جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

42 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
42 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 14 خرداد 1395 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
وینکی جن پیشـــگام و اول و فست اند فیوریِس و نید فور اسپید!
وینکی همینطور جن سوال پرسیدنده از جیگرها هم بود. وینکی جن خووب؟

1-چرا جیگر؟ چرا پانکراس نه؟ چرا دنده نه؟ چرا کله نه؟ چرا پاچه نه؟ چرا آبگوشت نه؟

2-چرا پیتزا نه؟ چرا غذای مرفهان نه؟

3-کراوات زده وزیر چطوری کراوات زده وزیر شد؟

4-وینکی خواست به صورت رندوم چندتا کلمه به کراوات زده داد تا کراوات زده اونا رو به نردیکترین اسمی که به ذهنش می‌رسه مرتبط کرد! (وینکی اسکی نرفت. وینکی شطرنج رفت! :همر-بندری:)

شما ایچیکاوا:
شِرِک:
کیا ایچیکاوا؟ :
گوجه فرنگی:
ماست مالی:
بستنی:
سوسک:
بال سوسک :
پای سوسک:
پای سیب:
اسید معده:
تارزان:
گیبن :
استاد سندی:
ننه زنجیر باف:
بوقی:
نهههههعوووهعاااو😱 :
وویس:
وقت خواب:

5-کراوات زده باید دوباره وزیر شد. کراوات زده خواست که دوباره وزیر شد؟ کراوات زده وزیر نمونه بود!

6-وینکی جن خووب؟

7-وینکی جن نیکو؟

وینکی جن بی محتوا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وینکی در 1395/3/14 22:44:43

Take Winky down to the Mosalsal City, where the grass is mosalsal and the mosalsals are MOSALSAL
ارسال شده در: جمعه 14 خرداد 1395 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب..

میتونیم ببینیم که این مصاحبه هم مورد قبول ـتون واقع شده ( اونایی هم که نشده کنار بیان باش :دی )
با تشکر از ویولت بودلر عزیز که قبول کردن و مصاحبه کردن با همه ی مشکلاتی که سر راه ـشون بود.

و اما..
مهمون بعدی..
نزدیک شدن به انتخابات وزارت سحر و جادو..
بررسی وضعیت جامعه ی جادوگری در سالی که گذشت..
همه و همه
در
مصاحبه ی بعدی با:

آرسینوس جیــــــــــــــــــــگِر

تا روزِ یک شنبه، 23 ـُم خرداد ماه وقت دارین تا سوالات خودتون رو بپرسین.
هر سوالی، هر موضوعی.. این شما و این قلم پر :))

+ آرسی میتونی بعداً به خاطر کسره ی جیگر ازم تشکر کنی :))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویلبرت اسلینکرد در 1395/3/14 22:11:52
ارسال شده در: جمعه 7 خرداد 1395 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین

ینی فقط یه فنگ می‌تونِس چنین بررسی دقیقی روی دسکتاپ یه نفر داشته باشه و به رغم بی‌خبری‌ش از همه‌چی، چنین نتیجه‌گیری خفنی داشته باشه. :))

به هر حال در دسکتاپ نشانه‌هایی‌ست، برای آنان که می‌اندیشند.

نقل قول:
× من از مسئولین خواهشمندم از خروج این مغزهای گهربار و ارزشمند، این کله های نورانی اما پر از غرور و باد جلوگیری کنن واقعاً. چه وضعیته آخع !

فنگ، چقد سقّت سیاس؟ ینی اصن سقّت سیا هس یا می‌تونم به یک خروج قانونی از مرزهای گهربار امیدوار باشم؟!

نقل قول:
× هیشکی ندونه من میدونم که این داره بهونه میکنه، آخر سر میره همونجا با تدی دوتایی میرن توی کنسرت ها هد میزنن. شما امت جادوگر ساده اید !

تف! لو رفتم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: جمعه 7 خرداد 1395 13:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ویولت بودلر نوشته:

و اینم عکس دسکتاپ!

بدیهیه که باس روی اسمایلیه کلیک کنین دیه؟!
چون ریونی نیستن همه، پرسیدم!

واق واق ووواف هاف هاف هاف !
× من از مسئولین خواهشمندم از خروج این مغزهای گهربار و ارزشمند، این کله های نورانی اما پر از غرور و باد جلوگیری کنن واقعاً. چه وضعیته آخع !

اینها همگی نشون از اینه که کمال همنشینی با تدی در ویول اثر کرده و این نخبه قصد فرار داره. (فرار میکنی حداقل از بغل فرار کن کسی نبینه ! )

طبق پژوهش انجام شده روی دسکتاپ؟ دکستاپ؟ دپتاسک؟! ویول و پیدا شدن رد بدافزارهای غرب زده و آستاکباری و آسلام ستیزی و به شدت خارجکی همانند rosetta stone و gre powerprep ، مشخص شده که ایشون قصد داره تبدیل به یک مغز در حال فرار یا متحرک بشه و شدیداً هم از منطقه کپک خیز فعلی بیزاره.

هاپ هاپ هاپ !
× هیشکی ندونه من میدونم که این داره بهونه میکنه، آخر سر میره همونجا با تدی دوتایی میرن توی کنسرت ها هد میزنن. شما امت جادوگر ساده اید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با من مپیچ که تلخم...
ارسال شده در: جمعه 7 خرداد 1395 01:23
نمایش جزئیات
آفلاین
هی، قمه‌کش!

نقل قول:
این دو تا هاگ اخری که برای پرورش تازه واردین زده شد!

دیگه اصن یادم نمیاد سؤال چی بود، هرچی بود جواب دادم دیگه!

نقل قول:
ولی خب غیر حال حاضر،در تاریخ سایت هم پرسیده بودم!

در کل هم همیشه و از وقتی که من یادم میاد، مرگخوارا قوی‌ترین گروه سایت بودن. حتی دوران اوج محفل هم، نهایتاً می‌تونم بگم قدرتشون به یه اندازه بود. البته توی یه برهه‌ی خیلی طلایی، هافلپاف واقعاً نماد مخوفی از قدرت و انسجام بود، ولی هنوزم جوابم همونه.

نقل قول:
خب پس چی میگی نگرفتم؟!

خب مطمئن نبودم!

نقل قول:
آ آ آ...من یکم یه جوری شدم اینو خوندم...بحث اینه من توی این دو سال،یکی دو مورد اینجوری دیدم،که محفلی بره مرگخوار بشه...در عوض دو مورد دیدم که از مرگخوارا رفتن سمت محفل...یعنی چی بگم...منظورت رو نفهمیدم...توضیح بیشتر میدی یا نصفت کنم؟!

ب ر ب ب!

منظور من اصلاً این نیست که محفل میاد یه سری نویسنده‌ی مخوف می‌سازه، تحویل خانه‌ی ریدل می‌ده. بیاید صادق باشیم، محفل هنوز در اون حد و اندازه‌ها نی که بگیم همچین کاری ازش برمیاد و حتی اون موقع هم که ازش برمیومد، من ندیدم کسی تو محفل به جای خاصی برسه بره مرگخوار شه. مگر این که بخوایم مثلاً چمیدونم.. آریانا رو حساب کنیم بر فرض!

بحث من اینه که وقتی یه گروهی قدرتمنده و اکثریت اعضای سایت رو در بر می‌گیره، تازه‌واردین رو جذب می‌کنه. اصولاً ملت از در میان، خیلی شور و شوق سپیدی و خوب بودن و اینجور چیزا دارن، بعد میان، لرد رو می‌بینن، مرگخوارا رو می‌بینن، جذب می‌شن اون سمت. این اتفاقیه که میفته و ما (به عنوان محفلی‌ها) اگه میخوایم ازش جلوگیری کنیم، همونطور که پیشنهاد دادم، به نظرم باید الف‌دال رو دوباره راه بندازیم.

یه مثلی هس که می‌گه پول پول میاره، حکایت اعضای خوبم همینه.

ممنون که پرسیدی به هر حال، من یادمه سر مصاحبه‌ی روبان دو سه نفر نصف شدن، چند نفرو گردن زدن، خود روبانم تا سال بعد همون موقع لاگ‌این نکرد و زیر پتوش قایم شده بود می‌لرزید.

نقل قول:
بی ذوق...تاریخت ضعیفه؟!نه؟!

خعلی داداش، خعلی!

نقل قول:
خواهش میکنم...رذالت اخلاقی از خودتونه...تعریفم بلد نیستی بکنی ار آدم!

کی گفته قصد داشتم تعریف کنم ازت؟!

نقل قول:
به نظرم بزرگترین اشکال ویوت بودلر و ارمینا،بهترین خصوصیتشه...رک بودن!

آره آره به به چه چه ـش واس شوماس، دهن خون شدنش واس ماس!

مخلصات و زت زیات!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 خرداد 1395 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
باید برای مصاحبه اش راهنمای کنار مصاحبه بذاریم!

ملت...منظور ویولت از سیب،بلاتریکسه...لردک،منظورشون اربابه...منظورش از روبان،یوآن هس...بچه خوشکل هم منظورش ریگولوسه!

یک سری سوالاتم داشتم من،گفتم بپرسم،خواستی جواب بده،نخواستی نده..البته بیشتر روشن گری هس!

نقل قول:
دو تا هاگ؟ کدوما اصن؟! :دی

این دو تا هاگ اخری که برای پرورش تازه واردین زده شد!

نقل قول:
ناموساً سؤالا رو از هر مصاحبه تو مصاحبه‌ی بعدی کپی می‌کنین؟! )

معلومه؟!

نقل قول:
آخرین دعوام می‌شه به عبارتی پس دعوام با رودولف!

میدونی نمیخوام اصلا در موردش فکر کنم!
بد وضعیتی بود...اونایی که دوس داشتم،همه ناراحت بودن از هم...و منم به اشتباه ناراحت بودم از کسی که توی سایت بیشترین احترام رو میذارم بهشون و دوسشون دارم...خوب شد تموم شد لون داستان!

نقل قول:
: این سؤالو یه مرگخوار طرّاحی نکرده؟! ما جز مرگخوارا گروه "زنده"ای داریم توی سایت؟! )

الان مثلا حس شیشم داری؟!نمیدونستی من طرح کردم؟!
ولی خب غیر حال حاضر،در تاریخ سایت هم پرسیده بودم!

نقل قول:
دارایی‌هام؟ نگرفتم. :دی بعداً که فایل رو آپلود کردم بیاید روشن کنید منظورتون از این سؤالو تا جواب بدم!

منظورمون دارایی ها بود!

نقل قول:
جیمزتدیا جزو دارایی‌های من از این سایتن.

خب پس چی میگی نگرفتم؟!

نقل قول:
. متأسفانه اتفاقی که میفته، اینه که تازه‌واردها میان و با اون شور و شوق ناشی از تازه وارد بودنشون، میان طرف محفل، عضو می‌شن، یه مدت توی سایت می‌مونن و قوی می‌شن و بعدش می‌رن مرگخوار می‌شن. یا نه اصلاً اول میان سمت محفل، چون هنوز خیلی قوی نیستن رد می‌شن، بعد که جا میفتن تو سایت و تعداد بیشتر مرگخوارا رو می‌بینن، جذب می‌شن اون سمت.

آ آ آ...من یکم یه جوری شدم اینو خوندم...بحث اینه من توی این دو سال،یکی دو مورد اینجوری دیدم،که محفلی بره مرگخوار بشه...در عوض دو مورد دیدم که از مرگخوارا رفتن سمت محفل...یعنی چی بگم...منظورت رو نفهمیدم...توضیح بیشتر میدی یا نصفت کنم؟!

نقل قول:
لامصب این دیگه چه سؤالیه! کدوم بوقی این سؤالا رو طرّاحی کرده! بلد نیستم به این جواب بدم، خدافس!

بی ذوق...تاریخت ضعیفه؟!نه؟!

نقل قول:
این قدح اندیشه ویراستار نداره؟! چه سؤالی دوست داری از خودت داری چه جمله‌ایه آخه لعنتی!

این جمله تو سبک نو و نثر نو بود!

نقل قول:
ویراستار استخدام کنین! سؤالاتونم ندین رودولف طرح کنه!

ب ر ب ب!

خب راستش چون سوالا رو خودم طرح کردم دیگه نشد بیام قبلش ازت سوال بپرسم و چندخطی بنویسم درباره ات...در مورد اینکه چقد توی سایت تاثیر داری و اینا بحثی نمیکنم،چون ملت میدونن!
به نظرم بزرگترین اشکال ویوت بودلر و ارمینا،بهترین خصوصیتشه...رک بودن!
چوب هر چی رو هم خوردی از رک بودنت خوردی...ولی خب دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید!من خودم به شدت رک بودنت رو تحسین میکنم...اینکه ادمی هستی که روی طرف حرفت رو میزنی خیلی خوبه...میدونی چه خصوصیاتی داری که من باهاش مخالفم(دوس داشتن همه،فرصت دادن به همه و اون قضیه فلان چیز بچه شدن نیست!) ولی باید اعتراف کنم ادمای کمی هستن که اینجوری هستن،اینجوری فک میکنن و اینجری زیبا میبنن همه چی رو...و کاش ما ویولت بودلر و ارمیناهای بیشتری تو دنیا داشتیم...البته نه خیلی زیاد...چون گند میخورد تو دنیا در این صورت!

باش...بودنت مفیده!

*ویرایش:این تیکه جا موند!
نقل قول:
مثلاً رودولف کلاً مجموعه‌ای از رذائل اخلاقیه

خواهش میکنم...رذالت اخلاقی از خودتونه...تعریفم بلد نیستی بکنی ار آدم!

ویلبرت بیا مهمون بعدی رو معرفی کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رودولف لسترنج در 1395/3/7 1:20:41
ارسال شده در: جمعه 31 اردیبهشت 1395 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
دو مورد رو توضیح بدم بنده:

1. کمال پوزش بابت تأخیر. بچه‌ها در جریانن درگیر چی بودم و چقدر درگیر بودم که رودولف ِ بسیار گیردهنده سپس کچل کننده ( :اسم سرخپوستی ) رها کرده بود و گیر نمی‌داد و می‌گفت به اون مسئله‌ی درگیریم برسم. علی‌ای‌حال از همگی عذرخواهی می‌کنم بابت غیبتم.

2. داف ازم خواسته بود یه عکس از دسکتاپم بذارم و سؤال شده بود در مورد شخصیت انیمه‌ای مورد علاقه‌م. عکس بک‌گراندم همون شخصیته. کارما آکابانه. یه کاراکتر فوق‌العاده باهوش، متلک‌انداز و از اون تیپ آدمایی که توی کلاسشون بدون این که تلاش خاصی بکنه، از همه بهتره.

و اینی صحنه‌ای که گذاشتم بک‌گراندم، جاییه که شکست می‌خوره. گذاشتم که یادم بمونه مهم نیست چقدر محشری یا چه خصوصیات بی‌نظیری داری یا چقدر باهوشی.. وقتی تلاش نکنی برای چیزی که می‌خوای، می‌بازی.

این از مصاحبه:

ویولت بولدوزر!

و اینم عکس دسکتاپ!

بدیهیه که باس روی اسمایلیه کلیک کنین دیه؟!
چون ریونی نیستن همه، پرسیدم!

ویرایش:
لینک پی دی اف اضافه شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویولت بودلر در 1395/3/1 0:53:05
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 فروردین 1395 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام ریتا، چه یادشو گرامی بداریم و اینا..!

خب..
این شما و این سوالای:

« ویولت بودلر »

منتظر جواب هاشون هستیم!

چِشین!
ویلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 10.66 KB; بازدیدها: 31
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1394 05:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ققررررچ... ای وای.. ببخشید ریتا .. ندیدمت! :|

دوباره گذر بوق به دباغ خونه افتاد یا یه چیزی تو همین مایه ها!

انصافا اول تعجب کردم که دوباره بعد از دو سال دقیقا اومدی قلم پر ولی بعد برای خودم توجیهاتی کردم از قبیل "حتما حرفای جدیدی داره" و "اون مصاحبه با شناسه‌ی مروپی گانت بوده ولی این بچه ها ویولت رو میخوان بشناسن" و خب اینکه مصاحبه ی من با شناسه‌ی مروپی گانت نسبتا کوتاه بود و باز برمیگرده به اینکه حتما حرفای جدیدی داری و ما هم مشتاقیم برای شنیدن!

اما از اونجایی که گرگ درونم بدجوری داره قلقلک میده میخوام با توجه به نقل قول‌های زیر به سه تا سوال اول جواب بدی!

نقل قول:
"نوشتن برای من جدی نیست"

۱. هنوز هم برات نوشتن جدی نیست؟ اگه جوابت فرق کرده توضیح بده توی این دو سال چه اتفاقی افتاد که نوشتن برات جدی شد.

نقل قول:
"ویولت یه شخصیت سفید بود ( وقتی اولین بار بلاک
شد، سفید اصیل شده بود! ) ریونی اصیل، از لحاظ شخصیتی لجباز، بچه، بعضاً بیفکر. بیخیال و کلاً یه
شخصیت از ھفت دولت آزاد! :دی"

2. ویولت بودلر بعد از مروپی گانت چقدر با ویولت بودلری سالهای دور جادوگران شباهت و فرق داره؟ چند درصد از اونو حفظ کرده و چه چیزای جدیدی بهش اضافه شده؟

نقل قول:
سوال:راست و حسینی بگو خودت از رولھایی که با ویولت نوشتی راضیتری یا
مروپی؟چرا؟
 ! جواب:ھیوم... خیلی سخته... ولی مروپی. به خاطر قبرستان آزکابان"

۳. هنوزم از رولهایی که با مروپی نوشتی راضی تری؟

و آما... سوالهای بدون نقل قول!

۴. کمی از "کوارتت نهایی" حرف بزن و بگو از کی و کجا سراغت اومد.
5. از لبه ی پشت بوم گریمولد چی رو تماشا میکنی که ولش نمیکنی؟
۶. از جادوگران.. آخرین خاطره‌ای که فراموش می‌کنی، چیه؟ اگه بتونی فقط یه خاطره رو از سایت توی ذهنت نگه داری، کدومو نگه می‌داری؟:)
۷. این جماعت چرا گیر دادن به "اتک آن تایتن"؟ فن‌ گرل بازیهات با "سوال ایتر" فقط واسه ما بود خوش انصاف؟
8. از ماگت برامون بگو!

فعلا همینا بسه.. من میرم یه دوری میزنم و برمیگردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 اسفند 1394 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام سلامتی میاره برا همین لرد دستور دادن به محفلی ها سلام نکنید پس خدافظ.

باید بگم این پست تنها برای نشون دادن امضا ی جدیدمه و هیچ ارزش دیگری ندارد.

سوالات شخصی:

1-چرا محفل؟

2- دوست خوب مرگخوار هم داری؟ به جز ریگولوس و ارسینوس و تمام حامیان سیاهت. یه دوست که مثلا تو جای دیگه نمیشناسیش و توی همین سایت باهاش اشنا شدی و کم کم ازش خوشت اومده و اینا.

3- به نظر خودت اگه با تمام اعضا ی سایت دوئل کنی از کدوم هاشون میبازی؟ و میدونی که سطح نوشتنشون فوق العادس.

4- وقتی برای اولین بار با اولین شناست تو این سایت عضو شدی از کدوم عضو خوشت اومد و میخواستی یه روزی مث اون بشی؟منظور اینکه خودت شناستو اختصاصی ساختی یا رگه هایی از شخصیتی که همیشه دوست داشتی مث اون بشی هست ؟

5- میشه به سوالات تراورز جواب ندی، بخندیم؟

6-انیمه رو میخواستم بگم که گفتن بقیه.

7- عدد شانست کدومه؟ یا عددی که ازش خوشت بیاد؟

خب امیدوارم هیچکدوم از این سوالات توی گلچین سوالات نیاد و جدا از تمام اتفاقایی که قبلا افتاده برات ارزوی موفقیت دارم در زندگی واقعی وگرنه تو سایت میخوام سر به تن هیچ محفلی نباشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپافی خندان

دنیا چو حباب است ولکن چه حباب؟! نه بر سر آب، بلکه بر روی سراب.
آن هم چه سرابی، که بینند به خواب آن خواب چه خواب؟ خواب بد مست خراب.