جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  192 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 13:06
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ دلخراش مري تات
به آخرين خبري كه به دستمان رسيد توجه فرماييد.
مري تات مهاجم دوم تيم فمن كه هميشه در همه مراحل زندگي دوم بود طي يك تصادف وحشتناك دار فاني را وداع گفت.
به گفته ناظران اين صحنه دلخراش، مري تات عزيز هنگامي كه قصد داشت با پي كي خود از عرض خيابان عبور كند با يك دستگاه پژو آردي برخورد كرد كه متاسفانه در دم جان سپرد.
طبق گزارش پليس آگاهي منطقه .... راننده پژو آردي بعد از تصادف ناجوانمردانه پا به فرار گزاشت و پشت سرش را هم نگاه نكرد.
يكي از افسران آگاهي كه خواست نامش فاش نشود به خبرنگار ما گفت:
ما رد راننده آردي رو گرفتيم. البته راننده تنها نبود.
من الان نميتونم به طور قطع بگم كيه، ولي ميتونم بگم كه ما به نيك بي سر و آرشام و هدويگ مشكوكيم.
گفتني است كه نيك بي سر داراي يك دستگاه پژو آردي يشمي رنگ مدل 84 ميباشد.

ویرایش ناظر:واقعا متاسفم که دومین اخطار رو با فاصله بسیار کمی از قبلی میدم!نیک عزیز دوستیمون به کنار ولی واقعا تاپیک بی محتوا و مسخره شده.هیچ کس نمیتونه خلق سوژه کنه.اگه از اول این تاپیک نگاه بکنین تا الان شاید نصفش کل کل این آجاس و آداس و این کارای الکیه که از همینا فقط نصفش دزدی و نصف بعدی کشته شدنه!!49 درصد هم فقط خورد کردن کس دیگه هست و یا اینکه بگین فلانی قهرمان دروغیه یا اینکه فلانی خیلی خفنزه!فقط 1 درصد خلق سوژه و پست قشنگ وجود داره!
امیدوارم به سومی نکشه.اینو فقط با یه نفر نیستم!با همه!!!
جانسون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/3/31 17:23:12
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
مجله ی شایعه سازی :قفل یا باز؟

در پی قفل شدن مجله ی شایعه سازی پس از دعواهای مختصری که بین مدیران سایت به راه افتاد .. اعضا نیوز اعلام داشت: پس از دعواهای مختصر در باره ی این مجله ی دوست داشتنی بالاخره یک آدم مهربان و درستکار تصمیم به بازگشایی این مجله گرفت....
توماش جانسون یکی از اعضای خوب سایت پس از بازگشایی این مجله قوانینی را وضع نمود که بسیار جالب و در عین حال سخت است...
این قوانین به هرچه بهتر شدن این مجله کمک خواهد کرد.....

توماس جانسون ابراز کرد: من این مجله را بسیار دوست داشته ام و می دارم و به نظر من مجله بی علت قفل شده بود و فقط نیاز به قوانین داشت که وضع شد.....

اما پس از اعلام این خبر توسط اعضا نیوز مری تات نیوز اعلام کرد : هنوز بحث درباره ی این مجله ادامه دارد و معلوم نیست که این بازگشایی مجدد تا کی ادامه خواهد داشت.....
امیدواریم که این مجله به کار خود ادمه دهد......

ویرایش ناظر:این اطمینان رو به همه میدم که اگر یک پست دیگه ببینم که موضوعش شبیه قبلی باشه قطعا این تایپ رو قفل میکنم بدون هیچ گونه بخشش!!این چه وضعشه؟یعنی که چی؟هر کسی یه پست میزنه صد نفر دیگه با همون موضوع و محتوا همون پست رو میزنن!!این اولین اخطاره...اگر دوستدار این مجله هستین مواظب باشین که سه تا نشه!!
با تشکر
ناظر(جانسون)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/3/31 17:15:41
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 09:30
نمایش جزئیات
آفلاین
بستن مجدد مجله توسط توماس جانسون

ما با خبر شديم كه توماس جانسون عزيز مجله رو باز كرده بنابراين خودمون رو با سرعت به محل مجله رسانديم ولي متاسفانه وقتي به در مجله رسيديم ديديم دوباره توماس عزيز قفل قشنگي به دستش گرفته و اونو ميزنه به در مجله!!!
همه:
ما سريعا به نزد او رفتيم و از او سوالهايي پرسيديم

_برادر توماس براي چي دوباره قفلش كردي؟؟؟
برادر توماس:من كي اينو باز كرده بودم كه دوباره قفلش كنم!!!
_ما خودمون شنيدم كه شما بازش كرده بودين!!!
برادر توماس:بابا اين شايعه بوده!!!
_پس چرا الان شما دوباره قفلش كردي؟؟اگه باز نبوده!!!
برادر توماس:ببين اينش ربطي نداره ولي چون ميخوام حالت جا بياد ميگم رفته بودم چكش بردارم و البته چماق !!!
_يعني چي؟؟
برادر توماس:اونجا شده انباري هاگزميد ..در ضمن زيادي دارين سوال ميكنيد چماقه كوشش

خب عزيزان اگر امري نيست ما گزارش رو تموم كنيم!!!!
با اجازه....

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــدو
توماس:
ما:

موفق باشين مجله شايعه سازي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 09:00
نمایش جزئیات
آفلاین
بعد تصمیم گیری های انجام گرفته و صحبت با سدریک و کسب اجازه با تلاشهای پیگیر آناکین مونتاگ این تاپیک به شروط زیر باز گشت:

1- هیچ گونه پستی که بدون محتوا و فاقد ارزش باشد در این تاپیک زده نمیشود.
2- موضوعات نباید تکراری باشند و هیچ پستی نباید دنباله پست های قبل باشد.
3- پستی وجود نداشته باشد که در آن حتی آثار کل کل دیده شود.

و در صورت رعایت نکردن حتی یکی از این قوانین،حتی در یک پست،تاپیک قفل و در صورت لزوم به محض تصمیم گیری های لازم پاک خواهد شد.

با تشکر
ناظر(جانسون)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�
ارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1385 13:09
نمایش جزئیات
آفلاین
به دليل ارزشي شدن اين تاپيك و خوردن پستهاي تكراري و بي هدف كه فقط جهت كل كل و بالابردن پستها در اين تاپيك زده ميشه اين تاپيك فعلا قفل ميشه تا بعدا در موردش تصميميگيري بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1385 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ادریان پیوسی یک متقلب قهرمان نما!

به گزارش فمن گروپ نیوز ،ادریان پیوسی کاپیتان تیم جوات ویزارد پس از اینکه به اشتباه محلول راستی را بجای معجون دوپینگی که اماده کرده بود،نوشید حقایقی را بازگو کرد:
-"نمیتوانم قدرت تیم فمن را انکار کنم.اعتراف میکنم وقتی خبر قدرت بیش از حد تیمی تشکیل شده از ساحره ها را فهمیدم سعی کردم هر طور که شده انها را با روشهای کل کل و پاپوش سازی و...ضعیف کنم که نشد!اتحاد این تیم باور نکردنیست."
او طی این اعتراف از خانم آیدی مالفوی بخاطر تهمتی که به وی زده بود عذر خواهی کرد و همچنین اعلام نمود:
-"میدانم که ما مثل طبل تو خالی بودیم و اگر چه من سعی کردم بجز جایزه غلط املایی ،جام تیمها را هم ببرم،ولی با این روش ناجوانمردانه ای که پیش گرفتم ،خودم را کاملا گناهکار میدانم!"
خبرنگار ما حتی ایشان را دید که برای تسلیم شدن بسوی زندان ازکابان رفت اما بدلیل ازدحام جمعیت از میزان مجازات ایشان اطلاعی بدست نیاورد.
در اخرین لحظات نیز پیوسی داد میزد:
-"من گناهکارم!دیگه اینکارو تکرار نمیکنم!من مستحق زندانم!"

خبرگذاری فمن

با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
ارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1385 11:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نیک بی سر خودش را دزدید!!

به خبر آتشینی که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمایید!!:

در پی شایعه سازی های زیاد نیک بی سر درباره ی آدم ربایی.....
مری تات نیوز اعلام کرد: وی عاشق آدم ربایی است و دست از این گونه تیتر ها بر نمی دارد!!!
وی پس از شایعه سازی های زیاد وقتی متوجه شد که کسی او را نمی دزدد دست به دزدیدن خود زد!!!!
هم اکنون از مکان وی خبری نیست و در پی تلفنی که با وزارت سحر و جادو داشته اعلام کرده که کسی باید مرا بدزدد تا من خودم را آزاد کنم!!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
ارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1385 09:07
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس دامبلدور پدیدار شد

طی خبرهایی که هم اکنون به دستمون رسید آلبوس دامبلدور ، بزرگترین لایی خور قرن ، در حوالی محفل دیده شدن.
این در حالی است که همه یاران آلبوس در محفل در حال عزاداری برای نیومدن ایشون به محفل بودن.
برای بیشتر در جریان قرار گرفتن صحبتی با کسی که ایشون رو دیدن داشتیم.
گ : سلام!
شخص:
گ : آقای هدویگ شما کی آلبوس دامبلدور رو دیدید؟
هدویگ:ها...چیزه...من اصلا آلبوس رو ندیدم!
گ : پس چرا ادعا کردید که آلبوس دامبلدور دیده شده؟
هدویگ:آهان...فهمیدم!...دیشب کافه محفل ققنوس بودم مثل اینکه اونجا یه خورده تو نوشیدن زیاده روی کردم
گ : از این که یه ملت از نگرانی در اومده رو دوباره نگران کردید ممنونم!
هدویگ:قابل شما رو نداشت!

خوانندگان عزیز این خبر همینطور که دیدید توسط خود خبر رسان یعنی هدویگ تکذیب شد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1385 07:45
نمایش جزئیات
آفلاین
وزير جان به جان آفرين تسليم كرد....

اه...اه...(گريسا )ديشب خبر بدي به دست ما رسيد ..و اين خبر هم اين بود كه ديشب وزير در اثر فكر زياد به سرژ سكته را قبول و جان را به جان آفرين تسليم كرد
در اين رابطه از سرژ سوالي كرديم....
_سرژ عزيز چرا اون بنده ي خدا به شما فكر ميكرد؟؟؟
سرژ:اه...اه....زار.....مار....نميدونم والا فكر كنم چون ديروز باهاش فوتبال دستي بازي كردم و ازش بردم
_سرژ شما چرا از وزير برديد؟؟
سرژ:چون اون ...قبلا فيفا 06 من رو برده بود.....

به هر صورت داشتند قبر رو توي خاك قرار ميدادند كه يكي فرياد زد:
برادرا و خواهرا اون قبر خاليه.....
همه به سمت صدا برگشتند وزير بود.....همه فرار كردند....

بعدا فهميديم....وزير زندس...ببخشيد چون خبر نداشتيم مجبور شديم اين خبر رو براي شما پخش كنيم

تا خبر بعدي حتما واقعي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 26 خرداد 1385 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
آیدی مالفوی آزاد است

پس از پخش خبری درباره دستگیری آیدی مالفوی مری تات نیوز اعلام کرد که وی آزاد است و به اشتباه دستگیر شده...
اما به دلیل:
ادریان پیوسی برای وی نامه ای ارسال کرده بوده و در آن از او درخواست کرده که اگر می توانند در مسابقات کمی بد بازی کنند و به وی پیشنهاد رشوه داده است......
اما آیدی مالفوی قبول نمی کند و در این میان نامه ای دیگر به دست وی می رسد که بالای آن نوشته شده بوده بلند خوانده شود!! وی که ر حال بلند خواندن نامه بوده شک می کند که این شر و ور ها یعنی چه و چه ربطس دارد؟ناگهان متوجه می شود که این یک توتئه است و می خواهند بگویند که وی خودش در حال گفتن این حرف هاست ناگهان ماموران داخل خلنه می شوند...
وی نامه را نشان می دهد و پس از تحقیق و تفحس متوجه می شوند که اثر انگشت ادریان پیوسی روی آن است....

در حال حاضر این ادریان پیوسی است در آزکابان به سر می برد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/26 15:54:59

-------------