شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اممم محض اطلاع میگم که من توی این انجمن یه تاپیک برای فن فیکشن کوتاهم که اسمش دوست یا دشمن؟اسلیترین یا گریفندور؟ هست درست کردم. امیدوارم اشکالی نداشته باشه
با سلام! من فن فیکشنی که نوشتم رو در یک تاپیک با عنوان "دو کودک، دو دنیا، هزار دردسر!" گذاشتم. تا اونجایی که پرس و جو کردم و اینا لازم نیست که مجوز بگیرم. اومدم یه اطلاع رسانی کنم فقط.
always نوشته: آقا سلام من تازه به این جمع وارد شدم اینجا احیانا بخشی به اسم درخواست فن فیکشن نداره ؟؟؟ آخه من یه فنی رو خیلی وقت پیش از این سایت خوندم نه اسمشو می دونم نه اسم نویسنده رو می خواستم خلاصه داستان رو بگم راهنمایی کنن دوستان ، کجا باید برم ؟؟؟؟؟
خب متاسفانه ناظر این بخش مدتیه که دیگه در سایت حضور ندارن و من به جای ایشون تا جاییکه اطلاع دارم پاسخ میدم.از اینجا میتونید لیست فن فیکشن هایی رو که ناظر به روز کردن مشاهده کنید و همینطور از اینجا. خلاصه داستان رو برای من پیام شخصی کنید من تا جاییکه اطلاع داشته باشم و یا از فن مورد تقاضای شما چیزی بدونم راهنمایی خواهم کرد.
آقا سلام من تازه به این جمع وارد شدم اینجا احیانا بخشی به اسم درخواست فن فیکشن نداره ؟؟؟ آخه من یه فنی رو خیلی وقت پیش از این سایت خوندم نه اسمشو می دونم نه اسم نویسنده رو می خواستم خلاصه داستان رو بگم راهنمایی کنن دوستان ، کجا باید برم ؟؟؟؟؟
گبریل دلاکور نوشته: با سلام در مورد فن فیکشن می خواستم بدونم می شه فن فیکشن های زبان اصلی معروف که موضوع های جالب و در عین حال در چهار چوب قوانین کشور (رنکشون پایین T ) رو ترجمه کرد و گذاشت اگه می شه من یک فن فیکشن ابر معروف سراغ دارم به زبان انگلیسی تقریبا سیصد چهارصد هزار فالور دار دو میلیون بار خوند شد (کسایی که فن فیکشن های خارجی می خونن می دونن که این ارقام نجومی تخیلی فانتزین ) ولی کار قوی می خواستم مجوز بدین ترجمش کنم بزارم :دی البته اگه امکانش هست
سلام دوست عزیز
بله میشه. خیلی هم خوبه. فقط اینکه ما خودمون مترجم نداریم. شما ترجمه کنید، نهایتا ما می تونیم کار ویراستاریش رو انجام بدیم.
به طور کلی این طرح ها، طرح های خوبی هست. استقبال می کنیم ازش.
با سلام در مورد فن فیکشن می خواستم بدونم می شه فن فیکشن های زبان اصلی معروف که موضوع های جالب و در عین حال در چهار چوب قوانین کشور (رنکشون پایین T ) رو ترجمه کرد و گذاشت اگه می شه من یک فن فیکشن ابر معروف سراغ دارم به زبان انگلیسی تقریبا سیصد چهارصد هزار فالور دار دو میلیون بار خوند شد (کسایی که فن فیکشن های خارجی می خونن می دونن که این ارقام نجومی تخیلی فانتزین ) ولی کار قوی می خواستم مجوز بدین ترجمش کنم بزارم :دی البته اگه امکانش هست