

نگفتم دیو چو بیرون رود فرشته در آید باباجان؟!

حضور شما از ابتدای این رقابت باعث مسرت و اقبال عمومی شما در این مورد مایه ی آسودگی خاطر من بوده. البته بنده فقط یک رای داشتم که به فرد اصلح تعلق می گرفت و لزومی ندیدم که بخوایم جایی اعلام بشه و به جارچی و سنج و تومبک نیازی نبود!

به هر حال با اتفاقات اخیر شکی در یکه تازی شما در این میدان نیست یا حتی میدان های بغلی، باشد که درخشش نوری باشی در شامگاهان و طلوعی بر شبی تار!

با نیش باز از این پس بخوان "اندکی صبر سحر نزدیکست!"

آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور....... سنه ی خیلی زیاد مرلینی شمسی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مهر 1393 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
احسنت احسنت.

من به این نیروی جوانی غبطه می خورم. این جوانان شایسته بهترین ها هستند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مهر 1393 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
با اجازه میدونم خیلی عادی و متوسطه اما امیدوارم مورد پسند شما باشه پدرخوانده ی بابای من
by:fred weasley & albus severus potter

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مهر 1393 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
عکسی منتشر نشده از من در روز ثبت نام:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!