جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  204 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
علم هیچ تناقضی با وجود جادو ندارد
ارسال شده در: جمعه 11 فروردین 1385 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه . بعد از مدت ها دوباره به این سایت اومدم .دفعه قبل iranianwizard بودم .
جادو یعنی نوعی از اثرگذاری روی اجسام .
علم یعنی پیدا کردن روابط بین اجسام و موجودان .
چرا ما می گوییم جادو با علم نمی سازد ؟ چون آن نوعی از اثرگذاری که جادو انجام می دهد با علم و واقعیات حال جور در نمی آید . اما بیاید سال های سال علم را به جلو برانیم . چه کسی می تواند بگویید روزگاری نخواهد رسید که علم بشر بتواند همان طور که هواپیما بر نیروی جاذبه زمین که وجود دارد غلبه و در واقع بر آن چیره شود ، بر موانع سر راه جادویی که ما در ذهن داریم پیروز شود و به جادوگری ( در نظر مایی که در این زمان زندگی می کنیم ) ( آن زمان می توانیم بگوییم این عمل خود یک عمل علمی است ) مورد نظر ما که گاهی آرزو می کنیم کاش وجود واقعی داشت ، برسد ؟ من شخصا یکی از کسانی هستم که اعتقاد بر پیدایش جادوی علمی دارم اما شاید 2 سال دیگر ! ( علم شتاب افزاینده در رشد خود دارد چون سرعت انتقال اطلاعات به شدت زیاد می شود ) شاید 20 سال دیگر ، شاید 2000000 سال دیگر . اما به این که روزگاری به آن خواهیم رسید اعتقاد دارم .
راستی یک زمانی من خودم مسئول گردانیدن این بخش بودم که مشکل فنی پیش اومد و دیگر نتونستم با اون اسم log in بشم و بعد هم که دیگه نیومدم .
ممنون که خوندین. اگر دوست داشتین من خوشحال می شم نظرتونو ببینم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ممنون
Re: آیا جادو و جادوگری وجود دارد؟
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من که میگم جادو به اون معنا که بسیاری بتونن انجامش بدن وجود نداره.
در واقع جادو چیزیه که ما به نیروهای درونی انسان میگیم.
اگه شنیده باشید میگن حتی باهوشترین انسانها از 5% مغز و هوششون هم استفاده منمیکنن(یا در واقع نمیتونن بکنن).چون مغز انسان پیچیده تر از اون چیزهاییست که من و شما میدونیم.به همین دلیل چون استفاده زیاد از مغز انسان که اتفاقات خارق العاده ای رو به بار میاره در زمان قدیم برای مردم آن زمان قابل درک نبوده(همچنان که الان نیست).لقبهایی مانند جادو رو به اون میدادند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
معلومه که وجود داره.چون ما مشنگ(به قول خانم رولینگ) هستیم و نمیتونیم ببینیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه.تازه از کجا معلوم بعضی از بچه هایی که عضوه این سایت هستند جادوگر نباشن.اونا فقط هویت واقعیشونو مخفی نگه میدارن. تازه من با اما رابینسون موافقم. همه ما اگر بخوایم میتونیم جادوگر باشیم و کارهای خارقالعاده بکنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 18:01
نمایش جزئیات
آفلاین
آره واقعا این کار رولینگ یه جادوست ولی جادوی زیاد دیگه ای هم وجود داره . به نظر من همه ی آدما جادوگرای زبردستین حتی می تونن قوی تر ولدی باشن فقط کافیه که بخوایم تا جادو های بزرگتر از رولینگ . ولدی و هری بسازیم فقط کافیه بخوایم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=3333FF]هر انسانی آنچه را که دوست دارد نابود می کند !
بگذا
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 16:43
نمایش جزئیات
آفلاین
بله .جادو همین کاریه که رولینگ انجام داد (هرچند خودش به جادو اعتقاد نداره) با کلمات ساده کتابی نوشت که پدیده ی قرن شد ، خودش می گفت که در زمان نوشتن کتاب وضعیت اسف باری داشته و فقط برای خنده ی خودش شروع به نوشتن هری پاتر کرد. کتابی نوشت که باعث شد تمام جهان اون رو بشناسن و خیلی از کسانی که تاحالا لای کتاب رو باز نکردن ، کتابخون بشن. حتی (شاید در روزنامه خونده باشین) باعث شد یه بچه ی سرطانی که داشت ذره ذره می مرد ، با خواندن کتابش به بیماریش فکر نکنه و روحیه بگیره ، تا جایی که کاملا بهبود پیدا می کنه و به خونه برمیگرده... به نظر شما این جادو نیست؟ :mama: :banana: :bigkiss: :banana:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Nur Liebe Und Die Richtigkeit!!
تنها برای عشق و عد
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
آره ولی فقط وقتی میای تو سایت جادوگران این فکرو می کنی(یا وقتی کتاب هری پاترمیخونی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=left]http://i4.tinypic.com/10ofltg.g
شاید این طور باشه شاید هم نباشه ولی نمونه هایی از جادو که اسلام تایید کرده اینه که مثلا" جادوگر یک خانواده رو جادو می کنه بعد از مدتی همشون می میرن یا مثلا" باعث جدایی بین زن و شوهر میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ترنس هیگز نوشته:
من می گم وجود داره وگرنه چه دلیلی داشت که پیامبر اسلام (ص)در حدیثی بفرمایند:انجام هرگونه جادو یا اموزش ان به دیگران حرام است

درسته
جادو وجود داره.
اما نه اينكه ادم به موش تبديل بشه و ماشين پرواز كنه و با يه ورد طرف بميره و درد بكشه و....... من نمي دونم رولينگ اينا رو از كجاش در مياره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 10:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نه به نظر من هم وجود دارد داره دقيقا بر طبق آيات قرآن . ولي همين آيات افراد جادوگر را مورد لعن قرار داده و جادوگري در اسلام حرام است .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 شهریور 1384 00:46
نمایش جزئیات
آفلاین
بنظر من وجود ندارد وهمین مسئله باعث میشود
که ما گرایش بیشتری به جادوگری داشته باشیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!