جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  290 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 29 بهمن 1384 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
یه گروه از زندانیان آزکابان در پی وزیر شدن فرزند لوسیوس مالفوی خواستار بررسی دوباره پرونده های خود شدند البته جناب وزیر این موضوع را به وزیر شدن خود مربوط نمی داند ولی یکی از منابع ما اعلام داشت که دیروز ما هفت نسل پیشین ایشون را در هاگزهد یک جا دیده ایم.

منبع دیگری نیز به ما گفت که بعد از اعلام نتایج رای گیری جسد دامبلدور در قبر شروع به لرزیدن کرده و میت دوباره دچار سکته شدند اما هنوز در کمال سلامت درون قبر به سر میبردند.

همچنین رفت آمد های مشکوک وزیر با یک پیکان جوانان گوجه ای را برای یک سری گفتگو ها با این میت بر سر قبرشان شاهد بودیم.

ایشان اضافه کردند مثل این که این گفتگو ها نتیجه ای چندان مطلوبی در بر نداشته زیرا قبل از رفتن جناب وزیر قلوه سنگی را بر سر قبر آن مرحوم می کوبیده و اورادی نا شناخته زیر لب خوانده اند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: جمعه 28 بهمن 1384 10:02
نمایش جزئیات
آفلاین
انفجار بمب در دفتر سرژ تانکیان

دیروز در خیابان اصلی هاگزمید، در ساختمان تایدز، در طبقه ی نهم در دفتر سرژ تانکیان انفجار بمبی صورت گرفت که موجب به شهادت 4 نفر شد.
این 4 شهید که از یاران و دوستا قدیمی آقای تانکیان بودند برای ملاقات با وی به دفترش آمده بودند که غافلگیر شدند و بمب ترکید و به افتخار شهادن نایل گردیدند. اما نکته در اینجاست که خود سرژ تانکیان در دفرش بوده و چند ثانیه قبل از انفجار از شیشه ههای دفترش به پایین پرید و با چتر مشنگی بر زمین فرو آمد. این صحنه توسط چند جادوگر عابر دیده شد. به محض آنکه آقای تانکیان به زمین رسیدند بمب در دفترشان منفجر شد. متاسفاانه روی تمامی عابران به طبقه نهم چرخید و آقای تانکیان از فرصت اتفاده کردند و غیب شدند.

بر اساس شواهدی که وجود داره به احتمال زیاد بمب گذاری کار خود جناب تانکیان است.

حال مسئول این پرونده و جنایت جناب مایک لوری فرمانده کل ژاندارمری هاگزمید و کارآگاهان وزارت می باشند. مصاحبه خبرنگار ما را با وی بخوانید:

خبرنگار: جناب فرمانده لوری، آیا بمب گذاری کار خود سرژ تانکیان است؟

لوری: خب نمیشه با اطمینان گفت اما اینطور که به نظر می رسه و با شواهد موجود میشه گفت تا 70% کار ایشون بوده است...

خبرنگار: اگر بمب گذاری کار تانکیان باشد به نظر شما انگیزه ی ایشون چه بوده؟

لوری: بمب گذار روانی بوده...مریض بوده باید دست اینجور روانی ها رو از دنیا کوتاه کرد و به اینجور اشخاص اجازه حیات بیشتر نداد...

خبر ارسال شده توسیط پیام امروز تکذیب و توسط شایعه سازی تائید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: جمعه 21 بهمن 1384 19:40
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور فراری یا .....
به نقل از ستاد خبرگزاری مجله وزین شایعه سازی و خبرنگار خوش ذوق و خوش اندام و خوش چهره برتا جورکینز گزارش می دهد:
پرفسور دامبلدور هم اینک در حال خروج از مرز می باشد و به کشور فرانسه رفته تا با کودتا مدیریت مدرسه خانم المپ ماکسیم را بعهده بگیرید پس از سخنرانی ارزشی این شخص وی اذئان داشت :هر چه زودتر من بر خواهم گشت ولی با عظیم ترین قدرت نظامی.
دیگر شایعه ام ته کشیده...

در پی رای گیری وزارت
در پی رای گیری وزارت سحر و جادو خبرنگار خوش اندام و جذاب این مجله به نقل از این سرویس خبرگزاری گزارش می دهد:
مسئولین وزارت سحر و جادوی ریکا استکبار جهانی از جامعه جادوگران خواستند تا به پای تاپیک های رای نروند تا ببینند که این دولت بدون ملت هیچ است همچنین این رئیس وزارت خارجه اعلام کرد حضور بی شکوه شما باعث سر افرازی ما می باشد وی اذئان داشت:
ندادن رای = آزادی و ماهانه هفتاد هزار دلار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/11/23 12:15:09
[img al
ارسال شده در: جمعه 21 بهمن 1384 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطار ویلیام ادوارد

ویلیام ادوارد مشهورترین بشر موجود، دیشب در کاخ شخصی خود بعد از ضیافت مراسم شام در کنار سیاستمداران و وزرای سابق نظیر گیلدی و کینگزلی اخطار مثلا خیلی جدی ای به وزارت سحر و
جادو و حذب و کلیه کسانی که در انتخابات نقش اساسی ای داشتند کرد.

وی چنین اظهار کرد:

سر ادوارد: من دولت تعیین می کنم....
کینگزلی: درسته.....
سر ادوارد: من تو دهن این دولت میزنم...
کینگزلی: درسته.....
سر ادوارد: من به پشتوانه خودم دولت تعیین می کنم
کینگزلی:درسته......
سر ادوارد: خفه شو دیگه کینگزلی جون.....

حال می خوانیم مصاحبه خبرنگار ما را:

خبرنگار: جناب سر ادوارد دلیل اصلی تون رو برای این اظهارات میگید؟

سر ادوارد: چرا باید بگم؟؟؟

خبرنگار: همینجوری دور هم باشیم...

سر ادوارد: باشه....من نه کاندیدا رو قبول دارم و نه مسئولین برگزاری انتخابات رو به همین دلیل
این انتخابات رو تحریم می کنم و از همین لحظه خودم را وزیر جادوگران می نامم.
می خوام ببینم که حریفم میشه....؟؟؟

خبرنگار: اصولا با قدرتی که شما دارید باید گفت هیچ کس...

سر ادوارد: بسه دیگه زیاد خود شیرینی نکن..پاشو برو زیادی مصاحبه کردی..

و جناب سر ادوارد خبرنگار ما را از کاخ شخصی شون شوتیدن بیرون...
خبر ارسالی توسط پیام امروز تکذیب و توسط شایعه سازی تائید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: شنبه 15 بهمن 1384 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز زابینی به جرم جاسوسی و زد و بند انتخاباتی دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار ما در وزارتخانه، بلیز زابینی عضو اتحاد اسلیتیرن و رییس دفتر مبارزه با اشیا ماگلی امروز صبح در دفتر خود دستگیر شد و سریعا به آزکابان انتقال یافت. این دومین دستگیری در طی دو هفته اخیر می باشد.

به گفته یک شاهد عینی در حالی که کارآگاهان وزارتخانه، بیل ویزلی و هلگا هافلپاف، شدیدا تلاش می کردند که بلیز را آرام نگه دارند فریاد میزد: «نامردا شما زیر دست من بودید، ولم کنید وگرنه اخراجتون میکنم، ای مایک لوری بوق ... مایک تو منو اغفال کردی ... تو برای من پاپوش درست کردی ای مایک بوق»

مسوولین وزارتخانه از هرگونه توضیحی در این باره خودداری کردند. اما بیل ویزلی یک عضو دفتر کارآگاهان به سوالات خبرنگار ما پاسخ داد:

خبرنگار: جرم بلیز چی بوده؟
بیل: می دونید که انتخابات در پیشه و قرار وزیر جدید انتخاب بشه. دفتر کارآگاهان و ژاندرمری هاگزمید شدیدا فعالن و همه نیرو ها در حال آماده باش به سر می برن.

خبرنگار: اینایی که میگی چه ربطی به سوال من داشت؟
بیل: هیچی. خب بریم سر اصل مطلب. امروز به ما اطلاع داده شد که بلیز از یکی از کاندیداها پول دریافت می کرده و اخبار محرمانه جلسات داخلی اسلیترن رو براش می برده. یعنی جاسوسی می کرده. ما هم اول وقت در دفتر خودش دستگیرش کردیم.

خبرنگار: باور کردنش خیلی سخته. اون کاندیدا کی بوده؟ چرا اونو دستگیر نکردید؟
بیل: خب ... آخه ... می دونید ... اون بیچاره که خبر نمی برده . بلیز می برده. اسمش رو هم نمی تونم بهتون بگم.

خبرنگار:اخه یعنی چی؟ آیا به نظر شما اسم این کار شما طرفداری از یک کاندیدا نیست؟ مایک لوری این وسط چی کارست؟ چرا بلیز اسم اونو برد؟؟؟!!!
بیل: اینش دیگه به شما ربطی نداره. این مسائل محرمانس. ما خودمون می دونیم چی کار کنیم. اصلا بیا برو بیرون ببینم. کی تو رو راه داده بیای تو؟

خبرنگار: آخ، نه، ولم کن. آخ، خیلی خوب رفتم.

و بدین ترتیب خبرنگار ما به روش ماگلها مورد تفقد دوستانه قرار گرفت و با یک اردنگی جانانه از ساختمان وزارت خونه به بیرون پرتاب شد.

چرا دفتر کارآگاهان بلیز را دستگیر کرد؟؟؟ ایا این موضوع ربطی به کاندیدا شدن مایک لوری دارد؟؟؟!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

ارسال شده در: شنبه 8 بهمن 1384 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
حمله خفاشهاي مزاحم به وزارت سحر و جادو
امروز در ساعت 13.00 ظهر خفاشهاي مزاحم به وزارت سحر و جادو حمله كردن و يكي از كاركنان را قلقلك دادن
_ميشه بگي چه جوري ؟؟؟؟؟
خب راستشو نميدونم ولي ميدونم اين كار انجام شده مطمئن باش امشب به خونه تو هم حمله ميكنه

شب همان روز(چي شد اصلا)
تمامي خفاشها به خانه ي مرد سوال كننده حمله كردن ما تكه هايي از فريادها و خنده هاي آن مرد را براي شما نوشتيم
آيييي........وووواااييييي.......ههههههههههههههه.......هاهاهاهاهاهاها...........وييييويويويويويويويوي

------------------------------
آقاق خبر دروغ بود چرا خالي ميبندي پر ببند (روزنامه پيام امروز)
_آقا چه دروغي بپا امروز به شما حمله نكنه (مجله)

اين يك تيكه همون تاييد و تكذيب بودا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 8 بهمن 1384 14:24
نمایش جزئیات
آفلاین
جنايات هري پاتر
به گفته ي رييس جمهور اون ور هري پاتر پانزده نفر از دانش اموزاني را که داراي موش بوده اند نشان کرده و وقتي که انها در غفلت به سر ميبردند موششان را ميکشت.
رييس جمهور کشور براي گرفتن اين جنايت کار دامبلدور را فرستاده و در صورت نياز ان جاني را بکشد ولي يه مانع بسيار بزرگ يعني برادر هري لرد ولدمورت است که دامبلدور از اين مرد به اندازه اي ميترسد که در ميدان جنگ براي ولدمورت زانو ميزند.
خبري از J.K.ROWLING:
اين نويسنده ي مرد که به دليل نوشتن داستان جوجه اردک مقام بدترين کتاب را گرفته است ديروز رفت کما.
خبر گذاري راتر ايشان خيلي خيالي شده و نزديک بوده که اينه ي خانه شان را داخل مغزشان فرو کنند چون ايشان را خيلي زشت نشان ميداد.
اما امروز ايشان دوباره به حال خود بر گشته اند و تصميم دارند که يک کتاب جديد که تا الان هيچ نويسنده اي تا اين سال يعني سال 2006 به فکر ان نرسيده را بنويسد که نامش است هري پاتر و سنگ جادو...
ايشان وقتي خواست که اولين فصل اين کتاب را در مقابل دوربين هاي تلويزيون ها بنويسد به مشکلاتي در عين نوشتن بر ميخورد مانند چگونگي ادامه ي داستان که خوشبختانه بقيه که داستان را جلوجلو حفظ بودند به ايشان کمک کردند تا اين فصل را بنويسد ولي ايشان گفتند که بقسه ي فصل ها رو ميدهد تا بقال سر کوچه برايش ادامه بدهد چون ايشان کمي ديکته اش ضعيف است...
اما خبري که هم اکنون درباره ي فوق ستاره اي به ما رسيد براتون ميخوانم:
نويل که يکي از جادوگران معروف و با استعداد است ديروز 5 تا پاترونام را درست کرده و تا امروز هنوز به دور او ميچرخند..
او که همه ي رکرد هاي جادوگري به نامش است ديگر ميخواهد از جادوگري کناره گيري کند چون ديگر پير شده است ولي جانشيني براي خود انتخاب کرده که جوان است و ميتواند يه چند سالي خوب کار کند که نامش هم زيدان است..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: چهارشنبه 5 بهمن 1384 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور مربي تيم منچستر شد

ديشب دامبلدور قرار داد مربي گري تيم منچستر يونايتد را به مدت 1 سال امضاء كرد او در اين رابطه ميگويد:
فكر كنم بتونم بدون اينكه كسي از ماگلها منو ببينه با جادو به تيم حريف گل بزنم

ما خواستيم بپرسيم كه چقدر مبلغ قراردادشون بوده ولي جواب سر بالا شنيديم گفتن:
100000 گاليون
بابا چه خبره ؟؟؟؟؟
دامبلدور:تازه بيشترم ميشه
_چرا؟؟؟
دامبلدور:به شما چه كه چرا زياد ميشه برين .........................
آيييييي......آخخ.......اوخخخخ......دنگگگگگگ.......بووممممممم......غيژژژژژژژژژژ

--------------------------------
خبر توسط پيام امروز تكذيب شد ولي توسط اين مجله تاييد شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 5 بهمن 1384 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد سیاه اقدام به ساخت سلاح های هسته ای کرده است!

طبق آخرین شایعات لرد ولدمورت در حال آماده سازی رآکتور های هسته ای برای فرآیند شکافت هسته ای و همچنین در حال جمع آوری اورانیم دیده شده است. وی در پاسخ به خبرنگاران کنجکاو توضیح داد:

خبرنگار: جناب لرد, می شه از انگیزه شما برای ساخت سلاح های هسته ای مطلع بشیم.
لرد: البته که می شه. ببینید ما به یک وسیله خوب برای کشتار جمعی نیاز داشتیم و چه چیزی بهتر و مرگ بارتر از سلاح های هسته ای؟
خبرنگار: فکر می کنم که شما جادوگرید و سلاحی خیلی بهتر از سلاح های مشنگ ها دارید. به نظر شما جادو خیلی قوی تر نیست؟
لرد: برو بابا... جادو مادو سیخی چنده؟

متاسفانه لرد ولدمورت به خبرنگاران بهت زده پشت کرد و از دادن اطلاعات بیشتر خود داری نمود. در صورت دریافت خبر جدید آن را به سمع و نظر شما می رسانیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سرژ دستگیر شد
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 بهمن 1384 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سرژ تانکیان بدلیل اخاذی دستگیر شد

به گزارش خبرنگار ما شخصی به نام سرژ تانکیان توسط عوامل وزارتخانه دستگیر شد. رییس دفتر کارآگاهان در یک کنفرانس خبری که امروز صبح برگزار شد اعلام کرد که شخص مزبور بدلیل گرفتن پول زور، حق السکوت و اخاذی از آلبوس دامبولدور و یکی از مدیران سایت دستگیر شده است. به گفته این مقامه وزارتی قضیه از این قرار بوده که:

روز شنبه:
آلبوس دامبولدور: بیا بر علیه مدیران کودتا کنیم .
سرژ: باشه اما خرج داره. باید پول اینترنت منو تا بیست سال دیگه بدی.
آلبوس: نگفتم بریم کسی رو بکشیم که . گفتم قهر کنیم.
سرژ: به هر حال همینه که هست.
آلبوس: خیلی نامردی. ولی باشه. بیا اینم چکش.
سرژ:

روز یکشنبه:
یک مدیر خیلی خشن: اهوی. سرژ حالا تو هم همدست این آلبوس شمپن شدی. الان میزنم حذف شناست میکنم تا حالت جا بیاد.
سرژ: هه هه. من که خودم دارم میرم. تازه ده تا شناسه دیگه هم دارم. بعدشم حواستو جمع کنم وگرنه میدم سایتو هک کنن.
همون مدیر خشن که الان موش شده: بی خیال بابا. بیا برگرد. خشکه حساب میکنیم. فقط صداشو درنیار.
سرژ: باشه. باید قبض آب و برق و تلفن و گاز من و هم خونوادمو تا 20 سال دیگه بدی.
مدیر: ای بی انصاف. ای نامرد. آخه مگه اینجا سرگردنس؟
سرژ: همینه که هست.

یکشنبه شب سرژ با افتخار و در کف و سوت سیاها و مرگ خوارا و بعضی سفیدای بوق به سایت برمیگرده.

دوشنبه شب سرژ توسط کارآگاهان وزارت دستگیر شد. او خبر نداشته که آن مدیر خیلی بهش برخورده که مجبور شده به یه عضو ارزشی و رومانتیک پول زور بده و کارآگاهان رو خبر کرده. پس از این واقعه آلبوس نیز به دفتر کارآگاهان مراجعه و از سرژ شکایت کرده است. به گفته این منبع وزارتی حال عمومی سرژ اینجوریه:

منتظر اخبار بعدی ما در این رابطه باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy