شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اتفاقا با پستای شما ثابت میشه که پنیر خور هستید!!!
هدف ما دور هم بودن و شاد بودنه. نه ارزشی بازی و بعضا مسخره بازی! با اینکه اینناها آخرش بازی داره، ولی هر بازی ای هم خوب نیست و مثلا کبریت بازی، خطر داره!!!
قصدتون، شما خودتو بذار جای ما: یکی می یاد از اولی که اومد همینجور سعی میکنه خوشمزه بازی راه بندازه؛ و تو میدونی این پاش باز بشه به ایفای نقش، روی هرچی ارزشیه کم میکنه!!! حالا جای ما باشی تایید میکنی؟!
3- خب شما از کجا به این نتیجه رسیدین که من به ایفای نقش علاقه ندارم؟
و اگه این معرفی درست حسابیه، پس معرفیهای من طبق هر استانداردی که در نظر بگیرین باید جزو شاهکارهای قرن محسوب یشن:
نقل قول:
سن : يه خورده پيرم جنس : مرد مو : سياه ، خاكستري و كوتاه قد : متوسط ، مثل بقیه چوب جادو : سي سانتي متر سپر مدافع : گوسفند نژاد : نیمه اصیل معرفی کوتاه: یکی از مهاجمین تیم کویدیچ هافلپاف
و بعدش شما از کجا میدونین که قصد من سر کاریه یا چیه؟ به قول دامبلدور بی گناه مگر اینکه خلافش ثابت بشه! اینجور زود قضاوت کردن ها از دوست داران اهل بیت! بعیده.
4- شناسه قبلیم همون پروفسور حسینی یک بود که بعد شد دو بعد شد گیلدوری لاکهارت و بعد شد پروفسور حسینی با علامت تعجب!
قصدمم صرفا تفریح کردن و سرگرم شدنه و در عین حال بالا بردن مهارت های داستان پردازی و اینجورچیزا! هدف از این والاتر؟
2- چون شوخ طبعي با مسخره بازي فرق ميكنه! اگه عضو سابق هستيد شناسه قبليتونو بگيد!
3- ملاك واسه تاييد علاقه به ايفاي نقشه و يه معرفي درست و حسابي و به دور از مسخره بازيه. البته بايد بدونيم طرف شناسه دوم داره يا نه؛ و كلا اگه قصدش سركاري و ايناها باشه تاييد نميشه!
4- شما بيا راست و حسيني بگو شناسه قبليت چيه و الان قصدت از اومدن و نمك و مزه ريختن چيه؟!!!