شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من به طور رسمی از آموس شکایت دارم این بچه با پیغام های تهدید امیز سعی در جو سازی و مسموم ساختن فضای تاپیک ها داره..اگر قراره بی جنبه بازی و مسخره بازی ادامه داشته باشه بگید تا ما هم وارد عمل بشیم.
نمونه پیام ها
دیگوری نوشت
انگار می خواید جدی جدی داداش جونمو صدا کنم بیاد یه حالی به کامیو تر هاتون بده
دیگوری بازم نوشت
اخطار به تمام مخالفان:ای دی شما در نزد من محفوظ هست پس مراقب خود و خانواده و کامپیوتر خود باشید دیروز طبق جلسه ای که میان هیئت مدیره ی انجمن برگزار شد تصمیماتی مبنی بر گرفتن حال 2 نفر از اعضا ی اسلایترین گرفته شد که اجرا کننده ی این تصمیمات هیچ کدام از اعضای سایت نیستند.برای کسب اطلاعات بیشتر منتظر بدبخت شدن خود باشید
درسته دفعه پیش هم شکایت من در مورد فش ها به جایی نرسید...ولی من بازم شکایت می کنم.. اگر قراره یارو آموس تا کم میاره چرت و پرت بگه..بعد آخرشم من متهم شم که منو جو گرفته..منم می دونم چه جوری پیام بدم...و جوگرفتنی نشون بدم که..(عصبانیم...هیچی نمی گم)
شکم: من هنوزم می گم شکم موضع مشخصی نداره..شکم وزیر جالب نیس..نظر من البته
خب من از مشخصاتم موضع نامشخصه و موارد بعدی گیلدی:عالی پیش میره......سوژس پسر! بلا:مثل همیشه عالی بوده.......مثل اوایل سایت که مودی رو داشت نه البته..... کرام:نقششو جالب بازی میکنه...فقط پیاز داغو باید بیشتر کنه....... بیلو که گفتم.... آرتور:نقش آرتورو خوب بازی میکرد...از وقتی وارد دار دسته مرلین بازارا شد قاطی کرد...... آموس:خدا شفاش بده.... هلنا:همونی که بلا گفت.... دیگه... هرمیون:خوب بازی میکنه...یجوریه اونم خدا شفاش بده.... بقیرو یادم نمیاد.....بازم میگم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
بيل ويزلي نوشت کینگزلی:خیلی زیادی جل میشه و نمایشنامه هارو از روند خودش در کل خارج میکنه! هری:اولش خوب بود اما جدیدا زیادی جل می شه اونم با پیامهای بی مورد سوسک:برو بابا با این شناست در ضمن حضورت سفید گونست هرمیون: کدوم طرفیه؟؟؟؟ کم پیدا هستی!!!!!!!! فلور:نقش خودشو خوب بازی می کنه و در کل اصلا فلور یعنی مایه ی حیات(((((((مثل یک جادوگر خوب در مورد فلور جان نظر بدید از واژهای درست استفاده کنید این چه طرز پیام دادن است؟؟؟ ))))))))))))))9 لسترنج:فعالیتت خوبه ولی درست نظر بده یکم مودبانه مخصوصا در مورد فلور جان مادام ماکسیم:خب فعال نیست خثلی کم فعالیت میکنه که البته دلیلشو میدونم! ولی روی هم رفته آماتور خوبیه
خب نظر یادتون نرو منم جادوگرم!!!!!!!!!
در ضمن از جادوگران تقاضا می شود احترام خواهران جادوگره را داشته باشن مخصوصا فلور!
هومم در مورد ااینکه گفتم سفیدا.. اولیش مرلین در تاپیک های مختلفی نشون داده که بلد نیست در یه کل کل رول پلیینگی شرکت کنه و تا کم آورده پاک کرده...یا زده به خط روانی بودن و خواب بودن طرف نمونه تاپیک: شکنجه گاه...کوییدیچ اسلیترین..
آموس: دقیقا مثل مرلین...الکی هم هی می گه من عصبانیم!همین فقط! نمونه تاپیک: مثه مرلین
آرتور: درجه ش از مرلین و آموس کمتره! ولی بازم تا کم میاره همین کارو می کنه
هلنا: فقط بلده اخبار بنویسه که توش گفته ولدی..همین! نمونه تاپیک: خبرگزاری ها
دراکو مالفوی: اصلا دارکو نیس..بیشتر شبیه نویله
هرمیون: با هرمیون فاصله داره...دشمن نیست با ما!
شکم: من هنوزم می گم شکم موضع مشخصی نداره..شکم وزیر جالب نیس..نظر من البته
لسترنج:هوممم..هنوز تو شخصیت رودی جا نیفتادی..سیاهیت کمه! یعنی همون که می دونی منظورمه تو تالار اسلیتیرین زیاد میگیم..اون یه مورد!
بر و بچ تو نقش رفته سر کادوگان! اولش باحال اومد!خوب بود گیلدوری کرام سیریوس خودمون..نه ستاره دار ها
هرماینی توی ایفای نقش خوب نیست ببین هرمی جان اینکه ما چقدر بلا رو دوست داریم مساله سواییه و اینکه بلا با هرماینی چقدر دشمنن مساله سوایی هستش در نتیجه به هیچ عنوان نباید از این جمله ها بنویسی توی ایفای نقش: نقل قول:
بلا بره اولین کسی که اسنجا پس میفته منم
نقل قول:
ای خدا بیا من و بکش ولی من را تو لیست اینا نذار بلا بلا هی هی بلا بلا بلا ما دوست داریم بلا جون دوست داریم
تازه بعدشم توی تالار گریفین نیومد که ما قضیه رو به نحوی درستش کنیم. این مساله رو یادت باشه هرمی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
سلام به سعید سایت چهار قسمت داره 1-خبر : که بر روی صفحه اول میبینی 2-انجمن ها : که شمامل کتگوری فروم و تاپیک میشه کتگوری : عنوان فروم ها یی هستند که توش قرار میگیرن و باعث جدا شدن فروم ها از هم میشوند فروم : یه موضوع خاص که در اون مورد تاپیک درست میشود تاپیک : یک موضوع خاص که در اون مورد بحث میشود که به دو قسمترول پلینگ و بحث های جدی تقسیم میشود رول پلینگ : ایفای نقش یک کارکتر انتخاب میکنی و مثل اون عمل میکنی شبیه یک داستان که در انجمن ها به مقدار زیاد هستش برای شرکت در این فرووم ها باید شخصیت خودتو معرفی کنی که در فروم بیا تو جادوگر منتظریم هستش بحث های جدی : بحث در مورد کتاب و... که فکر های خودته دیگه اون کارکتری که انتخاب کردی نیستی 3-نوشته ها : نوشته بچه ها از قبیل داستان و..... میتونی بهشون امتیاز بدی و بحث کنی و خودت هم نوشته داشته باشی 4-گالری عکس : یخ سری عکس از فیلم جلد کتاب طنز هری پاتری درش قرار داره میتونی امتیاز بدی و خودت هم اضافه کنی فکر کنم همه چی گفتم البته یه قسمت های فرعی داره مثل نظر سنجی که رو خود صفحه اول هستش و...... این هم پاک کنید وقتی خوندش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
به بیل: آره قربونش... زیر دیپلم حرف بزن، ما هم بفهمیم... جل میشه دیگه یعنی چی؟ درضمن به سوسک بدبخت چرا گیر میدی؟ خودت رفتی شناسه بنایی ورداشتی! خوبه بهت بگیم کلنگ؟ تازه خجالت نمیکشی دست فلورو میگیری میبریش کافه مادام پادی فوت، بعد به جای اینکه بهش تنفس مصنوعی بدی، در و دیوارو نیگاه میکنی؟ ----------------------------- باحالا رو هم بنویسیم؟ خوب مینویسیم... گیلدی که غوغاس! بلا، و دارکی و شیکم هم خیلی توپن... یعنی گروه خودمون دیگه از گروه القاعده (مخالفان ما) هم... اسی و پاتی و آموس و آرتور و اینا... 4 به 4 شدیم... حالا بیایید جلو دعوا... تازه ما درگیری داخلی هم داریم (اسلام VS بی جامه پارتی)... در صورت زخمی شدن هر یک از اعضا کرام که فعلا نیست تو سایت... رودی میاد جلو! ----------------------------- به همه جامعه جادوگری: :bigkiss: در ضمن وقتی درمورد یکی چیزی نمینویسیم دو حالت داره: 1. طرف کارش درسته و خوب داره میره جلو 2. طرف به ما زیاد ربط نداره... یعنی جایی که مثلا من هستم، اون نیست و تو این مایه ها! که اکثرا همون مورد اولیس...
به بيل: بيل عزيز ميشه بگي منظورت از جل زدن چيه يا يه پست از من رو آدرس بدي من هميشه سعي ميكنم پستهام رو كاملا رول پلينگي بزنم و روشون برنامه ميريزم كه الكي نباشن و يه هدف خاصي رو دنبال كنن به بلا: به نظر من تو يكمي زيادي جو گير شدي يه كم مثل ولدمورت ( سعيد ) شدي و قضيه سفيد ها و سياه ها رو به همه جا كشوندي حتي تو اين تاپيك كه رول پلينگي نيست. اين جور كه تو نوشتي يعني همه سفيدا افتضاح مينويسن و همه سياه ها تهشن در حالي كه من هر كسي رو كه خوب بنويسه خوشم مياد و اصلا كاري به اينكه سفيد يا سياه هستش ندارم. لطفا از اين به بعد نام ببر كه از نوشتن كي دقيقا خوشت نمياد چون اينطوري كه تو نوشتي همه سفيدا برن كشكون رو بساون ديگه. به همه: ابدا كلي نگيد فلاني بد و افتضاحه تعريف خواستيد بكنيد كلي بگيد اشكال نداره ولي ايراد رو بايد ريز بگيد تا طرف بدونه دقيقا كدوم پست جمله يا روشش ايراد داره. پستش رو آدرس بديد يا نقل قول كنيد. اونايي كه خوب مينويسن رو هم بگيد بابا همش ارور گيري نباشه. خب اگه در حال حاضر كه البته يه سري مثل مرلين و كتي بل و دور تر يك ساحره نيستن بخوام بگم كيا بهتر مينويسن از نظر من گيلدي و اسنافلز و خودم از همه بهتر مينويسيم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
هومم من در مورد دوستان سفید یه چیزی بگم.. اگر میشه یه کم در مورد جواباتون فکر کنید...یه کم خلاقیت داشته باشید...از بس اومدم دیدم نوشتید من عصبانیم! خواب می بینیم...روانی هستیم..چرت و پرت می گیم..خسته شدم..چرا یه جور دیگه جواب نمی دید؟! در مورد منم که کسی نظر نداره! اخ جون! فقط لسترنج گفته بود رودی جون یعنی خشن بشم؟! مجوز خشانت صادر شد؟!
من از نحوه پیام های گیلدی جونم خیلی راضیم..همین فقط!