جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 31 اردیبهشت 1395 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
دو مورد رو توضیح بدم بنده:

1. کمال پوزش بابت تأخیر. بچه‌ها در جریانن درگیر چی بودم و چقدر درگیر بودم که رودولف ِ بسیار گیردهنده سپس کچل کننده ( :اسم سرخپوستی ) رها کرده بود و گیر نمی‌داد و می‌گفت به اون مسئله‌ی درگیریم برسم. علی‌ای‌حال از همگی عذرخواهی می‌کنم بابت غیبتم.

2. داف ازم خواسته بود یه عکس از دسکتاپم بذارم و سؤال شده بود در مورد شخصیت انیمه‌ای مورد علاقه‌م. عکس بک‌گراندم همون شخصیته. کارما آکابانه. یه کاراکتر فوق‌العاده باهوش، متلک‌انداز و از اون تیپ آدمایی که توی کلاسشون بدون این که تلاش خاصی بکنه، از همه بهتره.

و اینی صحنه‌ای که گذاشتم بک‌گراندم، جاییه که شکست می‌خوره. گذاشتم که یادم بمونه مهم نیست چقدر محشری یا چه خصوصیات بی‌نظیری داری یا چقدر باهوشی.. وقتی تلاش نکنی برای چیزی که می‌خوای، می‌بازی.

این از مصاحبه:

ویولت بولدوزر!

و اینم عکس دسکتاپ!

بدیهیه که باس روی اسمایلیه کلیک کنین دیه؟!
چون ریونی نیستن همه، پرسیدم!

ویرایش:
لینک پی دی اف اضافه شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویولت بودلر در 1395/3/1 0:53:05
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 فروردین 1395 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام ریتا، چه یادشو گرامی بداریم و اینا..!

خب..
این شما و این سوالای:

« ویولت بودلر »

منتظر جواب هاشون هستیم!

چِشین!
ویلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 10.66 KB; بازدیدها: 23
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1394 05:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ققررررچ... ای وای.. ببخشید ریتا .. ندیدمت! :|

دوباره گذر بوق به دباغ خونه افتاد یا یه چیزی تو همین مایه ها!

انصافا اول تعجب کردم که دوباره بعد از دو سال دقیقا اومدی قلم پر ولی بعد برای خودم توجیهاتی کردم از قبیل "حتما حرفای جدیدی داره" و "اون مصاحبه با شناسه‌ی مروپی گانت بوده ولی این بچه ها ویولت رو میخوان بشناسن" و خب اینکه مصاحبه ی من با شناسه‌ی مروپی گانت نسبتا کوتاه بود و باز برمیگرده به اینکه حتما حرفای جدیدی داری و ما هم مشتاقیم برای شنیدن!

اما از اونجایی که گرگ درونم بدجوری داره قلقلک میده میخوام با توجه به نقل قول‌های زیر به سه تا سوال اول جواب بدی!

نقل قول:
"نوشتن برای من جدی نیست"

۱. هنوز هم برات نوشتن جدی نیست؟ اگه جوابت فرق کرده توضیح بده توی این دو سال چه اتفاقی افتاد که نوشتن برات جدی شد.

نقل قول:
"ویولت یه شخصیت سفید بود ( وقتی اولین بار بلاک
شد، سفید اصیل شده بود! ) ریونی اصیل، از لحاظ شخصیتی لجباز، بچه، بعضاً بیفکر. بیخیال و کلاً یه
شخصیت از ھفت دولت آزاد! :دی"

2. ویولت بودلر بعد از مروپی گانت چقدر با ویولت بودلری سالهای دور جادوگران شباهت و فرق داره؟ چند درصد از اونو حفظ کرده و چه چیزای جدیدی بهش اضافه شده؟

نقل قول:
سوال:راست و حسینی بگو خودت از رولھایی که با ویولت نوشتی راضیتری یا
مروپی؟چرا؟
 ! جواب:ھیوم... خیلی سخته... ولی مروپی. به خاطر قبرستان آزکابان"

۳. هنوزم از رولهایی که با مروپی نوشتی راضی تری؟

و آما... سوالهای بدون نقل قول!

۴. کمی از "کوارتت نهایی" حرف بزن و بگو از کی و کجا سراغت اومد.
5. از لبه ی پشت بوم گریمولد چی رو تماشا میکنی که ولش نمیکنی؟
۶. از جادوگران.. آخرین خاطره‌ای که فراموش می‌کنی، چیه؟ اگه بتونی فقط یه خاطره رو از سایت توی ذهنت نگه داری، کدومو نگه می‌داری؟:)
۷. این جماعت چرا گیر دادن به "اتک آن تایتن"؟ فن‌ گرل بازیهات با "سوال ایتر" فقط واسه ما بود خوش انصاف؟
8. از ماگت برامون بگو!

فعلا همینا بسه.. من میرم یه دوری میزنم و برمیگردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 اسفند 1394 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام سلامتی میاره برا همین لرد دستور دادن به محفلی ها سلام نکنید پس خدافظ.

باید بگم این پست تنها برای نشون دادن امضا ی جدیدمه و هیچ ارزش دیگری ندارد.

سوالات شخصی:

1-چرا محفل؟

2- دوست خوب مرگخوار هم داری؟ به جز ریگولوس و ارسینوس و تمام حامیان سیاهت. یه دوست که مثلا تو جای دیگه نمیشناسیش و توی همین سایت باهاش اشنا شدی و کم کم ازش خوشت اومده و اینا.

3- به نظر خودت اگه با تمام اعضا ی سایت دوئل کنی از کدوم هاشون میبازی؟ و میدونی که سطح نوشتنشون فوق العادس.

4- وقتی برای اولین بار با اولین شناست تو این سایت عضو شدی از کدوم عضو خوشت اومد و میخواستی یه روزی مث اون بشی؟منظور اینکه خودت شناستو اختصاصی ساختی یا رگه هایی از شخصیتی که همیشه دوست داشتی مث اون بشی هست ؟

5- میشه به سوالات تراورز جواب ندی، بخندیم؟

6-انیمه رو میخواستم بگم که گفتن بقیه.

7- عدد شانست کدومه؟ یا عددی که ازش خوشت بیاد؟

خب امیدوارم هیچکدوم از این سوالات توی گلچین سوالات نیاد و جدا از تمام اتفاقایی که قبلا افتاده برات ارزوی موفقیت دارم در زندگی واقعی وگرنه تو سایت میخوام سر به تن هیچ محفلی نباشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپافی خندان

دنیا چو حباب است ولکن چه حباب؟! نه بر سر آب، بلکه بر روی سراب.
آن هم چه سرابی، که بینند به خواب آن خواب چه خواب؟ خواب بد مست خراب.
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 اسفند 1394 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم. خب سخته. خعلی سخته لامصب خعلی سخته! بیشعور! سخته! لعنت بهت! لعنت به تووو!!! بیا از یه جا شروع کنیم دیگه.

عنتونین ژون رو تو یه جمله تعریف کن

عنتونین ژون رو تو یه جمله ی جدید کاملا متفاوت از دیگری تعریف کن!

چه حسی داری تا اینجا چهار نفر ازت خواستن عنتونین ژون رو تعریف کنی و اگر به تعداد درخواستا حساب کنیم پنج تا درخواست برا تعریف کردن این اسطوره ی علم و ادب فارسی داشتی؟!

خب میدونی... تا همین ده دیقه پیش تو برنامم بود یه صد تایی سوال داشتم بیام اونارو بپرسم و تهش خعلی خعععلی منطقی بنویسم من جواب تمام اینارو میدونستم فقط میخواستم پرسیده باشم و تو جواب داده باشی، ولی دیدم حرکت ارزشی و ریگولوسی ایه بنابرین جلوشو به سختی گرفتم. البته الگوشادیسم هم کمکم کرد.

میریم که بریم سوال یکی مونده به آخر رو.

این کاربرایی که میگم رو بر حسب علاقه ای که بهشون داری طبقه بندی کن!
گیبن، مورگانا لی فای، آگوستوس راک وود، ادی کارمایکل، آنتونین دالاهوف، ایلین پرنس!

دیگه اینا کاملا رندوم انتخاب شدن، همینجا ازشون حلالیت میطلبم که با برخی عناصر تو یه گروه مجبور شدن بیفتن.

حالا بعنوان سوال آخر من بت اینجا بطور "کاملا" رندوم چن تا کلمه میگم، تو بیا اینارو اولین چیزی که راجبشون به ذهنت میرسه بگو!

عنتونین ژون!
الهه!
وردنه!
مامورین زحمتکش اطلاعات و پلیس سایبری فتا که حواسشونم به همه چیز هست!
اونی که میخواد حسابمونو برسه!
روز حسابرسی!
تفنگ آبپاش!
قلمروی بدبخت!
میدووون!
هیولا!
"لعنتی دارم بت تیکه میندازم!"
عمه م!

میریم که بریم فرار رو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 اسفند 1394 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
والا من پستای قبلی رو نخوندم ببینم سوالام تکرارین یا نه. بین سوالام هم سوال در مورد شخصیتت هست، هم علایقت و هم نحوه ی ایفات ولی خب از اون‌جایی که به شدت فرد تنبلی هستم حس طبقه بندی کردنشون نیست.

1- معمولا چه جور کتابایی می‌خونی؟

2- چرا بچه های بدشانس؟ چرا ویولت؟

3- چرا انتخاب کردی که ویولت بودلر که از یه کتاب دیگست رو بیاری تو سایت هری پاتر؟

4- به نظرت بین شخصیتای کتاب هری پاتر کی به شخصیت ویولت کتاب اصلی نزدیک تره؟ کی به ویولت سایت نزدیک تره؟

5- چه کسایی عمده کمکا رو کردن بهت برای جا انداختن ویولت؟

6- از کلاوس چه خبر؟ :دی ( سوال اسپم حساب شه فک کنم.)

7- چرا ماگت؟

8- چه آهنگ هایی معمولا گوش می‌دی؟ تو چه سبکی؟ تو چه فازی؟ ایرانی بیشتر یا غیر ایرانی؟

9-اهل گِیم هستی؟ اگه هستی چه بازی بیشترین تاثیر رو روت گذاشته؟ چه بازی نوستالژیت حساب می‌شه؟

10- انیمه ی موردعلاقت و شخصیت انیمه‌ای مورد علاقت.

11- همون سوال بالا فقط به جای انیمه، سریال.

12- همون سوال بالایی به جای سریال، فیلم :دی

13- بازگشتی می‌زنیم به ایفا. چرا ریون؟ آیا دوست داری عوض کنی گروهت رو؟

14- کدوم رو بیشتر می‌پسندی؟ ریون یا محفل؟ اگه مجبور بشی بین اینا یکی رو انتخاب کنی و فقط طرف یکی رو بگیری، طرف کدومشون رو می‌گیری؟

15- نظرت در مورد داشتن مسئولیت تو یک سایت چیه؟ مثلا نظارت یا مدیریت. اون رو یه وظیفه ی کاذب و بیهوده می‌دونی یا یک موفقیت؟

16- این کلمه رو با یک کلمه ی دیگه توصیف کن، آنتوین.

اگه باز هم سوال پیش اومد میام ویرایش می‌زنم. فعلا صلوات ختم کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 اسفند 1394 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ویو!

خوشحالم که یکی دیگه از بهترین های سایت هست تا ازش بپرسیم:
- قبلا هم گذرت به این تاپیک افتاده؟ اشتباه نکنم یه بار با شناسه ی مروپ!
- ویولت همیشه آماده ی کمکه! چرا؟ خودت چی خودت هم همین طوری؟
- اگه زمانی پیش بیاد که یک نفر که باهاش خوب نیستی به هر طوری ازت کمک بخواد، کمکش می کنی یا چون از طرف خوشت نمیاد بیخالش می شی؟
- اون کلام آخر در ویزن ایده ش که چی بنویسی از کجا میاد؟
- با جادوکاران دیگه چه طوری؟ جایی پیش اومده که بخوای صافشون کنی؟
- از راون چه خبر؟ خوبه؟ سلام می رسونه؟
- عنتونسیم رو تعریف کن!
- من زیاد ویبره می رم؟
- این روش هایی که باهاش پروف رو پیر می کنی رو به منم می گی؟
- الگوت توی سایت؟ از جدید تا قدیم؟
- آهنگ؟ اهلش هستی؟ چی گوش می دی؟ چی پشنهاد می کنی؟
- بهترین و بدترین کتابی که خوندی؟
- همیم می بینی، دوست داری؟
- محفل خوبه یانه ؟ اگه تو ناظرش بودی چه کار می کردی براش؟ ناظرای الان چه طورن؟
- پروتک چیه؟

تموم شد دیگه!
ویبره!
شاد باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 اسفند 1394 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
1)چرا اینقدر به پشت بوم علاقه داری؟

یا چرا روی پشت بومی؟

2)همیشه ادم راستگویی هستی؟

3)شده تا حالا یکی ازت سوالی کنه و تو برای اینکه حوصله جواب دادنشو نداشته باشی،بهش جواب دروغ بدی؟

4)ادم کینه ای هستی؟

5)میزان مغرور یا متظاهر بودنت چقدره؟

6)از چه کسایی بدت میاد در همینجا؟

7)لرد رو خیلی دوست داری نه؟ کلا انگار تعداد سیاه هایی که دوست داری بیشتر از سفید هاست(یا شاید من اینطور فکر میکنم).ولی خودت سفیدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1394/12/18 0:31:32
eileen prince

آسایش دوگیتی،تفسیر این دو حرف است: بادوستان مروت،با دشمنان مدارا.

باسیلیسک سواران:باسیلیسک ها می ایند!

And if we should die tonight
Then we should all die together
Raise a glass of wine
... for the last time

Now I see fire
Inside the mountain
I see fire
Burning the trees
And I see fire
Hollowing souls
I see fire
Blood in the breeze
...And I hope that you remember me

ارسال شده در: دوشنبه 17 اسفند 1394 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
خـــــب.. اینم از جناب ویولت بودلر!

من همیشه به این فک میکردم که اگه یه روزی قرار باشه از ویولت سوال بپرسم، چی برسم واقعا؟
حالا من میپرسم، برعکس ریگولوس که قراره قشنگ به چالش بکشونتت، دور از چالش ازت میپرسم!
یه چندتا سوال ساده!

۱) هر دفه که بحث تغییر شناسه و اینا میشه، یه شناسه جدید ازت کشف میشه! همه رو قشنگ جمع کن و بنویسشون اینجا و اگه میشه هم بگو حول و حوش چه سالهایی باهاشون ایفا میکردی؟

۲) من هروقت اسم "ویولت بودلر" رو می بینم، اولین چیزی که در مورد این بشر به ذهنم میاد، "نوشتن" ـه! حس میکنم روح و روانت با نوشتن گره خورده! خودتم یه جایی فک کنم گفتی که نوشته هات مث هوراکسس میمونن! یا حتی وقتی که برای ۹۹ درصد پسرا، گِیم باعث تفریح و آرامش روحشون میشه، حس میکنم برای تو، نوشتن همچین حالتی رو داره!
این علاقه و دوستی با نوشتن، دقیقا از کِی، کجا و چطوری شروع شده؟ از چه دوره ای؟ مهمه برام جواب این سوال!

۳) بهترین دوستایی که تا حالا توی سایت پیدا کردی، کیا هستن؟ از همووووون اول تا همین لحظه! گلچینشون کن و بنویس!

4) ترجیح میدی با کیا دوست بشی؟ مشخصه های اون افراد چیه؟ چه افرادی رو وقتی می بینی، با خودت میگی "عه! چه آدم جالبیه! خوشم میاد ازش!" ؟!

5) ویولت بودلر چقد شبیه "خودت" ـه؟ یا حتی چقد باهات فرق میکنه؟ شباهت‌ها و تفاوت‌های خودت و ویولت رو بگو!

6) کدوم یکی از دوره های فعالیتت رو بیشتر دوست داشتی و داری هنوزم؟ چه سال هایی؟ مثلا بگی "هعی.. کاش برگردم همون روزا!"

7) انیمه موردعلاقه؟ [ الان میگه اتک آن تایتان! ببینین از کی گفتم! ]

8) کیا رو دوست داری از نزدیک ببینی؟ یا حتی برعکس، چش دیدن کیا رو نداری؟

9) این دفه روبان آبرکرومبی رو تعریف کن! توی یه جمله، یه پاراگراف، اصن اگه خواستی یه رمان بنویس درباره ش! هر چی هم خواستی بگو! تعارف نداریم! دم در بده اصن! [خودت میدونی روبان خیلی فرق میکنه با یوآن! :دی]

هممم.. این یکی دیگه سوال نیس. فقط خواستم یه چیز کوتاهی بگم.
راستش، یه مدت کوتاهیه که دقت کردم به نحوه فعالیتت، حضورت، حرفات، رفتارهات، اینکه به خیلیامون کمک میکنی، هوای خیلیامون رو داری، وقت میذاری برای خیلیامون، کنار خیلیامون وایسادی و کنار خیلیامون می جنگی!
یه بار هاگرید یه حرف خوبی زد برخلاف تموم حرفای بوقش [] و اونم این بود که "ویولت هست، اما ما قدرش رو نمی دونیم!".
سخته قدر کسی مث ویولت رو بدونیم، ولی سعی میکنیم که بدونیم.
و اینکه چه بدونی و چه ندونی، برای خیلیامون مث یه خواهر بزرگتر بودی، هستی و خواهی موند.
الان دقایق آخر یه فیلم هندی نیس، ولی خب.. امیدوارم هیچوقت نری و همیشه کنارمون بمونی!
موفق.. بمونی ویولت بودلر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/12/20 2:25:00
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: دوشنبه 17 اسفند 1394 02:39
نمایش جزئیات
آفلاین
من اصولا یه خورده دیرتر از بقیه از جریانات باخبر می شم و تازه وقتی دیدم همه می گن داداش ویولت فهمیدم که باید پسر باشی. اصن این مدلی بودم "کل زندگی من یه دروغه". همون حسی که پیدا کردم وقتی فهمیدم ارباب آقابانوست...

تست MBTI رو از تو نت پیدا کن و بگو کدوم شخصیتی. ( چون نمی دونستم لینک پارسیشو بدم یا انگلیسی ندادم.) من معمولا برای این که بفهمم طرف چه شخصیتی داره بهش می گم این تسته رو بده. پاسخ رو که دادی یخورده از شخصیتت هم بگو، مثلا این که با جمع های مختلف چجوری ای، ضدحالی، مردم آزاری، مهربونی، گربه دوست (!) ـی و از این چیزا.

یه عکس از دسکتاپت بگیر و به همراه یه عکس از اتاقت (بدون این که جای چیزی رو دگرگون کنی) آپلود کن اینجا.

نظرت در مورد این واژه های دخیل ( به ویژه عربی ها) تو زبون پارسی چیه؟ حاضری هیچ کاری برای گسترش پارسی (فارسیِ ورژن فردوسی ) انجام بدی؟ هیچ گاه مردم پارسی سخن گفتن رو از سر می گیرن یا اینقدر به اینگونه سخن گفتنشون ادامه می دن تا کل تاریخمونو زیر سوال ببرن؟

حدس می زنم دیگه نوجوون نباشی. خجالت نمی کشی شخصیتت برای یه رمان بچگونه ـست؟ چرا اینقدر بهش علاقه داری؟ لمونی اسنیکت رو خیلی دوست می داری؟ واقعا نگارش و نثرتون مثل همه یا فقط من این جوری فکر می کنم؟

کارتون مورد علاقت چیه؟ اگه آواتار یا لاکپشت های نینجا رو دیدی نظرتو در موردشون بگو و شخصیت مورد علاقتو تشریح کن.

یه لیست گلچین از کتاب هایی که خوندی رو بده و یه چند تا رو برای خوندن پیشنهاد کن.

چیجوری این قدر چیز میز پیدا می کنی به چیز میزای دیگه تشبیه می کنی؟ آرایه مورد علقت تشبیهه، نه؟

هیچ سریال خاص غیر ایرانی، غیر کره ای، غیر ترکی ای می بینی؟ نام ببر و برای هرکدوم یه نقد یه خطی بنویس یا نظرتو بگو.

فکر کنم دَتس ایت دیگه... خوش باش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟