شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
هدفم بار گذاشتن آش از هر نوع برای مثال: آش ماست ، آش دوغ ، آش رشته ، جو ، سیرابی ، کدو ، رب انار ، خود انار، آش شولی (از اقوام سولی)و.... برای ساحرگان خسته از ظلم ، غیبت کردن و در آوردن اشک همه جادوگران هستش
میتونم بیام؟ فلور عزیزمون! معلومه که میتونی بیای، برای ساحرهها توی این انجمن همیشه جا هست!
البته فراموش نکنیم که آشپز بیمانندی توی انجمن داریم که دیگه از هر گونه آشپز بینیازمون میکنن... ما بانو مروپ رو داریم!
ولی کلی سِمَت و هدف دیگه میتونیم داشتهباشیم که بهمون کمک کنی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1398/6/11 23:15:28
سوژه مورد نظر برای شروع به کار انجمن در آبدارخانه وزارت سحر و جادو زده شده. ورود آقایان کاملا ممنوعه( ) و منتظریم تا با کمکهاتون به سلطه بر جامعه برسیم!
پ.ن: قبلا توی پخ هم گفتم، ولی تکرار میکنم که برای جلوگیری از اذیت شدن اعضا، احتیاجی به اینکه با سوژه مثل ماموریت اختصاصی برخورد بشه نیست. هر زمان که تونستین فعالیت کنین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1398/6/6 12:27:32 ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1398/6/6 13:03:47
لیست اعضای ِ فعلی ِ سازمان بینالمللی حمایت از ساحرگان:
آندریا کگورت رکسان ویزلی () پاتریشیا وینتربورن مروپ گانت دروئلا روزیه لیسا تورپین ماتیلدا استیونز ابیگل نیکولا بلاتریکس لسترنج تاتسویا موتویاما جودی جک نایف دیانا کارتر نجینی (ارباب پرنسس رو از دور دستتون جدا میکنین؟ ) بچه رابستن زاده اصل
همونطور که در پخ هم خدمتتون عرض کردم، بهزودی تاپیک مورد نظر رو براتون پخ میکنم تا فعالیتمون رو با قدرت قلم( ) به جادوگران زورگو نشون بدیم! (البته به جز یکی که زورگویی به شدت بهشون میاد!)
خیلی ممنون از اینکه دعوتمون رو پذیرفتین، بیاین که بار جدید سبزی رسیده و باید پاکشون کنیم، منم کلی غیبت باید بکنم. *لیست با دریافت جواب پخ از بعضی دیگر از ساحرگان و کراب آپدیت میشه.*
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1398/6/3 23:43:25
1. نام و شهرت و اینا هرمیون جین گرنجر معروف به مو اسفنجی
2. هدفتون از ثبت نام تو سازمان؟ میخوام بزنم بترکونم این مردایی که فکر میکنن خیلی بهترنو..
3. اگه ببینین جادوگری داره حقوق ساحره هارو ضایع میکنه ( حالا چه جوریش بستگی به ذهن خلاق خودتون داره) چه جوری دفاع میکنین؟ یه استوپیفای، بعد یه ایمپدیمنتا..
4. این فرد کیست؟ چیست؟ ( ساحرست یا جادوگر) با توجه به ساحره یا جادوگر بودنش اگه دیدین یه آقایی داره مثل چی میزنه ایشونو چه عکس العملی نشون میدین؟ ساحرست، به هر حال اون یه ساحرس و باید از حقوقش دفا کرد!