- اصلا به من چه؟ مثل بابابزرگمون که رحمت المرلین بر او باشه، شیپیش بزن!
گیدیون هم دیگر توان مقابله با خواهر چِغِر بد بدنش نداشت. (
)اگر این کشمکش ها ادامه پیدا میکرد، گیدیون مطمئنا تسلیم میشد..آن سوی دنیا.. دور از خانه گریمولد
-
-
-
-
- بسه دیگه.. مدرسه رو شلوغ کردید! از گریفیندور صد امتیاز کم میشه!
فریاد سوروس اسنیپ همه ی صحبت ها و شکلک ها رو نیمه تموم میزاره..
رز زلر در حالی که سعی می کرد گیتار را پشت سَرَش پنهان کند، گفت:
- اما اینجا که گریفیندوری نداریم..
سوروس نگاهی خشم آلود به زلر جوان انداخت. با صدایی بلند تر از قبل فریاد زد:
- همین که گفتم.. صد امتیاز باید کم بشه، چه اینجا باشن و چه نباشن! اصلا نیازی نیست شما خودتونو دخالت بدید بانو زلر.. چیزی رو دارین پنهان میکنید پشت سرتون؟
- من؟ مــ.. نـ... نه! منـــ..
لاکرتیا می دانست که رز به درد سر بزرگی دچار شده.. باید کمکَش میکرد. ناسلامتی هم گروهی اش است! هم گروهی ها هیچ وقت پشت هم رو خالی نمیکنند..
- وای چقدر گشنمه!
با این جمله، همه ی سر ها به سمت لاکرتیا برگشت.. حتی رز هم به لاکرتیا نگاه کرد. لاکرتیا چشمکی به رز زد و رز تازه متوجه شد!
- منم گشنمه..
- منم همین طور!
در این میان از انتهای کلاس، همان جایی که ممدپاتر نشسته بود، صدایی آمد:
قــِــرِچ! ( افکت باز شدن چیپس چی توز!
)همه سر ها این بار به سمت ممدپاتر بخت برگشته برگشت..
همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. همه ی دانش آموزان به سمت ممدپاتر خیز برداشتند و حتی اجازه ندادند که ممدپاتر مذکور، جمله ی: « فقط دونه دونه بیایید که به همه.. » را کامل ادا کند!
اسنیپ در این میان به دنبال زلر بود. اما تنها اسنیپ که دنبال رز نبود. لاکرتیا بالای یکی از صندلی ها ایستاده بود تا بتواند بهتر دنبال رز بگردد. با یک چشم دنبال رز بود با چشم دیگر اسنیپ رو تعقیب میکرد.. اما او رز را دید! لاکرتیا رز را دید که در چهارچوب در ایستاده بود به سمتش دست تکان میداد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

بیا بغلم داداش جون.....
نگاه کرد .
ایستاده بود.

؟! یعنی ۳ گالیونیرو که بهت دادم بهم پس میدی؟

من فکر نمیکنم هورکراکس اربابت دست من باشه.
به لودو نگاه می کرد.نمی فهمید که ایا واقعا لودو ترکی حرف میزد یا او بود که حرف هایش را ترکی می شنید.
به گیدیون که مات و مبهرت مانده بود نگاه کرد
و با قر از روی دیوار عبور کرد و توجه گدیون به سمتش جلب شد ومتوجه لودو که با فرمت