جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من هر دو کلاسمو نمراتشو ویرایش کردم.

مثلا اگه یکی اومد گفت من رفتم آب خوردم که نمیشه تعریف پیشگویی!

به مرلین اگه میدونستم اینقدر هاگوارتز برای همتون مهمه و واسه نمره همچین اتفاقاتی میفته اصلا درخواست نمیدادم برای ندریس!

اینم تجربه برای ترم بعد!

هری نمره ی هافل رو هم اضافی کم کرده. فقط من جواب دادم که رسمی هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رز ویزلی در 1390/4/18 16:42:11

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 16:10
نمایش جزئیات
آفلاین
رز ویزلی، بخش 3 :

1- در کلاس پیشگویی برای لینی وارنر امتیاز دانش آموزان قانونی محاسبه نشده که باید بشه.
2- سؤال 1 تماما باید بنابر برداشت خودمون مینوشتیم و بنابربرداشت یعنی هرچی خواست بنویسید فقط نرید بنویسید پیشگویی یعنی خوردن آب حتی بنظرم اگه کسی اینو تعریف کنه گفتن کلمه پیش درسته. یعنی شما صرفا گفتید طبق نظر. حالا یکی طنزشم کرد که خب طنزش کرده دیگه. ولی منبعی که نبوده بوده؟ لطف کن اینا رو هم یه ویرایشی بزن
-----------------
به گودریک : حتی اگرم که اینطوری باشه که فقط حق دارن توی اون کلاسا شرکت کنن اونوقت هم نباید کم بشه چون اطلاع رسانی غلط و ناکامل بوده ولی تا جایی که من میدونم میتونن تو همه جا شرکت کنن چون تو قانون نوشته برای تمام دانش آموزان رسمی نه فقط برای اونایی که گفتن این درس مورد علاقه مونه و وقتی نوشته نشده یعنی این شرط وجود نداره.

خب با این حساب هری جیمز پاتر هنوز جواب نداده!

ویرایش بعد از دیدن پستت : پس فعلا قسمت دوم بخش 3 رو کاری نداشته باش اگرم بخش 1 رو درست کردی که دیگه فعلا صبر کن برم نمراتو ببینم

ویرایش بعد از دیدن نمرات پیشگویی : نه کل بخش 3 رو بخون.

ویرایش بعد از دیدن نمرات مراقبت : ته ویرایشی که تو! خب میتونی لطف کنی و بگی پست من چی از آگوستوس کم تر داره؟ و چرا باید حتما تو سؤال 2 مینوشتیم موش و پرنده؟ از کجا میدونستیم؟ اگه این کتاب جانوران اینا بوده که خب نگفته بودی منبع داره که هرکسم هرچی خواسته نوشته.

راستی بحث های داغ تر از اینم هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/18 16:11:21
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/18 16:12:53
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/18 16:16:09
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
گلرت میدونم. برای همین دارم ازش می پرسم. زنوف اعتراض کرده. کس دیگه ای نبوده تا حالا. پس اگه این معترض بگه من نمره های همه رو ویرایش میکنم.

نمره های هر دو کلاسم رو ویرایش کردم. اگه بازم اعتراض دارین بگین. تا حالا ندیده بودم که چنین بحث داغی پیش بیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رز ویزلی در 1390/4/18 16:08:44

ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 16:00
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

خب آقا من هم مشکل دارم

آخرش معلوم نشد دانش آموزان قانونی فقط در درس های مورد علاقه که خودشون گفتن می تونن به سوال مخصوص جواب بدن یا در همه ی کلاس ها؟؟!!

لطفا رسیدگی شود چون از گریفندور هم 10 امتیاز کم شده

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
نمایش جزئیات
آفلاین
در واقع پاسخ من به طور جامع در مورد هر دو بود.

این کتاب مال خود سایت بوده و روی در و دیوارش نوشته جادوگران!

همون طور که گفتم بقیه هم این کارو میکردن و اگه میخواید یه پیام شخصی بدید به من که نمره رو ویرایش کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نمایش جزئیات
آفلاین
من فقط می خواستم بگم
اگه نمره ی زنوف رو ویرایش کردی باید نمره ی این دو سوال را برای بقیه هم تجدید نظر کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میون یه مشت مرگخوار/ زیر علامتی شوم
توی خ�
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون بابت پاسخ به بخش 1 درصورتی که این لینک مشکلی از لحاظ کپی رایت و .. برای سایت ایجاد نمیکند لطفا آن را در پست خودتون هم قرار بدید.

بخش 2؟ !!!!

ویرایش پس از زده شدن پست گلرت : درباره ی ویرایش، بله تقاضای تجدید نظر نه تنها تو نمره ی من بلکه تو نمره ی همه ی افراد دیگه دارم.
-------------

نکته : چون ممکن است پست پایین برود : هری جیمز پاتر در انتظار پاسخ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/18 16:01:23
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
ای خدا!

زنوفیلیوس:
من تمام تدریس های قبل از خودمو خوندم و توی اکثرشون دیدم که از منبع جانوران شگفت انگیز استفاده شده!

ترم قبلی هم این اعتراض به اسکورپیوس شده بود و اونم دقیقا همین جوابو داده. قبول دارم نمره کم دادم. اگه میخواید میرم ویرایشش میکنم. اما خودم تصمیم گرفتم که از جلسه ی بعدی.

برای دانلود هم از این لینک استفاده کنین تا کتاب رو به صورت ای بوک و به فرمت پی دی اف داشته باشین. میخواید آدوب ریدر هم بدم؟

دانلود کتاب جانوران شگفت انگیز، با حجم 1 مگابایت

به هر حال توی پیام شخصی بهم بگید که میخواید ویرایش کنم یا صبر میکنین برای جلسه ی بعد؟ من مطیع شمام.

معذرت میخوام.

مرسی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور هری جیمز پاتر،

در امتیازدهی کلاس خواندن ذهن و چفت شدگی نوشته اید :
نقل قول:
راونکلا: 29 (10نمره هم به خاطر پاسخ دادن دانش آموز غیررسمی به سوال ویژه دانش آموزان رسمی کم شد)----> 19 نمره

تنها دانش آموز راونکلا که به سؤال قانونی پاسخ داده است لینی وارنر بوده است که طبق این پست دانش آموز قانونی هاگوارتز به حساب می آید.

و بنابر بند 2 قانون دانش آموزان قانونی که در زیر به نقل قول آورده شده است، تمامی این دانش آموزان حق پاسخ به سؤال امتیازی را دارا می باشند.

نقل قول:
در تمامی دروسی که در طول ترم برگزار میشود هر جلسه یک سوال اضافه برای این افراد منظور میشود و فقط این افراد حق پاسخ به این سوال را دارا میباشند . این سوال امتیاز اضافی خواهد داشت و باعث میشود به جای مجموع 30 امتیاز مجموعا 35 امتیاز برای گروه وی محسوب شود ! *در صورتی که به سوال اضافه هم پاسخ ندهند مشکلی به وجود نخواهد آمد !

بنابراین خواستار بازگشت این 10 امتیاز به گروه راونکلا و توضیح شما می باشم.

با تشکر!
پروفسور رز ویزلی،

بخش 1 : بنده کتاب جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آن ها را ندارم و این کتاب ها در بخش دریافت فایل هم موجود نیستند. تکالیف شما باید در دسترس همه و قابل انجام برای عموم کاربران سایت باشند نه تنها برای آن عده ی خاص که کتاب خاصی را خریداری کردند.

بخش 2 : من به امتیازات داده شده به من در کلاس مراقبت از موجودات جادویی اعتراض دارم. درابتدا دو سؤال اول بدون هرگونه منبعی و صرفا به استناد به نظر دانش آموز نوشته می شود و چون در پست تدریس اشاره ی خاصی به آن نشده است درنتیجه پاسخ دادن به آن آزاد است. اما علاوه بر این :

نقل قول از سؤال 1 پست آگوستوس پای، نمره ی داده شده 5 :

نقل قول:
این جانور گوشتخوار زیبا ساکن هند و خاور دور است. (خاور دور اصطلاحی است که مردم مغرب زمین به بخش شرقی آسیا از جمله کشورهای چین، ژاپن ، منطقه هندوچین و غیره داده اند) در کل موجودی است که آب و هوای گرم و مرطوب را دوست دوست دارد و تا حد امکان از مناطق سرد دوری می کند.

نقل قول از سؤال 1 پست زنوفیلیوس لاوگود نمره ی داده شده 2 :

نقل قول:
همونطور که همه گفتن دیگه. حالا منم میگم. آب و هوای گرم میخواد، معمولا توی کویرها دیده میشه و همینطور برخی مکان های مرطوب. کشور هم مثل ایران، هندوستان، آفریقا و اینا

بخش گوشتخوار زیبا که کلا لازم نیست. هندوستان رو من نام بردم. آب و هوای گرم رو هم گفتم و علاوه بر هند دو کشور دیگر مثال زدم. چطور به خاطر این دو کشور 3 امتیاز از من کم شده است؟ مگر منبع شما کجاست و از کجا میدانید پاسخ من درست نیست؟!!

و اما درباره ی سؤال 2، گوشت خوار بودن رو که خب گفتن همه ولی مسئله اینه که شما گفتید مثل مارن نگفتید که همون غذای مارو میخورن که. اتفاقا گفتید میمون هم میخورن. خب پس من هم گوشت رو گفتم هم میمون رو. علاوه بر اون گفتم گوشت دوتا چیز دیگه رو هم دوست دارن ولی نمیدونم از کجا باید میفهمیدم که حتما این دوتا چیز موش و پرنده هستن.
معمولا این جور سؤالا تنها منبعی که دارن خود پسته تا جایی که من میدونم و اگه تو پست چیزی گفته نشده یعنی سؤال آزاده فقط چرت و پرت ننویسید. همین.

بنابراین تقاضای تجدید نظر در امتیاز داده شده به من در کلاس مراقبت از موجودات جادویی رو دارم. پست رول رو خودتون میدونید و نظری ندارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/18 15:42:11
ارسال شده در: جمعه 17 دی 1389 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
كلام شما متينه اين اتفاق قبلا افتاده ولي چون نادره و معمولا معلم ها انتظار رول و تخيل دارند بايد ذكر ميكردين كه براي بعضي سوال ها كه رولي نيست بايد به كتاب مراجعه كنيم و تخيلي ننويسيم!
مرسي از بابت توجه و توضيحات روشنگرتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بوق بر مدیران