بسیار خب
من هم وظیفه دارم که یه سری حرفا رو بزنم...البته اغلب نکات مهم را دارکی عزیز روشن کردند
من هم فقط خواستم ازتون خواهش کنم که دیگه دست از فحش و فحش کاری بردارید. همچنین
هیچ گونه توهین و تهدید از طرف هیچ کس قابل قبول نیست و با اون برخورد میشه...این چیزا تو قوانین سایت هست دیگه لزومی نداره من هی اینا رو بهتون یاد آوری کنم
دوستان ما اومدیم اینجا که یه تفریحی داشته باشیم...ماشالا همه شما هم که بالغ و فهمیده هستید و دیگه لازم نیست که هی ناظرا یا مدیرا بیفتن دنبال پیام هاتون و آن ها رو ویرایش کنن...اگه می خواهید جواب کسی رو بدید با نمایشنامه های با حال جواب بدید نه با فحش و تهدید و پلک زدن...اگر هم نمی تونید جواب بدید چیزی نگید...کسی مجبورتون نکرده
خودتون دیگه باید تشخیص بدید چی بده چی خوبه!
من این را به صورت دوستانه از همه اعضا چه سیاه ها چه سفیدا درخواست می کنم.
حالا شما دو تا اختیار دارید:
یا اینکه به پیام دوستانه ی ما جواب مثبت بدین و بذارین که همه اوقات خوشی داشته باشیم
یا اینکه با ما مخالفت کنید و هم اعصاب خودتون رو خراب کنید و هم اعصاب دیگران را! این هم به شما یاد آوری می کنم که اگه این راه را انتخاب کنید با شما برخورد شدیدی می کنم و خودم شخصا همه مسئولیتش را بر عهده می گیرم...
شوخی هم ندارم.پس بهتره که همون راه اول را انتخاب کنیم و با هم دوستانه برخورد کنیم.
نکته ی دیگه ای که می خواستم بگم اینه که مسائلی که در داخل سایت اتفاق میوفته هیچ ربطی به دنیای خارجی نداره...بنابراین کسی را تهدید نکنید! درسته که من در داخل سایت با بلا و کرام و گیلدی باید دشمن باشم ولی این دلیل نمی شه که در خارج سایت هم چنین برخوردی داشته باشم.
در ضمن از این به بعد اگر از کسی شکایتی داشتید باید لینک دقیق پیام را به من یا دارکی عزیز یا کینگی عزیز بفرستید...همین جوری رو هوا نگید فلانی چیزی گفته
روی این حرفا فکر کنید...ضرر نداره
خوش باشید!