جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 23 فروردین 1386 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ببخشید من برای ترم بعدی هاگوارتز میخواستم درس طلسم ها و ورد های جادویی رو تدریس کنم اگه ممکنه.برنامه اش هم حاضر و آماده است.

اگه قرار بر این شد که ترم آینده اساتید مانند ترمهای گذشته ثبت نام کنن و برنامه ریزی درسیشون رو تحویل بدن در اول خرداد در تابلوی اعلانات اعلام میکنم تا شما پستتون رو در دفتر مدیریت بزنید.ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/1/23 17:53:54
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 23 فروردین 1386 13:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببخشید پیشنهادی دارم که مسلما به درد هاگوارتز می خوره!من پیشنهاد می دم یک تاپیک بزنیم به نام یادآوری درس ها تا در زمان تعطیلات حوصله کسی سر نره و البته اگه این قبول نشد مایلم در سال تحصیلی کلاسی رو داشته باشم به نام کلاس جادوی خاطرات.ممنون می شم در ضمن مطمئن باشم که حالا اسم تاپیک هام رو گفتم کسی تقلید نمی کنه؟

نمیتونیم تاپیکی با نام یاد آوری درسها داشته باشیم چون هر ترم درسها عوض میشن.در اصل من نمیخوام هاگوارتز در این سه ماهی که تعطیله فعالیت زیادی توش صورت بگیره بیشتر دوست دارم اعضا در تاپیکهایه نمایش نویسی در بقیه انجمنها شرکت کنند.مهمتر از اون تغییر در سبک هاگوارتز در ترم آیندس که به احتمال زیاد خیلی تغییر میکنه.اطلاعات بیشتر رو در هفته های آینده میدم.
این تاپیک جادوی خاطراتم نمیتونی بزنی به همون دلایلی که گفتم و مهمتر از اون اینکه اسمش مربوط به کتاب هری پاتر و جادویه خاطراته.ممنون از پیشنهادتون موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرد فوت در 1386/1/23 13:36:22
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/1/23 17:51:59
تصویر تغییر اندازه داده شده

عضو رسمی محفل ققنوس

-------------------------------------
در مسابق
دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: چهارشنبه 22 فروردین 1386 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببخشید من در چندماه پیش به مدیریت سایت پیشنهاد دادم که یه درس جدید در این جا تدریس بشه اوناهم قبول کردن ولی من پرسیدم که خودم این درسو تدریس میکنم یا نه جوابی یهم ندادن!!!
حالا میخواس بدونم من هستم دبیرش؟یا کسه دیگه؟؟!!!

Thank You

اگه درس جدیدی توسط یکی از اعضا پیشنهاد داده بشه مسلما ایشون هم تدریسش میکنن.حالا من دقیق یادم نیست به شما چی گفتم اگه پستتون باشه حتما زیرش ویرایش کردم و توضیح دادم.
شما میتونی برای ترم آینده در اول خرداد در دفتر مدیریت درخواست بدی.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/1/22 23:59:33
ارسال شده در: چهارشنبه 22 فروردین 1386 18:05
نمایش جزئیات
آفلاین
من ميخوام کلاس منکرات جادومو دوباره راه بندازم ولکن در صورت امکان باز نماييد

این کلاس رو باز میکنم تا در زمان تعطیلات، هاگوارتز خیلی سوت و کور نمونه...البته یاد آوری میکنم این کلاس هیچ امتیازی نداره و فقط جنبه نمایش نویسی داره...لطفا مراقب نوشته هاتونم باشید.ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/1/22 18:40:46
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: دوشنبه 20 فروردین 1386 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ببخشید از کی دوباره ثبت نام می کنید؟ممنون می شم.

ثبت نام برای ترم چهارم (تابستانی) از اول خرداد به مدت سه هفته آغاز میشه.ترم جدید از اول تیر با روشی جدید شروع به کار خواهد کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/1/21 9:26:39
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 فروردین 1386 03:24
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیریت مدرسه یه هفته با رمز تاز میره جزایر هاوایی

دوستان اگه سوالی داشتن بپرسن وقتی برگشتم حتما جواب میدم (البته اگه زنده برگردم)

نتایج دانش آموزان برتر و قهرمان هاگوارتز رو امیدوارم بتونم تا قبل از تعطیلات عید اعلام کنم.کارنامه رو ایشالله اوایل اردیبهشت تحویل میدم.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 5 فروردین 1386 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام كوييرل جان
كارنامه ها رو نميديد؟

اوایل اردیبهشت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/1/5 15:20:10
عاقلان دانند...
ارسال شده در: شنبه 4 فروردین 1386 11:53
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز عزیز شما داری میگی قانون قانونه...منم همینو میگم و درست طبق قوانینی که برای کوییدیچ نوشته شده قهرمان رو مشخص کردم.اگه شما به این نوع قوانین اعتراض دارید میتونید بعد از عید یه تاپیک در هاگوارتز بزنید و طبق اکثریت آرا قوانین رو عوض کنیم.

هنوز جوابهای کوییز بدستم نرسیده تا بتونم قهرمان هاگوارتز و همچنین دانش آمزان برتر رو مشخص کنم.
خود کارنامه ها اوایل اردیبهشت در تاپیک کارنامه زده میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 4 فروردین 1386 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
مثل هميشه يه سوال دارم كه اندكي ارزشي است!
پروفسور كوييرل : تو هميشه سوال هاي ارزشي مي پرسي !
ژرمانيا : جدا ؟! نمي دونستم !
پروفسور كوييرل : خب حالا بدون ! يكي به مجموعه ي سوال هاي ارزشيت اضافه شد ! خب حالا بپرس !
ژرمانيا : كارنامه ها رو كي ميدين ؟
پروفسور كوييرل : خيلي ارزشي بود !

با تشكر
ژرمانيا پندلتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only[size=x-large]Raven

دعا كنيد كه المپياد نجوم قبول بشم!
ارسال شده در: جمعه 3 فروردین 1386 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
در هر حال روش امتیاز دهیتون غلطه ... اگر من داور بازی ها بودم و قرار بود بین گریف و هافل بر طبق امتیاز دهی شما قضاوت کنم هافلپاف رو قهرمان میکردم چون قانون قانونه و جای هیچ گونه دلسوزی و بخشش هم نداره و همه اینا جزء شرینی و تلخی بازیا حساب میشه و همیشه هم بوده و هست و خیلی هم عادیه.

ببینین ... همه مسابقات و ورزش ها اینجوریه ... بارها شده که تیم های ضعیف تر یا بخاطر شانس یا خیلی مسائل دیگه تونستن خودشونو بالا بکشن و اول بشن ! یعنی چیز جدیدی نیست که شما سعی دارید در مقابلش راه حل منطقی ای رو نشون بدید .. بله شاید حرفتون منطقی باشه و گریفندور شایستگیش از بقیه تیم ها در این دوره بیشتر بوده.

اما کاری که شما کردید به هر حال اشتباهه چون قانونا امتیازات هر بازی و برد در آن محدود به همون بازیه. من دیگه در این مورد توضیح نمیدم چون فکر میکنم هر کس به نحوه امتیاز دهی تیم ها ذره ای آشنا باشه میدونه منظورم چیه.

در مورد اینکه چرا در این یک ساله کسی اعتراض نکرده حداقل اینکه من میدونم چون تیم ما تا حالا توی این شرایط قرار نگرفته بود تا متوجه بشیم در اینجا اشکالی وجود داره.
همین دیگه هرجور مایلید تصمیم بگیرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!