جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

425 کاربر(ها) آنلاین هستند (348 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
421
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 4 شهریور 1383 19:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هرمايني نوشت:
من که موافقم همینطور بشه تو شکنجه گاه هم سعی کردم این کار را بکنم . کرام را جاسوس خودمون معرفی کردم خوب زیاد خوب نشده .... اما بقیه سعی نکردند ادامش بدهند . کرام تاکید میکنه سیاهه
اگر اینطوری باشه ما سفید ها راه چاره نداریم ... وقتی کسی نیاد حمایت کنه هر چی من سعی کنم نمایش نامه را طرف سفید ها بکشم آب از آب تکون نمیخوره !!!

خب حتما جالب نبوده كه كسي دنبالش رو نگرفته ببين كلا اگه چيزي جذاب باشه خود ملت ميان ميتركونن مطمان باش من با برنامه ريزي و اينه مثلا بشينيم بگيم براي مقابله با سياها چي كار كنيم مخالفم اولا كه اونجوري آزادي شخصي براي نوشتن محدود ميشه ثانيا ديگه خودمون رو كه نميخوايم گول بزنيم در كل همش يه بازيه حالا بيايم براش محاسبات جنگي انجام بديم كه چجوري بريزيم سر سياها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: چهارشنبه 4 شهریور 1383 19:03
نمایش جزئیات
آفلاین
اي مامان!!!
باز اينجا چه خبره؟
هر چند وقت يه بار بايد دعوا و درگيري پيش بياد!
اومديم اينجا خوش بگذرونيم!نه اينكه اعصاب خودمون و همديگه رو خرد كنيم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Poor Is The Pupil Who Does Not Surpass His Master
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دارک لرد نوشت
شناسه تاکیشی آزاد شد...

ضمن اعلام این مطلب یه نکته ای رو لحاظ می کنم...

البته و صد البته که همه می دونیم که بی جامه پارتی یعنی بدون لباس و این شکلک هم که تابلو هستش چی هستش! :bigkiss: اگه کسی نفهمیده من واقعا در مورد بهره هوشیش شک دارم...! ولی اینا مطالبی هستش که می شه ازش بی نهایت طنز درآورد!
مرلین عزیز... در یک محیط مجازی آدم های مجازی هستیم اونم تازه در محیط رول پلینگ! یعنی محیط مجازی و تصوری داخل محیط مجازی! که قوانین خودش رو داره! اونوقت تو میایی به این میگی ضد شرع و فساد؟! چقدر اطلاعات مذهبی داری که همچین چیزی رو به ما میگی؟ این حرفت دقت کردی اصلا جالب نبود؟ خیلی ها ممکنه ناراحت بشن البته من جزوه اونا نیستم چون اصولا من ناراحت نمیشم! ولی گذشته از این ها از نظر همین اسلامی هم که در حال حاضر در سطح کشور جاریه تو نمی تونی این ها رو فساد تعریف کنی! چه از لحاظ علمای دین چه از لحاظ قانونی! این چیزی جز یک تفریح مفرح نیست اگه با عقاید تو مشکلی داره و هماهنگ نیست خیلی راحت توش شرکت نکن! آزادی کامل! عقایدت برای خودت محترمه! ولی ماله بقیه هم هست! همانطوری که من حق ندارم بهت بگم مرلین مثلا تو چقدر فلانی و خاک بر سر اون افکارت تو هم حق نداری به من بگی دارک تو منحرف فاسد فلانی! (مثال زدم) پس دوستانه توصیه می کنم در مورد برخوردهات تجدید نظر کنی! چون هدف ما اینجا (لااقل حلقه نزدیکتر دوستان) صد در صد تفریحه! اونم تازه تو اینترنت!
===
بیایید به آزادی های فردی و عقاید دیگران احترام بگذرایم
سخنی از خودم!
===
طولانی شد ببخشید...
همگی موفق باشید و ایده های توپ ارائه بدین!

هوم... متن پست مرلینو خریدارم! با قیمت مناسب و عالی!
نمیدونم مرلین چی گفته بود... احتمالا گفته بوده من هر جا پستای گیلدی و شیکمو میبیبنم حالم به هم میخوره چون ضد اخلاقیات حرف میزنن و سایتو به گند کشیدن!
خوب چه مرلین یه همچین چیزی گفته باشه چه نگفته باشه... اینی که حاجی گفت خیلی به موقع بود! کلا بسی لازم بود! دستت درست حاجی!
------------------------------------------
نقل قول:
كيلدى جون ............ يه عالمه معنى مىده ولى اولين معنى اى كه به ذهن مىرسه بده ولى استفاده از سه نقطه خيلى بهتره تا اينكه يه جيزى بكى

خوب معلومه ............ هزار تا معنی میده! ماشالله یه گردان سه نقطس!
اون قسمت دوم هم بر منکرش لعنت ولی خوب همون سه نقطه هم کلا خوب نیست دیگه!
------------------------------------------
بیل جان رو معنویات بیشتر کار کن! آب دمبل هم بخور که زورت زیاد شه!
بیا این حرفاتم مثه اون جل دوباره یه توضیح پیرامونش بده!
اون چیزی که من از پستت فهمیدم... جوابش همونایی بود که کینگزلی گفت! کنگزلی دستت درست! :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا برات متاسفم بیل!
تو که نمیفهمی اصلا اصل قضیه چیه و اومدی این حرفو میزنی
واقعا که!
فکر کرده گیر ما همین سه تا نقطس!
:no: :no: :no: :no: :no:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57.
یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
گیلدی حال کن...
...

... حالا اینا چه معنی داد که بخاطر ... همه رو ریختی بهم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مسول برگزاری مسابقه ی زیبا ترین پسر و یا مرد هاگوارتز
but i cant help falling in love with you! (Elvis Presley)
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 18:19
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها من زیاد توی تاپیک های رول پلیینگ نیومده بودم سرم با مرتب سازی تالار اسرار گرم بود یک مدت . اما از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام . هی گفتم سعی میکنم !
در ضمن من سفیدم !! و همیشه هم بودم !!! مشکل اینه که سیاه ها سیاه نیستند و نمیشه با هاشون دشمن بود (این را شوخی کردم )
در ضمن هری توی اون تاپیک که گفتم اگر بلا نباشه اولین کسی که پس میفته منم واسه پستی بود که کرام قبلش زده بود ... و گفته بود اگر بلا از سایت بره سایت بی نمک میشه ... واقعا" هم همینه . ما که نمیخواهیم نمایش نامه نویس بزرگمون بره !!!
در مورد سفید ها هم که این روز ها کارشون به فحش رسیده باید بگم سیاه ها خط مشی شون را پیدا کردند میدونند چه طور با سفید ها دشمن باشند اما توهین نکنند در حالی که سفید ها خط مشی ایی ندارند یا با اون آشنا نیستند ... میخواهند دشمنیشون را ایفا کنند اما نمیتونند راهی غیر از توهین پیدا کنند . در ضمن ما نمیخواهیم دعوا راه بندازیم و رول پلیینگ بزن بزن باشه !!
اگر یکی بیاد ما را روی غلتک بندازه ما هم میفهمیم چه طور این کار را بکنیم در ضمن سفید ها با کمبود نیرو هم رو به رو هستند مثلا" هرمیون نمیتونه با دالاهوف در بیفته ... و شخصیت ها ی قدرتمند هم زیاد در نمایشنامه مطرح نمیشند . راه کارشم اینه که سفیدها باید بیشتر از شخصیت های قوی استفاده کنند حتی اگر شده نقل قول بیارند .
آموس و آرتور فراموش نکنند باید فانتزی با قضیه برخورد کنیم یعنی دعوا های بین سفید و سیاه را به صورت طنز بگنجونیم.
اگر قرار بشه سایت واقعا" دو جبهه بشه به نظر من فرندشیپ کیفش خیلی بیشتره تا دعوا و کتک کاری .
در ضمن یک مشکل دیگه ایی که هست اینه که بعضی ها خیلی به ابهت نقشش اهمیت میدند . اما باور کنید طنز باعث نمیشه از ابهت یک کارکتر کاسته بشه ..
مثلا" مرلین شکایت میکنه اومدیم شخصیتشو کردیم آفتابه به دست ...اما به نظر من این در واقع پروروندن شخصیته که کمی مرلین را فانتزی کرده .
اما دارکلی این را پذیرفته حتی خودش هم به فانتزی شدن شخصیتش کمک کرده . نمیگم همه بیان فانتزی کار کنند . مثلا" لرد نمیخواست شخصیتش فانتزی باشه و این در واقع به بالانس سایت هم کمک میکرد سایت یک نواخت نمیشد .
چیز دیگه که میخواستم بگم اینه که مثلا" بلا اینجا گله کرده مرلین با یک نگاه همشون را میکشه ... این به نظر من یک سوژه ی خیلی خوبیه .میشه کلی باهاش مانور داد !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 15:40
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه عمو فردوس آزاد شد

ضمن اعلام این مطلب اعلام می دارم:

به خدا دراک نیست! دارکه! تازه می تونی لرد صدام کنی!

آها در مورد فحش ها و بد و بیراه ها دوستان الان زمان آن است که با مشت آهنین برخورد کنیم! من اینجا اعلام می کنم همه بدونن اگه خیلی عصبانی کنین ناظرها رو خیلی راحت ممکنه تا حذف کاربر پیش بریم... اصلا شوخی هم نداریم! مگه اینجا شهر هراته؟! نخیر اینجا قزوینه! و از این به بعد هر جا موردی ببینیم برخورد خیلی شدیدی خواهم کرد...

هرگونه فحش و غیره را به من یا پرفسور مک گونگال یا کینگزلی عزیز گزارش دهید!!!ما با تماسی بگیرید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به منم فحش دادم سريع به دراك كفتم اونم جورش كرد ولى منم از دوستانه عزيز خواهشمندم يكم ادبو رعايت كنن تا سايت مثل قبلا خوب باشه
كيلدى جون ............ يه عالمه معنى مىده ولى اولين معنى اى كه به ذهن مىرسه بده ولى استفاده از سه نقطه خيلى بهتره تا اينكه يه جيزى بكى

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 13:07
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا که....
بلاخره دهن پروفسور مک گونگالو هم باز کردید!
این نهایت حماقتتونه!
چون پروفسور مک گونگال کمتر موقع ها به این سبک صحبت میکنه....
و متوجه ی خطر باشید!
بسه دیگه!
به هرکی دیگه میگفتی تاحالا فهمیده بود...
-----------------------------

با تشکر
کینگزلی
عضو انجمن مدیران خشن!
برگزیده ی منکرات جادو
وزیر سحرو جادو
و در آخر بگم که:
I AM MAD

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57.
یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1383 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا کار فحش دادن ها به کجا رسیده تو تاپیک فرماندهی محفل ققنوس سرکادوگان به بلا میگه میمون بابا باید یه مجازاتی داشته باشه وگرنه تا چند وقت دیگه بهم دیگه فحشای خانوادگیم میدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري