شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام کامل: نیمفودورا تانکس سن :12سال گروه گریفندور تحصیلات:دانش اموز هاگوارتز شکل ظاهری:نیمفودورا تانکس دختری زیبادوست داشتنیاست وازلحضه ی تولدش رنگ وشکل موهایش باتوجه به میل او عوض می شوند چوب دستی:چوب درخت شکوفه گیلاس ومغزی موی تک شاخ اندازه اش هم 23سانتی متر انعطاف پذیر توضیحات :نیمفودورا تانکس دختری تنهازیباودوست داشتنی که همیشه در پی یافتن مقداری توجه محبت است ولی شجاعت بی نهایت وپاک دلی اون باعث میشه همیشه بهترین دوستان رو پیداکنه.
به ایفای نقش خوش آمدی نیمفای عزیز. با امضاتون موافقم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیمفودورا تانکس لوپین در 1390/8/19 11:18:03 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/19 18:36:44
هیچ وقت به کسی یا مکانی دل نبندچون ممکنه ازدستش بدی
نام: فرد نام خانوادگی: ویزلی سن: 20 گروهبندی: گریفندور سوابق: از بنیان گذاران الف دال - به همراه جرج ویزلی مدیران مغازه ی شوخی ویزلی ها- فرار از هاگوارتز با یک دسته جارو - حضور در تیم کوییدیچ گریفندور به مدت 5 سال
توضیحات: برادر دوقلوی جرج ویزلی و پسر چهارم آرتور و مالی ویزلی. یه آدم گولاخ به تمام معنا و استاد ضایع کردن اطرافیاش و ماهر و متحر و خوش تیپ و اینا
خصوصیات ظاهری:موی قرمز، قد نسبتا بلند، عموما یه D: روی لبشه ... خوش پوش و خوش فرم ک ل ن.
در پناه او بدرود
تایید شد. به ایفای نقش خوش آمدید فرد عزیز.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/11 3:17:09
[هعی]
... می ترسم از یاد ببرم اسمت را به سان شاعران که می ترسند از یاد ببرند آن کلمه را که زاده شد از شکنجه ی شب آن کلمه را که می نماید همتراز خدا اما همیشه به یاد خواهم داشت جسمت را اما همیشه دوست خواهم داشت جسمت را اما همیشه پاس خوهم داشت جسمت را بدان سان که سربازی جنگش درهم شکسته بی کس و بی مصرف پاس می دارد تنها پای برجای مانده اش را ...
نام:رنی رودا گروه:گریفیندور رنی رودا یک دختر با دل و جرئت و باهوش است.او برادر کوچکش و در واقع خانواده اش را به طرز فجیعی از دست داد و با پدر خوانده اش زندگی می کند.او گوشه گیر ولی دوست داشتنی است.
سلام. این شخصیت ساخته ذهن خود شماست؟ شخصیت های ساختگی متاسفانه تایید نمیشن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/11 3:10:18
خوب بالاخره بعد از 3 سال برگشتم به این سایت کلی فکر کردم یادم بیاد کی بودم بالاخره یادم اومد فلامل بودم اینجا هم پستمه با کلی ذوق اومدم ولی هیچ کس نبود چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ قبلا همه دست به قلم بودند دیدم اینجا از همه شلوغ تره گفتم بیام بگم شاید کسی بشونه میخوام با یوزر قبلیم دوباره بیام تو سایت فعالیت کنم ولی پسوردشو یادم رفته ایمیلشم یادم رفته اخه بعد 3 سال ؟ من یادم نمیاد ناهار چی خوردم(غرمه سبزی بود)راستی اینم بگم امروز هری پاتر و یادگاران مرگ 2 رو فیلمشو دیدم که یاد اینجا افتادم
منتظر مدیرا هستم اکانت منو بهم برگردونند اگه میتونند
سلام. مجددا خوش آمدید به جادوگران. بهتون پیام شخصی زدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/10 23:53:38
باید یک شناسه جدید بسازید دوست عزیز و سپس درخواست بدید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/1 23:25:00
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
نام: بارتیموس نام خانوادگی: کراوچ سن: 55 سال گروهبندی: هافلپاف سوابق: کراوچ پدر - رئیس سازمان همکاری های جادویی بین المللی - کاندیدای قدیمی مقام وزارت سحر و جادو - دارنده ی مدال مرلین درجه 2. دیکتاتوری به تمام معنا!
توضیحات: پس از پیوستن پسرش به گروه مرگخواران، او را به آزکابان انداخت. پس از مدتی بوسیله معجون مرکب همسرش را بجای پسرش به زندان منتقل کرد تا بارتی پسر بتواند فرار کند .
چند سال بعد، کراوچ پدر بدست پسرش در قالب آلستور مودی، پیگیر برخاستن دوباره لرد ولدمورت، در جنگل ممنوعه کشته شد!
نام: آنتونین نام خانوادگی: دالاهوف سن: 47 سال گروهبندی: هافلپاف تحصیلات: پنجمین سال توضیحات: پس از لرد ولدمورت علاقه به جادوی سیاه را در چهره آنتونین پانزده ساله دید، اورا برای پیوستن به گروه مخوف مرگخواران با خود برد.