شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دلیل خاصی نداره یه عده جزو ایفای نقش بودن و بعد بخاطر گرفتن شخصیت یا عدم فعالیت از گروه ایفای نقش خارج شدن به همین دلیل دوباره که شناسه میسازن ما نمیریم شناسه هاشون رو ببندیم. ولی اگه جزو گروه ایفای نقش باشه و بخواد تغییر شخصیت بده شناسش بسته میشه.
درسته ، چیزی که باعث تعجب من شد این بود که قبلا برای تغییر شخصیت شناسه بسته میشد ولی الان فقط دسترسی ایفای نقش گرفته میشه ، حالا یا من اشتباه میکنم یا شما
دلیل خاصی نداره یه عده جزو ایفای نقش بودن و بعد بخاطر گرفتن شخصیت یا عدم فعالیت از گروه ایفای نقش خارج شدن به همین دلیل دوباره که شناسه میسازن ما نمیریم شناسه هاشون رو ببندیم. ولی اگه جزو گروه ایفای نقش باشه و بخواد تغییر شخصیت بده شناسش بسته میشه.
قبلا که شخصی شناسه جدیدی میگرفت ، شناسه قبلی فرد بسته میشد ، ولی من الان چند نفر رو که میبینم ، شناسه قبلیشون جزو کاربران عضو قرار میگیره ! میخواستم ببینم چطور هست این مورد .
قبلاً یک بلیت هم با این مضمون داشتیم. 90 درصد میتینگ هایی که بچه های سایت برگزار می کنن غیر رسمی هستن و گردانندگان سایت توش نقشی ندارن. شما هم می تونی با بچه هایی که توی شهر شما زندگی می کنن هماهنگ کنی و یه میتینگ ترتیب بدی. در مورد نظر سنجی هم فکر نمی کنم لزومی داشته باشه. شما می تونی توی تاپیک مدیریت جلسات غیر رسمی سایت پیشنهادتون رو مطرح کنید تا اگه افرادی از شهر شما در سایت عضوند و تمایل به شرکت در میتینگ دارند اونجا اعلام کنن.
در مورد شیراز و استان فارس هم باید بگم تا اونجایی که من اطلاع دارم به جز خودم و فلور 4-5 نفر دیگه هم از بچه ها شیراز هستن البته من و فلور هر ماه یکی دوبار میتینگ دونفره داریم و چندان هم تمایل نداریم توی میتینگ جادوگرا(!) شرکت کنیم ولی اگه میتینگ گذاشتید ممکنه بیایم نظارت کنیم
با عرض خسته نباشید و ماچ وبوس و .... خدمت مدیران گرامی، الان که پست میزنم روز سیزدهم فروردین 1387 است!! ولی در قسمت آخرین ورود ، تاریخ 11 فروردین 87 رو نشون میده و با توجه به حضور های قبلی من در سایت( امروز صبح و دیروز ) این یه خرده مشکوکه ! می خواستم بپرسم دلیلش چی می تونه باشه!
سلام يه نظر اساسي داشتم كه اگه عملي كنيد خيلي توپ مي شه تا جايي كه من مي دونم هر چند وقت يك بار يه ميتينگ از طرف جادوگران برگزار مي شه.منتاها خيلي از اعضا چون تو تهران نيستن نمي تونن شركت كنن من مطمئن هستم اين ميتينگ ها خيلي به ملت حال مي ده حالا نظر من اينه كه شما اول يه نظر سنجي كنيد كه اعضا از كدوم استان يا در كل شهر بيشتر هستن.بعد ميتينگ هايي تو اون جا برگزار كنن اعضا! من مطمئنم اگه عملي بشه خيلي عالي مي شه. مثلا من خودم تو فارس هستم و آرزومه يه بار اعضا رو ببينم.فكر كنم اعضاي شيراز زيادن تو جادوگران.يه ميتينگ تو شيراز مثلا برگزار كنين. ممنون
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.