شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام به ناظران محترم تالار اسرار! من می خوام یه تاپیک به این نام ایجاد کنم. البته با اجازه شما: "به نظر شما چه کسی در کتاب هفتم می میرد؟" توضیحات لازم:این تاپیک هیچ اطلاعاتی درباره کتاب هفتم را فاش نمی کنه. چون هیچ کس به طور قطعی نمی دونه که واقعا چه کسی می میره و فقط هر کس حدس می زنه که چه کسی می میره.لطفا مجوز بدید.
چنین تاپیکی در همین انجمن به نام چه كسي در كتاب هفت ميميره؟ وجود دارد!میتوانید در آن به نظر خودتان را بگویید! موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/22 20:09:36
من مجوزی میخواستم برای تاپیک تعبیر خواب هری در سال ششم و میدانیم که هری در سال ششم خواب میبیند که دامبلدور به او نردبانی میدهد و هری به محض اینکه دست به نردبان میزند,نردبان تبدیل به مار میشود.
مجوز داده نمیشود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/21 12:16:29
سلام! من می خواستم بپرسم چهجوری می شه ناظر شد؟!!؟؟
نظارت اصولا در خواستي نيست و مديران انجمن ها ناظرين را انتخاب مي كنند، در ضمن اين انجمن براي مطرح كردن اين سوال ها نيست. به پرسش همگاني: چطور مي تونم ناظر بشم؟ مراجعه كنيد.
نقل قول:
هوريس نوشته:
با عرض سلام: [spoiler=متن پست هوريس، مخفي شده است، جهت ديدن كليك كنيد]امروز كه ميخواستم تو تاپيك دامبلدور از اسنيپ چه خواهشي كرد نظر بدم ديدم قفله ولي نظري كه به مغزم رسيد خيلي مهم بود پس به خودم گفتم حتما بايد به يكي بگم و اون اينه: به نظر من دامبلدور توي حاشيه جنگل از اسنيپ خواسته كه در مورد نابود كردن جان پيچ ها به تنهايي عمل نكنه و با هري هم همكاري كنه شايد به خاطر پيشگويي كه در مورد هري و ولدمورت است و در ضمن مواظب اون هم باشه اما اسنيپ كه قصد تنها عمل كردنو داشته شايد به دليل اطمينان به قدرت خودش به دامبلدور گفته كه اون زيادي به خودش حق ميده و شايد نخواد اون كارو بكنه يعني با هري همكاري كردن و به اون كمك كردن و خواهش دامبلدور روي برج هم براي يادآوري اين مسئله به اونه همون طوري كه وظيفه پتونيا رو بهش يادآوري كرد چون من معتقدم كه مرگ دامبلدور نقشه از پيش طراحي شده بوده و زنده ماندن او فايده اي نخواهد داشت چون همه اطلاعاتش را براي هري و احيانا اسنيپ بازگو كرده و ادامه راه و جمع آوري اطلاعات رو به عهده اسنيپ و شايد تعداد ديگري گذاشته .[/spoiler]
متاسفانه جاي بحث نداره، دائما نظرات و بحث هاي تكراري بود، نظر شما هم نظري است، خب درست است فرق دارد ولي خيلي هم حدس و گمان شما درست به نظر نمي آيد. در هر صورت قفل شد و احتمالا به زودي پاك مي شود. واقعا روي موارد تكراري بحث مي شد به من حق دهيد.
[spoiler]امروز كه ميخواستم تو تاپيك دامبلدور از اسنيپ چه خواهشي كرد نظر بدم ديدم قفله ولي نظري كه به مغزم رسيد خيلي مهم بود پس به خودم گفتم حتما بايد به يكي بگم و اون اينه: به نظر من دامبلدور توي حاشيه جنگل از اسنيپ خواسته كه در مورد نابود كردن جان پيچ ها به تنهايي عمل نكنه و با هري هم همكاري كنه شايد به خاطر پيشگويي كه در مورد هري و ولدمورت است و در ضمن مواظب اون هم باشه اما اسنيپ كه قصد تنها عمل كردنو داشته شايد به دليل اطمينان به قدرت خودش به دامبلدور گفته كه اون زيادي به خودش حق ميده و شايد نخواد اون كارو بكنه يعني با هري همكاري كردن و به اون كمك كردن و خواهش دامبلدور روي برج هم براي يادآوري اين مسئله به اونه همون طوري كه وظيفه پتونيا رو بهش يادآوري كرد چون من معتقدم كه مرگ دامبلدور نقشه از پيش طراحي شده بوده و زنده ماندن او فايده اي نخواهد داشت چون همه اطلاعاتش را براي هري و احيانا اسنيپ بازگو كرده و ادامه راه و جمع آوري اطلاعات رو به عهده اسنيپ و شايد تعداد ديگري گذاشته .[/spoiler]
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]اینیگو ایماگو[/fa][en] Imago [/en] در 1386/4/20 20:25:42
خب من تاپیک رو بررسی کردم و همینطور پست های آن را. خوبه نظر وبمستر هم جهت انتقال به فروم مناسب تر رو دیدم، ولی تالار اصلی به بحث در مورد ترجمه های فارسی اختصاص ندارد. با ناظر همان فروم یا مدیران انجمن ها تماس بگیرید.
ببخشید من یک چند وقت پیش هم پست زدم و درخواست کردم ولی ایگور یا دابی ( مسئله اینست!؟! ) عزیز گفتن که فعلاً تاپیکی زده نمیشه! حالا من اومدم بی زحمت دوباره درخواستم رو بدم و امیدوارم که قبول بشه:
با سلام خدمت ناظرین محترم تالار اصلی! مجوز یک تاپیک میخواستم با عنوان " نشان چهار گروه هاگوارتز " در این تاپیک ما در مورد نشان چهار گروه و رابطشون با بنیان گذار اونجا ، استعداد های آنها و... بحث میکنیم. مثلماً این نکته اتفاقی نبوده و هر حیوان ربطی به استعداد های افراد در گروه های مذکور دارد.
امیدوارم مجوز داده بشه ... تاپیک خیلی خوبی میشه
با تشکر
بله بله درخواستتان در گذشته به وضوح پیداست. اما ببینید نیاز به بحث ندارد؛ اصلا کاملا مشخص است، مورد مشکوک یا خاصی ندارد، مثلا گودریک گریفیندور به این دلیل شیر گذاشت که گفته می شد مثل شیر قوی و بدون ترس است و قادر به مقابله و جنگ های سخت است. یا رونا راونکلاو نشان عقاب است که یعنی مثل عقاب تیز و سریع و باهوش و دقیق بوده است. یا هلگا هافلپاف که عموما مثل گورکن آرام بوده و بیشتر ترجیح میده تلاش کند درست مثل گورکن که زمین را می کند و تلاش زیادی می کند، و از مشاجره به زیر بوده و در میرفته. مشخص است کلا. اسلیترین رو هم که همه می دانند.
مجوز داده نمی شود.
نقل قول:
آقای الیوندر نوشته:
با سلام خدمت ناظرین محترم تالار اصلی من فعلا خاهان مجوز برای باز کردن تاپیک جدید نیستم اما یک درخواست برای باز کردن یک تاپیک قفل شده دارم با عنوان اختراعات جادویی که امید وارم مورد تایید قرار بگیرد .
. من طرحهای خوبی برای رونق بیشتر این تاپیک دارم .....
این تو اینم تالار اصلی بگرد اگه یافتی. چنین تاپیکی در تالار اصلی نیست. شما فکر کنم باید به انجمن جادو و جادوگری مراجعه کنی. اونا هست این تاپیک اگه اشتباه نکنم. با ناظر اون انجمن تماس بگیرید.
من فعلا خاهان مجوز برای باز کردن تاپیک جدید نیستم اما یک درخواست برای باز کردن یک تاپیک قفل شده دارم با عنوان اختراعات جادویی که امید وارم مورد تایید قرار بگیرد .
. من طرحهای خوبی برای رونق بیشتر این تاپیک دارم .....