شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب منظورمو از جل نفهمیده بودید اول تلفظش:jol یعنی اینکه به یک چیزی چسبیدن و ول نکردن یا همون آدامس شدن خودمون!!!!!!11 حالا فهمیدید؟؟؟ در ضمن همون که خودش می دونه گنگه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مسول برگزاری مسابقه ی زیبا ترین پسر و یا مرد هاگوارتز but i cant help falling in love with you! (Elvis Presley)
تنفس مصنوعی مگه فحشه؟ منظورم از سه نقطه یه همچین جمله ی زیبایی بود: « سرشو مثل ... میندازه پایین، میاد تو!» که در این جمله، سه نقطه بسیار پرباره و پرمعنی! تازه مرلین کلی از این سه تا نقطه دفاع کرده و فرموده: اون سه تا نقطه میتونه گاو نباشه و چیزهای دیگه ای باشه از جمله مثل بوق ها! (متن کامل این حمایت مرلین از سه نقطه در دسته، اگه پول درست حسابی بدین، میفروشم!)
تنفس مصنوعی اصلا برای سلامتی انسان بسیار مفیده و سرشار از ویتامین و پروتئینه! :bigkiss:
'گیلدی خیلی باحالی و اما در مورد بی جنبه ها که نمونشون تو سایت هست! I AM MAD و این جاست اطلاعیه ی وزیر! توجه: بدستور وزیر افراد بی جنبه توسط نیرو های نوشابه ای دستگیر شده و در اتاق گاز قرار میگیرند..... (این اتاق اتاق بلندیست که روی آن باز است و فرد داخل آن می اندازند سپس یک کپسول گاز از آنجا رها شده و به سر متهم برخورد میکند)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
منم با باجنبه هاش مشکلی ندارم! منم خودم خوشحال میشم دو نفر که میان تو سایت حداقل با یه همچین چیزی بخندن ولی به شرطی که با جنبه باشن! اگه تو سایت فقط امثال اسی این جور آدما بودن من با این قضیه مشکلی نداشتم... ولی الان سایت عمومیه و پر از کساییه که همین که یه همچین چیزی ببینن یاد میگیرن و فکر میکنن این جور چیزا تو سایت آزاده و فردا کل هیکلمونو به فحش میکشن! اولش از سه تا نقطه شروع شد... الان رسیده به سگ دو روز دیگه معلوم نیست چی میشه!
ضمن اعلام این مطلب اعلام می کنم که من فعلا در وضعیت نه بابا خودم میگم میو میو عوض میشه قرار دارم و در بعضی جاها حاجی و در بعضی جاها موهاهاهاهها خواهم بود!
در ضمن هوووووووووووووء مرلین این چه نحوه برخوردیه!؟ بهتر برخورد کنین جوانان وطن!
گيلدروي نوشت و باز هم فحش... این بار از دوشیزه لیلی اونز! لیلی عنوان پستشو توی تاپیک زیباترین دختر هاگوارتز نوشته: « گیلدی چه مهربونه... سگ در خونمونه» و بعدشم هزار نفر اومدن به همون پست جواب دادن و عنوان همه پستاشون شده گیلدی سگ در خونمونه! و احتمالا بسی هم منتظره که چند نفر بیان تحسینش کنن، به خاطر ذوق و خلاقیتی که به خرج داده و شعر از خودش در کرده! به قول شیکم: I AM MAD
شرمنده ها گیلدی جان اما نمی تونم جلوی خندمو نگیرم تیگه با حالی بود اما واقعا از فحش دادن در سایت باید خود داری کرد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم وقتي بزرگ مي شوم:سياهم وقتي مريض مي شوم:سياهم ولي تو وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي وقتي بزرگ مي شوي:سفيد وقتي مري
هوم... نداشت ربطی! سیاها فقط با کلماتی نظیر آفتابه و ریش و اینا سفیدا رو به بازی گرفتن که اونم بیشتر مربوط به مرلینه... این جور چیزا هم کم کم تو رول پلیینگ به وجود میاد! مثلا وقتی مرلین گیر میده به دستشویی، خوب بقیه تو نمایشنامه ها مینویسن آفتابه دسته مرلینه! وقتی میگی با القاب زشت و ناپسند شما رو خطاب کردن، مثال بزن... من که جایی ندیدم! فعلا که فحش ها و فحش دهنده ها اینجا لیستشون هست و همه فحش دهنده ها از دم جزو دارودسته مرلین و سفیدان!
به هر حال حتی اگه فحش و فحش کاریم باشه... مربوط به سایته و رول پلیینگ!
اینایی که تو گفتی هیچ ربطی به سایت نداره... به خصوص که خودت میگی داداشمو میارمو، دو نفر که عضو سایت نیستن کیامپیوتر اسلیا رو به فنا میدن و غیره! دامبل فهمید نمیتونه از این کارا بکنه... تو هنوز نفهمیدی؟
بلاتریکس نوشت من به طور رسمی از آموس شکایت دارم این بچه با پیغام های تهدید امیز سعی در جو سازی و مسموم ساختن فضای تاپیک ها داره..اگر قراره بی جنبه بازی و مسخره بازی ادامه داشته باشه بگید تا ما هم وارد عمل بشیم.
نمونه پیام ها
دیگوری نوشت
انگار می خواید جدی جدی داداش جونمو صدا کنم بیاد یه حالی به کامیو تر هاتون بده
دیگوری بازم نوشت
اخطار به تمام مخالفان:ای دی شما در نزد من محفوظ هست پس مراقب خود و خانواده و کامپیوتر خود باشید دیروز طبق جلسه ای که میان هیئت مدیره ی انجمن برگزار شد تصمیماتی مبنی بر گرفتن حال 2 نفر از اعضا ی اسلایترین گرفته شد که اجرا کننده ی این تصمیمات هیچ کدام از اعضای سایت نیستند.برای کسب اطلاعات بیشتر منتظر بدبخت شدن خود باشید
درسته دفعه پیش هم شکایت من در مورد فش ها به جایی نرسید...ولی من بازم شکایت می کنم.. اگر قراره یارو آموس تا کم میاره چرت و پرت بگه..بعد آخرشم من متهم شم که منو جو گرفته..منم می دونم چه جوری پیام بدم...و جوگرفتنی نشون بدم که..(عصبانیم...هیچی نمی گم)
(اگر سخنرانی های دکتر شریعتی را گوش کرده اید این متن را با لحن دکتر بخوانید)
چگونه در چنین مکانی میتوان زندگی کرد ما برای اشاعه ی ازادی انقلاب کردیم و شهیدانی دادیم اگر ازادی بیان وجود ندارد پس چرا خودتان را مدافع ازادی میدانید از هر کلامی که از زبان من رانده میشود اشکالی گرفته میشود که بر صحبت های دیگران وارد نیست چگونه است که جادوگران سیاه ما را با کلمات خود به بازی میگیرند و هنگامی که کلامی برای دفاع... تکرار میکنم فقط برای دفاع... میزنیم محکوم به ایجاد بی ثباتی و تشنج میشویم چگونه است که صحبت های ما ایجاد ناامنی میکند زمانی که ما به استهزاء گرفته میشویم و با القابی زشت و ناپسند مورد خطاب قرار میگیریم از درون میسوزیم و شمع عدالت در وجودمان رو به خاموشی میرود و اتش نفاق در انتهای افکارمان فزونی میابد .حال که هرگز این کارها از نظر شخص محترم دادگاه جرم تلقی نمیشود ولی احساسات ما از این ناعدالتیها که بر زبان جاری میشود محکوم و قابل سرزنش هست من از بلاتریکس شکایت میکنم و از مهظر محترم دادگاه میخواهم که به شکایت من رسیدگی کنند که در غیر این صورت من نزد دیوان عالی کشور از دادگاه نیز شکایت خواهم کرد
و باز هم فحش... این بار از دوشیزه لیلی اونز! لیلی عنوان پستشو توی تاپیک زیباترین دختر هاگوارتز نوشته: « گیلدی چه مهربونه... سگ در خونمونه» و بعدشم هزار نفر اومدن به همون پست جواب دادن و عنوان همه پستاشون شده گیلدی سگ در خونمونه! و احتمالا بسی هم منتظره که چند نفر بیان تحسینش کنن، به خاطر ذوق و خلاقیتی که به خرج داده و شعر از خودش در کرده! به قول شیکم: I AM MAD بازم دم حاجی دارکی گرم که رفت ده هزار تا پستو ویرایش کرد... عنوانارو عوض کرد!