شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ریموس عزیز: اولا اینکه برگشت دوبارتون به ارتش رو تبریک می گم. امیدوارم اینبار هم مثل گذشته تمام تلاشتون رو برای پیشرفت و ارتقاء به کار ببندین و عضو مفید و شایسته ای در الف دال باشید. برای پذیرش در خبرگزاری، همونطور که اگر به چند پست قبلی در این تاپیک رجوع کنید، فرمی در نظر گرفته شده که علاقه مندان می تونن اون رو پر کنن و بعد از فرستادن و تایید من، به عنوان خبرنگار رسمی ارتش شروع به فعالیت کنند. ماموریت های جدید هم داده شد. برای اطلاع بیشتر به تاپیک گالیون های تقلبی مراجعه کنید.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره نان در کنارم و ستاره ها دور، آن دورها... به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم! چنان غرق
سلام دوباره من بازگشتم و فعالیتم رو شروع میکنم در سطح تیم ملی با شناسه ی قبلی هم خبر گذاری داشتم هم شورا رو حالا اگه میشه اینارو به من بدید که بدید اگه نمیشه ما دوباره تلاش کنیم که لیاقتم رو نشون بدم .در ضمن من توی ماموریت گالیون هم نیستم.باتشکر.ریموس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1389/4/1 22:47:19
مرا از یاد نبرید. شناسه بعدی : ویکتور کرام تا ابد دوستت دارم
ملیندای عزیز: سیریوس درست گفتند که باید طی ماموریت هایی با روند ارتش آشنا بشید ولی برای اینکه توضیحات بیشتری داده باشم عرض می کنم که، هر یک از اعضا بعد از عضویت به ثبت نام جبهه ی سپید سایت در خواهند اومد و این به این معناس که باید فعالیت خودشون در سایت رو بر همین مبنا قرار بدند. درضمن گذروندن دوره ای در الف دال پیش زمینه و مقدمه ای برای عضویت در محفل ققنوس هست. شما در الف دال با اصول اولیه ی رول نویسی و نویسندگی آشنا میشید و اشکالاتتون توسط اینجانب که رئیس ارتش هستم گرفته میشه. این آموزش ها طی ماموریت هایی که به هر فرد به طور انفرادی و یا به صورت دست جمعی داده میشه، انجام می پذیره. پیشنهاد می کنم برای آشنا شدن بهتر با ارتش و قسمت های ایفای نقشی با چند نفر در سایت دوست بشید و از اونها کمک بگیرید. در صورت نیاز هم می تونین از طریق پیام شخصی سوالتون رو از من یا دیگران بپرسید.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره نان در کنارم و ستاره ها دور، آن دورها... به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم! چنان غرق
سيموس: فكر كنم همون آرمي هست كه اول بود. البته تا جايي كه مي دونم عوض شد. در هر حال در مورد آرم هم تصميم گيري ميشه.
مليندا: در حال حاضر كوتاه ترين جواب اينه: در جريان كار متوجه ميشين. ولي كلا" شما بايد فعلا" در ماموريت هايي كه از طرف ارتش داده ميشه شركت كنيد تا بعد ببينيم مرلين چي مي خواد.
در صورت تمايل نيز مي توانيد در خبرگزاري الف دال با پر كردن فرم عضويت، جز يكي از خبرنگاران ارتش نيز باشيد.
خوش اومدم میدونم! من یه سوال دارم که خودش یه طومار جواب لازم داره. دقیق بگین چی کار میکنین و من به عنوان عضو چه وظایفی دارم. یادتون باشه هر کدوم از وظایفم رو که جا بندازید بعدا نمیتونین توقع داشته باشین بهشون عمل کنم. دقیق بگین!!!
با تشکر M.B
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تفاوت را احساس کنید: این ----» :-| مثالی مناسب از همه ی انسان هاست. این -----» : | لرد سیاه است.
سیموس عزیز: آرم رسمی ارتش به زودی اعلام میشه و تمامی اعضا موظفند که اون رو در امضاشون قرار بدن، ولی اگه شما مایل هستین خیلی خوبه که از آرم فعلی استفاده کنید.
فرانک عزیز: شعار ارتش در بالای پست های ماموریتتون اجباریه ولی اگه تمایل داشته باشید خیلی بهتره که در بالای تمام پست های رولتون در سایت از این شعار استفاده کنید. هماهنگی اعضا در این صورت بیشتر میشه. خوشحالم که به ارتش اهمیت میدید. ممنون
دوستان دیگه ای هم که سوال دارن خجالت نکشن و در این تاپیک اون ها رو مطرح کنن. ما برای همین اینجاییم که به همه کمک کنیم! من متاسفانه به علت امتحانام کمتر سر میزنم ولی مطمئنن معاون خوب ارتش، سیریوس بلک به سوالاتتون جواب میده.
با تشکر و احترام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!