سلام جناب اسمیت عزیز!
ابتدا در پاسخ به سوالتان دربارهى باشگاه دوئل، باید بگویم بله، قرار است مسابقات گوناگونی انجام داده شود که مربوط به دوئل هستند. میخواهم در وزارتخانه باشگاه دوئل راه بیندازیم.
و همانطور که گفته بودم، قرار است آزکابان دوباره راهاندازی شود. در صورت تمایل میتوانید رئیس زندان شوید و برای زندانیان حکم دهید.
با اینحال، جایگاههای دیگری هم هستند که میتوانید داشته باشید، مانند عضو شورای جادویی، رئیس سازمان دلخواه و غیره.
با احترامات، پاتریشیا وینتربورن
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
ستاد انتخاباتی پاتریشیا وینتربورن
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/13
آخرین ورود: دوشنبه 19 شهریور 1403 12:23
از: خلافکارا متنفرم!
پستها:
266

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: یکشنبه 17 خرداد 1405 17:27
از: مرز بین نور و تاریکی
پستها:
327

سلام
خانوم پاتریشیا وینتربورن عزیز
من زاخاریاس اسمیت ، ملقب به زاخار اصلی هستم .
در مرتبه اول خواستار جوابی در رابطه با باشگاه دوئل میباشم .
آیا برنامه ای دارید ؟
در آخر نیز تمایل دارم که حمایت تمام و کمال خود را از شما در روز انتخابات و قبل از آن البته بعد از مشورتی که با ارباب گوسفندان انجام داده ام اعلام کنم .
بنده به پیوی بچه ها رفته و برای شما رای جمع خواهم کرد
امید است که محبت این بنده ی حقیر را در روز های طاقت فرسای آینده فراموش نکنید .
دوستدار شما و ارباب گوسفندان ، زاخاریاس اسمیت .
خانوم پاتریشیا وینتربورن عزیز
من زاخاریاس اسمیت ، ملقب به زاخار اصلی هستم .
در مرتبه اول خواستار جوابی در رابطه با باشگاه دوئل میباشم .
آیا برنامه ای دارید ؟
در آخر نیز تمایل دارم که حمایت تمام و کمال خود را از شما در روز انتخابات و قبل از آن البته بعد از مشورتی که با ارباب گوسفندان انجام داده ام اعلام کنم .
بنده به پیوی بچه ها رفته و برای شما رای جمع خواهم کرد
امید است که محبت این بنده ی حقیر را در روز های طاقت فرسای آینده فراموش نکنید .
دوستدار شما و ارباب گوسفندان ، زاخاریاس اسمیت .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
266

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/07
آخرین ورود: پنجشنبه 10 آبان 1403 07:04
از: وسایل گلدوزیم و گلام فاصله بگیر.
پستها:
107

خانم وینتربورن عزیز!
آیا شما برنامه ای برای حمایت از گل و گیاها و حیوانات، به ویژه گربه ها در دستور کار دارید؟ آیا قراره این موجودات مفلوک و نادیده گرفته شده به حقوق طبیعیشون برسن؟
آیا شما برنامه ای برای حمایت از گل و گیاها و حیوانات، به ویژه گربه ها در دستور کار دارید؟ آیا قراره این موجودات مفلوک و نادیده گرفته شده به حقوق طبیعیشون برسن؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر
جین ایر
جزئیات کاربر
پستها:
266

سلام مجدد.
من یکسری ایدهی دیگه هم برای آزکابان دارم. وقتی برای یکنفر دادگاه برگزار میشه، قاضی در قالب یک رول حکم اونو اعلام میکنه. اول این رول اون فرد زندانی رو با قایق به آزکابان میبرن و بعد به سلولش میبرن. اینجا سلول اون فرد مشخص میشه.
بعد از این اون فرد داخل سلولش فرستاده میشه و یکی از نگهبانها میآد تو. اون نگهبان مجازاتش رو اعلام میکنه. این مجازاتها درواقع شکنجههایی هستن که توی پستهای اون فرد باید بشه. حالا میریم سراغ تعداد پستها.
اگه یه نفر جرمش سبک باشه باید ۳ تا پست بزنه. اگه جرمش نسبتا سبک باشه باید ۵ تا پست بزنه. اگه جرمش سنگین باشه باید ۱۰ تا پست بزنه. و اگه جرمش خیلی سنگین باشه باید ۱۵ تا پست بزنه.
حالا وظیفهی نگهبانها این وسط چیه؟ علاوه بر اینکه نگهبانها توی پست زندانیها مسئول شکنجهی اونا هستن، حواسشون هست که زندانیها جایی بهجز آزکابان پست نزنن. این کار باعث میشه تعداد پستاشون دوبرابر شه؛ هرچقدر که هست! درواقع نوعی فرار از زندان محسوب میشه.
من یکسری ایدهی دیگه هم برای آزکابان دارم. وقتی برای یکنفر دادگاه برگزار میشه، قاضی در قالب یک رول حکم اونو اعلام میکنه. اول این رول اون فرد زندانی رو با قایق به آزکابان میبرن و بعد به سلولش میبرن. اینجا سلول اون فرد مشخص میشه.
بعد از این اون فرد داخل سلولش فرستاده میشه و یکی از نگهبانها میآد تو. اون نگهبان مجازاتش رو اعلام میکنه. این مجازاتها درواقع شکنجههایی هستن که توی پستهای اون فرد باید بشه. حالا میریم سراغ تعداد پستها.
اگه یه نفر جرمش سبک باشه باید ۳ تا پست بزنه. اگه جرمش نسبتا سبک باشه باید ۵ تا پست بزنه. اگه جرمش سنگین باشه باید ۱۰ تا پست بزنه. و اگه جرمش خیلی سنگین باشه باید ۱۵ تا پست بزنه.
حالا وظیفهی نگهبانها این وسط چیه؟ علاوه بر اینکه نگهبانها توی پست زندانیها مسئول شکنجهی اونا هستن، حواسشون هست که زندانیها جایی بهجز آزکابان پست نزنن. این کار باعث میشه تعداد پستاشون دوبرابر شه؛ هرچقدر که هست! درواقع نوعی فرار از زندان محسوب میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
با یه کتاب میشه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.
جزئیات کاربر
پستها:
266

سلام گابریل.
منظورم از "قوانین برای جامعهی جادوگری" قوانینی برای خود وزارتخونه و آزکابانه. وقتی هم که برای پروندهی کارآگاهها مثال زدم، منظورم این بود که کارآگاهها فقط منبع مشکل رو پیدا میکنن و مدیرا اونو رفع میکنن.
منظورم از "قوانین برای جامعهی جادوگری" قوانینی برای خود وزارتخونه و آزکابانه. وقتی هم که برای پروندهی کارآگاهها مثال زدم، منظورم این بود که کارآگاهها فقط منبع مشکل رو پیدا میکنن و مدیرا اونو رفع میکنن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: چهارشنبه 9 مهر 1404 17:59
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پستها:
642

نقل قول:
نقل قول:
قراره در وزارت شما مدیران زوپسنشین از کار بیکار بشن یا قراره شما کارا رو براشون انجام بدین در حالی که اونا گوشهای لم دادن و حقوقشون رو دریافت میکنن؟
نقل قول:
من اینو خیلی دوست دارم! تکشاخ رنگینکمونی هم رو در و دیوار ساختمونا و خیابونا طراحی و نصب میکنین؟
ازینا ازینا!

قراره به کارآگاهها پروندههای مختلفی داده بشه. مثلا اگه سرعت بالا اومدن سایت کم شد کارآگاهها باید سعی کنن بفهمن علت مشکل چیه (اگه مشکل از سرور نبود).
نقل قول:
تازه، قراره شورای جادویی هم داشته باشیم؛ اعضای اون قوانينی برای جامعهی جادوگری تعیین میکنن.
قراره در وزارت شما مدیران زوپسنشین از کار بیکار بشن یا قراره شما کارا رو براشون انجام بدین در حالی که اونا گوشهای لم دادن و حقوقشون رو دریافت میکنن؟
نقل قول:
"پاتریشیا اومده همهجارو رنگ کنه..."
من اینو خیلی دوست دارم! تکشاخ رنگینکمونی هم رو در و دیوار ساختمونا و خیابونا طراحی و نصب میکنین؟

ازینا ازینا!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
266

"پاتریشیا اومده همهجارو رنگ کنه..."
خب، من بعضی از ایدههامو توی فرم ثبتنامم گفتم، بقیه رو اینجا براتون توضیح میدم:
قراره آزکابان سلولهای متفاوتی داشته باشه که وقتی یهنفر میره دادگاه، بهش میگن توی چه سلولی چندتا پست باید بزنه. علاوهبر این، نگهبانهایی هم برای اونجا استخدام میشن که حواسشون هست کسی خارج از سلولش پست نزنه.
قراره به کارآگاهها پروندههای مختلفی داده بشه. مثلا اگه سرعت بالا اومدن سایت کم شد کارآگاهها باید سعی کنن بفهمن علت مشکل چیه (اگه مشکل از سرور نبود).
من رویدادهای متفاوتی برگزار خواهم کرد مثل مسابقهى استعدادیابی یا جشن سالگرد آزکابان.
تازه، قراره شورای جادویی هم داشته باشیم؛ اعضای اون قوانينی برای جامعهی جادوگری تعیین میکنن.
گفته بودم قراره سازمان هم داشته باشیم؛ سازمان حمایت از گرگینهها و خونآشامها هم بخشی از اونها هستن.
بقیهی ایدههامو هم بعدا بهتون میگم.
خب، من بعضی از ایدههامو توی فرم ثبتنامم گفتم، بقیه رو اینجا براتون توضیح میدم:
قراره آزکابان سلولهای متفاوتی داشته باشه که وقتی یهنفر میره دادگاه، بهش میگن توی چه سلولی چندتا پست باید بزنه. علاوهبر این، نگهبانهایی هم برای اونجا استخدام میشن که حواسشون هست کسی خارج از سلولش پست نزنه.
من رویدادهای متفاوتی برگزار خواهم کرد مثل مسابقهى استعدادیابی یا جشن سالگرد آزکابان.
گفته بودم قراره سازمان هم داشته باشیم؛ سازمان حمایت از گرگینهها و خونآشامها هم بخشی از اونها هستن.
بقیهی ایدههامو هم بعدا بهتون میگم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نامزد محترم، سرکار خانم پاتریشیا متولد زمستون.
صلاحیت شما برای نامزدی در نوزدهمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما با توجه به اطلاعیه شماره 2، مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید. متذکر میشوم این ستاد به صورت موقت و جهت ارائه برنامههای شما در زمان تبلیغات در اختیارتان قرار میگیرد، بنابراین لطفا در این مکان از باراندن برف خودداری بفرمایید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج