جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

397 کاربر(ها) آنلاین هستند (325 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
394
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 10:17
نمایش جزئیات
آفلاین

بسیار خب
من هم وظیفه دارم که یه سری حرفا رو بزنم...البته اغلب نکات مهم را دارکی عزیز روشن کردند

من هم فقط خواستم ازتون خواهش کنم که دیگه دست از فحش و فحش کاری بردارید. همچنین هیچ گونه توهین و تهدید از طرف هیچ کس قابل قبول نیست و با اون برخورد میشه...این چیزا تو قوانین سایت هست دیگه لزومی نداره من هی اینا رو بهتون یاد آوری کنم

دوستان ما اومدیم اینجا که یه تفریحی داشته باشیم...ماشالا همه شما هم که بالغ و فهمیده هستید و دیگه لازم نیست که هی ناظرا یا مدیرا بیفتن دنبال پیام هاتون و آن ها رو ویرایش کنن...اگه می خواهید جواب کسی رو بدید با نمایشنامه های با حال جواب بدید نه با فحش و تهدید و پلک زدن...اگر هم نمی تونید جواب بدید چیزی نگید...کسی مجبورتون نکرده

خودتون دیگه باید تشخیص بدید چی بده چی خوبه!
من این را به صورت دوستانه از همه اعضا چه سیاه ها چه سفیدا درخواست می کنم.

حالا شما دو تا اختیار دارید:
یا اینکه به پیام دوستانه ی ما جواب مثبت بدین و بذارین که همه اوقات خوشی داشته باشیم

یا اینکه با ما مخالفت کنید و هم اعصاب خودتون رو خراب کنید و هم اعصاب دیگران را! این هم به شما یاد آوری می کنم که اگه این راه را انتخاب کنید با شما برخورد شدیدی می کنم و خودم شخصا همه مسئولیتش را بر عهده می گیرم...
شوخی هم ندارم.

پس بهتره که همون راه اول را انتخاب کنیم و با هم دوستانه برخورد کنیم.

نکته ی دیگه ای که می خواستم بگم اینه که مسائلی که در داخل سایت اتفاق میوفته هیچ ربطی به دنیای خارجی نداره...بنابراین کسی را تهدید نکنید! درسته که من در داخل سایت با بلا و کرام و گیلدی باید دشمن باشم ولی این دلیل نمی شه که در خارج سایت هم چنین برخوردی داشته باشم.

در ضمن از این به بعد اگر از کسی شکایتی داشتید باید لینک دقیق پیام را به من یا دارکی عزیز یا کینگی عزیز بفرستید...همین جوری رو هوا نگید فلانی چیزی گفته

روی این حرفا فکر کنید...ضرر نداره

خوش باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 07:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نمونه ای دیگر از فحش ها
حالا از نفهم گذاشتیم در حالت عصبانیت بود
شعر مینویسد همه میدونن یعنی چیز شعر مینویسید و معنی اون هم تابلو دیگه اون وقت این دیگه زیاد روی نیست
تاپیک شکنجه میتونید برید بخونید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 06:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

بيل ويزلي نوشت
خب منظورمو از جل نفهمیده بودید
اول تلفظش:jol
یعنی اینکه به یک چیزی چسبیدن و ول نکردن یا همون آدامس شدن خودمون!!!!!!11 حالا فهمیدید؟؟؟
در ضمن همون که خودش می دونه گنگه

آها خب اينو زودتر ميگفتي پسرم
ولي خب اين از خصوصيات من هستش كه به يه چيزي گير بدم ول نميكنم تا ....
تا شو ديگه ميتوني از اينكه چند نفر از سايت رفتن بفهمي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 01:38
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه تاکیشی آزاد شد...

ضمن اعلام این مطلب یه نکته ای رو لحاظ می کنم...

البته و صد البته که همه می دونیم که بی جامه پارتی یعنی بدون لباس و این شکلک هم که تابلو هستش چی هستش! :bigkiss: اگه کسی نفهمیده من واقعا در مورد بهره هوشیش شک دارم...! ولی اینا مطالبی هستش که می شه ازش بی نهایت طنز درآورد!
مرلین عزیز... در یک محیط مجازی آدم های مجازی هستیم اونم تازه در محیط رول پلینگ! یعنی محیط مجازی و تصوری داخل محیط مجازی! که قوانین خودش رو داره! اونوقت تو میایی به این میگی ضد شرع و فساد؟! چقدر اطلاعات مذهبی داری که همچین چیزی رو به ما میگی؟ این حرفت دقت کردی اصلا جالب نبود؟ خیلی ها ممکنه ناراحت بشن البته من جزوه اونا نیستم چون اصولا من ناراحت نمیشم! ولی گذشته از این ها از نظر همین اسلامی هم که در حال حاضر در سطح کشور جاریه تو نمی تونی این ها رو فساد تعریف کنی! چه از لحاظ علمای دین چه از لحاظ قانونی! این چیزی جز یک تفریح مفرح نیست اگه با عقاید تو مشکلی داره و هماهنگ نیست خیلی راحت توش شرکت نکن! آزادی کامل! عقایدت برای خودت محترمه! ولی ماله بقیه هم هست! همانطوری که من حق ندارم بهت بگم مرلین مثلا تو چقدر فلانی و خاک بر سر اون افکارت تو هم حق نداری به من بگی دارک تو منحرف فاسد فلانی! (مثال زدم) پس دوستانه توصیه می کنم در مورد برخوردهات تجدید نظر کنی! چون هدف ما اینجا (لااقل حلقه نزدیکتر دوستان) صد در صد تفریحه! اونم تازه تو اینترنت!
===
بیایید به آزادی های فردی و عقاید دیگران احترام بگذرایم
سخنی از خودم!
===
طولانی شد ببخشید...
همگی موفق باشید و ایده های توپ ارائه بدین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین عزیزم من خیلی خیلی معذرت میخوام ولی خواستم که این بحث دیگه تموم بشه...قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم ولی احساس می کنم اگه ادامه ندی بهتره
بابت حذف این پستت علیرغم اینکه شاید از نظر خودت ایرادی نداشته باشه قبلا معذرت میخوام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 01:19
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه قلقلی آزاد شد

بله ضمن این مطلب اعلام میدارم که هرگونه مشکل فحشی توهین و غیره را بنده با گارانتی تعویض حل می کنم!

پس با ما تماس بگیرید!!!

در ضمن اون تیتر پیغام هایی که گیلی رو ناراحت کرده بود رو هم درستش کردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین

البته نحوه گفتن هم خیلی مهمه گیلدی جون !!
مثلا بعضی وقتها یه کسی یه حرف نسبتا بدی رو میگه اما هدفش فقط شوخیه و اصلا قصد مسخره کردن یا توهین رو نداره و این فکر نمیکنم زياد بد باشه !!
در مورد اون جمله " مثل ... سرشو میندازه پایین و میاد تو " هم باید بگم که کاملا برای طنز بوده و حتی جلوش هم چشمک وجود داشت و به شوخی عنوان شده بود و حتی برای همین گفته شده بود مثل دوست عزيزم ... , پس خودش رو هم کمی ضایع کرده و اگه می خواست توهین کنه از این عبارت استفاده نمیکرد !!
منظورم رو سربسته گفتم و امیدوارم که بفهمید چی میگم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1383 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه اشتباه نکنم موضوع این تاپیک اینه که در مورد اعضای سایت در حیطه ایفای نقش و و ضعیت ایفای نقششون نظر بدیم و انتقاد و پیشنهاد کنیم.حالا برای اینکه برگردیم به بحث اصلی من خواستم بگم که به نظر من گیلدروی شخصیت لاکهارت رو عالی پرورش داده و رفتارش هم کاملا با شخصیتش میخونه...
خواهش می کنم راجع به سه تا نقطه نظرات سوء ندین که من شخصا خوشم نمیاد.این سه تا نقطه هزار تا معنی میتونه داشته باشه و صد البته فهمیدن معنیش بستگی به این داره که شما با شخص نویسنده سه نقطه مشکل داشته باشی یا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1383 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خدا رو هزاران مرتبه شکر که یه نفر در میان سفیدا پیدا شد که حداقل میدونه سه تا نقطه یه معنی بیشتر نمیده! در این زمینه با مرلین بیشتر صحبت کن معنی برای سه تا نقطه زیاد بلده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1383 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گيلدروي نوشت
تنفس مصنوعی مگه فحشه؟
منظورم از سه نقطه یه همچین جمله ی زیبایی بود:
« سرشو مثل ... میندازه پایین، میاد تو!» که در این جمله، سه نقطه بسیار پرباره و پرمعنی!
تازه مرلین کلی از این سه تا نقطه دفاع کرده و فرموده: اون سه تا نقطه میتونه گاو نباشه و چیزهای دیگه ای باشه از جمله مثل بوق ها! (متن کامل این حمایت مرلین از سه نقطه در دسته، اگه پول درست حسابی بدین، میفروشم!)

تنفس مصنوعی اصلا برای سلامتی انسان بسیار مفیده و سرشار از ویتامین و پروتئینه! :bigkiss:

خداییش باهات حال میکنم گیلدی
مزاحت عالیه
این یه تیکه رو خوب اومدی چون « سرشو مثل ... میندازه پایین، میاد تو!» واقعا همین یه معنی که گفتی بیشتر نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!