سلام و دورد خوبی؟
میبینم که همچون گذشته نیستی... پست ما مثل ایور نره برای 15 روز دیگه.
استر لطف کن سیستم بازرس های هاگوارتز رو مثل قدیم برگردون من الان داشتم میدیدم از بچه های راون خیلی ها به نمره دادن یک استاد اعتراض داشتند و کسی نیست به اعتراضشون رسیدگی کنه . بازرس ها مثل قدیم از دو گروه بی طرف ( مثلا اینجا که بحث راون و هافل هست ، دو گروه دیگه میان وسط) میتونن کمک کنن ... خلاصه مثل سابق.
مرسی منتظرم.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
22 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

نقل قول:
من یک توضیح کامل در مورد دانش آموزان قانونی و عادی و همه ی حالات این دو گروه در این هفته ارائه میکنم سپس از اساتید تقاضا میکنم اگر اشتباهی صورت دادن تصحیح کنن !
اون قانون نقد هم این هفته اضافه میکنم به تابلو ...
اگرم در مورد اعتراض مطمئن هستید همین جا مطرح میکنید با لینک پستتون . من جواب های استاد رو بررسی میکنم اگر نیازی بود به شما امتیازی اضافه میکنم اگر نبود امتیازی هم از دست میدین !(طبق قانون هاگوارتز )
موفق باشید.
زنوفيليوس لاوگود نوشته:
ها اوکی باشه، پس این قانونو بذار که من هی درخواست نقد بدم هی حال کنم![]()
خب حالا از اینا که بگذریم این قانون دانش آموزان رسمی و اینا رو توجیه کن که آیا همه ی قانونیا میتونن به همه ی سؤالات قانونی جواب بدن یا فقط به اونایی که زدن مورد علاقه؟
اخه الان اساتید امتیاز کم کردن و اینا. یه سؤال فنی : اگه استاد اعتراضو نپذیره و ما مطمئن باشیم به اعتراض اونوقت باید چیکار کنیم؟ قانون خاصی داره؟
من یک توضیح کامل در مورد دانش آموزان قانونی و عادی و همه ی حالات این دو گروه در این هفته ارائه میکنم سپس از اساتید تقاضا میکنم اگر اشتباهی صورت دادن تصحیح کنن !
اون قانون نقد هم این هفته اضافه میکنم به تابلو ...
اگرم در مورد اعتراض مطمئن هستید همین جا مطرح میکنید با لینک پستتون . من جواب های استاد رو بررسی میکنم اگر نیازی بود به شما امتیازی اضافه میکنم اگر نبود امتیازی هم از دست میدین !(طبق قانون هاگوارتز )
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388

ها اوکی باشه، پس این قانونو بذار که من هی درخواست نقد بدم هی حال کنم
خب حالا از اینا که بگذریم این قانون دانش آموزان رسمی و اینا رو توجیه کن که آیا همه ی قانونیا میتونن به همه ی سؤالات قانونی جواب بدن یا فقط به اونایی که زدن مورد علاقه؟
اخه الان اساتید امتیاز کم کردن و اینا. یه سؤال فنی : اگه استاد اعتراضو نپذیره و ما مطمئن باشیم به اعتراض اونوقت باید چیکار کنیم؟ قانون خاصی داره؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3574

نقل قول:
سلام
اصولا نقد پست های هاگوارتز از قدیم هم اجبار نبوده چرا یک ترم اجباری شد ولی آخرای ترم دیگه اساتید کلا نقد رو گذاشته بودن کنار . میشه این قانون رو یک جور دیگه تعریف کرد که شما اگر به امتیازت اعتراض داری در کنار اون هم تقاضای نقد داشته باشی ! چون ممکنه کسی به امتیازش اعتراض نداشته باشه و استاد هم یک نقد اضافی انجام بده ! بله نقد بسیار مفید هستش ولی خب بعضی مواقع که به اجبار انجام بشه کمک که نمیکنه برعکس هم کار میکنه !
به ایگور:
در طول ترم مسابقات هاگوارتز برگزار نمیشه ولی ممکنه در پایان هاگوارتز جام آتش برگزار بشه !
موفق باشید.
زنوفيليوس لاوگود نوشته:
سلام،
مدیر، استر، هرچیخواستم بگم اگه میشه یه قانون بذار که اگه رول میدن استادا نقد کنن پستو اینطوری امتیاز الکی دادن فایده نداره. یه زمانی این قانون بود ولی الان نیست. اگه این قانون نقدو بذاری خیلی بهتره که دانش آموز هم میتونه به امتیاز اعتراض کنه ولی اینجوری کاملا سلیقه ایه.
سلام
اصولا نقد پست های هاگوارتز از قدیم هم اجبار نبوده چرا یک ترم اجباری شد ولی آخرای ترم دیگه اساتید کلا نقد رو گذاشته بودن کنار . میشه این قانون رو یک جور دیگه تعریف کرد که شما اگر به امتیازت اعتراض داری در کنار اون هم تقاضای نقد داشته باشی ! چون ممکنه کسی به امتیازش اعتراض نداشته باشه و استاد هم یک نقد اضافی انجام بده ! بله نقد بسیار مفید هستش ولی خب بعضی مواقع که به اجبار انجام بشه کمک که نمیکنه برعکس هم کار میکنه !
به ایگور:
در طول ترم مسابقات هاگوارتز برگزار نمیشه ولی ممکنه در پایان هاگوارتز جام آتش برگزار بشه !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388

سلام،
مدیر، استر، هرچی
خواستم بگم اگه میشه یه قانون بذار که اگه رول میدن استادا نقد کنن پستو اینطوری امتیاز الکی دادن فایده نداره. یه زمانی این قانون بود ولی الان نیست. اگه این قانون نقدو بذاری خیلی بهتره که دانش آموز هم میتونه به امتیاز اعتراض کنه ولی اینجوری کاملا سلیقه ایه.
مدیر، استر، هرچی
خواستم بگم اگه میشه یه قانون بذار که اگه رول میدن استادا نقد کنن پستو اینطوری امتیاز الکی دادن فایده نداره. یه زمانی این قانون بود ولی الان نیست. اگه این قانون نقدو بذاری خیلی بهتره که دانش آموز هم میتونه به امتیاز اعتراض کنه ولی اینجوری کاملا سلیقه ایه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

در هر صورت ،میخوام که مسابقات هاگوارتز رو دوباره شروع کنم خودم ،اگر لطف کنی تاپیکش رو باز کنی ممنون میشم .
و اینکه امتیاز هام به این ترتیب هست :
نفر اول : 15 امتیاز
نفر دوم : 10 امتیاز
نفر سوم : 5 امتیاز
به تمام شرکت کننده ها هم 1 امتیاز میدیم چون شرکت کردن !
اگر موافق هستی ،باز کن اونجارو یه ذره مسابقه برگذار کنیم حال میده ،از خود هاگوارتز حالش بیشتره !
و اینکه امتیاز هام به این ترتیب هست :
نفر اول : 15 امتیاز
نفر دوم : 10 امتیاز
نفر سوم : 5 امتیاز
به تمام شرکت کننده ها هم 1 امتیاز میدیم چون شرکت کردن !
اگر موافق هستی ،باز کن اونجارو یه ذره مسابقه برگذار کنیم حال میده ،از خود هاگوارتز حالش بیشتره !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1390/4/1 23:26:52
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
3574

نقل قول:
چون كينگزلی عزیز برای کوییدیچ در خواست دادن اگر کوییدیچ رو به شما واگذار کنم درس پیشگویی خالی میمونه مجددا . پس پیشگویی رو به شما واگذار میکنم و کوییدیچ رو به كينگزلی شكلبوت
به پرسیوال دامبلدور:
انشاالله ترم بعد . درس های این ترم پر شد ! ضمنا ممکنه در اواسط ترم هم درسهای تشویقی گذاشته بشه که الویت با شما و وزیر دیگر هستش !
موفق باشید.
ببخشید. من تغییر عقیده دادم و اون پستو پاک کردم.
من کوییدیچ میخوام. دیشب نظرم عوض شد. البته کینگزلی عزیز زودتر از من درخواست دادن و طبیعیه که به نظر ایشون ابتدا رسیدگی بشه.
خلاصه اگه پرواز رو دادین کینگزلی همون پیشگویی رو بدین به من.
چون كينگزلی عزیز برای کوییدیچ در خواست دادن اگر کوییدیچ رو به شما واگذار کنم درس پیشگویی خالی میمونه مجددا . پس پیشگویی رو به شما واگذار میکنم و کوییدیچ رو به كينگزلی شكلبوت
به پرسیوال دامبلدور:
انشاالله ترم بعد . درس های این ترم پر شد ! ضمنا ممکنه در اواسط ترم هم درسهای تشویقی گذاشته بشه که الویت با شما و وزیر دیگر هستش !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

ببخشید. من تغییر عقیده دادم و اون پستو پاک کردم.
من کوییدیچ میخوام. دیشب نظرم عوض شد. البته کینگزلی عزیز زودتر از من درخواست دادن و طبیعیه که به نظر ایشون ابتدا رسیدگی بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1391 09:31
از: ن، لايه ای كه زمين را فرا گرفته!
پستها:
842

جزئیات کاربر

خب از اونجایی که مدیر معظم هاگوارتز که چن شغله هستن خیلی کار دارن سرشون شلوغه و برای برنامه ریزیشون خیلی مشکل داشتن.. پست درخواست مارو که کلا به حساب نیوردن کلاسمونم دادن رف.. از روی اون شلوغی کله هم خودشونم وقت نکردن پیام شخصی رو بفرستن گفتن آنتونی بفرسته!
مراتب اعتراض خودمونو اعلام می داریم!
همین.. زیاد اینجا بمونم یه چی به مقام مدیریت می گم!
مراتب اعتراض خودمونو اعلام می داریم!
همین.. زیاد اینجا بمونم یه چی به مقام مدیریت می گم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یک روز جادوگر به سراغ جادوی واقعی می رود!
به یاد اغتشاشگران خوف:
به یاد اغتشاشگران خوف:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج