١_به نظر منم در زمان حكومت ولدمورت بیشترین آسیبها به ماگلها زده شده كه یكی از اونا همین كار پتیگرو بود.البته كارهای مرگخواران ولدمورت هم آسیب جدی به ماگلها وارد كرد.
٢_شاید آتش زدن جادوگرها در قرون وسطی اما جادوگران در آن زمان با افسون ابتدایی آتش سرد كن به راحتی جان سالم به در میبردند و این كار بیهوده ای بوده.اما فكر میكنم در زمان ولدمورت اندكی ماگل با ولدمورت همكاری داشتند و با كمك ولدمورت به جادوگران آسیب وارد میكردند.
در هر صورت همه ی اینها به ولدمورت برمیگردد.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
كلاس ماگلشناسی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 30 تیر 1389 20:01
از: معلوم نیست!دوره گردم!
پستها:
660

بزرگترین جنایت همون کاری بود که پیتر پتی گرو کرد و کلا کارهایی که ولدمورت میکرد.
به نظرم عروسی بابای ولدمورت که مشنگ بوده با مادر اون که باعث شده چنین موجودی به وجود بیاد.
به نظرم عروسی بابای ولدمورت که مشنگ بوده با مادر اون که باعث شده چنین موجودی به وجود بیاد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
جزئیات کاربر

ببخشيد استاد مي شه منم جواب بدم.
پروفوسور:بله خانم براون.اگه مربوط به درسه؟!
لاوندر:به نظر من جنايت جادوكرا اين بوده ماگل ها رو به حال خودشون گذاشتن و نمي ذارن متوجه بشن دنياي جادوگري هم وجود داره.جنايت ماگل ها هم اين بوده كه هميشه جادوگرا رو مسخره كردن و آزارشون دادن.در هر حال هر دو گروه به هم ظلم مي كنن.
پروفوسور لسميت: متشكرم.
پروفوسور:بله خانم براون.اگه مربوط به درسه؟!
لاوندر:به نظر من جنايت جادوكرا اين بوده ماگل ها رو به حال خودشون گذاشتن و نمي ذارن متوجه بشن دنياي جادوگري هم وجود داره.جنايت ماگل ها هم اين بوده كه هميشه جادوگرا رو مسخره كردن و آزارشون دادن.در هر حال هر دو گروه به هم ظلم مي كنن.
پروفوسور لسميت: متشكرم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سياه سفيد خاكستري رنگاي خدان...اما
مشكي رنگ عشقه!
نكته بسيار مهم: بنده نسبتي با لاوندر براون پيشين ندارم
مشكي رنگ عشقه!
نكته بسيار مهم: بنده نسبتي با لاوندر براون پيشين ندارم
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

بزرگترين جنايتي كه جادوگرا عليه ماگل ها كردند گرچه من تاريخ گذشته رو نخوندم اما همون جنايتي كه ولدمورت و ورم تيل وسط خيابون كردن و 13 نفرو كشتن وحشتناك بوده
بزرگترين جنايتي كه موگل ها عليه جادوگرا كردند:سوزاندنشون بوده كه در قرن چهاردهم انجام ميشده از بين جادوگرا وندلين شگفت انگيز خيلي به اين كار علاقه داشته و 47 بار خودشو تو دردسر انداخته كه همونطور كه هممون مي دونيم با آتيش سرد كن از كارش لذت مي برده..
بزرگترين جنايتي كه موگل ها عليه جادوگرا كردند:سوزاندنشون بوده كه در قرن چهاردهم انجام ميشده از بين جادوگرا وندلين شگفت انگيز خيلي به اين كار علاقه داشته و 47 بار خودشو تو دردسر انداخته كه همونطور كه هممون مي دونيم با آتيش سرد كن از كارش لذت مي برده..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن روز همايون كه به عالم قفسي نيست..
اي مرغ گرفتار بماني و ببيني...
اي مرغ گرفتار بماني و ببيني...
جزئیات کاربر

من:خب خانم چانگ من منظورم این بود که بزرگترین جنایت رو بنویسید.یعنی مثلا اون فردی رو که بزرگترین جنایت رو انجان داده و سال اجرای جنایت رو بگین.
چو:ولی این به درس تاریخ جادوگری مربوط میشه.
من:ولی تمام درسها به هم مربوطن خانم چانگ.مخصوصا این دوتا درس.چون ما الان داریم فعالیت ها و کارهایی رو که ماگلها انجام دادن رو تفصیر میکنیم و ازشون نتایجی میگیریم تا بتونیم ماگل ها رو بشناسیم.مفهوم بود خانم چانگ؟؟
چو:بله پروفسور.
من:خب سوال دیگه ای نداره کسی؟؟
چو:ولی این به درس تاریخ جادوگری مربوط میشه.
من:ولی تمام درسها به هم مربوطن خانم چانگ.مخصوصا این دوتا درس.چون ما الان داریم فعالیت ها و کارهایی رو که ماگلها انجام دادن رو تفصیر میکنیم و ازشون نتایجی میگیریم تا بتونیم ماگل ها رو بشناسیم.مفهوم بود خانم چانگ؟؟
من:خب سوال دیگه ای نداره کسی؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

بزرگترین جنایتی که جادوگرها بر علیه ماگلها و بر عکس ماگل ها بر علیه جادوگرا انجام دادن چی بوده؟؟؟
من مطمئن نيستم اما فكر ميكنم بزرگترين جنايت ماگلها عليه جادوگرا سوزاندشون در گذشته و جنايت جادوگران نسبت به ماگلها رها كردن حيوانات جادويي بين اونها بوده.
من مطمئن نيستم اما فكر ميكنم بزرگترين جنايت ماگلها عليه جادوگرا سوزاندشون در گذشته و جنايت جادوگران نسبت به ماگلها رها كردن حيوانات جادويي بين اونها بوده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

پروفسور:خانم چانگ هر چی طولانی تر باشه من بیشتر خوشم میاد.
پروفسور:خب باید بگم که عالی بود.10 امتیاز برای خانم چانگ.5امتیاز به الیور وود.5 امتیاز به کاراگاه ققنوس.
باید بگم که من سوالایی نمیپرسم که بلد نباشین.یا سوالهایی میپرسم که در کتابها(مقالات سایتو ...)باشند یا خودم درس داده ام.
خب یه سوال جدید دارم که همراه با سوالای دیگه باید جواب بدین:بزرگترین جنایتی که جادوگرها بر علیه ماگلها و بر عکس ماگل ها بر علیه جادوگرا انجام دادن چی بوده؟؟؟
البته این سوال یک سوال ویژه هستش که باید در موردش تحقیق کنید.به این سوال امتیاز بالایی تعلق گرفته است.
پروفسور:خب باید بگم که عالی بود.10 امتیاز برای خانم چانگ.5امتیاز به الیور وود.5 امتیاز به کاراگاه ققنوس.
باید بگم که من سوالایی نمیپرسم که بلد نباشین.یا سوالهایی میپرسم که در کتابها(مقالات سایتو ...)باشند یا خودم درس داده ام.
خب یه سوال جدید دارم که همراه با سوالای دیگه باید جواب بدین:بزرگترین جنایتی که جادوگرها بر علیه ماگلها و بر عکس ماگل ها بر علیه جادوگرا انجام دادن چی بوده؟؟؟
البته این سوال یک سوال ویژه هستش که باید در موردش تحقیق کنید.به این سوال امتیاز بالایی تعلق گرفته است.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ببين شبكه پودر پرواز يه وسيله ي جادويي خوب ما اين وسيله رو هم مي تونيم به مشنگ ها ربط بديم اگه ما شبكه رو به خونه ي يكي از ماگلا وضل كنيم اون ماگل هم ميتونه از اين وسيله جادويي استفاده كنه...افتاد...اگه نيفتاد مفصل توضيح ميدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج