جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

گفت‌و‌‌گو با مدیران اخبار و مقالات

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظر فروم هری پاتر به زبان فارسی (مجوز زدن تاپیک رو از اینجا بگیرید)
ارسال شده در: جمعه 1 دی 1385 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
یه مجوز می خواستم برای کتاب هفت را با ترجمه کی بخریم؟

این تاپیک می تونه تاپیک خوبی باشه، اما فکر می کنم الان برای زدنش خیلی زود باشه.
چون هنوز خیلی تا چاپ کتاب 7 مونده و تنها اسمش به طور رسمی اعلام شده، بنابراین فکر کنم در خواست مجوزتتو اگر چند ماه دیگه بدی، خیلی بهتر باشه.
با تشکر
رومسا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رومسا در 1385/10/5 17:44:40
[c
Re: گفتگو با ناظر فروم هری پاتر به زبان فارسی (مجوز زدن تاپیک رو از اینجا بگیرید)
ارسال شده در: دوشنبه 1 آبان 1385 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین
آوریل جان سلام علیک و رحمة الله ...
من می خواستم بگم مجوز میدی یک تاپیک بزنم در مورد اینکه ر.الف.ب کی است و چرا جان پیچ را از بین برد ؟؟؟
ممنون

علیک سلام دوست عزیز

با عرض شرمندگی مجوز داده نمیشه، چرا که اصلا این موضوع ربطی به این فروم نداره و همچنین فکر میکنم تاپیکهای مشابه این موضوع موجود باشن. فکر میکنم تاپیکی با این موضوع رو بتونین در تالار اصلی یا تالار اسرار پیدا کنین.
با تشکر، ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آوریل در 1385/8/1 13:40:37
فقط زندگی وجود دارد و کسانی که از درک آن عاجزند...
فقط خدا وجود دارد و کس?
ارسال شده در: شنبه 25 شهریور 1385 14:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من می خوام یک تاپیک بزنم با این اسم:
((نام های دنیای هری پاتر از کجا آمده اند))

و در چهار قسمت تمامی اسامی افراد و اجحسام و اشیاء که در کتاب هری پاتر اومده رو توضیح می دم و معنی هاشون که از همه مهمترن
من الان قسمت اول رو آماده کردم
خواهش می کنم بهم جواب رد ندید...

یکی از دلایل مفید زدن این تاپیک اینه که همه ی کاربران معنی شناسه خودشونو می دونن...

دوست عزیز، مقاله ای با این عنوان در سایت موجوده که اینم لینکشه، شما میتونین این اسامی رو مطالعه کنین و اگر چیزی غیر از اینها داشتین، باز هم اونو به قسمت مقالات سایت بفرستین، متاسفانه مجوز داده نمیشه!
لینک مقاله

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توبیاس اسنیپ در 1385/6/25 14:28:46
ویرایش شده توسط آوریل در 1385/6/25 16:29:31
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 شهریور 1385 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
من مي خوام مجوز يه تاپيك با عنوان مدير بعدي هاگوارتز بگيرم.اگه به نظرتون جواب ميده,بهم مجوز بدين.اگه جاش اينجا نيست بگين كجا و چه جوري بزنم؟مرسي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سکوتم از هر فریاد گویاتر است...
ارسال شده در: شنبه 18 شهریور 1385 01:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اوريل جون سلام
من ميخوام يك تاپيك به نام ((چرااسلاميه))بزنم كه اونجا در مورد ترجمه ي ويدا .انتقاد از او و سانسورهاش و حتي طرفداري از او بحث بشه
حالا مجوز ميدي؟
تورو خدا اوريل جون

سلام
متاسفم دوست عزیز، ولی مجوز داده نمیشه، چون دقیقا تاپیکی با همین مضمون و موضوع در این فروم موجوده، تاپیکی به نام ویدا اسلامیه که برای همین کار زده شده. میتونین اونجا مراجعه کرده و بحث کنین.

با تشکر، آوریل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آوریل در 1385/6/19 1:08:34
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 شهریور 1385 02:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من میخواستم 1 تاپیک درباره ی بحث درمورد دیرکرد کتاب 7 بزنم اگه اینجا جاش نیست بگو کجا میتونم بزنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: جمعه 9 تیر 1385 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر(تشکر از چی خودمم نمیدونم!)
من یک تاپیک میخوام بزنم با نام لطیفه های هر پاتری!
در این تاپیک لطیفه هایی از هری پاتر میگیم.
اگر جاش اینجا نیست یه ویرایش کنید و بگید جاش کجاست.
ممنون

دوست عزیز، جای این تاپیک اینجا نیست و فکر میکنم به اتاق ضروریات تعلق داره، بهتره با ناظر اونجا صحبت کنی. با تشکر، آوریل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آوریل در 1385/4/9 14:10:26
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 19 خرداد 1385 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام به ناظران ارزشی این انجمن.
عزیزان یک سوال داشتم؟
ایا جای زدن تاپیک سانسورهای کتابها در این انجمن است اگر هست مجوز میدید یا نه؟

مجوز داده میشه اما نباید دچار ارزشی بازی و پستهای نیم خطی و اینا نشه وگرنه تاپیک قفل و سپس پاک میشه و البته ما جلوس رو خواهیم گرفت.در ضمن تو این تاپیکو بزن اما چیزی تعیین نکن براش تا من و آوریل براش قوانینی تعینن کنیم.در هر صورت...ناظر(جانسون)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/3/20 20:53:39
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1384 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید واقعا. حالا میشه بگید کجاست؟( اون جایی که باید ازش مجوز بگیرم ) ممنون
ویرایش ناظر: چون مشکوکه توی تالار اسرار بزنش. اونجا در موردش تصمیم می‌گیرم. اگه مربوط به تالار اسرار نبود می فرستم اصلی. اگرم ارزشی شد که می‌فرستم اون دنیا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/11/24 22:04:23
dont wait for t
ارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1384 16:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
با عرض خسته نباشید.
من میخوام یه تاپیک در مورد دامبلدور بزنم. چیه دامبلدور؟
باشه میگم اینکه در کتاب یک میبینیم که یجا دامبلدور میگه من برای غیب شدن نیازی به شنل ندارم. احتمالا همین میتونه بهش کمک کنه در جلوگیری از مرگش. حالا چجوریشو نمیدونم. واسه همین یه تاپیک میشه بزنم با بروبچ بشینیم کشفش کنیم؟
مرسی.

علیکم السلام ... این تاپیکی که می گی جاش اینجا نیست! ... اینجا فروم هری پاتر به زبان فارسیست ! یعنی جایی برای تبادیل نظر درمورد ترجمه های مختلف هری پاتر و از این دسته قبیل ! .... بهتره به توضیحات فروم ها دقت کنی و اون فرومی که مربوط به تاپیکت هست رو پیدا کنی !... اسنیپ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
dont wait for t