جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: خبر گذاری EDNS
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1384 19:57
نمایش جزئیات
آفلاین
به گزارش خبر گذازی نیش نیشستان
فردی ملعون که خود را امپراطور تاریکی میخواند و مایه ننگ جامعه سیاه شدست به بلای غیر طبیعی زن گرفتگی دچار شده است ما در مصاحبه ای با جناب دکتر اولد تایگر به این مسئله پی بردیم اولد تایگر در قسمتی از ماصحبه خود با خبرنگار ما اظهار داشت این فرد ملعون دخترکی شش الی هفت ساله را با استفاده از معجون عشق تاریخ مصرف گذشته اغقال کرده بیده و با او ازدواج نموده است ...
برای اطلاعات بیشتر به پروفسور آمبریج متخصص در امر حشره شناسی مراجعه نمایید ( البته اگه جرات دارید !!)

صدا و سیمای جادوگران آسلامی مرکز نیش نیشستان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1384 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
_بله بفرمایید امپراطور تاریکی هستم
_سلام امپراطور جان من خیلی مخلصتونم میخواستم ببینم که شما میخواد 27 خرداد بیاد وسط میدوون هاگزمید بندری برقصید
_نخیر اینها همش شایعه من 27 خرداد میام وسط میدون زیر جمجمه سفیدا کردی میرقصم من اصلا بندری بلد نیستم
_بله بفرمایید امپراطور تاریکی هستم
_سلام بر امپراطور امپراطوران تاریکی ترین تاریکی من میخواستم بدونم الان که انتخابات برگزار میشه کاریشم نمیشه میخواستم ببینم ما به کی رای بدیم
_به به!عجب سوال خوبی کردید.کسی که هدفش آسلام برای همه باشد باغهای زیاد از پسته داشته باشن.
_راستی شما کی با 5000 هزار جارو پرنده میاید لندن
_شما الان محفل گرفتید.
_نه
_سنت مانگو چی؟
_نه
هاگزمید در درست شما؟
_بابا ما منتظریم شما بیایید اینارو بگیرد
_شما اینارو بگیرید من به شما پادشاهی میکونم مطمئن باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1384 15:48
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخابات وزارت سحر و جادو کاملا محکوم است

سخنگوی رسمی امپراطوری چند لحظه پیش در میان خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد...

خبرگذاری Soooosk :با سلام! از خبرگذاری. سوس...
سخنگو: می دونم از کجایی! سوالت رو بپرس
:بله ! می خواستم ببینم چرا چند وقته از فعالیت های امپراطوری خبری نیست؟
سخنگو: تکذیب می کنم... در حال حاضر عملیات های امپراطور به صورت مخفی در حال انجام است و حضور فعال نیروهای امپراطوری در همه جا دیده می شود...!
پیام امروز: آیا درست هستش که شما خبرنگار روزنامه وزاتخونه رو به قتل رسونید؟؟؟
سخنگو: تکذیب می کنم! ما ایشون رو تکه تکه کردیم به قتل نرسونیدم!
پیام امروز:
: یه سوال دیگه داشتم... آقای سخنگو.... آقا.... (هم همه!)
سخنگو: خفه شید! خبرنگارای بی خاصیت! حالا به حرف های من گوش کنید...! این توطئه انتخابات وزارت که جدیدا توسط جادوگران سفید طراحی شده هیچ غلطی نمی تواند بکند! بدانید که تنها کسی که می تواند وزیر بشود باید شخصی مورد تایید شخص شخیص عالی جناب امپراطور باشد...!

حالا هم متفرق شوید که کارهای زیادی برای انجام دادن داری!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امپراطور تاریکی در 1384/3/19 23:31:44
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 خرداد 1384 05:02
نمایش جزئیات
آفلاین
و اينك خبر هاي داخلي

به گزارش خبرنگار ما از نيش نيشستان

آبرفوروث طي يك اقدام انتهاري به آخرين مدافع مرلين بد گشت وي درحالي كه جاروي خود را بدست گرفت و جلوي در مرلين گاه ايستاده است شعار ميدهد

اي مرلين آزاده آماه ايم آماده

عكاسان زبر دست ما توانستند عكس از وي در با آن اوصاف بگيرند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: چهارشنبه 4 خرداد 1384 03:41
نمایش جزئیات
آفلاین
هومكك به

گذارش خبر گذاري نيش نيشستان

ناظرين اين انجمن محكوم به مرگند به علاوه تمامي كساني كه پست قبلي من رو ميتونستن حذف كنن
گفته بودم هركي به پست دست بزنه سالازار نيشش ميزنه
-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=--

اندر احوالات اخبار

خبرگذاري نيش نيشستان اعلام كرد شخصي خائن و ملعون خود را جاي حاجي داركي جا زده و اخيرا با نام امپراطور اريكي قدم به عرصه وجود نهاده از همگان تقضا ميشود در صورت ديدن نام برده سريعا با 119 تماس بگيرند و ساعت ديدن را ثبت نمايند چرا كه زمان بسيار مهم است
در اين مقوله يكي از كارشناسان اداره مبارزه با مواد مخدر جادويي كه مايل نيست نامي ازش برده شود ميگويد : امپراطور بزرگ ترين قاچاقچي در تمام جهان است كه بسياري از جوانان را معتاد به پست زدن در سايت جادوگران كرده است لذا از تماس فكري ذهني بحث و بدني با اين موجود خبيث بايد شديدا خودداري كرد

واحد مركزي خبر نيش نيشستان

اين عكس جواني هاي آن ملعون ميباشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: چهارشنبه 4 خرداد 1384 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خبرگذاری امپراطوری محل حرف های بی ربط شما سفید های بی خاصیت و دیوانه نیست...! اگر حرف مهمی ندارید بهتره برین خونه هاتون قایم شوید و برای مرگ به دست امپراطور آماده شوید....!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
امبريج ميخواد بره تو متوجه ميشه كه سياها راهو بستن
امبريج: راهو براي من ميبندين؟ الان حسابتونو ميرسم!

-الو بخش نظرات شما؟
-بله بفرماييد.
-بنده ميخواستم بدونم سياه آزادي داره يا همه مردمو بيچاره ميكنه!
-بله..عرضم به خدمتتون كه سياه آزادي رو براي شما به ارمغان مياره..به سياه بپيونديد!
-پس در اين صورت.....ميشه..بوووووووق!

-اي بابا تماس باز قطع شد!بله بفرماييد!
-آقا شما خجالت نميكشي مگه نگفتي پارازيت ديگه نداريم؟ هان جواب بده!
-اي بابا مشكل از تير چراغ برقه ما پارازيت نداريم!
-تير چراغ برق چه....بووووق

-بله بفرماييد!
-خودمو معرفي كنم؟
- بفرماييد!
-بنده دلورس جين آمبريج هستم! ميخواستم ببينم كي اونجا جاي من نشسته ازش تشكر كنم!
-
-حالا ما سوسكو ميبينيم كه از كوچيكيش استفاده كرده و وارد استوديو مربوطه شده! و هي پارازيت ميندازه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت تاریک اندیشان... با صدای آزادی بخش EDNS همراه می باشید! تجهیزات جلوگیری از ورود افراد بیگانه مثل آمبریج نصب شده و به شما عزیزان اطمینان میدم شاهد این پارازیت ها دیگه نخواهید بود...! وقتی هاگوارتز رو تسخیر کردیم حال ایشون رو هم می پرسیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 08:05
نمایش جزئیات
آفلاین
الو بخش شنیدن نظرات ما؟!؟
- بله بفرمایید...
- من خواستم در مورد اخرین بخش اخبارتون یه کمی نظر بدم!
-بله ..خوب بفرمایید..
-نظر به اینکه این مسائل داره امنیت ما رو تهدید می کنه..من فکر می کنم این ها همه زیر سر خود امپراطور..بوووققق
-اا تماس قطع شد!
--------------------
-بفرمایید...
- خواستم بگم اون اقاهه که گوشه ی راست تصویر پایینی هست خود لوسیوس مالفوی هست...و چطور امپراطور تاریکی هر گونه دخالت...بوققققققققق
--------------------
- خواستم بگم که مکان این انفجارات و این محاصره با هم نمی خونه! یکیش تو چینه..یکیش تو آمریکا!؟ایا شما این عکس ها رو از آرشیو..بوقققققققق
-------------------
خواستم بگم من اون سربازان از پشت رو می شناسم...یکیشون کارکاروف....و دیگری بلاتریکس لسترنج می باشند!
-- شما از کجا می دونید...اونا پشت به تصویرن...
- بله..من از شهر قزو..بوقققققق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
Re: خبر گزاری EDNS
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1384 02:39
نمایش جزئیات
آفلاین
انفجارهای هماهنگ در سطح شهر

چند لحظه گذشته شهر در انفجارهای پیاپی لرزید... این در حالی است که منابع رسمی امپراطوری هر گونه دخالت در این زمینه را در کرده اند... به گزارش تحلیل گر حوادث EDNS این زنجیره انفجارها تلاش مذبوحانه کینگزلی شکلبولت برای ایجاد آشوب های بیشتر و پریشان کردن افکار عمومی می باشد...

به دنبال این جریان نیروهای ارتش ماگل ها وارد عمل شدند و ساختمان های اصلی شهر را برای حفاظت محاصره کردند....

در پی وارد شدن ماگل ها به صحنه جنگ سخنگوی امپراطوری به جادوگران سیاه اطمینان خاطر داد که جادوگران و سربازان امپراطوری آماده درگیری رو در رو با ماگل ها هستند و هیچ چیزی منافع امپراطوری را تهدید نمی کند...
همچنین تفالیتس همراه با ایگور کارکاروف و لسترانج به سمت همراه با عده ای گارد سرخ به سمت هاگوارتز حرکت کردند... جزئیات عملیات فوق سری ای که انجام خواهند داد در صورت موفقیت از خبرگذاری پخش خواهد شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/11/4 23:21:58
!ASLAMIOUS Baby!