به جوزف:
1- در پیام شخصی براتون نوشتم که این بسته به نظر شما داره ولی خودم با ادامه دار بیشتر موافقم چون کوتاه تر و لذت بخش تره
2- درست میکنم
* در مورد تدریست در دفتر اساتید یه توضیحاتی میدم
به ایماگو:
اگه نمیتونید ننویس...پست منو در پاتیل درزدار خوندی؟ خب اون بیست خط بود و بنظرم خیلی هم بد نبود.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

در مورد هری پاتری بودن رولها!
نگاه کنید در رول طنز،برای خنده آوردن شخص خواننده باید یکسری چیزها رو از حالت هری پاتری که در کتاب است در آورد..خب مسلما اگر چنین تغییراتی هم ندهیم رول جدی میشود که اصلا طنز جالب از کار در نمیاد!بنا براین به نظر من قوانین رو اینجوری تغییر بدیم که تا اونجایی که در توان هست هری پاتری باشه و بعضی جهات استاد از دانش آموز بابت بعضی تغییرات ایراد نگیرد!
مشکلی نداره. هر جور بنظرتون بهتره اقدام کنید ولی سعی کنید قوانینی که نوشتم رعایت بشه
نگاه کنید در رول طنز،برای خنده آوردن شخص خواننده باید یکسری چیزها رو از حالت هری پاتری که در کتاب است در آورد..خب مسلما اگر چنین تغییراتی هم ندهیم رول جدی میشود که اصلا طنز جالب از کار در نمیاد!بنا براین به نظر من قوانین رو اینجوری تغییر بدیم که تا اونجایی که در توان هست هری پاتری باشه و بعضی جهات استاد از دانش آموز بابت بعضی تغییرات ایراد نگیرد!
مشکلی نداره. هر جور بنظرتون بهتره اقدام کنید ولی سعی کنید قوانینی که نوشتم رعایت بشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/4 12:38:36
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
2956

به پروفسور بینز:
در آخر هر ترم نظر سنجی میشه و به سه استاد برتر رنک و 30 امتیاز (البته میدونم خیلی کمه) داده میشه.
این کاری رو که شما میگید برای ترم قبل میشد انجام داد چون از هر گروه سه استاد انتخاب شده ولی در حال حاضر اساتید در گروه ها یک اندازه نیستند اگرم بودند مثلا باید به هر گروه صد امتیاز میدادیم که این امتیازت مساوی فایده اصلا نداشتند.
فکر کنم بهترین کار همین روش فعلی هست اما یه امتیاز مشخص برای همه اساتید در نظر گرفته بشه به اضافه امتیاز اضافه ای که پایان به سه استاد برتر داده میشه.
بهتره در این مورد در تاپیک پیشنهادات در هاگوارتز صحبت کنید که اگه اکثرا موافق بودند این کار انجام بشه و گرنه که خودتون پیشنهاد بدید.
در آخر هر ترم نظر سنجی میشه و به سه استاد برتر رنک و 30 امتیاز (البته میدونم خیلی کمه) داده میشه.
این کاری رو که شما میگید برای ترم قبل میشد انجام داد چون از هر گروه سه استاد انتخاب شده ولی در حال حاضر اساتید در گروه ها یک اندازه نیستند اگرم بودند مثلا باید به هر گروه صد امتیاز میدادیم که این امتیازت مساوی فایده اصلا نداشتند.
فکر کنم بهترین کار همین روش فعلی هست اما یه امتیاز مشخص برای همه اساتید در نظر گرفته بشه به اضافه امتیاز اضافه ای که پایان به سه استاد برتر داده میشه.
بهتره در این مورد در تاپیک پیشنهادات در هاگوارتز صحبت کنید که اگه اکثرا موافق بودند این کار انجام بشه و گرنه که خودتون پیشنهاد بدید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

حالا یه سئوال دارم تو این چند وقته همیشه تو ذهنمه
آقا هر کسی میاد تو کلاس ها شرکت میکنه و امتیاز میگیره برا گروهش و این حرفا خوب این استادا که میان این همه زحمت میکشن و درس میدن بعد همه پست ها رو میخونن و نمره و میدن و این حرفا اون وقت هیچ امتیازی رو نمیتونن برا گروهشون جمع کنن ؟
به نظر من حق استادا خورده میشه
یه امتیازی به تدریس استادا هم بدین دیگه
آقا هر کسی میاد تو کلاس ها شرکت میکنه و امتیاز میگیره برا گروهش و این حرفا خوب این استادا که میان این همه زحمت میکشن و درس میدن بعد همه پست ها رو میخونن و نمره و میدن و این حرفا اون وقت هیچ امتیازی رو نمیتونن برا گروهشون جمع کنن ؟
به نظر من حق استادا خورده میشه
یه امتیازی به تدریس استادا هم بدین دیگه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
جزئیات کاربر
پستها:
2956

به ماتیلدا:
اون موقع هنوز در مورد ترم آینده برنامه ای نداشتم .اگه شما تایید میشید باید ادبیات جادویی، موسیقی جادویی، رپ جادویی، طب جادویی و ... هم تایید میشید.
به ایگور:
متوجه منظورت نشدم در مسنجر باهام صحبت کن
به زاخاریاس:
شما میتونید در هر کلاسی به غیر از کلاس خودتوت شرکت کنیدو با این کار برای گروهتون امتیاز بگیرید.
ملاک بهترین استادم فعال کردن کلاس و بهترین تدریس هست.
اون موقع هنوز در مورد ترم آینده برنامه ای نداشتم .اگه شما تایید میشید باید ادبیات جادویی، موسیقی جادویی، رپ جادویی، طب جادویی و ... هم تایید میشید.
به ایگور:
متوجه منظورت نشدم در مسنجر باهام صحبت کن
به زاخاریاس:
شما میتونید در هر کلاسی به غیر از کلاس خودتوت شرکت کنیدو با این کار برای گروهتون امتیاز بگیرید.
ملاک بهترین استادم فعال کردن کلاس و بهترین تدریس هست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

منم یک سوال دارم...خب چرا اونجوری نگاه میکنید؟من نباید سوال داشته باشم!؟
در مورد قوانین هاگوارتز از اون دروسی که به من به عنوان معلم برای درسم گفتید هر هفته باید یکی را برای دادن سوژه انتخاب کنم یا دو یا هر سه تاش هم میشود.!
موفق باشید!
در مورد قوانین هاگوارتز از اون دروسی که به من به عنوان معلم برای درسم گفتید هر هفته باید یکی را برای دادن سوژه انتخاب کنم یا دو یا هر سه تاش هم میشود.!
موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج