سلام به همه . بعد از مدت ها دوباره به این سایت اومدم .دفعه قبل iranianwizard بودم .
جادو یعنی نوعی از اثرگذاری روی اجسام .
علم یعنی پیدا کردن روابط بین اجسام و موجودان .
چرا ما می گوییم جادو با علم نمی سازد ؟ چون آن نوعی از اثرگذاری که جادو انجام می دهد با علم و واقعیات حال جور در نمی آید . اما بیاید سال های سال علم را به جلو برانیم . چه کسی می تواند بگویید روزگاری نخواهد رسید که علم بشر بتواند همان طور که هواپیما بر نیروی جاذبه زمین که وجود دارد غلبه و در واقع بر آن چیره شود ، بر موانع سر راه جادویی که ما در ذهن داریم پیروز شود و به جادوگری ( در نظر مایی که در این زمان زندگی می کنیم ) ( آن زمان می توانیم بگوییم این عمل خود یک عمل علمی است ) مورد نظر ما که گاهی آرزو می کنیم کاش وجود واقعی داشت ، برسد ؟ من شخصا یکی از کسانی هستم که اعتقاد بر پیدایش جادوی علمی دارم اما شاید 2 سال دیگر ! ( علم شتاب افزاینده در رشد خود دارد چون سرعت انتقال اطلاعات به شدت زیاد می شود ) شاید 20 سال دیگر ، شاید 2000000 سال دیگر . اما به این که روزگاری به آن خواهیم رسید اعتقاد دارم .
راستی یک زمانی من خودم مسئول گردانیدن این بخش بودم که مشکل فنی پیش اومد و دیگر نتونستم با اون اسم log in بشم و بعد هم که دیگه نیومدم .
ممنون که خوندین. اگر دوست داشتین من خوشحال می شم نظرتونو ببینم .
اینستاگرام
آنلاینها
51 کاربر(ها) آنلاین هستند (35 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
51
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
آیا جادو و جادوگری وجود دارد؟چرا؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
علم هیچ تناقضی با وجود جادو ندارد
Re: آیا جادو و جادوگری وجود دارد؟