جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بهترین تازه وارد فصل تابستان

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین تازه وارد فصل تابستان
ارسال شده در: دوشنبه 24 شهریور 1404 15:19
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لیلی لونا پاتر

من چون با لیلی همگروهی هستم با فعالیت های مثبت و خوبش آشنایی دارم. لیلی به عنوان تازه وارد قشنگ خودشو جا انداخته اما حقیقتش با جینی ویزلی آشنایی نداشتم و وقتی رای بقیه اعضا رو خوندم متوجه شدم و پروفایلشو دیدم. جینی هم مشخصه تازه وارد خوبی هست و پر توان هم وارد شده چرا که داره ترین هارو برگزار میکنه و این اعتماد به نفسش ستودنیه. امضاش هم واقعا قشنگ و پر معنیه.

خلاصه من اینجا به لیلی رای میدم و در فعالترین عضو به جینی.

ممنون که هستین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 24 شهریور 1404 08:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مثل بقیه، من هم به شدت جذب فعالیت لیلی لونا پاتر و جینی ویزلی شدم. سرعت پیشرفت این دو عزیز، شیوه ای که سوژه ها رو جلو می‌برن و قلمشون واقعا فوق العادست.
از اونجا که فقط یه رای دارم، به لیلی لونا پاتر رای میدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 24 شهریور 1404 00:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
منم به نظرم بهترین تازه واردای این دفعه لیلی و جینی هستن. انتخابا سخته. اما خب منم به جینی رای میدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه

ارسال شده در: یکشنبه 23 شهریور 1404 22:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لیلی لونا پاتر و جینی ویزلی دوتا از بهترین تازه واردای تابستون بودن. کار هردوشون واقعا خوب بود و تو طول ترم هاگوارتز پیشرفت های زیادی کردن. از اونجایی که فقط یه رای دارم، رایمو به جینی عزیز میدم. امیدوارم به تلاشت ادامه بدی و موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

بهترین تازه وارد فصل تابستان
ارسال شده در: یکشنبه 23 شهریور 1404 21:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جادوگران عزیز، سلام

توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در سه ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو به‌عنوان بهترین عضو تازه‌وارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعه‌ی جادوگران باز کنه.

شاید با نوشته‌هاش در ایفای نقش چشم‌مون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحث‌ها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزه‌ای که توی فعالیت‌هاش داشت، به‌چشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آینده‌ای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو می‌شناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخاب‌تون رو هم اضافه کنید.

ترین‌ها از تاریخ 24 شهریور آغاز شده و تا پایان روز 27 شهریور ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بیاید با رأی‌هامون به تازه‌واردهایی که با عشق به جادو، به جمع‌مون اضافه شدن، خوش‌آمد بگیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1404/6/23 21:07:20
میدان نبرد عبادتگاهم است
نوک شمشیر کشیشم است
رقص مرگ دعایم است
ضربه مرگبار ازادی بخشم است

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده