اعضای شرکت کننده در هاگوارتز :
گریفیندور: 29 نفر
اسلیترین: 6 نفر
راونکلاو: 9 نفر
هافلپاف: 10 نفر
این تعدادی هست که امتیازات کل با اونها تقسیم میشن. البته در آخر ترم اون عده افرادی که زیر چهار پست دارن از این گروه خارج میشن. این امکانم فعلا هست که بعضی از اعضا دو با تقسیم میشن به خاطر تغییر شناسه که در آخر ترم حذف میشن.
اینارو برای این نوشتم که فکر نکنید گریفیندور شرکت کننده هاش صد تا یا بیشتره.
قرار نبوده که یه عده از اعضا به خاطر قهرمانای در هاگوارتز گلچین بشن چون این ترم تکالیف حالت رول نویسی بود و محدود کردن کار درستی نبود.
حالا اگه گروهی همچین کاری کرده به خودشون مربوطه چون با هماهنگی اعضا بوده و تا بحال کسی اعتراضی نکرده بنابراین من چیزی نمیتونم بگم.
این امتیازات جایزه برای کوییدیچ رو، ما برای این گذاشتیم تا شرکت در کوییدیچ هم جذابیت داشته باشه و امتیازش به نوعی بتونه به امتیازات هاگوارتز کمک کنه.
اگه یادتون باشه در ترم اولی که مسابقات کوییدیچ برگزار شد بعضی از گروها خیلی اهمیت نمیدادن و همه بازیکنان شرکت نمیکردند. اما الان همه اعضا سعی میکنن که در کوییدیچ هم شرکت داشته باشن.
قبلا این امتیازات 400 و ... به اضافه امتیازات کل میشد بنابراین امتیاز خیلی کمی بود در مقابل دو سه هزار امتیازی که گروها میگرفتن.
اما الان امتیازات نود تا دویست قرار داده و درست نیست همچین امتیاز بالای به گروهی به عنوان جایزه کوییدیچ داده بشه.
من فکر میکنم اگه ترم های آینده هم با این استقبال از کوییدیچ برگزار بشه دیگه نیازی به این امتیاز نیست پس بهتره حذف بشه که بسته به نظر مدیر آینده داره.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
اول اینکه به چت باکس مراجعه کن عزیزم
دوم اینکه ، اتفاقا همونطور که کوییرل میدونه احترام زیادی براش قائلم ، اون بخش از پست به معنی لاتی ! بودن و دعوا و ... نیست ، به جای اینکه یک ساعت توضیح بدم خیلی صریح مطرح کردم مطلب مورد نظرم رو ، البته گنگ نوشتم و شما فکر میکنید ، به اصطلاح از کوییرل طلبکار ! هستم ، ولی خودشون متوجه من ، میشن .
نقل قول:
50 نفر ؟ اگر 500 نفر هم باشن من میتونم اون ها رو گل چین کنم و بگم که شرکت کنن یا نه ، اعضا هم قبول میکنن ، چون میدونن که من برای خودم این کار رو نمیکنم و به نفع کل گروه هست . مشکل این هست که خود استر هم یکی از اونهایی بودن که میگفتن اگر بخوای گل چین کنی اعضا رو ناراحت میشن و کوییرل هم مقابله میکنه با این مورد !
نقل قول:
با روش حال حاضر ، قانون به نفع گروهی هست که شرکت کننده و جمعیتش کمتر هست ! من موندم چرا همه خودشون رو به اون راه میزنن درباره این موضوع
نقل قول:
من بیشتر از راجر عزیز توی جریان هاگوارتز هستم و به همین دلیل درباره نظرش نظر دادم .
نقل قول:
جون ؟
* باز هم از پرفسور کوییرل عذر میخوام که زیاد بحث کردم در دفتر مدیریت
نقل قول:
پرسی جان لطفا ببین با کی صحبت میکنی بعد اینطوری لاتیش کن ، از شما بعیده ... ایشون پرفسور کوییرل هستن وظیفه هم نداره به ندونم کاری های شما جواب بده که نتونستید اعضاتون و کنترل کنید .
اول اینکه به چت باکس مراجعه کن عزیزم
دوم اینکه ، اتفاقا همونطور که کوییرل میدونه احترام زیادی براش قائلم ، اون بخش از پست به معنی لاتی ! بودن و دعوا و ... نیست ، به جای اینکه یک ساعت توضیح بدم خیلی صریح مطرح کردم مطلب مورد نظرم رو ، البته گنگ نوشتم و شما فکر میکنید ، به اصطلاح از کوییرل طلبکار ! هستم ، ولی خودشون متوجه من ، میشن .
نقل قول:
به قول استر عزیز من نمیتونم به 50 نفر بگم شرکت نکنید یا یک عده رو گل چین کنم ، این هم مشکل گیریف هست نه هاگوارتز ...
50 نفر ؟ اگر 500 نفر هم باشن من میتونم اون ها رو گل چین کنم و بگم که شرکت کنن یا نه ، اعضا هم قبول میکنن ، چون میدونن که من برای خودم این کار رو نمیکنم و به نفع کل گروه هست . مشکل این هست که خود استر هم یکی از اونهایی بودن که میگفتن اگر بخوای گل چین کنی اعضا رو ناراحت میشن و کوییرل هم مقابله میکنه با این مورد !
نقل قول:
این فرصت خوبیه تا خودی نشون بدیم و این قانون هم به نفع گروهی خواهد بود که در آینده برنامه ریزی صحیح بکنه .
با روش حال حاضر ، قانون به نفع گروهی هست که شرکت کننده و جمعیتش کمتر هست ! من موندم چرا همه خودشون رو به اون راه میزنن درباره این موضوع
نقل قول:
من حق و به راجر میدم
من بیشتر از راجر عزیز توی جریان هاگوارتز هستم و به همین دلیل درباره نظرش نظر دادم .
نقل قول:
پرسی جون
جون ؟

* باز هم از پرفسور کوییرل عذر میخوام که زیاد بحث کردم در دفتر مدیریت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
من حق و به راجر میدم و اینکه پرسی جان لطفا ببین با کی صحبت میکنی بعد اینطوری لاتیش کن ، از شما بعیده ... ایشون پرفسور کوییرل هستن وظیفه هم نداره به ندونم کاری های شما جواب بده که نتونستید اعضاتون و کنترل کنید .
به قول استر عزیز من نمیتونم به 50 نفر بگم شرکت نکنید یا یک عده رو گل چین کنم ، این هم مشکل گیریف هست نه هاگوارتز ...
ما هم با روش اسلیترین مخالفیم ، ولی در کل اگر نگاه کنیم ایگور هم سه ماه زحمت کشیده ، اعضای دیگه میتونستن شرکت کنند که نکردن ، خود من تو هاگوارتز شرکت نکردم ، چون علاقه ای بهش ندارم . زوری که نمیشه ...
ولی یک عده هافلی با بدبختی شرکت کردن ، همونطور که ریون زحمتش و کشید . و ما دو گروه بودیم که همیشه بخاطر جمعیت له شدیم و این فرصت خوبیه تا خودی نشون بدیم و این قانون هم به نفع گروهی خواهد بود که در آینده برنامه ریزی صحیح بکنه .
البته شایان ذکر بگم ، این امتیازی که قرار دادید برای جبران خرابی و سوء استفاده از قانون یک مقداری کمه ... شایدم بیشر از یک مقدار ...
پرسی جون دیگه بحث نکن ، گیریف هنوز شانس اول شدن و داره . موفق باشید .
ما هم با روش اسلیترین مخالفیم ، ولی در کل اگر نگاه کنیم ایگور هم سه ماه زحمت کشیده ، اعضای دیگه میتونستن شرکت کنند که نکردن ، خود من تو هاگوارتز شرکت نکردم ، چون علاقه ای بهش ندارم . زوری که نمیشه ...
ولی یک عده هافلی با بدبختی شرکت کردن ، همونطور که ریون زحمتش و کشید . و ما دو گروه بودیم که همیشه بخاطر جمعیت له شدیم و این فرصت خوبیه تا خودی نشون بدیم و این قانون هم به نفع گروهی خواهد بود که در آینده برنامه ریزی صحیح بکنه .
البته شایان ذکر بگم ، این امتیازی که قرار دادید برای جبران خرابی و سوء استفاده از قانون یک مقداری کمه ... شایدم بیشر از یک مقدار ...

پرسی جون دیگه بحث نکن ، گیریف هنوز شانس اول شدن و داره . موفق باشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/6/14 16:27:23
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
جزئیات کاربر
پستها:
3736

نقل قول:
بحث در مورد مدرسه هست و فکر نمیکنم کوییرل مشکلی داشته باشه که این بحث ها اینجا صورت میگیره و گرنه اطلاع میداد .
نقل قول:
اتفاقا خوب هم میتونیم هماهنگی کنیم ، وقتی همه میگن نه باید دانش آموزا شرکت کنن و من حق ندارم اونطوری که باید هماهنگی کنم ، ربطی به من نداره ، این رو مدیر مدرسه باید توضیح میداد که چقدر هر کسی اجازه داره پا پیش بزاره !
نقل قول:
چه ربطی به کار و ... داره ؟ اگر به پست های قبلی اینجا دقت کنی متوجه میشی که هر کسی داره نظرش رو میده ، پس نیازی به کاره ای بودن نیست ، در مورد اسلیترین هم مشخص هست ، فقط لازمه به شرح امتیازات سر بزنی
نقل قول:
به پست های تاپیک هماهنگی گریفیندور دقت کن ! مسئله حائز اهمیته اینه که همه !! گفتن که نباید اونطور که لازم هست هماهنگی کنید و من در پست قبل و بالا در این مورد توضیح دادم .
نقل قول:
اگر من هدفم دانش آموز نمونه و اینها بود ، به نظرت این پست ها رو میزدم یا سعی میکردم هماهنگی کنم با بقیه ؟
نقل قول:
امتیازات من هدر نرفته ، اصلا چه اهمیتی داره که هدر رفته باشه ، خیلی ها زحمت کشیدن و برای چند نفر امتیازاتشون اومد پایین !
نقل قول:
سیستم اولیش این هست که به گروه های اول تا چهارم به ترتیب 400 ، 300 ، 200 و 100 امتیاز داده بشه ولی دیروز !! به 40 ، 30 ، 20 و 10 !! تغییر کرده !
اينجا هم كردين نحوه؟
بحث در مورد مدرسه هست و فکر نمیکنم کوییرل مشکلی داشته باشه که این بحث ها اینجا صورت میگیره و گرنه اطلاع میداد .
نقل قول:
خب معلومه ميان گريفندور! چرا نيان وقتي اكثر شخصيتا مال گريفه! و اين هم مشكل خودتونه و به بقيهي سايت ربطي نداره كه نميتونين خودتونو هماهنگ كنين
اتفاقا خوب هم میتونیم هماهنگی کنیم ، وقتی همه میگن نه باید دانش آموزا شرکت کنن و من حق ندارم اونطوری که باید هماهنگی کنم ، ربطی به من نداره ، این رو مدیر مدرسه باید توضیح میداد که چقدر هر کسی اجازه داره پا پیش بزاره !
نقل قول:
تو دقيقا چيكارهاي! كه ميگي اسلايترين عرضه(؟) نداره كه شركت كنه تو هاگوارتز؟
چه ربطی به کار و ... داره ؟ اگر به پست های قبلی اینجا دقت کنی متوجه میشی که هر کسی داره نظرش رو میده ، پس نیازی به کاره ای بودن نیست ، در مورد اسلیترین هم مشخص هست ، فقط لازمه به شرح امتیازات سر بزنی
نقل قول:
گريفندور كه تاپيك هماهنگي داره براي هاگوارتز! اونجا چي كار ميكردين پس؟
به پست های تاپیک هماهنگی گریفیندور دقت کن ! مسئله حائز اهمیته اینه که همه !! گفتن که نباید اونطور که لازم هست هماهنگی کنید و من در پست قبل و بالا در این مورد توضیح دادم .
نقل قول:
ميتوني شاگرد اول مدرسه بشي ولي گروهت قهرمان نشه
اگر من هدفم دانش آموز نمونه و اینها بود ، به نظرت این پست ها رو میزدم یا سعی میکردم هماهنگی کنم با بقیه ؟
نقل قول:
تو كه الان نادمي امتيازاتت هدر رفته، تقصير همگروهياته، نه سيستمي كه براي امتياز دهي گذاشته شده!
امتیازات من هدر نرفته ، اصلا چه اهمیتی داره که هدر رفته باشه ، خیلی ها زحمت کشیدن و برای چند نفر امتیازاتشون اومد پایین !
نقل قول:
سيستم اوليهش رو نميدونم كه نظر بدم!
سیستم اولیش این هست که به گروه های اول تا چهارم به ترتیب 400 ، 300 ، 200 و 100 امتیاز داده بشه ولی دیروز !! به 40 ، 30 ، 20 و 10 !! تغییر کرده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

بحث رو همينطوري بالا ميبرين!
اينجا هم كردين نحوه؟
خب معلومه ميان گريفندور! چرا نيان وقتي اكثر شخصيتا مال گريفه! و اين هم مشكل خودتونه و به بقيهي سايت ربطي نداره كه نميتونين خودتونو هماهنگ كنين
يك نفر از اسلايترين هم شركت ميكرد ميشد جزء دانش آموز اسلايترين! چون گريفندور 100 تا عضو داره دليل نميشه امتيازش بشه 5000!
به پرسي: تو دقيقا چيكارهاي! كه ميگي اسلايترين عرضه(؟) نداره كه شركت كنه تو هاگوارتز؟
تو كه الان نادمي امتيازاتت هدر رفته، تقصير همگروهياته، نه سيستمي كه براي امتياز دهي گذاشته شده!
در مورد كوييديچ
بحث الكي نكنين خواهشا!
اينجا هم كردين نحوه؟
يك نفر از اسلايترين هم شركت ميكرد ميشد جزء دانش آموز اسلايترين! چون گريفندور 100 تا عضو داره دليل نميشه امتيازش بشه 5000!
به پرسي: تو دقيقا چيكارهاي! كه ميگي اسلايترين عرضه(؟) نداره كه شركت كنه تو هاگوارتز؟
در مورد كوييديچ
بحث الكي نكنين خواهشا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/6/14 15:48:33
!
جزئیات کاربر

بحث رو همينطوري بالا ميبرين!
اينجا هم كردين نحوه؟
3- يك نفر از اسلايترين هم شركت ميكرد ميشد جزء دانش آموز اسلايترين! چون گريفندور 100 تا عضو داره دليل نميشه امتيازش بشه 5000!
4- تو دقيقا چيكارهاي! كه ميگي اسلايترين عرضه(؟) نداره كه شركت كنه تو هاگوارتز؟
در مورد كوييديچ
بحث الكي نكنين خواهشا!
اينجا هم كردين نحوه؟
3- يك نفر از اسلايترين هم شركت ميكرد ميشد جزء دانش آموز اسلايترين! چون گريفندور 100 تا عضو داره دليل نميشه امتيازش بشه 5000!
4- تو دقيقا چيكارهاي! كه ميگي اسلايترين عرضه(؟) نداره كه شركت كنه تو هاگوارتز؟
در مورد كوييديچ
بحث الكي نكنين خواهشا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
بله باید هم از نظر شما منصفانه تر باشه و موافق باشید و از توجه کوییرل تشکر کنید ! همه چیز یهو آخر ترم به نفع شماها شده دیگه ، میخواید مخالفم باشید ؟
نقل قول:
همونطوری که شما ها میدونید ، از هر 100 نفر 98 نفر میان گریف ، در نتیجه همه میخوان توی کلاسا شرکت کنن و خوشحالن که دارن کمک میکنن به گروهشون و میانگین رو پایین میارن !
اینکه توی گروه اسلیترین ماهی یک نفر وارد میشه و همه اعضاش همون قدیمی ها هستن که یه ذره فعالیت نمیکنن و انقدر عرضه ندارن که بخوان شرکت کنن !!
نقل قول:
انقدر حرف از امتیاز نزن ، کله شرکت کننده شما ایگور بود ، که امتیازاتش با امتیازات من توی کلاس ها برابر بود ، در نتیجه من تک نفره به اندازه اون فعالیت میکردم به اضافه کلی دیگه !
من اول ترم خواستم لیستی درست کنم که ایکس و ایگرگ و کوفت توی مدرسه شرکت کنن ، ولی ناظر گریفیندور گفت : نه ، ناراحت میشن بچه ها ، پرفسور کوییرلم اینطوری میکنه ، اونطوری میکنه ! ولی مسخرست که الان میبینم همه این کار رو کردم و دارن لذت !! میبرن برای خودشون !
حالا کجاست اون مدیر مدرسه که جواب بده این بی عدالتی های مسخره رو ! اینکه من این کار رو بکنم ، اشکال داره ولی بقیه میتونن جلوی اعضای گروهشونو بگیرن !!
نقل قول:
ممنون پروفسور کوییرل. روش جدید خیلی منصفانه تره و منم موافقم. مرسی از توجهتون.
بله باید هم از نظر شما منصفانه تر باشه و موافق باشید و از توجه کوییرل تشکر کنید ! همه چیز یهو آخر ترم به نفع شماها شده دیگه ، میخواید مخالفم باشید ؟
نقل قول:
دقیقا چون از گروه سی نفره ما یکی دو نفر فعال هستند الان اسلیترین در هاگوارتز نفر اول
همونطوری که شما ها میدونید ، از هر 100 نفر 98 نفر میان گریف ، در نتیجه همه میخوان توی کلاسا شرکت کنن و خوشحالن که دارن کمک میکنن به گروهشون و میانگین رو پایین میارن !
اینکه توی گروه اسلیترین ماهی یک نفر وارد میشه و همه اعضاش همون قدیمی ها هستن که یه ذره فعالیت نمیکنن و انقدر عرضه ندارن که بخوان شرکت کنن !!
نقل قول:
ضمنا میانگینم برای این میگیرن که حد متوسط فعالیت یک گروه مشخص شه. یعنی بر طبق میانگین گریفندوری ها به طور متوسط فعالیتشون کمتر از اعضای ما بوده که در هاگوارتز پست زدن. اگر نظر شما درست بود و فعالیتشون بیشتر بود امتیازشونم قاعدتا بیشتر میشد.
انقدر حرف از امتیاز نزن ، کله شرکت کننده شما ایگور بود ، که امتیازاتش با امتیازات من توی کلاس ها برابر بود ، در نتیجه من تک نفره به اندازه اون فعالیت میکردم به اضافه کلی دیگه !
من اول ترم خواستم لیستی درست کنم که ایکس و ایگرگ و کوفت توی مدرسه شرکت کنن ، ولی ناظر گریفیندور گفت : نه ، ناراحت میشن بچه ها ، پرفسور کوییرلم اینطوری میکنه ، اونطوری میکنه ! ولی مسخرست که الان میبینم همه این کار رو کردم و دارن لذت !! میبرن برای خودشون !
حالا کجاست اون مدیر مدرسه که جواب بده این بی عدالتی های مسخره رو ! اینکه من این کار رو بکنم ، اشکال داره ولی بقیه میتونن جلوی اعضای گروهشونو بگیرن !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

به کوییرل:
به پرسی:
نقل قول:
دقیقا چون از گروه سی نفره ما یکی دو نفر فعال هستند الان اسلیترین در هاگوارتز نفر اوله
ضمنا میانگینم برای این میگیرن که حد متوسط فعالیت یک گروه مشخص شه. یعنی بر طبق میانگین گریفندوری ها به طور متوسط فعالیتشون کمتر از اعضای ما بوده که در هاگوارتز پست زدن. اگر نظر شما درست بود و فعالیتشون بیشتر بود امتیازشونم قاعدتا بیشتر میشد.
وقتی امتیازتون پایین تره یعنی اعضای گروهتون با تعداد نفرات زیاد نسبت به گروه های دیگه کمتر تلاش میکنند.
به پرسی:
نقل قول:
هیچ ارتباطی به فعالیت نداره ... اصلا درست ، گریفیندور 1000 تا عضو داره و اسلیترین و راون و هافل هر کدوم 30 نفر عضو ، خوب ؟ از این سی نفر 1 یا 2 نفر باید شرکت کنند ؟ به نظرت فعال هستن اینها ؟
دقیقا چون از گروه سی نفره ما یکی دو نفر فعال هستند الان اسلیترین در هاگوارتز نفر اوله

وقتی امتیازتون پایین تره یعنی اعضای گروهتون با تعداد نفرات زیاد نسبت به گروه های دیگه کمتر تلاش میکنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

نقل قول:
باز هم به این نتیجه رسیدم که کوئیرل هیچوقت اشتباه نمی کنه !
اگر قانون قبلی می موند سه ماه تلاش هافلپاف از بین می رفت ! ممنون پرفسور کوئیرل !
پرفسور کويیرل نوشته:
قبول دارم امتیازات قبلی دور از عقل بود چون با این حساب راونکلاو با برنده شدنش در کوییدیچ میتونست قهرمان هاگوارتز هم بشه که این خیلی درست بنظر نمی اومد.
باز هم به این نتیجه رسیدم که کوئیرل هیچوقت اشتباه نمی کنه !
اگر قانون قبلی می موند سه ماه تلاش هافلپاف از بین می رفت ! ممنون پرفسور کوئیرل !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
به پیوز :
من فقط اون کلاس هایی که در بالا بود رو مشخص کردم بخش هاش رو ، اگر بخوام کلاس های دیگه رو هم در نظر بگیرم ، توی هر کدوم 3 یا 4 نفر از گریفیندوری ها برترن !
به کوییرل :
فکر نمیکردم قانونی که در چند دوره اجرا شده حالا با این میزان تغییر کنه ، درسته که امتیازات تقسیم میشه در این ترم ، ولی باز هم به نظر من درست نیست ! اونم به خاطر نظر چند نفر که به خاطر کم کاری توی کوییدیچ خواستار این موضوع شدند !!
به پیوز :
من فقط اون کلاس هایی که در بالا بود رو مشخص کردم بخش هاش رو ، اگر بخوام کلاس های دیگه رو هم در نظر بگیرم ، توی هر کدوم 3 یا 4 نفر از گریفیندوری ها برترن !
به کوییرل :
فکر نمیکردم قانونی که در چند دوره اجرا شده حالا با این میزان تغییر کنه ، درسته که امتیازات تقسیم میشه در این ترم ، ولی باز هم به نظر من درست نیست ! اونم به خاطر نظر چند نفر که به خاطر کم کاری توی کوییدیچ خواستار این موضوع شدند !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج