خوب من مالدبر مجهول الحالو گیر نیاوردم. اگه حسشو دارین فیلد معرفی شخصیت منو با این پر کنین: نام کامل: استاد مالدبر جاغوری آبادی مرگخوار زاده سن: حدود 27 قد: 185 وزن: 90 قیافه: خوشتیپ، مو بلند، سبزه. همیشه هم یک بارانی سبز خفن بر تن دارد. محل زندگی: فراری شغل: مرگخوار اصیل، جاسوس نفوذی جبه ی سفید اطلاعات اضافی: این شخص از بدو ورود به عالم بشریت نافش را با نابغه گی بریدند. او در همه ی زمینه ها فعالیت دارد و موفق است. وی بمدت 10 سال رییس دیر صهیون بوده و هم اکنون در حوزه ی علمیه درس میخواند نام پدر: مولیکبر تمت: بچه ی باحالیه! معلوم نیست از کجا اومده! ممنون
بايد بگم كه معرفي شخصيت جاي طنز نوشتن و مسخره بازي نيست!...اينجور معرفي شخصيت ها در اين فيلد اصلا قرار داده نميشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مالدبر در 1385/8/16 19:26:29 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/18 16:54:38
ببخشیدا!!ولی اگه شما یه نیم نگاهی به معرفی قبلیم بندازین میبینین که عضو ریونکلاو هستم و در ضمن از علایقم هم اختراع ورد های مختلفه!!!شما گفتین بنویس شخصیتت از کجا آوردی منم نوشتم و گرنه منم ساحره ام!!!
نام: مایلز نام خانوادگی:بلنچی گروه: اسلایترین توضیحات کوتاه عضو تیم کوییدیچ اسلایترین در پست دروازه بان هستم. من در کتاب دوم در بازی گریفیندور-اسلایترین(فکر کنم) حضور داشتم. من یک دورگه هستم. مادرم مشنگ و پدرم جادوگر هست. نام پدرم جیمی و نام مادرم آلیس است. جیمز پاتر و لی لی اونز پدر و مادر هری دوستان مادرم بودند ولی پدرم از آنها بدش می آمد. من هم به خاطر اینکه مقداری از خون جادوگری پدرم رو به ارث برده بودم به گروه اسلایترین رفتم
امیدوارم تأیید شم. در ضمن همه اش تخیلیه
تاييد شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/16 15:58:04
نام:مینروا مگ گونگال شغل:سرپرست گروه گریفندور در هاگوارتز/استاد تغییر شکل/معاون مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز ویژگی:میان سال با موهای سفیدی که معمولا موهایش را پشت سر می بندد .می تواند به شکل و شمایل گربه درآید. گروه:گریفیندور ایفای نقش:مگی اسمیت.
نام: مایلز نام خانوادگی:بلنچی گروه: اسلایترین توضیحات کوتاه: راستش اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم ولی می دونم که عضو تیم کوییدیچ اسلایترینه و در پست دروازه بان بازی می کنه. او در کتاب دوم در بازی گریفیندور-اسلایترین(فکر کنم) حضور داشت.
تأیید کنید آخه کسی تو اسلی نمونده دیگه. اوناییم که موندن خیلی کم درباره شون اطلاعات پیدا می شه. مرسی.
معرفيت خوب نيست...سعي كن اگر چيزي از اين شخصيت در كتاب پيدا نميكني يه چيزي با تخيل خودت بسازي و در مورد زندگي اين شخصيت بنويسي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/15 23:06:08