شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اصلاً نیازی نیست سوژه رو به نفع خودمون پیش ببرین. بیخودی کشش ندین خیلی هم سریع پیش نبرین. سوژه رو ارزشی نکنید. و وقتی حوصله دارین بشینین رول بزنین. بیشتر از دو پست پشت هم از اوباش نباشه و به کاراگاهان هم مهلت بدین رول بزنن.
کسی که توی این مأموریت شرکت نکنه امتیازش صفر میشه. و اگه امتیازش صفر باشه مجبوریم باهاش خداحافظی کنیم.
پرسیوال جان شرمنده. با توجه به اینکه بعد از مهلت مأموریت پست زدی همینم ارفاقه که امتیازت رو صفر نمی کنم. مطمئناً اگه به پست تو هم امتیاز بدم حق لی و سدریک رو خوردم.
ان شا الله تو مأموریت های آینده. در ضمن من یادم نمیاد شما پدر بزرگم باشی. پدر بزرگ پدری هستی یا مادری؟
از این به بعد دیگه پست همه رو نقد نمی کنم. هراه با امتیازی که می دم یه توضیح می نویسم و بعد اگه کسی خواست میتونه بگه تا براش نقد کنم.
مأموریت تنبیه سرای هاگوارتز
جورج ویزلی 5+2= 7
پست اول شخص اصلاً توی سایت مرسوم نیست. بهتره اصلاً ننویسید. داستان یه کم خلاف واقع پیش رفت. آخه کدوم دانش آموز هاگوارتزی شب میره خونشون بعد هم میره کوچه ی دیاگون؟! پستت اصلاً فضا سازی نداشت.
لی جردن 7
پست اول شخص اصلاً توی سایت مرسوم نیست. بهتره اصلاً ننویسید. داستان خوب شروع شد و خوب پیش رفت. بعضی رفتار ها قشنگ بودند. چند تا غلط املایی و چند تا نگارشی داشتی. اگه سوم شخص نوشته بودی و این غلط ها رو هم نداشتی میتونستی 10 بگیری.
سدریک دیگوری 5
پست اول شخص اصلاً توی سایت مرسوم نیست. بهتره اصلاً ننویسید.cry2 این که از دوم توی سریال 4 خونه تقلید کردی بـــــد نبود ولی اینکه بعد از 4 سال که این سریال پخش شده این کار رو کردی خیلی جالب نیست. یه سوال. این چه ربطی به تنبیه سرا داشت؟ الان کی تنبیه شد؟ پست تو هم فضاسازی نداشت.
پرسیوال دامبلدور چون بالاخره پست زد، هر چند خارج از وقت تأیین شده هیچ امتیازی نمیگیره ولی امتیازش هم صفر نمیشه. ولی هوگو ویزلی 0 امتیاز شد.
با توجه به اینکه تا مهلت تأیین شده پرسیوال دامبلدور و هوگو ویزلی در تنبیه سرای هاگوارتز رولی نزدند، امتیاز هر دو نفر به 0 باز می گرده و در صورت تکرار به طور حتم از گروه اخراج می شوند.