جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
Hogwarts مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

كلاس آموزش موسیقی جادویی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: **كلاس آموزش موسيقي جادويي**
ارسال شده در: شنبه 5 آذر 1384 19:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال 1:

سبك ((هويج متال!))، يه سبكي هستش، كه مورد علاقه‌ي تمامي سنين، چه سنين پايين و افراد جوان، و چه سنين بالا و افراد پير، اين سبك، يه سبكي هست، كه ميانگين علاقه‌ي كلي جوانان و پيران هست،و افراد آن بايد خيلي توي اين كار مهارت داشته باشند...چرا كه بايد اون رو طوري بنوازند، كه به مزاق همه خوش بياد...يعني، اين سبك، آلت‌هاي صوتي‌ش،طوريه كه از حالت ميانگين، يه ذره هم به طرف علايق شخصي متمايل ميشه...نظورم اينه كه، وقتي يه شخص جوان و يكي پير، مشغول گوش دادنند، اوايلش رو يكسان مي‌شنوند يا، و واسه هر دوشون، حالت ميانگين به نظر مي‌رسه، ولي وقتي آهنگ، به ثانيه‌ي 52!!! خودش ميرسه، آهنگ شور ‌مي‌گيره، و چون يه سبكي هستش كه جادوييه، واسه هركس متمايل مي‌شه به سليقه و علايقي كه در مورد موسيقي داره!!! براي همين، واقعا يه ملودي و ريتم زيبا و دلنشيني داره...در واقع، واسه‌ي يه فرد مسن، طوري به گوشش مي‌رسه كه انگار يه آهنگ خيلي‌خيلي ملايمه، كه يه ذره‌ي خيلي متناسب بهش حالت شاد اضافه شده...البته،‌ يه ذره اشتباه تو كار نوازنده، كلا آدم رو از حالت رويايي خارج مي‌كنه، و با اون يه اشتباه كوچولو، ديگه تاثيرش رو روي شنونده تا آخر اون آهنگ از دست مي‌ده...
نكته‌ي 1: اين سبك، در واقع آدم رو به عالم رويا مي‌بره و سرحال مياره...
نكته‌ي 2:توي اين سبك، هيچ خوندني نمي‌شه اضافه كرد...
نكته‌ي 3: اين سبك، فقط يه نوع آهنگ نداره...تمامي آهنگاش هم همين تاثير رو روي آدم داره...
نكته‌ي 4: آلات موسيقي مورد نياز براي اين سبك، در بازار دونه‌ي 3000 گاليون هستند...
نكته‌ي 5: نوازندگان اين سبك، داراي مدركي هستند، كه در اثر 34 سال و 3 ماه و 25 روز تحصيل(!!!) در اين مورد به دست آوردن!
نكته‌ي 6:بيشتر موسيقي‌ها در اين سبك، بر روي نوار ضبط مي‌شن، و كنسرت‌هاش، بليتش حداقل 50(!!!) گالوين براي هر شخصه(البته كمي اغراق شد!)
نكته‌ي آخر: علت نامگذاري ايم سبك به عنوان هويج متال،‌اينه كه مثل هويج كه براي چشم مفيده، اين هم براي ذهم مفيده!!!

سوال 3 :

گروه CT : اين گروه، از centaur(سانتور) گرفته شده، و يه گروهي هستش كه افرادش خشنن، ولي واقعا زيبا مي‌خونن... از اون اداهايي كه گروه‌هاي راك در ميارن، اينه در نمارن، ولي در وض واقعا خوب مي‌خونن و صداشون فوق‌العاده هستش...
اين گروه، از 7 سانتور خوش‌صدا تشكيل شده، كه به دليل خدمت به جادوگران، از گله طرد شدن!!! 3 تاشون، نوازنده هستن، كه در عين حال هم مي‌خونن، و4 تاشون، فقط مي‌خونن...در سال 1942 تاسيس شد اين گروه، و در سال 1950، اولين كنسرتشون رو دادن، كه از همون سال شهرت گرفتن... در ضمن ،اولش 8 نفر بودن، كه يكيش فوت شد(!)...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
1_ تحقيق در مورد هويج متال:
هويج متال سبك بسيار پرطرفداري براي سنين بالا مي باشد... چرا كه بسيار آرام و دلنشين نواخته مي شود...
هر گروهي كه از اين سبك استفاده مي كند، اعضاي آن در كنسرت ها لباس نارنجي مي پوشند و همچنين ساز بهترين و اصلي ترين نوازنده‌ي گروه تارهايش از سبيل خرگوش تهيه شده كه خرگوش نيز چون از هويج تغزيه مي كند... دليلي ديگر براي اين نام است!!!
ساز مذكور صداي فوق العاده دارد و قيمت آن 15000 گاليون است!!
به طور جادويي در ساز هاي نوازندگان اين گروه ها صداي بلبل پيچانده شده و از آن تقليد مي شود كه تركيب بسيار زيبا با صداي قورباغه است!!
2_چرا ولدي رو برق نگرفت؟
خوب كفش پلاستيكي پوشيده بوده!!( جوابي بي اندازه منطقي!!!)
3_مقاله در مورد يه گروه موسيقي:
گروه موسيقي الوز(Elves) كه همون طور كه مي دونين house elf مي شه جن خونگي و اين گروه چهار نفره متشكل از چهار جن خانگي به نام هاي: كريچر، دابي، هوكي و وينكي... موسس اين گروه كريچر است و سبك آن هويج متال مي باشد... نوازنده‌ي اصلي دابي مي باشد و با توجه به صداي ظريف و زيباي جن هاي خانگي!! اين گروه خواننده ندارد... سال1959 آغاز كار اين گروه بود و اوج شهرت آن سال 1976 بود... اين گروه هنوز كار خود را ادامه مي دهد... كريچر پير ترين آن ها مي باشد و با توجه به سن بسيار بالاي جن هاي خانگي همه آن ها هنوز زنده اند...
آخرین نكته اين كه بليط هاي كنسرت آنان در اين زمان 15 گاليون براي بزرگسالان و 10 گاليون براي كودكان مي باشد...

پروفسور من اينو بعدا متوجه شدم... اين سوال هويج متال يه نكته انحرافي داشت... دقت كنيد كه از هوي متال(heavy metal) گرفته شده.... ببخشيد كه دير فهميدم ولي بذارين يه كم پز بدم؟!!! بچه ها من اين نكته رو زودتر فهميدم... هوهاهاهاها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1384/9/5 20:28:55
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
1- در مورد سبک هویج متال برام یه مقاله بیارین.
هويج متال سبکی هستش که در سال 1986 توسط گری اولدمن اختراع شد که یکی از معروفترين نوازندگان اسپانیایی بود و در صدد بود که یک سبک جدید از موسیقی رو بسازه و در اون زمان داشت هويجی رو میخورد و خود به خود دست به گیتار برد و تلفیقی از چند سبک موسیقی رو نواخت و ناگهان یه ریتم خیلی قشنگی به وجود اومد و همونو ادامه داد تا تونست به اون مسلط بشه و این سبک رو ساخت و نامش رو هويج متال گذاشت و البته بعدا به دلیل اسمش تمام وسایل لازم برای زدن این سبک رو نارنجی کردن به دلیل اسمش و گری اعتقاد داشت که هويج کمکش کرده و تا صد سال کسی اجازه نداشت بدون اینکه وسایل موسیقیش نارنجی باشه این موسیقی رو بنوازه و کم کم با اومدن نسل جدید به گمراهی رفت و غیر از متال بازهای واقعی کسی از این قانون تبعیت نمیکنن .
2- فکر کنین و بگین که چرا وقتی ولدی انگشتش رو به ريش برقداره گراپ زد برق نگرفتش؟(5 امتیاز)
چون که از طلسم تاکشو منتال استفاده کرده بود که شخص رو از برق گرفتگی نجات میده و با استفاده از این خلاقیت جون سالم به در برد .
البته گفته میشه که لرد از تجربه مرد غريبه ای که قبلا برای اولین بار از ريش گراپ نجات پیدا کرده بود استفاده کرده و اونو تسخیر کرده و از معجون راستگویی استفاده کرده و این راه رو از اون یاد گرفته !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آذر 1384 17:53
نمایش جزئیات
آفلاین
1- در مورد سبک هویج متال برام یه مقاله بیارین. (میتونه به صورت طتز هم باشه 15 امتیاز).
==============================
هویج متال یکی از سبک های مورد علاقه ی همگان است.این سبک به این صورت است که نه تند است نه ارام.وقتی می خواهیم
با این سبک اهنگ بزنیم باید حدود 100 کیلو پودر هویج یا هویج له شده ی آبدار لازم داریم.این 100 کیلو هویج برای این است که هنگام نواختن موسیقی خواننده باید هویج ها را روی سر خود و دیگر نوازندگان بریزد.همه ی وسایل موسیقی هم باید هویجی شوند.البته به یاد داشته باشید که 99 نفر هنگام له کردن هویج با گوشت کوب انگشت خود را از دست داده اند.

****************** پایان********************

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: چهارشنبه 2 آذر 1384 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
3توضيحات: گروه راک کانادايي Simple Plan یک گروه کانادایی است . این گروه از چند دوست دبیرستانی تشکیل شده است : Pierre Bouvier (خواننده) Jeff Stinco (گیتار) David Desrosiers (گیتار باس) Sebastien Lefebvre (گیتار) Chuck Comeau (درامز)

گروه در سال 1999 تشکیل شد . موسیقی آنها ، در ابتدا موسیقی جسور و پرانرژی بود . در سال 2002 اعضای گروه در استودیو مشغول ضبط یک مجموعه شدند . در این مراحل Joel Madden از گروه Good Charlotte و Mark Hoppus از گروه blink-182 نيز به سیمپل پلن پیوستند و نتیجه این تلاش و همکاری ، آلبوم پرشور No Pad, No Helmets...Just Balls بود که در بهار 2003 منتشر شد. آخرین آلبوم این گروه Still Not Getting Any نام دارد که در سال 2005 به بازار عرضه شده است . گروه Simple Plan ، جایزه MuchMusic Video Award را بعنوان People's Choice "Favorite Canadian Group" in June (انتخاب مردم بعنوان گروه محبوب کانادایی در ماه ژوئن ) را نیز در کارنامه خود دارد.
2 شايد الكتريسيته ي ريش گراپ تخليه شده بوده شايد هم دست ولدي رسانا نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپاف هرم نبض آتشين ماست در شرجي عشق و اشتياق
ارسال شده در: چهارشنبه 2 آذر 1384 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه چهارم
****زنگ تفریح قبل از کلاس لاوین****
لاوین توی دفترش نشسته و داره جوابای بچه ها رو بررسی میکنه:
ایول به کریچر خیلی باحاله ایول، 10 امتیاز برای شعر و 15 تا هم برای مقاله اش جمعا میشه:
کریچر 25 امتیاز
بعد از 30 دقیقه آوریل هنوز داره شعر کریچر رو میخونه و با خودش میخنده و در همین حین فحش هم میده:
ای ایشالا به زمین گرم بشینم من که هیشکی به جز این کریچ مظلوم اینجا پست نزده، لابد سوالام خیلی سخت بوده......
در همین وقت:
گریفیندور در شومینه اتاق لاوین ظاهر میشه.
گریف : آهای لاوین تو مگه کلاس نداری؟
آوریل : چرا یه نیم ساعت دیگه اس.....
گریف : هـــــــی روزگار که چه دله خوشی داری تو، دختره حسابی کلاس 15 دقیقه اس که شروع شده و بچه ها کلاس رو گذاشتن روسرشون، تو میگی هنوز نیم ساعت مونده؟
آوریل : مگه ساعت چنده؟ وای خاک بر سرم شد، الهی این ساعت بشکنه، ای عقربه هات بخشکه که ساعت رو درست نشون نمیدی، ای اسید باتریت تموم بشه که هیچ وقت درست کار نمیکنی، ای شیشه ات پودر بشه و با پودرش بدم برام یه عینک بسازن که هیچ وقت درست کار نمیکنی، ای....
گریف : بسه دیگه......اگه تا 5 دقیقه دیگه سره کلاست نباشی میدمت دست گراپ 10 امتیاز هم ازتون کم میکنم.
وجدان گریف : نه ازش امتیاز کم نکن......وضع ریون خرابه.
وسوسه گریف : نه ازش 20 تا کم کن الان دیگه وضعشون خوبه دارن بهمون میرسن.
گریف : اه بسه دیگه جنک و دعواتون رو بذارین یه موقع دیگه.
لاوین با عجله وسایلش رو میگیره و میره سمت کلاسش. همین جوری که داشت میدویید به طرف دره کلاس یهو در باز میشه و یکی از بچه ها از پشت میاد بیرون (بی ادب به آوریل پشت کرده بود).
-: آره دیگه، الان میرم پیش دامبی تا بهش بگم کلاس امروز تعطیل.......
آوریل : آاآاآاآآاآااآآآاآآآااآآ
اون دانش آموز مجهول الهویه برمیگرده و آوریل با کله میره تو شیکم دانش آموز مجهول الهویه.
هر دو نقش زمین میشن.
آوریل : ای بچه مگه کوری نمیبینی من دارم میام؟بهت منفی بدم ها ها ها ها ؟
دانش آموز مجهول الهویه : اه سلام پروفسور منم کریچر، از من که امتیاز کم نمیکنین ها؟ آخه وضع ریون خرابه.
آوریل : ها؟ البته زیاد هم خراب نیس ولی نه دیگه این دفعه میبخشمت مواظب باش دیگه تکرار نشه....
لاوین میره پشت میزش و شروع میکنه:
خب بچه ها توی جلسات قبلی در مورد تاریخچه گیتار با هم صحبت کردیم....امروز میخوایم در مورد یکی از شاخه های موسیقی با هم حرف بزنیم، در مورد موسیقی جراک.
یکی از بچه ها: اجازه پروفسور توی دنیای موگل ها موسیقی راک داریم نه جراک.
لاوین : من خودم خوب میدونم چی داریم و چی نداریم، موسیقی جراک یعنی راک جادوگران.
همه : o0o0o0o0o0o
لاوین : بله داشتم میگفتم خدمتتون: خب باید بگم منشا اولیه جراک رو باید توی سرودهای سیاهان یعنی طرفدارای همین ولدی بوقه بوقیه بوق زاده بوق اندر بوقه بوق به بوق شده پیدا بکنیم، این سبک موسیقی اولین بار در سال 1950 توسط ولده مورن بوجود اومد که داستانی داره بس طولانی که بنده به اختصار اونو میگم خدمتتون:
یه روز ولده مورت رییس گراپیان رو تونسته بود به گروگان بگیره و میخواستم که اونو شکنجه بده، برای اینکار یکی از مرگخوارش به وی این پیشنهاد رو داد که بشینونیمش روی یه صندلی و یه جریانی به نام الکتریسیته که مثل رعد و برقه بهش وصل کنیم تا شکنجه بشه، ولدی از این پیشنهاد بسی خوشحال شد و اونو به یه صندلی بست و با استفاده از برق های پیاپی اونو شکنجه داد، در همین حین که ریش های گراپ بر اثر جریان برق همه سیخ سیخ شده بودن مگسی بس مزاحم روی بینی ولدی مشینه و جریان الکتریسیته قطع میشه، گراپ دستی به ریشهای سیخ در هوایش میکشه و ناگهان صدایی بس غیر زمینی بوجود میاد و ولدی میفهمه که منبع از ریش گراپ است، پس با تمرین بسیار موفق به ساخت گیتار الکتریک و در نتیجه سبک جراک رو بوجود اورد.
همه بچه ها به طور جمعیتی کف کردن.
هلگا : پس این یارو فقط کارای منفی انجام نداده، یه سری خدمات هم داشته.
آوریل : بله.......ولی خب چون کارای زشتش خیلی زیادن از خدماتش چشم پوشی میشه. خب بعد از 19 سال این سبک موسیقی به یکی از پرطرفدار ترین سبک های موسیقی تبدیل شد و بدنبالش سبک هویج متال گسترش یافت.
در اون سال ها بیشتر متن این آهنگ ها در مورد جنگ سفیدا و سیاها بود که البته سیاها در این آهنگ ها ادعا میکردن که بله اقا......ما میتونیم با یه اشاره همه سفیدا رو از روی زمین برداریم، تنها به یه طلسم جدید که ارباب درست کرده میتونیم اونا رو نیست و نابود کنیم....اسم این طلسم .........بله میدونم شما هم خیلی دوست دارین اسمش رو بفهمین ولی متاسفانه در اون لحظه ولدی فهمید دو نفر احمق دارن نقشه هاش رو لو میدن و در جا اونا رو کشت و متاسفانه اونا بقیه این مصاحبه رو در اون دنیا وقتی منم بمیرم انجام میدن.
لاوین آروم از جاش بلند میشه و میره به سمت پنجره و یه نگاهی به بیرون میندازه که میبینه گراپ چسبیده به ولدی و دلش نمیکنه، با دیدن این صحنه خوشحال میشه و به درسش ادامه میده:
در کل مهمترین مسئله در موسیقی جراک لحن اعتراض آمیز و تهاجمی و خشونتیه که موقع حوندن خواننده حتما باید رعایت کنه، البته این طرز خوندن به این دلیل بوجود اومد که در اون زمان خوب همه تو کاره زورگویی بودن و هی با دیگران به خشونت رفتار میکردن و مثلا سیاها میومدن جلوی سفیدا و میگفتن پول زور بدین تا کاریتون نداشته باشیم و اگه کسی این کارو نمیکرد در جا اونو با آواداکداورا میکشتن.....و واقعا غم انگیز بود.
حالا هم اگه بیایم و شهر و آواز رو از این موسیقی برداریم و به موسیقی بدون کلامش گوش بدیم بازم اون اعتراض رو میتونیم توی تک تک نتهای آهنگ حس کنیم، در واقع این سبک موسیقی وسیله ایس برای فریاد، فریادی به بلندی فریاد سرژ، فریادی به بلندی جیغ های آوریل که کاهی بسترش حنجره خواننده است و گاهی سیمهای گیتار.
همه :
کالین : بسی لذت بردم از این تشابهات، واقعا لذت بخشه که یه سبک موسیقی بتونه انقده معنی رو به آدم منتقل کنه.
آوریل : خب بچه ها دیگه بسه، حالا میخوام بهتون تکلیف بدم:
1- در مورد سبک هویج متال برام یه مقاله بیارین. (میتونه به صورت طتز هم باشه 15 امتیاز).
2- فکر کنین و بگین که چرا وقتی ولدی انگشتش رو به ریش برقداره گراپ زد برق نگرفتش؟(5 امتیاز)
3- در مورد یکی از گروه های راک یه مقاله ارائه بدین (توجه کنین گفتم راک نه جراک) (مقاله 8 امتیاز ولی اگه در مورد گروه Simple plan باشه 10 امتیاز میدم.)
و جواب سوال دفعه قبل:
واقعا انتظار نداشتم هیچ کدوم گروه Simple plan رو نشناسین:
آهنگ اول آهنگ Untitled همین گروه و دومی آهنگ My alien این گروه بود.
و آهنگ آخر واقعا چظور نفهمیدید که آهنگ Fade to black گروه Metallica است؟ از همتون ناامید شدم......باید برین آهنگهای اینا رو یاد بگیرین چون توی جلسه های بعد بازم از این سوالا داریم.
حالا همه بیریزین بیرون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: پنجشنبه 26 آبان 1384 20:24
نمایش جزئیات
آفلاین
شعر برای یگانه استاد هاگوارتز

یک استاد دارم ماه نداره
صدایی داره سرژ نداره
به اسلیتریونش نمیدم
به هافلپافونش نمیدم
به کسی میدم که کس باشه
حتما از راون بروبچس باشه

مقاله ی پسر جد تانکیان

پسر جد تاناکیان در 3 سالگی یک گربه را کشت
در 6 سالگی وقتی در خانه تنها بود به کل خانه گند زد و همه جا را نجس کرد
در 8 سالگی یکی از خوانندگانی که خیلی باحال بود و اتفاقا اسمش اوریل بود رو با سنگ هدف قرار داد
در 12 سالگی بعد از مرگ پدرش به جای اون کدخدای دهکدشون شد و از اونجایی که خیلی بی جنبه بود مالیاتا را دو برابر کرد و دست به احتکار گسترده در روستاهای تحت امرش زد تا اونجایی که مردم به نون شبشون محتاج شدند
تا 18 سالگی کار به همین منوال گذشت تا این که گیتار به سرزمین اونها اومد و پسر جد تانکیان به این وسیله علاقه ی وافری پیدا کرد و دست از سر مردم برداشت و همه ی وقتش رو به گیتار و جنگولک بازی با اون سپری کرد اما باز هم دست از عادت بد احتکارش بر نداشت و گیتار رو اونقدر گرون کرد که فقط اعضای خانواده ی خودش بتونن اون رو بخرن
در 23 سالگی و زمانی که با دو سه تا از دوستاش یک گروه سه سولی( یک چیزی اون ور تر از سوسول) راه انداخت توانست تا 35سالگی به واسطه ی همین گروه سه سولی 23 زن بگیرد
در 43 سالگی با دوستاش به هم زد و در یک اقدام تلافی جویانه دوستاش رو تو خونه هاشون به آتیش کشید
در 55 سالگی با پسر چهارم از زن هفدهم خود درگیری شدیدی پیدا کرد و او را با یک طلسم شوم از بین برد و همین امر باعث شد تا برادر همون پسر یعنی فرزندسوم از زن هفدهمش اون رو به مرگ تهدید کنه اما پسر جد تانکیان بیش از اینها دریده بود و از ترسش تمام فرزندانش به جز 34 تا از دخترانش که با اونا ازدواج کرده بود رو کشت
در 123 سالگی در حالی که سر و مر و گنده داشت تو خیابان با زن 435 خود قدم میزد خواننده ای بسیار معرفو و باحال به نام اوریل لاوین را در تلوزیون دید و از اونجایی که میدونست اوریل به او محل سگ نمیگزارد و زن 436 او نمیشود سکته کرد و به هلاکت رسید

پی نوشت:
پاچه خواری خرج داره پس امتیازا رو خشکه حساب کن

نوشتن مقاله در مورد پسر جد تاناکیان خیلی سخت بود پس امتیاز این رو هم خشکه حساب کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: چهارشنبه 25 آبان 1384 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور لاوین و والده مورت 5 دقیقه قبل از شروع کلاس توی دفتر آوریل در حال بحثن.
ولدی : یعنی چی؟ یعنی من دیگه نمیتونم بیام مدرسه درس بدم؟
لاوین معلومه که نمیتونی، الانم که اینجایی واسه اینکه بهت عبای غیبی دادم تا بهت اینو بگم.
ولدی : ای بابا....پس درسم چی میشه؟
لاوین : هیچی من دیگه به تنهایی درس میدم...آخ جــــــون.
ولدی : ای بابا....پس لاقل یه کاری بکن....تو امتیازا باید به اسلیترینا بیشتر امتیاز بدی وگرنه......
لاوین : وگرنه چی ها؟
تانکیان : وگرنه میرم لوت میدم.......به دامبل میگم اون روزی که به بهانه سردرد نیومدی دفتر اساتید کجا رفته بودی.
لاوین : ااا.....مسائل ناموسی رو چرا قاطی مدرسه میکنی؟ اصلا اون روز داشتی میفتی حموم دخترونه چیکار؟
تانکیان : اه…تو از کجا فهمیدی؟ ای بابا بازم لو رفتم که.(زیر لب با خودش : این دامبی میگفت خیلی ضایع عمل میکنی همه میفهمنا…..من گفتم حسودی میکنه بهم)
لاوین : پس قضیه رو به مسائل ناموسی و بیناموسی ربط نمیدیم وگرنه هردومون بدبخت میشیم و دامبلدور شوتمون میکنه وسط جنگل ممنوعه وره دله گراپ. درواقع تو که شوت شده ای، منم شوت میشم میام اونجا.
ولدی : در هرحال باید به اسلیا بیشتر امتیاز بدی وگرنه نفرینت میکنم.......
لاوین : نــــــــــه.......
لاوین میاد تا خیلی سریع چوبش رو در بیاره ولی گوشکوب ولدی با سرعت هرچه تمام تر مغز لاوین رو نشونه میگیره و میگه : پاهاییوس قطعیوس 2 ساعتیوس.*
قد لاوین ناگهان 1 متر کاهش یافت و با - - - (یه لغت 3 حرفی جایگزین شود) خورد زمین.
لاوین : آی - - - - (همون لغت سه حرفی + یکی از ضمایر شخصی).
ولدی: یوهاهاهاها……حالا برو سر کلاس ببینم چی کار میکنی. و از پنجره میپره بیرون.
-: اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا…………….(شنیدن صدای یه نفر وقتی از طبقه سوم پرت میشه پایین)
لاوین : خاک بر سره خنگت کنن که یادت رفت طبقه سومیم. (با خودش:) حالا چه غلطی بکنم؟ اینجوری که اصلا نمیتونم برم سر کلاس.
و میاد یه دونه بزنه تو سر خودش ولی چون سرش درد میکرد یه دونه میزنه تو سر گیتاری که کنارش بود.
گیتار به مک گوناگال تبدیل میشه.
لاوین : غلط کردم…..- - خوردم…..
مگی : غلط کردی…. - - خوردی…هیچ کدوم باعث نمیشه که من تورو تنبیه نکنم….. آواداکداورا.
یهو یه نور طلایی میاد دور لاوین و نفرین برمیگرده به طرف مگی. و مگی میمیره.
لاوین : ههه…….مادرم در راه نجات من خودشو فدا کرد و این افسون محافظ به تو اجازه نمیده منو بکشی.
روح مگی : ههه…..تو هم خیال کردی من چند تایی هورکروکس (جاودانه ساز) دارم…..به این زودیا نمیمیرم.
کارگردان : کات آقا کات….مگه فیلم هری پاتر دارین بازی میکنین؟ تو شدی هری و تو
شدی والده مورت؟
ولدی از اون پایین : چی داداش؟؟؟ کی اومده جای منو بگیره ها؟ آی نفس کش....
کارگردان : بابا ایول، دوباره میگیریم، لوموس، وویسوس، موووس**
یه نور طلایی میاد دور لاوین رو میگیره و نفرین برمیگرده طرف مگی و اون میمیره.
لاوین : من با خودم معجون محافظ دارم نمیتونی منو بکشی.
مگی : اینم خوده من نبود...یه شبیه سازی شده از من بود....من الان تو دفترم نشستم.....حالا هم بدو برو سر کلاست وگرنه 10 امتیاز میپره.
لاوین : ای بابا....آخه چه جوری برم؟
مگی : به صورت کلاغ پر.
لاوین : آی ننه..... 1..2...1..2..1..2..(لاوین داره کل راه رو با فشار بر - - - - به هوا میپره تا به کلاسش برسه)
دم در کلاس......2....1....2....و میپره تو کلاس.
همه بچه ها :
مایکل : این قورباغه چیه اومده سر کلاس؟؟؟
لاوین سرش رو بالا میگیره و میگه : اهم...اهم...این منم و به دلیل یه مشکل تا دو ساعت آینده همین جوریم پس بهتره بریم سراغ درسمون. و شمایی که اون ته داری کاره بیناموسی انجام میدی....بیا منو بذار رو میز...پرشیتم (حد پریدن) به اون میز نمیرسه.
کالین میاد و لاوین رو میذاره رو میز.
لاوین : خب با تشکر از شما میخوام بگم محض این دلی که در بدر شده مارو از یاد.....اه...ببخشید، خب بریم سر درسمون. دو جلسه قبل که با من کار داشتین در مورد تاریخچه گیتار صحبت کردیم و الان به ادامه درس مشغول میشیم.
جواب سوالا :
جد پروفسور تانکیان که به ولدی تغییر شکل یافته شده و ایشالا این نوه زادشم زودتر بره اون دنیا بهش بپیونده چه جوری با ریشش گیتار میزده؟ جواب درست اینه که ایشون از دو روش استفاده میکردن : 1- چون ریششون فوق العاده بلند بوده بهش ژل و تافت قاطی میزدن تا قشنگ خشک شه و باهاش گیتار میزدن. 2- ریششون رو میبافتن و پشتش یه چوب میذاشتن تا محمک باشه و گیتار میزدن.
شباهت ریش گراپ با سیم گیتار:
خنده دار ترین جوابها برای ......بود که من خیلی خیلی خندیدم و ایشون هم کاملا درست گفتن.(نکته : امتیاز بیشتر برای جواب خنده دارتر بود نه منطقی تر)
و اینکه چون دیگه پروفسور تانکیان که یه جورایی مرحوم شدن دیگه تدریس نمیکنن من فقط بهتون امتیاز میدم و فقط تستها رو جواب میدم:
چو چانگ خب برای پاتیل بد نبود نسبتا خوب بود(10 امتیاز)، برای آهنگ هم بد نبود(6 امتیاز) برای سوال هم خوب بود(5امتیاز)، و برای تست ها هم فقط سوال 1 و 3 درست بود که چون امتیاز نصفه نداریم برای هرکدوم 1 امتیاز میدم(2 امتیاز) و البته پاچه خواری تانکیان رو کردی که به درد من نمیخوره ولی خب باشه اینم 2 امتیاز.
چو چانگ 25 امتیاز
هرماینی گرانجرخب برای پاتیل بهت 8 امتیاز میدم چون این قضیه اب رو بچه 5 ساله هم میدونه،(8 امتیاز)، و برای ترانه کلا کاره باحالی بود(8 امتیاز) و برای سوال هم جالب بود (5 امتیاز) و برای تستها هم سوال 2و3 دست بودن پس میشه (2 امتیاز) و برای پاچه خواری هم 2 امتیاز رو میگیری.
هرماینی گرنجر 25 امتیاز
پروفسور کوییرل برای پاتیل بد نبود( 8 امتیاز) برای ترانه هم فقط ریتم داره چرا؟(5 امتیاز) و برای سوال هم بدک نبود (5 امتیاز) و برای تستها هم سوال 2 رو درست جواب دادی(1 امتیاز) و 2 امتیاز برای پاچه خواری.
پروفسور کوییرل 21 امتیاز
جرج دیویسخب به تست ها 1و2و3 درست جواب دادی (3 امتیاز) و برای پاچه خواری هم 2 تا.
جرج دیویس 5 امتیاز
آنتونین دالاهوف خب برای پاتیل کاره جالبی بود(11 امتیاز) و برای ترانه هم چیزه خنده داری بود خیلی حال کردم (10 امتیاز) و برای سوال به 4مورد اشاره کردی (4 امتیاز) و برای تستها هم به 1و2و3 درست جواب دادی(3 امتیاز) و 2 امتیاز برای پاچه خواری.
آنتونبن دالاهوف 30 امتیاز
آلبوس دامبلدور برای پاتیل کاره نسبتا جالبی بود (10 امتیاز) و برای ترانه هم کاره خیلی خیلی باحالی بود (10 امتیاز) و برای سوال هم گفتیم فرق نه شباهت پس هیچی، و برای تستها هم به سوال 3 دست جواب دادی(1 امتیاز) و پاچه خواری هم 2 امتیاز.
آلبوس دامبلدور 24 امتیاز
گلوری گرنجر برای پاتیل کاره بدی نبود (8 امتیاز) و ایتکه من نمیفهمم بابا شما فرق بین تفاوت و شباهت رو نمیدونین؟ گفتیم تفاوت هی شباهت تحویل من میدن.
گلوری گرنجر 8 امتیاز
هلگا هافلپاف خب پاتیلت جالب بود (13 امتیاز) و ترانه ات خیلی باحال بود(10 امتیاز) و به سوال درست جواب دادی 4مورد،(مورد آخر شباهت بود)(4 امتیاز) و برای تستها هم 1و2و3 درست بودن(3 امتیاز)
هلگا هافلپاف 30 امتیاز
و جواب تستها: سوال اول : زوزه باد، سوال دوم : چیزی شبیه کمان رابر استرانگ، سوال سوم : سیستم او ا دون و سوال چهارم که برای خودم متاسفم که هیچ کدومتون سنم رو نمیدونین باید بگم که 21 ساله ام بنده.
خب تا اونجا گفتیم که شکل بدنه گیتار تغییر کرد یعنی یه طرفش رفت فرو، به اون ور فشار اورد و ون طرف قلمبه پرید بیرون. در قرن 16 گیتاری به نام گیتار چهار کر* که در اصل به معنای هم آهنگی و همسرایی است و در فرع به معنای سیمهای جفت که گاهی با اکتاو یکدیگر کوک میشدند و سیمهای آن با کمک ریش های جد گراپ درست میشدند بوجود اومد. مثلا 5 کر دارای 10 سیم بود که دوتا دوتا با هم کوک میشدند. البته این قضیه مورد مخالفت سازمان حمایت از حیوانات اهلی و وحشی واقع شد چون کسایی که ادعای موسیقی داشتن مانند جد ولدی بوقه بوقیه بوق زاده بوق اندر بوق بوق به بوق شده، از 100 کر استفاده میکردن و درواقع در ساخت هر گیتار از 200 تار جد گراپ استفاده بهینه میبردن و چون جد گراپ کم ریش شد و ناحیه چونه اش کچل شد و تعادلش رو در حین راه رفتن از دست میداد رفت شکایت و اونا هم مخالفت کردن با این قضیه فوق العاده آستکباریولیسمی.
پروفسور لاوین از روی میز میپره پایین و مشغول قدم زدن با کمک - - - - در سطح کلاس میشه.
به هر حال در قرن 16-17 این گیتار 5 کر کم کم در اسپانیا و سپس در سایر کشورای اروپایی نظیر فرانسه و ایتالیا رواج پیدا کرد. در اون زمان این نوع گیتار فقط مخصوص خانواده های اشرافی بود و قیمت آن طوری بود که هیچ یک از خانواده های حتی معمولی نمیتونستن این گیتار رو بخرن. علت گرونی بیش از حد این این گیتار این بار زیر سره پسر جد ولدی بوده. ایشون از اونجایی مثل خودشون فردی خیلی مغرور، متکبر، خودخواه، خونخوار، دراکولا، هیولا، و در واقع فقط به درد فیلمای ترسناک میخورد....
در این لحظه در کل کلاس آبی روان زیر تمام میزها جاری میشود.
- : چون میخواست تو همه چیز نفر اول باشه انقدر قیمت این گیتار رو بالا برد تا فقط افراد در سطح خودش بتونن این گیتار رو بخرن. و مردم عادی رو از داشتن اون محروم کرد. لعنت خدا بر او و نوادگانش باد. خلاصه بگم براتون، در قرن 18 گیتار 5 کر شد گیتار 6 کر.(نکته : اعتراض جد گراپ به نتیجه نرسید و نوه او هنوز این راه را دنبال میکرد تا این گیتار منقرض شه) و این دفعا کل خانواده نوه گراپ رفتن شکایت و اتفاقا چون پادشاه جدید فرد ریشویی بود (وی جد بن لادن بود) دلش برای ریش اون بیچاره ها سوخت و به سازندگان گیتار اعتراض کرد. اونا هم چون دیدن در مقابل گراپ ها حتی بوقی هم نیستن زود قبول کردن و گفتن باشه تعدادش رو نصف میکنیم، نوع سیما رو عوض میکنیم . بدین ترتیب گیتارهای نسبتا مدرن بوجود اومدن.
در همین لحظه (2 ساعت از وقت کلاس گذشته) یهو صدایی میاد و لاوین همینجوری میره بالا.....50 سانت،1 متر....1.5 متر.....2 متر....3متر...دوباره صدایی میاد که منبعش کاملا مشخصه، لاوین با سر رفته تو سقف.
صدای نامفهوم لاوین : ای ولدی.....بمیری که یه طلسم رو هم نمیتونی اجرا کنی.
همه بچه ها:
آلبوس : نترسین پروفسور من الان درست میکنم....پاهاییوس کوتاهیوس 2 متریوس.
لاوین برمیگرده سر جایی که باید باشه.
لاوین : واقعا ممنونم ازت آلبوس +10 امتیاز بهت میدم برای اینکارت. واما تکلیف جلسه بعد: یه مقاله برام بیارین که ثابت کنه پسر جد تانکیان آدم خیلی خیلی مزخرفی بوده(به یکی از اعمال بدش مثه اینی که من گفتم اشاره کنین 15 امتیاز حداکثر)
تکلیف : یه آهنگ بسازین (ریتم رو از ریتم یه آهنگ میگیرین و اسم آهنگ رو مینویسین) که توش به طور خفن پاچه خواری من رو کرده باشین و از لوازم موسیقی نیز استفده کنین. (10 امتیاز)
و یه سوال : اسم این آهنگها چیه؟ خواننده کیه؟
1- how could this happen to me
I've made my mistakes
got nowhere to run
teh night goes on as Im fadin away
Im sick of this life
I just wanna scream
2- she has 2 arms to hold me
4legs to wrap around me
she is not your typicall girl friend, she is my alien
3- no one but me can save my self but its too late
now I cant think, think why I should even try
yesterday seems as thought it never existed
death greets me warm now I will just say good bye

* ترجمه راحت : قطع پاها برای دو ساعت
**لوموس(نور)، وویسوس(صدا)، موووس(حرکت)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور لاوین در 1384/8/25 16:32:21
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: شنبه 21 آبان 1384 18:41
نمایش جزئیات
آفلاین
1-چگونه ميتوان با 4 تا پاتيل موسيقي نواخت؟

ابتدا 4 پاتيل را برعكس ( درش روي زمين باشد) روي زمين ميگزاريم!بعد دوتا گوشكوب يا هرچيز ديگه اي بستگي به سليقه و احساسات فرد را بر ميداريم.پس از آن يك ماهيتابه روي سر خود قرار ميدهيم تا در صورت گوش نواز بودن صدا گوشهايمان در امان باشند!(فراموش نكنيد كه 14 نفر پرده گوش خود را از دست داده اند!)سپس با حركاتي موزون گوشكوبها را در كمال آرامش بر پاتيل ها ميزنيم كه اين روش سبك R&B را پديد مي آورد!اگر بخواهيم پاپ..راك...رپ و ...را بنوازيم ناچار بايد از خشونت بيشتري استفاده منيم!

2-ترانه اي خز!:
بي وفايي..بي وفايي...(تا اين قسمت به صورت دكلمه خوانده شود و بعد به صورتي وحشيانه!)...ديگه ازت بدم مياد پيشم نيا مارمولك...جونور بداخلاق...مارمولك بي نمك...
حالا بيا بالا..وسط رو خالي نزار... دوبس..دوبس...دوبس...درا...دوبس...دوبس
باوفا تو ديگه كي هستي...دست شيطون رو بستي...بيا بيا دلم برات تنگه.......

نكته اخلاقي:از تمام شعرهاي خواننده ها يه تيكه بر ميدارين و بعد همه رو ميچسبونين به هم ميشه يه شعر!بعد به اسم خودتون كنسرت ميزارين!

2- فرق گيتار الكتريكي با كله گراپ چيه؟

-اگه موي گراپ رو بكشي صداي خوبي ميده ولي اگه سيم گيتار برقي رو بكشي همه فرار ميكنن!
- اگه گيتار برقي رو يه ماه تميز نكني به كسي لطمه اي نميزنه ولي اگه كله گراپ رو يه ماه نشوري.....
-هر جفتشون پر از خالين!
-اگه با چوب بزني توي كله گراپ چيزيش نميشه ولي اگه با چوب بزني توي گيتار برقي خردخاكشير ميشه!
-سر هم گيتار برقي هم گراپ از بدنشون بزرگتره!

وقتي سوار بر جارو هستيم صداي ميشنويم!اين صدا از چه چيزي به وجود آمده است؟

گزينه (ج):زوزه باد!

جد پدر جد اندر جد فوق جد گيتار چه بوده است؟

گزينه (ج):چيزي شبيه كمان رابر استرانگ!

كدام خواننده و يا گروه در سبك آلتر ناتيو متال جادويي مي خواند؟

گزينه (د):سيستم آوا دون!

آوريل خواننده اي با صداي جادويي چند سالش است؟

گزينه (ه):سن خانوما رو نميپرسن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: شنبه 21 آبان 1384 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
1-مقاله اي كه چگونه ميتوان با 4 پاتيل موسيقي نواخت؟چه سبكي؟ اگر خوب باشد 15 نمره

اولین مرحله این است که دو پاتیل را زیر و دو پاتیل دیگر را رو بگذاریم دیگر کارها درست می شود فقط لا زم است 4 قاشق داشته باشیم.بعد از این صدایی دلنشین به سبک راک می شنویم!

ریش گرواپ هم با سیم گیتار شباهتش اینه که هر دو انحتاف پزیرند.

امیدوارم مورد قبول پروفسور قرار گرفته باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلوری گرنجر در 1384/8/21 20:42:35
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د